- 29 Eylül 2014
- 228
- 116
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.841
benim bitti galiba tam 5 gün oldu hiç midem bulanmadı. ama ben gece yatmadan önce ekmek falan tuzlu şeyler atıştırıyorum. sabahta eşim işe giderken yine ekmek peynir yiyorum. kendimi hiç aç bırakmıyorum sık sık yiyorum belkide ondan bulanmıyor artık.Kızlar nolcak bu bulantılar ..bitti derken yeniden başlıyor
canım iğneyi vurmadan önce sprey sıkıyor uyuştuluyor orayı acımıyor bile okadar ağrı çekmeye hiç gerek yok demişti doktor epudural yapım dedi hemde nöbetçi doktordu kendi doktorum yoktu ağrın olmayınca iyice açılsın diye bekliyorsun kesmeye gerek yok demişti doktorum dikişim bile yok konuşa konuşa doğum yaptım hiç doğum korkum yok onun için herkeze tavsiye ederim
aslında ben epidural den daha çok korkuyorum. beline batırıyolar kocaman iğneyi acımıyomu
canım hiçbir ağrın olmuyor o gün ben ayaklanıp misafirlere ikram yapmıştım vallahi engüzel yanı bebeğin hemen yanına veriyor ağlayan bebek senin kokunu duyunca hemen susuyor o anı unutamam bir anda susmuştu bebişim ben yine epidural olacağım insallah hemen bebekle ilgilenebiliyorsun sezeryanda çok zor ağrı sancıpeki doğum sonrası ağrın olmadı mı?
canım hiçbir ağrın olmuyor o gün ben ayaklanıp misafirlere ikram yapmıştım vallahi engüzel yanı bebeğin hemen yanına veriyor ağlayan bebek senin kokunu duyunca hemen susuyor o anı unutamam bir anda susmuştu bebişim ben yine epidural olacağım insallah hemen bebekle ilgilenebiliyorsun sezeryanda çok zor ağrı sancı
Bende aynı durumdayım cnm. Sürekli kanamalarım olduğundan dolayı, her An tetikteyim. Birde her iki doktorumda düşer gözüyle bakmıştı bebişime. Şükürler olsun Rabbime. Bebişi görünce gönlüm rahatlıyor. Hareketlenmeye başlasalar bir an evvel belki o zaman biraz daha rahatlarız.
Tevekkül etmek lazım tabi sürekli. Ama sanırım 9 ay ve sonrası da hep böyle geçecek. 9 ay şu ne çıkacak bu sonuç normal mi döndü mu. Hareket eti mi diye geçer. 9 ay sonrası da yok ateşi yok giydirmesi diye geçer. Analık gerçekten bebek rahme düşünce başlıyormuş.Bende de var o.Daha hiç problem yaşamadım ama etrafımda çok duydum kalbi duran bebek.O yüzden şimdi sürekli düşünuyorum kalbi atıyo mu acaba durmuşmudur nerden anlıcam dursa felan diye kaygılarım var.İçimizi ferah tutalım her şey allahtan
aynen yaa bende sürekli bunu düşünüyorum. elimden gelse eve ultrason cihazı alcam sabah akşam bakcam
Bende keseyi gördükçe Ağlıyorum. Dr dan çekinmesem hepten koyvericemağlamıyor musun izlerken ? Ben kesin ağlarım
Şimdi bile ultrasonda görünce bir duygulanıyorum, hani birisi yakınımda ağlasa hemen başlayacak gibi oluyorum...
Bildiğim kadarıyla Bulantilar 7 ila 10. Hafta civarı başlarmış.Merhabalar, bende Rabbim inşallah izin verirse temmuz 10 beklenen doğum tarihimizönümüzdeki cuma günü aylık kontrolümüz var. Fakat sizdede oluyomu bilmiyorum ultrasonda kalp atışı dutmuş diyecek diye çok korkuyorum elimde olmadan bunu düşünüyorum. Hep bulantım oldu çıkarmıyordum fakat 3 gündür hep çıkarıyorum buda şüphrlendiriyo beni bu zamana kadar çıkarma yoktu şimdi neden başladı ?? Off 1 hafta çabuk geçsinn
canım bence senin kullandığın bi vitamin yada bişey yani alerjin var sanırım bence kendi doktoruna sor kremi kullanayımmı diye sormuşmuydunkızlar ya benim sivilce görünümlü kızarıklar hala geçmedi tam tersine göğsüm ve göbek kısmımda öok fazla aynı şekilde bacaklarımda bel kısmımda sırtımda hergün çıkmaya devam ediyor. kimi mantara benzetiyor kimi su çiçeğine benzetiyor allah korusun ama tabi dr sters den diyor merhem verdi sürdüğüm yer geçiyor ama cıkmaya devam ediyor arda kaşınıyorda . cildiye doktoruda test falan yapmadan sadece bakarak söyledi. 15 inde kadın doğumcuda randevum var o zamana kadar beklesemmi başka bir cildiye doktoruna gitsemmi
Benim başlamadı bile dermişim çok hafif ama hiç çıkarmadım yedikçe yiyorum ya malesef aldım 2 kilo noluyo banaKızlar nolcak bu bulantılar ..bitti derken yeniden başlıyor
kendi doktorum bizlik bişey yok cildiyeci bilir dedi merhemi sormadım ama cildiyeci hamilelere uygun bir merhem dedicanım bence senin kullandığın bi vitamin yada bişey yani alerjin var sanırım bence kendi doktoruna sor kremi kullanayımmı diye sormuşmuydun
canım yaşın kaçıncı çocuk vedemerhaba 08.10.2014 sat ım benimde:))
Ağlamaz mıyım ağlıyorum hem de kızımla izliyorum çok seviyor izlemeyi.Anne sen ne güzelsin ben ne kadar tatlıyım diyor:)
Valla canım yiyebiliyosan ye bende 3kgverdim ii değilim yani..inşallah bulantın hiç olmazBenim başlamadı bile dermişim çok hafif ama hiç çıkarmadım yedikçe yiyorum ya malesef aldım 2 kilo noluyo bana
benim bitti galiba tam 5 gün oldu hiç midem bulanmadı. ama ben gece yatmadan önce ekmek falan tuzlu şeyler atıştırıyorum. sabahta eşim işe giderken yine ekmek peynir yiyorum. kendimi hiç aç bırakmıyorum sık sık yiyorum belkide ondan bulanmıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?