- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.261
Çok geçmiş olsun aman dikkat et kendineKızlar benm çok fena belim tutuldu(( akşam üzeri duşta şampuana uzandım ve belim kasıldı kaldım öyle zaten bel fıtığım vardı korkuyordum normal doğuma engel olmasın diye şimdi doğuma gün sayarken tutuldum kaldım ( hareket ederken çok dikkat edin zaten eklemler gevşiyormuş hamilelikte özellikle son zamanlarda amann diyorum sizde benim gibi olmayın
Evet 2-3 gündür bendede oluyor neden acaba :)Iyi geceler kizlar. Ne var ne yok.Seymasevde gozun aydin canm saglikla almisn kucagina. M maya2013 senin kizda yola cikmis geliyo canm. Az kaldi :) benimde karnimdan su sesi geliyo 2gundur. Cok komik :) sizede oluyo mu.
Biri cesmeyi acik unttu sanirim canim :))Iyi geceler kizlar. Ne var ne yok.Seymasevde gozun aydin canm saglikla almisn kucagina. M maya2013 senin kizda yola cikmis geliyo canm. Az kaldi :) benimde karnimdan su sesi geliyo 2gundur. Cok komik :) sizede oluyo mu.
Çok kısa Süreli sanki lavabodan su akarken bir ses olur ya giderde aynı onun gibi :))Biri cesmeyi acik unttu sanirim canim :))
Aynen dedigin gibi canim benimde iki hamileligin birbiriyle alakasi yok ama sonlari ayni gidiyor:) benim nirmal sansim yok canim. Hastane riskli buluyor ve kabul etmiyor sezeryan sonrasi normal dogumuEpidural gibisi var mı prenses doğum demişler yani:))Aynen öyle prensesler gibi kızımı doğurdum:)) Her hamilelik farklı oluyor yaşayınca idrak ediyor insan.Kıızım ve oğlumda ki hamilelik o kadar farklı ki.
Canım senin normal doğum olabilir miki ilki sezeryan ama.
Canim bel fitigin da varmis doktorunla iyice konuş eger ilerde seni cok etkileyecekse hic riske girme ve sezeryan ol. Insan genclikte cok zorlamasada yaslilikta sikinti yasayabilir. Doktorunla konus bence. Insallah da yakinda agrin diner de rahat edersinÇok sağol cnm inşallah düzelir doğuma kadar eğer risk olursa mecbur sezeryan artıkhayırlısı cnm çok sağol
Anladim canim, umarimSağol cnm yarın nst randevum var zaten oyüzden gitmedim bugn dr a yarın nst sonrası hem kendi doktorumu görücem hemde fizik doktoru var hastanede ona görünürüm belki gerçi hamile iken pek birşey yapmıyor daha öncede kalça ağrısı için gitmiştim ama pek bir faydası olmadı doktorun. Ama bu şekilde normal doğum yapabilir miyim onu sorarım en azındansen nasıl oldun biz seni doğum yapar diye beklemiştik hayırlısı olsun sağlıkla inşallah kızında iyileşir hemen için rahat girersin doğuma
Su sesi mi? Nasil bisey canim o hic duymadim oyle bisey. Cok su icince hani gluk gluk yapar o mu?Iyi geceler kizlar. Ne var ne yok.Seymasevde gozun aydin canm saglikla almisn kucagina. M maya2013 senin kizda yola cikmis geliyo canm. Az kaldi :) benimde karnimdan su sesi geliyo 2gundur. Cok komik :) sizede oluyo mu.
Allah yardimcin olsun. Kisa zamanda al yavrunu kucagina. O kadar kanama normal mi bilmiyorum benim ilk gebeligim ama kendini takip et. Sorun hissedersen at kendini hastaneye. Kizin icin stress oldugun icindd dogumu tetikliyor olmalı. Allah sifa versin inş.Su sesi mi? Nasil bisey canim o hic duymadim oyle bisey. Cok su icince hani gluk gluk yapar o mu?
Bilmiyorum canm ama her seferinde gulduruyo beni :))Çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine
Evet 2-3 gündür bendede oluyor neden acaba :)
Biri cesmeyi acik unttu sanirim canim :))
Aynen oyle. Foss falan ediyo. Oturup kalkarkenÇok kısa Süreli sanki lavabodan su akarken bir ses olur ya giderde aynı onun gibi :))
O ses gibi. Ama su icince olmuyo canm. Oturup kalkarken oluyo. Garip bise yani. 2-3 gundur olmaya basladiSu sesi mi? Nasil bisey canim o hic duymadim oyle bisey. Cok su icince hani gluk gluk yapar o mu?
Hic olmadi canim bana, ilgincmis. Zararli degildir ama bagirsaklar mide filan yer degistirdi ya onlardan geliyordur herhalde.O ses gibi. Ama su icince olmuyo canm. Oturup kalkarken oluyo. Garip bise yani. 2-3 gundur olmaya basladi
Canım kızın nasıl oldu? Sancıların nasıl ? Kendine de kızlarına dikkat et çok geçmiş olsunHic olmadi canim bana, ilgincmis. Zararli degildir ama bagirsaklar mide filan yer degistirdi ya onlardan geliyordur herhalde.
Inşallah canim yarın da güzel haberlerle gelirsin inşallah durumundan haberdar et bizleri allah şifanı versinSağol cnmdaha önce kalça ağrım vardı onun için gittim fizik tedaviye pek birşey yapamadı malesef yarın belki yine dr la görüşür en azından normal doğum yapıp yapamayacağımı sorarım yarn nst ye giricem zatn çok sağol cnm inşallah doğum ve sonrasında da uğramaz bize fıtık ağrıları da rahatça bakarız bebişlerimize
Iyi dir canım sen nasılsın? Benden şu sesi değilde pat küt diye sesler geliyor artık baya güçlendi sanırım :)Iyi geceler kizlar. Ne var ne yok.Seymasevde gozun aydin canm saglikla almisn kucagina. M maya2013 senin kizda yola cikmis geliyo canm. Az kaldi :) benimde karnimdan su sesi geliyo 2gundur. Cok komik :) sizede oluyo mu.
Çok kısa Süreli sanki lavabodan su akarken bir ses olur ya giderde aynı onun gibi :))
Canim kizim hala hasta yarin tekrar doktora goturecegim . Ben kendimle pek ilgilenemedim eve geldigimden beri. Sancilar ara ara var yine ama sonra duruyor herhalde dayanirim daha bir hafta on gun daha.Canım kızın nasıl oldu? Sancıların nasıl ? Kendine de kızlarına dikkat et çok geçmiş olsun
Bende de arada bir sesler oluyor su sesi gibi sanki biraz daha gürültülü bişeler korkuyorum bazen :)Iyi geceler kizlar. Ne var ne yok.Seymasevde gozun aydin canm saglikla almisn kucagina. M maya2013 senin kizda yola cikmis geliyo canm. Az kaldi :) benimde karnimdan su sesi geliyo 2gundur. Cok komik :) sizede oluyo mu.
Canim bel fitigin da varmis doktorunla iyice konuş eger ilerde seni cok etkileyecekse hic riske girme ve sezeryan ol. Insan genclikte cok zorlamasada yaslilikta sikinti yasayabilir. Doktorunla konus bence. Insallah da yakinda agrin diner de rahat edersin
Hangi korseyi kullanıyorsun ?Günaydın kızlar.
M maya2013 kızına geçmiş olsun. Senin ufaklıktasabırsızlanıyor heraldesağlıkla kucaklarsın inş. Hareketlerine dikkat et Bebeğin.
Nasıl gidiyo kızlar gebişlik
Dün sabahtan itibaren korsemi taktım gece yatarken çıkardım resmen dünkü haliyle bugün çok farklı göbeğim sizde takın ihmal etmeyin doğumdan sonra.
Göğüslerim acımaya başladı inş yara olmadan normale döner lansinoh kullanıyorum.
seboistA hadisende sıraaaa arkamdaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?