2015 Temmuz Anneleri

Ne güzel bi programın var . ve yiyebiliyosun.ben genel olarak kötü hissediyorum kendimi .

bir arkadaşım 7 aylık hamile ve hiç bulantısı olmamış ne kadar şanslı değil mi.
benimde folik asiti içince çok midem bulanıyor allahtan hemen geçiyor.

bir arkadaşım 7 aylık hamile ve hiç bulantısı olmamış ne kadar şanslı değil mi.
benimde folik asiti içince çok midem bulanıyor allahtan hemen geçiyor.

İşin garibi benim annem ablalarım teyzelerim hiçbirinin hiç midesi bulanmamış .nedense buradaki arkadaslar ve kendim hariç kimsenini duymadım görmedim.neyse artık.kısmetimizde varsa bitecek bugünler

Yarın randevum :) Bencede 4,5 grdır.45 fazla gibi :) Bakalım birisini gördük ikizlerin ama diğer kese boştu yarın belli olacak dolup dolmadığı inşaAllah.Heyecanım dorukta :)

Hayırlı cumalar herkese...Bereketli bugün burda bol bol yağış var.Öğleden sonra kontrolüm var.Bu hayırlı günde hayırlı haberler alırım inşallah.Lütfen dua edin bol bol
hayırlı cumalar.kontrole gittinmi.sonuç?aylık rutin kontrolmü.seninle aynıyız.bende ayın sonuna doğru gitmeyi düşünüyorumda

İşin garibi benim annem ablalarım teyzelerim hiçbirinin hiç midesi bulanmamış .nedense buradaki arkadaslar ve kendim hariç kimsenini duymadım görmedim.neyse artık.kısmetimizde varsa bitecek bugünler

bünyesel bir şey sanırım. benim annemin bende çok bulantısı varmış ama kardeşimde hiç olmamış mesela.

Yarın randevum :) Bencede 4,5 grdır.45 fazla gibi :) Bakalım birisini gördük ikizlerin ama diğer kese boştu yarın belli olacak dolup dolmadığı inşaAllah.Heyecanım dorukta :)

Hayırlı haberlerle gel inşallah.ben en son ayin 4.de gördüm bebisimi simdi ocak ayı bekliyorum :))

Hayırlı haberlerle gel inşallah.ben en son ayin 4.de gördüm bebisimi simdi ocak ayı bekliyorum :))
Canım çok teşekkür ederim,amin.Bebişlerimizi görmek için sabırsızlanıyoruz ama zaman çabuk geçiyor çok şükür :)Benimde bu kontrolüm haftalık olarak son kontrolüm olur sanırım.Bu kontrolden sonra ayda 1 çağırır sanırım.

Ben bebeğe zararı var mı diye merak etmiştim demekki yok çok teşekkür ederim

Kızlar merhaba. Bebişli hayata nasıl hazırlanıyorsunuz? Ben bol doğal doğum kitapları okuyup Montessori eğitmi örneklerini klasöre atıyorum. Bu ay Bebeğim dergisi uyku eğitmi kılavuzu verdi. Almanızı tavsiye ederim

merhaba kızlarrr.. bir kaç gündür giremedim.. ama size haberlerim var kilolu olanlar yada çok kilo almak istemeyenler, diyetisyene gittim beslenme programı yaptık. öncelikle sulu ve sıcak beslenmeliymişiz .. eğer kuru ve soğuk beslenmek zorunda kalırsak 1-2 fincan sıcak su yada yalnızca rezene çayı içmeliymişizz.. soğuk gıdaları içimizde sulandırmak ısıtmak önemliymişş

Verdiğin bilgiler için sağol canım öğrendiğimiz iyi oldu :) Dikkat ederiz.Nasıl beslenme programı verdi?Neler yemelisin neler yememelisin?

Verdiğin bilgiler için sağol canım öğrendiğimiz iyi oldu :) Dikkat ederiz.Nasıl beslenme programı verdi?Neler yemelisin neler yememelisin?

aslında yaptığımdan çok farklı birşey yoktu ama sabahları ballı limonlu su yazdı . ara öğünler falan var.meyveyi ihmal etme dedi.. yemeklere az çorbayla başla dedi.. karboonhidratlar yok.. bol protein .. glisemik indeksi düşük gıdalar yok yüksek olanlar varr .. ayrıntılı liste var ama ben genel olarak yazdım kimsenin canı çekmesin :)

Ben öyle besleniyorum her sabah bir kaşık bal ve bir bardak limonlu su içiyorum kanımı sulandırsın diye.Proteinli besleniyorum,ekmeği tam buğday ve iki dilim yiyorum.Yemeğe çorbayla başlıyorum ama 2 kilo aldım :) Gerçi o kiloyu 5. hafta aldım ve ondan sonra hiç kilo almadım.

Bu sekil beslenmeyle bebegin kac kilo dogdu canim bende diyetisyene gitmek istiyorum cunku cok hamur isi tuketiyorum kacinci haftada gideyim diyetisyene

bende3 kilo alınca şimdiden doktorum kızdı daha dur bakalım yolun başındayız dedi haklı tabii bende abartmıştım o ara .. ama ben bir buçuk senedir sağlıklı besleniyorum 15 kilo verdim bu sürede.. ee hamile olduğumu duyunca şımardım tabi aldım birazz :) şimdi daha dikkatliyim .. ben iki senedir ekmek ve hamur işi ayda yılda bir yerdim şimdi canım ne isterse azda olsa yiyorum o yüzden de kilo alıyorum yapıcak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…