- 29 Kasım 2010
- 1.269
- 244
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.221
Allah yardimcin olsun canim nasil guzel birsey bir gun kalmis yavruna kavusmana hayirlisiyla kucagina al insHayirli geceler herkese.simdi banyomu yapicam ve yaticam.sabah hastaneye gidicem yatis yapicam insallah sali gunu de sezeryan olucam.heyecan,korku vs. Tuhaf duygular icindeyim.bana dua edin lutfen....
Öyle sinirlerim bozukkş anlatamam
Eşimle tartıştık yine
Bana yardımcı ol artık agırlastım herşeye yetişemiyorum dedikçe tersine dahada ortalıgı dagıtıyor zaten kendide hasta daha koltuk degnegini tam atamadı fizik tedavi alıyor ama bende heryerim ağrıyor adım atarken kalcama kramp giriyor elektrik çarpıyormus gibi
Her iftarda kv deye gidiyoruz bulaşık yalasık belim kopuyor daha yrni eve geldik hemen yattım yataga
Belimin ağrısından ağlamamak için zor duruyorum ama olmuyor
Bende yikadim canim gecen hafta ins bu hafta icide utu ve cantalari hazirlicamKızlar bugün sonunda kıyafet işleri mızı bitirdik yarın onları yıkı cam sadece bez göğüs pompasi şampuan vs... kaldı onlarıda eşim is cikisi halledeçek bu hafta hayırlısıyla
Eee hazırlıKlar bitince bebeklerde gelirler :))Bende yikadim canim gecen hafta ins bu hafta icide utu ve cantalari hazirlicam
Allah yardimcin olsun. Hayirli haberlerini bekliyoruzHayirli geceler herkese.simdi banyomu yapicam ve yaticam.sabah hastaneye gidicem yatis yapicam insallah sali gunu de sezeryan olucam.heyecan,korku vs. Tuhaf duygular icindeyim.bana dua edin lutfen....
Allah yardımcın olsun.Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşaallah canımHayirli geceler herkese.simdi banyomu yapicam ve yaticam.sabah hastaneye gidicem yatis yapicam insallah sali gunu de sezeryan olucam.heyecan,korku vs. Tuhaf duygular icindeyim.bana dua edin lutfen....
aminn canım inşaallah.Canım kızımda da suni sancı verdiler ancak öncesinde vardı biraz sancım bunda hiç yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Evet hepsi kaynatıliyor canım normalde arkasında yazması gerekiyor zaten kaynatılır diye ben kizimda herseyi kaynattim süt sağa pompasi ni bile herseyiyle
allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah çok fazla ağrı çekmeden bebeğine kavusursun.. benimde kizimda suyum gelmişti ama hiç sancım olmadı bu yüzden bana suni vermişlerdi suni den sonra 5 saat asonra kızım doğmuştu hey gidi günler ne çabuk geçti..
Baya baya hazırlıkları tamamlamışsın.Kıyafetleri yıkayıp ütüleyince bir ohh dersin.Ben göğüs pompası almadım kızımda hiç kullanmadım.Göğüslerim feci yara olmuştu 4 ay çektim.Oğlumda inş öyle olmazKızlar bugün sonunda kıyafet işleri mızı bitirdik yarın onları yıkı cam sadece bez göğüs pompasi şampuan vs... kaldı onlarıda eşim is cikisi halledeçek bu hafta hayırlısıyla
Canim cok sagol, bakalim benim aceleci kiz ne zaman gelecek! Benim kanamam hala devam ediyor anlamadim hic nisan bu kadar surmez bildigin adet kanamasi gibiCanım Güle güle kullan bol bol dinlen şu iç yarına bişey kalmaz inşallah. .
Iyi dir canım daraltma kendini eve gidince rahatlarsin
Sağolasın, canım aynen üzüm ve kayısı hosafi bende çok içtim ve cok ise yarıyor bol bol süt oluyor.. sen nasılsın bebis nasil
hayırlısı artik canım heran açılan dahada fazla olabilir özelliklede suyun gelince zaten sancıların düzenli allah yardımcın olsun.. KizinI görünce haber et nasıl olmuş merak ettim yavrum inşallah biran önce atesi duser
Geçmiş olsun canım bel tutulması çok kötü hele hamile iken Allah şifa versin hemen düzelirsin inş normal doğum yaparsın.Hayırlısı ne ise o olsun.Kızlar benm çok fena belim tutuldu(( akşam üzeri duşta şampuana uzandım ve belim kasıldı kaldım öyle zaten bel fıtığım vardı korkuyordum normal doğuma engel olmasın diye şimdi doğuma gün sayarken tutuldum kaldım ( hareket ederken çok dikkat edin zaten eklemler gevşiyormuş hamilelikte özellikle son zamanlarda amann diyorum sizde benim gibi olmayın
Evet baya tamamladık benim almam gerekiyor canım kizimda baya işime yaradı yoksa ağrısına Durulmuyor. Göğüs yara olmuştu ama doktorun yazdığı bi göğüs kremi vardı adını unuttum o çok iyi gelmiştiAllah yardımcın olsun.Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşaallah canım
aminn canım inşaallah.Canım kızımda da suni sancı verdiler ancak öncesinde vardı biraz sancım bunda hiç yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Baya baya hazırlıkları tamamlamışsın.Kıyafetleri yıkayıp ütüleyince bir ohh dersin.Ben göğüs pompası almadım kızımda hiç kullanmadım.Göğüslerim feci yara olmuştu 4 ay çektim.Oğlumda inş öyle olmaz
Aynen oyle canim kucuk daha 37+2 bir hafta daha dayanirsa icim rahat olacak. Kanamam cok nedense bildigin adet kanamasi gibi ve devam ediyor ama bebek iyi baktilar herseyine 7 saat boyunca. Plasentada filan anormal bir durumda yok. Kizimda da 4 cm aciklikla 1 hafta gezmistim bu da oyle olacak herhalde.Aboww sınav miii.bebisler konuş canım babasını beklesin
Hayirlisi canim 1 gun dursa bebis icin kardir.ins kizinda iyilesir hemencik.
Bu arada kanamanda mi var senin???
Allah Allah niye o kadar sürdü ki kanama.Kıızının hastalığı da çok ters bir zamana geldi kıyamam ben onaCanim cok sagol, bakalim benim aceleci kiz ne zaman gelecek! Benim kanamam hala devam ediyor anlamadim hic nisan bu kadar surmez bildigin adet kanamasi gibigetci bebegi 7 saat monitorde tuttular keyfi yerinde kizimin ama ilk defa bu kadar uzun kanama yasadim sadirdim vende. Kizim hala kotu canim ates ilacla ancak dusuyor ilacin etkisi gecer gecmez 40'larda hele ben yoktumya bugun agzina lokma sokmamis. Simdi biraz kurabiye elma suyu filan zorla yedirdim yazik ilaclar midesini yakiyordur bos midede. Insallah yarin iyilesir kuzum bende rahatlarim biraz da dogururum . Bence kizimi dusunmekten psikolojik kestim acilmayi diye dusunuyorum artik!
Evet canim Turkiye de alirlardi bu durumda herhalde kanamam cok bakalim herseyin hayirlisi. Simdi buyuk kizi bir iylestireyim de sonra kardesi gelsin sirasini beklesin:)Geçmiş olsun canım Allah kızına şifa versin.Kanaman başlamış o kadar bekledin hastanede burda olsaydın bebek kucağındaydı şimdi.Neyse hayırlısı ve sağlıklısı olsun.Herşey yolunda gider inş kızın iyileşir sen de bebeğine rahatlıkla kavuşursun
Canim iyi dusun iyi olsun. Baksana sezeryan olacagim 7 saat sanci cektim hala da cekiyorum ne olacagi hic belli olmuyor bakarsin iki gune sancinda gelir suyun da gelir bir anda . Gelmezse de suni sanci artik. Epidural alacakmisin?İyi geceler arkadaşlar.Son iki günüm kaldı çarşamba sabah 7 de yatıcam hastaneye bugüne kadar sakindim bugün korkular,endişeler almaya başladı beni.Kıızımda ne güzel nişanım geldi peşine suyum geldi sancılar başladı öyle gittim hastaneye.Şimdi oğlumda hiç sancı yok,gelmekte istemiyor suni sancı verecekler ya o zamanda sıkıntı olursa diye neler geçiyor aklımdan sizlerden dua bekliyorum.Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin..
çok geçmiş olsun canım , doktorun ne derse harfiyen uycanim inşallah dedigin gibi olur bekler umarim tabi de onlem aldik en azindan bundan sonrasi Allahin takdiri tansiyon 13 9 14 9 devam ya limonlu ayran iciyorum düşüyor bol su sonra yine ayni artik idare etcez artik hayirlisi
Bu arada herkese.teşekkür ederim kizlar iyi dilekleriniz icin evde dinlenelim bakalim ye ic yat nolcaz bakalim
Yani açıkça söylemek gerekirse bukadar kanama ya seni hastaneden neden çıkardılar anlamadım çok tuhaf allah korusun kanama bu sonuçta riske atilamazki.Canim cok sagol, bakalim benim aceleci kiz ne zaman gelecek! Benim kanamam hala devam ediyor anlamadim hic nisan bu kadar surmez bildigin adet kanamasi gibigetci bebegi 7 saat monitorde tuttular keyfi yerinde kizimin ama ilk defa bu kadar uzun kanama yasadim sadirdim vende. Kizim hala kotu canim ates ilacla ancak dusuyor ilacin etkisi gecer gecmez 40'larda hele ben yoktumya bugun agzina lokma sokmamis. Simdi biraz kurabiye elma suyu filan zorla yedirdim yazik ilaclar midesini yakiyordur bos midede. Insallah yarin iyilesir kuzum bende rahatlarim biraz da dogururum . Bence kizimi dusunmekten psikolojik kestim acilmayi diye dusunuyorum artik!
Ben de çok krem kullandım en son garmastandan fayda gördüm.Evet baya tamamladık benim almam gerekiyor canım kizimda baya işime yaradı yoksa ağrısına Durulmuyor. Göğüs yara olmuştu ama doktorun yazdığı bi göğüs kremi vardı adını unuttum o çok iyi gelmişti
Gecmis olsun canim. Bir fizik tedavi uzmanina gitsene hemen yatin bakarsin biraz fizik tedaviyle cozer agrini?Kızlar benm çok fena belim tutuldu(( akşam üzeri duşta şampuana uzandım ve belim kasıldı kaldım öyle zaten bel fıtığım vardı korkuyordum normal doğuma engel olmasın diye şimdi doğuma gün sayarken tutuldum kaldım ( hareket ederken çok dikkat edin zaten eklemler gevşiyormuş hamilelikte özellikle son zamanlarda amann diyorum sizde benim gibi olmayın
Canim sirkeli su iyi getirdin aklima. Bu aksam onu deneyeyim. Dun aksam artik garip ruyalar gormeye basladi cocuk nasil korktum ondan sonra kanamam basladi zaten. Nasil tir tir titreyip bagirmaya basladi timsah var gitsin diye yarim saat sakinlestiremedimAllah Allah niye o kadar sürdü ki kanama.Kıızının hastalığı da çok ters bir zamana geldi kıyamam ben onaSirkeli su yapsan canım o da iyi geliyor ateşe.Zor bir süreç içindesin Allah yardımcın olsun geçsin bu zor zamanlar ailecek sağlığınıza kavuşun inşaallah
Canım seni sezeryanla mi alacaklar? Normal olacaksa daha zamanı yok mu beden yatacaksın çok geçmiş olsunBen de çok krem kullandım en son garmastandan fayda gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?