2015 Temmuz Anneleri

selam canım nasıl geçti parti neler gördün paylaş bakalım :)
erkek olacağı için anne adayı çok güzel mavi bir elbise giymişti tavanlar mavi süslerle süslenmiş perdeye babay shower partisine hoşgeldin yazısı yemek masası mavi örtü mavi peçetelr mavi kuplarda kekler kurabiyeler patates salatası sarma bide mavi pasta yaptırmışlar pastayı annenin göbeği şeklinde yapmışlar içindende bebeğin ayağa gözüküyordu sanki etrafındada şeker hamurlarından emzik minik ayakkabı yapmışlar bebek bezlerinden pasta görüntüsü yapmışlar cam şişeşelere limonata yapmışlar üstlerine mavi kağıtlara hoşgeldiniz yazmışlar mavi tüllerin içine sabun koymuşlar onları hediye ettiler. çerçeve yapmışlar herkes o çerçevede hatıra fotoğrafı çektirdik yani heryer herşey maviydi. kız kıza gün gibiydi yedik içtik sohbet ettik hediyeleri açtık. yani aslında arkadaşlarla bir arada olmak için güzel bir bahane çok ayrıntılı yapılmasada olurdu. herkes de hediye getirmemişti şart değil

Amann divat et canim tuzlu peynirden azcik ye sabahlar bana cok iyi geliyor burgu peynir tam benlik aksamlarda kraker falanla gecisdirmeye calis idare et 4 ay bi bitse hersey duzelcek :)

Ben peynirden de sogudum artik. Kokuyo gibi geliyo. İki tur peynir yiyebiliyorum ama isim vermeyeyim bulamayan olur malum. Yoresel peynirler. Sabahlari tost yiyorum aksamlari galeta meyve yogurt leblebi... Bu kadar :)insallah 3. ayda biter.

Ben işte epidural normal doğum yaptım hiçte acılı bir şey değil her anı doya doya yaşıyorsun aşkının meyvesinin dünyaya gelişi yaradanın en güzel hediyesi.sadece otururken dikişler biraz acıyor o da normal yani.Yurt dışında hep normal doğum yapılıyor ve doğalı o .Sezeryan en kanlı ameliyatlardan birisi kaç kat kesiliyor karın.Zorunlu kalmadıkça tercih edilmemeli.[/QUOTE]
Canim yeter ki saglikla dogsunlar da otururken acisin sikayet etmem vallahi. Zaten sezayene gore daha cabuk iyilesicez. Sezaryan izledim o yuzden hic istemiyorum onu. Epiduralde de sanci cekilip son asamada mi uyusturuluyor canim tam olarak bilmiyorum ama kulaga cok daha iyi geliyor.

kızlar ya benim sivilce görünümlü kızarıklar hala geçmedi tam tersine göğsüm ve göbek kısmımda öok fazla aynı şekilde bacaklarımda bel kısmımda sırtımda hergün çıkmaya devam ediyor. kimi mantara benzetiyor kimi su çiçeğine benzetiyor allah korusun ama tabi dr sters den diyor merhem verdi sürdüğüm yer geçiyor ama cıkmaya devam ediyor arda kaşınıyorda . cildiye doktoruda test falan yapmadan sadece bakarak söyledi. 15 inde kadın doğumcuda randevum var o zamana kadar beklesemmi başka bir cildiye doktoruna gitsemmi

Canim yeter ki saglikla dogsunlar da otururken acisin sikayet etmem vallahi. Zaten sezayene gore daha cabuk iyilesicez. Sezaryan izledim o yuzden hic istemiyorum onu. Epiduralde de sanci cekilip son asamada mi uyusturuluyor canim tam olarak bilmiyorum ama kulaga cok daha iyi geliyor.[/QUOTE]

bende epudural normal doğum yaptım çok ama çok memnunum arkadaşlar 4 cm açılana kadar bekliyorsun biraz ozaman sancı çekiyorsun sonra epudural yapılıyor ve ağrı bitiyor konuşa konuşa doğum yapılıyor nts ye bağlıyorlar sancı görüldüğü zaman ıkın diyorlar ıkınıyorsun ağrı sancı yok merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

kızlar bir kaç haftadır idrarımda köpürme farkettim bira gibi çok fazla değil ama dikkatimi çekti böyle bir şey yaşayan varmı sebebi ne olabilir :)

Hicbir seyi isteyerek zevkle yemiyorum zorla daha cok midemi bastiracak kuru seyler yiyorum.dun aksam usumeyle birlikte bulanti geldi yine kotu oldu.hastaneye gitmek istedim ama oglumun da uyku saatiydi yanina kimseyi cagiramazdim allah yardimcimiz olsun bitsin artik bu gunler

bende epudural normal doğum yaptım çok ama çok memnunum arkadaşlar 4 cm açılana kadar bekliyorsun biraz ozaman sancı çekiyorsun sonra epudural yapılıyor ve ağrı bitiyor konuşa konuşa doğum yapılıyor nts ye bağlıyorlar sancı görüldüğü zaman ıkın diyorlar ıkınıyorsun ağrı sancı yok merak ettiklerinizi sorabilirsiniz[/QUOTE]

aslında ben epidural den daha çok korkuyorum. beline batırıyolar kocaman iğneyi acımıyomu

Canim yeter ki saglikla dogsunlar da otururken acisin sikayet etmem vallahi. Zaten sezayene gore daha cabuk iyilesicez. Sezaryan izledim o yuzden hic istemiyorum onu. Epiduralde de sanci cekilip son asamada mi uyusturuluyor canim tam olarak bilmiyorum ama kulaga cok daha iyi geliyor.[/QUOTE]Bak sana aşama aşama anlatayım.39. haftaya girdiğimde düzenli yürüyüşlerimizi artırdım rahat doğum yapabilmek için.39+3 günlükken sabah evden çıktık annemle bütün şehri dolaştım alışveriş yaptım akşam 11 de eve geldim wc ye gittim hafif kanamam başladı.Annem nişan geldi senden doğumun yakın en geç yarına doğurursun dedi.Sonra hemen duş aldım.Sonra sızı şeklinde sancılarım başladı.Sancım gidince çamaşır katlıyordum evim düzenli olsun diye:).Sancım gelince evde yürüyordum ama öyle şiddetli değil.Sancılar devam etti gece 03 sıralarında annemle konusurken altıma yapıyorum sandım birden suyum geldi.Hemen hastaneye koştuk.Nstye bağladılar.Bebeğin kalp atışı iyiydi.Sonra açılmama bakıldı ve yatışım gerçekleşti.
Sabah 8 gibi ameliyathaneye girdik anestezi uzmanı dr epidural iğnesini yapacaktı.2 hemşire ve dr.Her anı güzel bir şekilde anlattı hemşirelerde çok güzel ilgilendiler.Belden iğnemi vuruldum.Katater boynuna doğru gelen serum ucu açık bir şey.Sonra tekrar odama aldılar.kasıklarında ağrı olunca haber ver kataterden ağrı kesici yaptılar.Açılmamı kontrol ettilerSonra yürüyüş yaptım ve lağman yapıldı.Drum büyük tuvaletin geldiğini hissettiğinde doğuma alacağız dedi ve öyle oldu doğumhaneye girdik.Nefes al ıkın talimatlarını yerine getirdim drum çok iyi ıkındığımı söyledi.Yarım saatte kızım doğdu.Umarım iyi anlatabilmişimdir korkulacak hiçbir şey yok bir çok arkadaşım bu sayede bebeğini kucağına aldı ve çok memnun kaldılar

Amin inşallah ister normal ister sezaryen burdaki herkes temmuz aynı bittiğinde bebeklerini kucaklarına almış olur...

Ben epidural iğnesinden doğumdan korktuğumdan daha fazla korkuyorum sanırsam o yüzden iğnesiz normal doğum planlıyorum, şimdilik bakalım 7.8. aylar gelsin o zaman netleşir durumlar... Ama mesajını okyunca bir anda temmuz olsun istedim :) Öyle güzel anlatmışsın...

Ben peynirden de sogudum artik. Kokuyo gibi geliyo. İki tur peynir yiyebiliyorum ama isim vermeyeyim bulamayan olur malum. Yoresel peynirler. Sabahlari tost yiyorum aksamlari galeta meyve yogurt leblebi... Bu kadar :)insallah 3. ayda biter.
Oh iyi bari yemeye calis yokda kafa yerden kalmiyor halsizlikden

o zaman hayırlısı ne ise o olsun hakkında.
O anın güzelliği kelimeler kifayetsiz kalıyor o duygu,hisler hayatta çok az yaşanacak anlardan birisi.Hemşire kameraya çekmişti göbeğinin kesilişi,tartılması,üstünü silerken,bir de cicilerini giydirirken ve en son kucağıma verdiler o anı da çektiler arada izliyorum çok duygulanıyorum...

ağlamıyor musun izlerken ? Ben kesin ağlarım
Şimdi bile ultrasonda görünce bir duygulanıyorum, hani birisi yakınımda ağlasa hemen başlayacak gibi oluyorum...

ağlamıyor musun izlerken ? Ben kesin ağlarım
Şimdi bile ultrasonda görünce bir duygulanıyorum, hani birisi yakınımda ağlasa hemen başlayacak gibi oluyorum...
Ağlamaz mıyım ağlıyorum hem de kızımla izliyorum çok seviyor izlemeyi.Anne sen ne güzelsin ben ne kadar tatlıyım diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…