- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.281
Valla canım belli bi marka değil eşim almış piyasadan heralde sormuş lohusayken diye. Kadın vermiş dur foto bulayım sana yada benimkini çekerimHangi korseyi kullanıyorsun ?
Bunun aynısıHangi korseyi kullanıyorsun ?
Bel fıtığın varsa ciddi boyutta bence sezeryan der. Çünkü fıtık olmasada normal doğumdan sonra bel ağrısı çok çektim ilk doğumumda. Normal doğumdan sonra ağrıyo yaniEvet haklısın bende doğumdan sonra zorlanmaktan korkuyorm yada fıtık kötüleşipte ameliyat olmak zorunda kalmaktan hayırlısı artık eğer gerekirse sezeryan olurum bugn belli olur bakalım. Sağol cnm inşallah
Evet hepsi kaynatılıyor emzikler dahil. Camlar hele hiç çatlamaz korkmayın bunların hepsi dayanıklı malzemeden. Yalnız aldıklarınızın kutularına bakın. Baby wee markasından bir ufak biberon almıştım kaynatmayın kaynar suda bekletin diyo. Onun dışında hiç birİnde sorun yok. 5 dk kaynatıp kendi suyunda soğumaya bırakacaksınız. Öncesinde internette araştırdım sonra tek tek kutularını okudum. Dün kaynattım her şey yolunda zarar gören yok.Emzikleri de kaynatiyor musunuz? Ben gecen cam biberonu catlarsa diye kaynatamadim. Kaynar suda beklettim. Herkes kaynatmaktan bahsediyor ben de kaynatacagim. Ama emzik ve aldigim silikon meme ucunu ne yapayim. Kaynatilir mi?
Canım günaydın. Nasılsın geçti mi o yorgunluk?Bunun aynısı
Canım ben baktım belli bir sırası yokmuş.Kızlar önce hangisi oluyor? Sıralaması nasıl yani ilk doğumum olacak inşallah;
-Nişan gelmesi
-Sancıların düzene girmesi
-Bebeğin başının kanala girmesi nasıl sıralanıyor?
Masaallah taze anneyeee kuzucugun kokusu sesi Allahim nazardan saklasin insaallah bizlerede kilaylikla ve hayirla evlatlarimiza sag salim kavusmayi nasip etsin.Mustafama sifa versinGünaydın kızlar.
@maya2013 kızına geçmiş olsun. Senin ufaklıktasabırsızlanıyor heraldesağlıkla kucaklarsın inş. Hareketlerine dikkat et Bebeğin.
Nasıl gidiyo kızlar gebişlik
Dün sabahtan itibaren korsemi taktım gece yatarken çıkardım resmen dünkü haliyle bugün çok farklı göbeğim sizde takın ihmal etmeyin doğumdan sonra.
Göğüslerim acımaya başladı inş yara olmadan normale döner lansinoh kullanıyorum.
@seboistA hadisende sıraaaaarkamdaydınn
Canim kizim hala hasta yarin tekrar doktora goturecegim . Ben kendimle pek ilgilenemedim eve geldigimden beri. Sancilar ara ara var yine ama sonra duruyor herhalde dayanirim daha bir hafta on gun daha.
Günaydın kızlar.
@maya2013 kızına geçmiş olsun. Senin ufaklıktasabırsızlanıyor heraldesağlıkla kucaklarsın inş. Hareketlerine dikkat et Bebeğin.
Dün sabahtan itibaren korsemi taktım gece yatarken çıkardım resmen dünkü haliyle bugün çok farklı göbeğim sizde takın ihmal etmeyin doğumdan sonra.
Göğüslerim acımaya başladı inş yara olmadan normale döner lansinoh kullanıyorum.
iyidir canım sen nasılsın toparlaya bildinmi kendini bebek nasılGünaydın kızlar.
gunaydin herkese epeydir yazamadim yine.4 temmuza gun verdi doktorum.yani cumartesi dogum nasipse.ikinci dogumum bu.kizimda spinal oldum ben ama dogum aninda tansiyon yukselmesi yuzunden yari uyuttular beni.simdi doktorum yine israrla spinal diyo.genel anestezide bebege narkoz gecer diyo.ama ben ilk defadogum yapmayacagim icin ve o ameliyathane psikolojini bildigim icin cok korkuyorum.
birde belki hatirlayanlar vardir bebegimin kalbinde parlama vardi yani leke ondan dolayi tedirginim.of bilmiyorum korkuyorum korkuyorum korkuyorum...
Doguranlara rabbim saglila buyutmek nasip etsin.benim gibi bekleyenlerede rabbim yardim etsin sag salim kucagimiza almak nasip etsin.
insallah canim sagol.carsamba tekrar gorusucem bakalim ne diycek. sagol cevabin icin.spinalden bu kadar korkuyorsan bence doktorunla konuş tekrardan. sonuçta son karar senin. bebeğinide inşallah sağlıkla kucağına alırsın. parlama çok sık görülüyor çoğuda doğduğunda bi problem çıkmıyor. inşallah seninkide öyled,r
Çok şükür iyiyim ağrım oluyo emzirirken özellikle rahim toparlanıyormuş oda adet ağrısı gibi ağrı yapıyo geçiyo.Canım günaydın. Nasılsın geçti mi o yorgunluk?
Sağol canım amiiiiiiinMasaallah taze anneyeee kuzucugun kokusu sesi Allahim nazardan saklasin insaallah bizlerede kilaylikla ve hayirla evlatlarimiza sag salim kavusmayi nasip etsin.Mustafama sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?