2015 Temmuz Anneleri

Hayirli geceler herkese.simdi banyomu yapicam ve yaticam.sabah hastaneye gidicem yatis yapicam insallah sali gunu de sezeryan olucam.heyecan,korku vs. Tuhaf duygular icindeyim.bana dua edin lutfen....
Allah yardimcin olsun canim nasil guzel birsey bir gun kalmis yavruna kavusmana hayirlisiyla kucagina al ins

Allah yardımcın olsun cnm kalça ağrısını ben 5.ayımda yaşadım çok acı verici yürümek hareket etmek işkence gibiydi seni çok iyi anlıyorum birde son günler iyice ağırlaştık üstüne bu ağrı zorlamıştır seni benm 10 gün sürdü geçti doğumuna az kalmış inşallah geçer cnm Allah şifa versin. Yardımsız çok zor artık neyse hayırlısıyla doğumlarımızı yapalım da unutalım ağrılarımızı inşallahh.

Kızlar benm çok fena belim tutuldu (( akşam üzeri duşta şampuana uzandım ve belim kasıldı kaldım öyle zaten bel fıtığım vardı korkuyordum normal doğuma engel olmasın diye şimdi doğuma gün sayarken tutuldum kaldım( hareket ederken çok dikkat edin zaten eklemler gevşiyormuş hamilelikte özellikle son zamanlarda amann diyorum sizde benim gibi olmayın

Hayirli geceler herkese.simdi banyomu yapicam ve yaticam.sabah hastaneye gidicem yatis yapicam insallah sali gunu de sezeryan olucam.heyecan,korku vs. Tuhaf duygular icindeyim.bana dua edin lutfen....
Allah yardımcın olsun.Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşaallah canım

aminn canım inşaallah.Canım kızımda da suni sancı verdiler ancak öncesinde vardı biraz sancım bunda hiç yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar bugün sonunda kıyafet işleri mızı bitirdik yarın onları yıkı cam sadece bez göğüs pompasi şampuan vs... kaldı onlarıda eşim is cikisi halledeçek bu hafta hayırlısıyla
Baya baya hazırlıkları tamamlamışsın.Kıyafetleri yıkayıp ütüleyince bir ohh dersin.Ben göğüs pompası almadım kızımda hiç kullanmadım.Göğüslerim feci yara olmuştu 4 ay çektim.Oğlumda inş öyle olmaz

Canim cok sagol, bakalim benim aceleci kiz ne zaman gelecek! Benim kanamam hala devam ediyor anlamadim hic nisan bu kadar surmez bildigin adet kanamasi gibi getci bebegi 7 saat monitorde tuttular keyfi yerinde kizimin ama ilk defa bu kadar uzun kanama yasadim sadirdim vende. Kizim hala kotu canim ates ilacla ancak dusuyor ilacin etkisi gecer gecmez 40'larda hele ben yoktumya bugun agzina lokma sokmamis. Simdi biraz kurabiye elma suyu filan zorla yedirdim yazik ilaclar midesini yakiyordur bos midede. Insallah yarin iyilesir kuzum bende rahatlarim biraz da dogururum . Bence kizimi dusunmekten psikolojik kestim acilmayi diye dusunuyorum artik!

Geçmiş olsun canım bel tutulması çok kötü hele hamile iken Allah şifa versin hemen düzelirsin inş normal doğum yaparsın.Hayırlısı ne ise o olsun.

Evet baya tamamladık benim almam gerekiyor canım kizimda baya işime yaradı yoksa ağrısına Durulmuyor. Göğüs yara olmuştu ama doktorun yazdığı bi göğüs kremi vardı adını unuttum o çok iyi gelmişti

Aboww sınav miii.bebisler konuş canım babasını beklesin

Hayirlisi canim 1 gun dursa bebis icin kardir.ins kizinda iyilesir hemencik.
Bu arada kanamanda mi var senin???
Aynen oyle canim kucuk daha 37+2 bir hafta daha dayanirsa icim rahat olacak. Kanamam cok nedense bildigin adet kanamasi gibi ve devam ediyor ama bebek iyi baktilar herseyine 7 saat boyunca. Plasentada filan anormal bir durumda yok. Kizimda da 4 cm aciklikla 1 hafta gezmistim bu da oyle olacak herhalde.

Allah Allah niye o kadar sürdü ki kanama.Kıızının hastalığı da çok ters bir zamana geldi kıyamam ben onaSirkeli su yapsan canım o da iyi geliyor ateşe.Zor bir süreç içindesin Allah yardımcın olsun geçsin bu zor zamanlar ailecek sağlığınıza kavuşun inşaallah

Evet canim Turkiye de alirlardi bu durumda herhalde kanamam cok bakalim herseyin hayirlisi. Simdi buyuk kizi bir iylestireyim de sonra kardesi gelsin sirasini beklesin:)

Canim iyi dusun iyi olsun. Baksana sezeryan olacagim 7 saat sanci cektim hala da cekiyorum ne olacagi hic belli olmuyor bakarsin iki gune sancinda gelir suyun da gelir bir anda . Gelmezse de suni sanci artik. Epidural alacakmisin?

çok geçmiş olsun canım , doktorun ne derse harfiyen uy

Yani açıkça söylemek gerekirse bukadar kanama ya seni hastaneden neden çıkardılar anlamadım çok tuhaf allah korusun kanama bu sonuçta riske atilamazki.

Yavrum yaa anne olmayınca çocuklar zatwn hasta psikolojik olarak ateşin düşeceği varsa düşmüyor inşallah biran önce toparlanirsin aslında aklıma ne geldi Biliyormusunuz yıkama suyuna biraz sirke koyup öylemi yıka san belki bi faydası olur

Gecmis olsun canim. Bir fizik tedavi uzmanina gitsene hemen yatin bakarsin biraz fizik tedaviyle cozer agrini?

Canim sirkeli su iyi getirdin aklima. Bu aksam onu deneyeyim. Dun aksam artik garip ruyalar gormeye basladi cocuk nasil korktum ondan sonra kanamam basladi zaten. Nasil tir tir titreyip bagirmaya basladi timsah var gitsin diye yarim saat sakinlestiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…