2015 Temmuz Anneleri

Bel fıtığın varsa ciddi boyutta bence sezeryan der. Çünkü fıtık olmasada normal doğumdan sonra bel ağrısı çok çektim ilk doğumumda. Normal doğumdan sonra ağrıyo yani

Emzikleri de kaynatiyor musunuz? Ben gecen cam biberonu catlarsa diye kaynatamadim. Kaynar suda beklettim. Herkes kaynatmaktan bahsediyor ben de kaynatacagim. Ama emzik ve aldigim silikon meme ucunu ne yapayim. Kaynatilir mi?
Evet hepsi kaynatılıyor emzikler dahil. Camlar hele hiç çatlamaz korkmayın bunların hepsi dayanıklı malzemeden. Yalnız aldıklarınızın kutularına bakın. Baby wee markasından bir ufak biberon almıştım kaynatmayın kaynar suda bekletin diyo. Onun dışında hiç birİnde sorun yok. 5 dk kaynatıp kendi suyunda soğumaya bırakacaksınız. Öncesinde internette araştırdım sonra tek tek kutularını okudum. Dün kaynattım her şey yolunda zarar gören yok.

Petitto benim bir arkadaşım bel fıtığı ameliyatı olmuştu onu sezeryan yaptılar. Genel anesteziyle yaptılar ameliyatlı diye omuriliğe epidural yapmadılar. Sizin ki epiduralle olur ama.

Kızlar önce hangisi oluyor? Sıralaması nasıl yani ilk doğumum olacak inşallah;
-Nişan gelmesi
-Sancıların düzene girmesi
-Bebeğin başının kanala girmesi nasıl sıralanıyor?

Kızlar önce hangisi oluyor? Sıralaması nasıl yani ilk doğumum olacak inşallah;
-Nişan gelmesi
-Sancıların düzene girmesi
-Bebeğin başının kanala girmesi nasıl sıralanıyor?
Canım ben baktım belli bir sırası yokmuş.

Masaallah taze anneyeee kuzucugun kokusu sesi Allahim nazardan saklasin insaallah bizlerede kilaylikla ve hayirla evlatlarimiza sag salim kavusmayi nasip etsin.Mustafama sifa versin

Canim kizim hala hasta yarin tekrar doktora goturecegim . Ben kendimle pek ilgilenemedim eve geldigimden beri. Sancilar ara ara var yine ama sonra duruyor herhalde dayanirim daha bir hafta on gun daha.

inşallah iyileşir kızın biran evvelde sende doğuma kafan rahat gidersin. sancıların nasıl hala zorluyor mu seni

ooo doğurdun tabi gül bizim gebişlik hallerine iyi diyelim iyi olsun. usame koymuştun di mi oğlunun adını. nasıl annesi oğluşun. kızların nasıl tepki verdi görünce. evde ses koku değişmiştir şimdi.

günaydın kızlar. dün pijama bakmaya gittim. yokuş filan çıktım. terledim arabada eşim cam açtı bi ara. belim üşüdü. akşamda yemeğe gittik orasıda açık hava serindei şal al aldım ama alana kadar yine üşüdüm. akşamda eve geldik asansörümüz bozulmuş. 4. kata merdiven çıktım. bide eşim gece cam açmış bende üstümü ve sonuuçç sabah kalktım belim tutulmuş. ıkın deseler değil kuvvetli ıkınmak çişimi zor yapıyorum afedersiniz. kendime çok kızdım. son günler daha dikkatli olmam lazım. umarım çabuk toparlar. işteyim şuan cuma günü son Allahın izniyle.

iyidir canım sen nasılsın toparlaya bildinmi kendini bebek nasıl

gunaydin herkese epeydir yazamadim yine.4 temmuza gun verdi doktorum.yani cumartesi dogum nasipse.ikinci dogumum bu.kizimda spinal oldum ben ama dogum aninda tansiyon yukselmesi yuzunden yari uyuttular beni.simdi doktorum yine israrla spinal diyo.genel anestezide bebege narkoz gecer diyo.ama ben ilk defadogum yapmayacagim icin ve o ameliyathane psikolojini bildigim icin cok korkuyorum.
birde belki hatirlayanlar vardir bebegimin kalbinde parlama vardi yani leke ondan dolayi tedirginim.of bilmiyorum korkuyorum korkuyorum korkuyorum...
Doguranlara rabbim saglila buyutmek nasip etsin.benim gibi bekleyenlerede rabbim yardim etsin sag salim kucagimiza almak nasip etsin.

spinalden bu kadar korkuyorsan bence doktorunla konuş tekrardan. sonuçta son karar senin. bebeğinide inşallah sağlıkla kucağına alırsın. parlama çok sık görülüyor çoğuda doğduğunda bi problem çıkmıyor. inşallah seninkide öyled,r

insallah canim sagol.carsamba tekrar gorusucem bakalim ne diycek. sagol cevabin icin.

Masaallah taze anneyeee kuzucugun kokusu sesi Allahim nazardan saklasin insaallah bizlerede kilaylikla ve hayirla evlatlarimiza sag salim kavusmayi nasip etsin.Mustafama sifa versin
Sağol canım amiiiiiiin
Dualarımdasın inan hep aklımdasınız. Hayırlı haberler bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…