- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.821
erkek olacağı için anne adayı çok güzel mavi bir elbise giymişti tavanlar mavi süslerle süslenmiş perdeye babay shower partisine hoşgeldin yazısı yemek masası mavi örtü mavi peçetelr mavi kuplarda kekler kurabiyeler patates salatası sarma bide mavi pasta yaptırmışlar pastayı annenin göbeği şeklinde yapmışlar içindende bebeğin ayağa gözüküyordu sanki etrafındada şeker hamurlarından emzik minik ayakkabı yapmışlar bebek bezlerinden pasta görüntüsü yapmışlar cam şişeşelere limonata yapmışlar üstlerine mavi kağıtlara hoşgeldiniz yazmışlar mavi tüllerin içine sabun koymuşlar onları hediye ettiler. çerçeve yapmışlar herkes o çerçevede hatıra fotoğrafı çektirdik yani heryer herşey maviydi. kız kıza gün gibiydi yedik içtik sohbet ettik hediyeleri açtık. yani aslında arkadaşlarla bir arada olmak için güzel bir bahane çok ayrıntılı yapılmasada olurdu. herkes de hediye getirmemişti şart değilselam canım nasıl geçti parti neler gördün paylaş bakalım :)
Amann divat et canim tuzlu peynirden azcik ye sabahlar bana cok iyi geliyor burgu peynir tam benlik aksamlarda kraker falanla gecisdirmeye calis idare et 4 ay bi bitse hersey duzelcek :)
Ben işte epidural normal doğum yaptım hiçte acılı bir şey değil her anı doya doya yaşıyorsun aşkının meyvesinin dünyaya gelişi yaradanın en güzel hediyesi.sadece otururken dikişler biraz acıyor o da normal yani.Yurt dışında hep normal doğum yapılıyor ve doğalı o .Sezeryan en kanlı ameliyatlardan birisi kaç kat kesiliyor karın.Zorunlu kalmadıkça tercih edilmemeli.[/QUOTE]Turkiyede cok kotu cok acili bi surecmis gibi anlatiyor herkes normal dogumu. Yurt disinds yasayan kuzenlerim var hic boyle korkunc bahsetmiyorlar. Orda sezaryan yapmiyorlar mecbur kalmadikca. Ben de normal cok istiyorum ama iste kimse boyle anlatmadigi icin cok da korkuyorum. Epidural normal istiyorum. İnsallah hepimiz saglikla kolaycacik dogururuz.
Canim yeter ki saglikla dogsunlar da otururken acisin sikayet etmem vallahi. Zaten sezayene gore daha cabuk iyilesicez. Sezaryan izledim o yuzden hic istemiyorum onu. Epiduralde de sanci cekilip son asamada mi uyusturuluyor canim tam olarak bilmiyorum ama kulaga cok daha iyi geliyor.[/QUOTE]Ben işte epidural normal doğum yaptım hiçte acılı bir şey değil her anı doya doya yaşıyorsun aşkının meyvesinin dünyaya gelişi yaradanın en güzel hediyesi.sadece otururken dikişler biraz acıyor o da normal yani.Yurt dışında hep normal doğum yapılıyor ve doğalı o .Sezeryan en kanlı ameliyatlardan birisi kaç kat kesiliyor karın.Zorunlu kalmadıkça tercih edilmemeli.
Bende bendeee alıp ortak kullanalım bi tane
Canim yeter ki saglikla dogsunlar da otururken acisin sikayet etmem vallahi. Zaten sezayene gore daha cabuk iyilesicez. Sezaryan izledim o yuzden hic istemiyorum onu. Epiduralde de sanci cekilip son asamada mi uyusturuluyor canim tam olarak bilmiyorum ama kulaga cok daha iyi geliyor.
Canim yeter ki saglikla dogsunlar da otururken acisin sikayet etmem vallahi. Zaten sezayene gore daha cabuk iyilesicez. Sezaryan izledim o yuzden hic istemiyorum onu. Epiduralde de sanci cekilip son asamada mi uyusturuluyor canim tam olarak bilmiyorum ama kulaga cok daha iyi geliyor.[/QUOTE]Bak sana aşama aşama anlatayım.39. haftaya girdiğimde düzenli yürüyüşlerimizi artırdım rahat doğum yapabilmek için.39+3 günlükken sabah evden çıktık annemle bütün şehri dolaştım alışveriş yaptım akşam 11 de eve geldim wc ye gittim hafif kanamam başladı.Annem nişan geldi senden doğumun yakın en geç yarına doğurursun dedi.Sonra hemen duş aldım.Sonra sızı şeklinde sancılarım başladı.Sancım gidince çamaşır katlıyordum evim düzenli olsun diye:).Sancım gelince evde yürüyordum ama öyle şiddetli değil.Sancılar devam etti gece 03 sıralarında annemle konusurken altıma yapıyorum sandım birden suyum geldi.Hemen hastaneye koştuk.Nstye bağladılar.Bebeğin kalp atışı iyiydi.Sonra açılmama bakıldı ve yatışım gerçekleşti.Ben işte epidural normal doğum yaptım hiçte acılı bir şey değil her anı doya doya yaşıyorsun aşkının meyvesinin dünyaya gelişi yaradanın en güzel hediyesi.sadece otururken dikişler biraz acıyor o da normal yani.Yurt dışında hep normal doğum yapılıyor ve doğalı o .Sezeryan en kanlı ameliyatlardan birisi kaç kat kesiliyor karın.Zorunlu kalmadıkça tercih edilmemeli.
Oda nazar boncugumuz olsun canim benim buda gecicekhem de nasıl
Benim de dr um aynen önlem amaçlı verdi.Normal doğum gibisi var mı hayatımın en güzel günlerinden biriydi.Kızımın an an doğduğu ana sahit oldum ve hiç acı çekmedim.Sadece nefes al ıkın bu kadar.Doğarken o minik kafasını hareket ederken görmek tarifi imkansız bir duygudu.Doğumdan sonra hemen ayağa kalktım hastanede bir akşam yattık.Ertesi gün kızımla evimize geldik çok çabuk toparlanıyorsun normal doğumda.İnşaallah sen de yaşarsın bu duyguyu
aynen yaa bende sürekli bunu düşünüyorum. elimden gelse eve ultrason cihazı alcam sabah akşam bakcam
Oh iyi bari yemeye calis yokda kafa yerden kalmiyor halsizlikdenBen peynirden de sogudum artik. Kokuyo gibi geliyo. İki tur peynir yiyebiliyorum ama isim vermeyeyim bulamayan olur malum. Yoresel peynirler. Sabahlari tost yiyorum aksamlari galeta meyve yogurt leblebi... Bu kadar :)insallah 3. ayda biter.
Zaman ne kadar hızlı geçiyor 10. Hafta bitti bile 1/4'ü bitti bile yolun :)
o zaman hayırlısı ne ise o olsun hakkında.Amin inşallah ister normal ister sezaryen burdaki herkes temmuz aynı bittiğinde bebeklerini kucaklarına almış olur...
Ben epidural iğnesinden doğumdan korktuğumdan daha fazla korkuyorum sanırsam o yüzden iğnesiz normal doğum planlıyorum, şimdilik bakalım 7.8. aylar gelsin o zaman netleşir durumlar... Ama mesajını okyunca bir anda temmuz olsun istedim :) Öyle güzel anlatmışsın...
o zaman hayırlısı ne ise o olsun hakkında.
O anın güzelliği kelimeler kifayetsiz kalıyor o duygu,hisler hayatta çok az yaşanacak anlardan birisi.Hemşire kameraya çekmişti göbeğinin kesilişi,tartılması,üstünü silerken,bir de cicilerini giydirirken ve en son kucağıma verdiler o anı da çektiler arada izliyorum çok duygulanıyorum...
Ağlamaz mıyım ağlıyorum hem de kızımla izliyorum çok seviyor izlemeyi.Anne sen ne güzelsin ben ne kadar tatlıyım diyor:)ağlamıyor musun izlerken ? Ben kesin ağlarım
Şimdi bile ultrasonda görünce bir duygulanıyorum, hani birisi yakınımda ağlasa hemen başlayacak gibi oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?