- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.241
Aynen oyle canim kucuk daha 37+2 bir hafta daha dayanirsa icim rahat olacak. Kanamam cok nedense bildigin adet kanamasi gibi ve devam ediyor ama bebek iyi baktilar herseyine 7 saat boyunca. Plasentada filan anormal bir durumda yok. Kizimda da 4 cm aciklikla 1 hafta gezmistim bu da oyle olacak herhalde.
Haklısın ben bu ana kadar pozitif relax iken bir anda endişeler aldı nedensiz.Senin baya zor canım aniden geldi.2 gün içinde ne olacağı belli olmaz Allah hayırlısını versin.Kıızımda epidural normal doğum yaptım çok memnun kaldım bunda da istiyorum o zaman sancıları hissetmem:))Canim iyi dusun iyi olsun. Baksana sezeryan olacagim 7 saat sanci cektim hala da cekiyorum ne olacagi hic belli olmuyor bakarsin iki gune sancinda gelir suyun da gelir bir anda . Gelmezse de suni sanci artik. Epidural alacakmisin?
Çok çok çok geçmiş oldun CNmCanim sirkeli su iyi getirdin aklima. Bu aksam onu deneyeyim. Dun aksam artik garip ruyalar gormeye basladi cocuk nasil korktum ondan sonra kanamam basladi zaten. Nasil tir tir titreyip bagirmaya basladi timsah var gitsin diye yarim saat sakinlestiremedim
canım bi ortopediye gitsen belki fizik tedavi felan yazar azda kaldı bebisin gelmesine çok geçmiş olsun dinlen ani hareketlerden sakin.. bendede bel fıtığı var nasıl olduğunu bilirim allah yardımcın olsunKızlar benm çok fena belim tutuldu(( akşam üzeri duşta şampuana uzandım ve belim kasıldı kaldım öyle zaten bel fıtığım vardı korkuyordum normal doğuma engel olmasın diye şimdi doğuma gün sayarken tutuldum kaldım ( hareket ederken çok dikkat edin zaten eklemler gevşiyormuş hamilelikte özellikle son zamanlarda amann diyorum sizde benim gibi olmayın
Bilmiyorum ki canim ya bazen olabilir boyle kanama herseyi kontrol ettik bebek iyi icerde dayandigi kadar kalacak dediler. Oyleymis kurallar. 39. Haftadan once dogum baslarsa. Burada son gune kadar tutmaya calisiyorlar belki dogru yapiyorlar . Yani insallah dogrusu budur. Sirkeyi yapacagim bu aksam cok sagol canim ecetuba 'da soylemis. Annem de bize hep oyle yapardi kucukken atesimiz cikinca.Yani açıkça söylemek gerekirse bukadar kanama ya seni hastaneden neden çıkardılar anlamadım çok tuhaf allah korusun kanama bu sonuçta riske atilamazki.
Yavrum yaa anne olmayınca çocuklar zatwn hasta psikolojik olarak ateşin düşeceği varsa düşmüyor inşallah biran önce toparlanirsin aslında aklıma ne geldi Biliyormusunuz yıkama suyuna biraz sirke koyup öylemi yıka san belki bi faydası olur
Ara canim icin rahatlasin. Benimki hic kahverengi filan degil canim bildigin kipkirmizi kan, ped koyuyorum oyle yani.Hayirlisiyla gelsin bebiss.
Benimde cuma çatı muayenesinden sonra akıntının rengi kahverengi kırmızı karışım gelio.bugünde su gibi hafif sarımsı bi akıntı gelio.suyum mu siziyor acabaa ??? Sabah ilk isim doktoru aricam endiseliyim.
Hayirlisi allahdan canım inşallah fazla ağrı çekmesin. Sende sağolasın canım inşallah ise yarar bizede annem yapardı hey gidi gunlerBilmiyorum ki canim ya bazen olabilir boyle kanama herseyi kontrol ettik bebek iyi icerde dayandigi kadar kalacak dediler. Oyleymis kurallar. 39. Haftadan once dogum baslarsa. Burada son gune kadar tutmaya calisiyorlar belki dogru yapiyorlar . Yani insallah dogrusu budur. Sirkeyi yapacagim bu aksam cok sagol canim ecetuba 'da soylemis. Annem de bize hep oyle yapardi kucukken atesimiz cikinca.
Dene canım sirkenin çok faydası oluyor.Ihlamur,zencefil,ballı çay yapsan içer mi acaba o da gevşetir rahatlatır.Oyy kuzum kıyamam ateşten sayıklamıştır öyle benim kızıma da oluyor.Senin galiba sıkıntıdan kanaman oldu.Allah şifa versin minik prensese.Canim sirkeli su iyi getirdin aklima. Bu aksam onu deneyeyim. Dun aksam artik garip ruyalar gormeye basladi cocuk nasil korktum ondan sonra kanamam basladi zaten. Nasil tir tir titreyip bagirmaya basladi timsah var gitsin diye yarim saat sakinlestiremedim
Yok canım sezeryan değil normal ama gidişat neyi gerektirir bilemiyorum.Günü doluyor haftaya 40 haftayı geçince sıkıntı oluyor bebekte kaka yutma gibi.Yeğenimde oldu yoğun bakımda yattı.doktorum risk almak istemiyor o yüzden suni sancı verecek inşaallah açılmam olur normal doğum yaparım.Kızımda herşey kendiliğinden gelişti bunda müdahaleli olacak.Canım seni sezeryanla mi alacaklar? Normal olacaksa daha zamanı yok mu beden yatacaksın çok geçmiş olsun
Ay canim bugunki agrilardan sonra dedim ki normal dogursam kesin epidural alirdim:) hayir insan bilse 6-8 saate doguracak katlanir ama 14-15 saate filan uzarsa insani psikolojisini etkileyebilir biraz. Sen zaten tecrubelisin nasil begendiysen birincide oyle yapatsin yine. Ben kizimda kasilmalarimi hic hissetmemistim bu sefer oynatti beni biraz agrilar.Haklısın ben bu ana kadar pozitif relax iken bir anda endişeler aldı nedensiz.Senin baya zor canım aniden geldi.2 gün içinde ne olacağı belli olmaz Allah hayırlısını versin.Kıızımda epidural normal doğum yaptım çok memnun kaldım bunda da istiyorum o zaman sancıları hissetmem:))
Sagol canim. Iyilessin kizim artik onu dusunmekten doguramadim resmenÇok çok çok geçmiş oldun CNm
Eskiler en iyisini biliyorlar dogal tedavilerde gercekten. Hemen yapayim bu aksam.Hayirlisi allahdan canım inşallah fazla ağrı çekmesin. Sende sağolasın canım inşallah ise yarar bizede annem yapardı hey gidi gunler
Epidural gibisi var mı prenses doğum demişler yani:))Aynen öyle prensesler gibi kızımı doğurdum:)) Her hamilelik farklı oluyor yaşayınca idrak ediyor insan.Kıızım ve oğlumda ki hamilelik o kadar farklı ki.Ay canim bugunki agrilardan sonra dedim ki normal dogursam kesin epidural alirdim:) hayir insan bilse 6-8 saate doguracak katlanir ama 14-15 saate filan uzarsa insani psikolojisini etkileyebilir biraz. Sen zaten tecrubelisin nasil begendiysen birincide oyle yapatsin yine. Ben kizimda kasilmalarimi hic hissetmemistim bu sefer oynatti beni biraz agrilar.
Epidural gibisi var mı prenses doğum demişler yani:))Aynen öyle prensesler gibi kızımı doğurdum:)) Her hamilelik farklı oluyor yaşayınca idrak ediyor insan.Kıızım ve oğlumda ki hamilelik o kadar farklı ki.
Canım senin normal doğum olabilir miki ilki sezeryan ama.
Hayır canım kesinlikle öyle bir şey yok.Hatta doktorum çok güzel ıkındığımı söyledi ilk doğumum olmasına rağmen nefes al ıkın büyük tuvaletini yapar gibi hepsi bu.Hadi diyordu bak saçları gözüktü, başı çıkıyor, başı çıktı sırtına kadar çıktı başını hareket ettiriyodu yavrum o kadar güzel bir duygu ki anlatamam.sonra hop diye bütün bedeni çıktı ve ağlamaya başladı.Sen de normal düşünüyorsan epidural al canım tabi iyi seçmek lazım hastaneyi ve anestezi doktorunuIkınamıyorsun epidural de diyorlar canım öyle bişey oldu mu canım sende bi sorun yaşamadın mı?
Allah yardımcın olsun, kolaylıkla ağrısız sızısız kucağına al inş Bebeğini. Ben normal doğum bekliyorum CMt ye kadar yoksa benim de sezeryan olacak, Hayırlısı hepimiz içinHayirli geceler herkese.simdi banyomu yapicam ve yaticam.sabah hastaneye gidicem yatis yapicam insallah sali gunu de sezeryan olucam.heyecan,korku vs. Tuhaf duygular icindeyim.bana dua edin lutfen....
Geçmiş olsun canım bel tutulması çok kötü hele hamile iken Allah şifa versin hemen düzelirsin inş normal doğum yaparsın.Hayırlısı ne ise o olsun.
Gecmis olsun canim. Bir fizik tedavi uzmanina gitsene hemen yatin bakarsin biraz fizik tedaviyle cozer agrini?
canım bi ortopediye gitsen belki fizik tedavi felan yazar azda kaldı bebisin gelmesine çok geçmiş olsun dinlen ani hareketlerden sakin.. bendede bel fıtığı var nasıl olduğunu bilirim allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?