2015 Temmuz Anneleri

Hikayemiz aynıymış :) Ben 55 kiloyla evlendim.Sigarayı bıraktım,düşükler felanda oldu derken kilo aldım 90a çıktım.Haziranda diyetisyene gittim 79a düştüm ekime kadar.Hamile kalınca şımarmadım aslında ama sanırım vücudum ödem topladı 3 kilo aldım 5. haftaya kadar.Şimdi 8+2yim 1 kilosunu verdim,iştahım kapandı biraz.

ben henüz tartılmadım bakalım verdim mi aldım mı :) ama ben hiç diyetisyene gitmemiştim .hamile kalınca sağlıklı bir süreç geçirmek istiyorum diye gittim .. çünkü kilo alma istikhakım var :) boyum da kısa mecbur yanii :) iştahım açık ama kabızlık problemim var maalesef ona çözüm bulamadımm

Yarın randevum :) Bencede 4,5 grdır.45 fazla gibi :) Bakalım birisini gördük ikizlerin ama diğer kese boştu yarın belli olacak dolup dolmadığı inşaAllah.Heyecanım dorukta :)

İnşallah heyacanın kocaman sevinçle yer değiştirir yarın =) bende doktora gitmeden önce ki gece uyuyamıyorum, sabah heyecan stresten tansiyonum çıkıyor. Normalde düşük tansiyonum hep arada ölçtürüyorum 9-6 / 8-5 çıktığı bile oluyor ama ne zaman doktorda ölçülse 12-8

Aaa olabilir çok mantıklı çünkü bende de hiç bulantı olmadı.Çünkü yaklaşık 7-8 aydır dikkatli ve sağlıklı besleniyordum.Halada devam ediyorum.

yani etkisi vardır bencede.. hem öncelikle ben olmak üzere,, hamileyiz diye her istediğimizi bollcaa yersek işimiz zor bence..zayıf olanlar için sıkıntı değil belki ama balık etli olanlar için kilo problem bence arkadaşım on kilo aldı hamileliği boyunca ama zayıftı sadece karnı çıktı inşallah bende öyle olurum bayılıyorum sırf karnı çıkanlaraa :) :)

Aaa olabilir çok mantıklı çünkü bende de hiç bulantı olmadı.Çünkü yaklaşık 7-8 aydır dikkatli ve sağlıklı besleniyordum.Halada devam ediyorum.

Tez çürütmekten özel keyif almıyorum amaaaaa ben pek sağlıklı beslenmiyorum ( ve maalesef hala böyle) ama benimde hiiiç bulantım olmadı :)

hayırlı cumalar.kontrole gittinmi.sonuç?aylık rutin kontrolmü.seninle aynıyız.bende ayın sonuna doğru gitmeyi düşünüyorumda
evet gittim çok şükür iyi haberler.boyu 2,71cm olmuş.geriden geliyo diye üzülüyodum tam gününü yakalamış çok sükür.başını,ellerini,ayaklarinı gördüm çok duygulandim.artik tamamen tatmin oldum evet orda bebek var dedim.dr bu da pipisi dedi.nası yani erkek mi belli olur mu bu haftada dedim.ordaki bi çikintiyi gösterdi.bu 1cm den küçükse genelde kız olur.seninki 1den büyük erkek bence dedi.31 aralik 2li test var.çok şükür bu günlere getiren rabbime

İlk cinsiyet tahmini =) Bakalım tutacak mı ??? Hadi gözün aydın

slm kızlar keyifler nasıl ? benm bugün hiç keyfim yok gece boyu uyumadım bulantılarım azaldı ama bu defada şişkinlikten dolayı gözümü kırpmadım tüm gece sabaha karşı uyudum ama hala aynıyım çok rahatsızım şuanda

arkadaşlar bu arada kabızlık sorunu çekenlere bişey sorucam ben çok kötüyüm bu dertten doktor bana fitil verdi daha önce kullanan oldu muu??? yada ne yaptınız da geçti .. ben ne yaptıysam geçmedii

kızlar çok saolun telden yaziyorum biraz garip.hepinizi seviyorum.bugün eşimle 4.nikah dönümümüz.hazir merkeze gelmişken onu da degerlendiricez başbaşa.hayirli aksamlar

arkadaşlar bu arada kabızlık sorunu çekenlere bişey sorucam ben çok kötüyüm bu dertten doktor bana fitil verdi daha önce kullanan oldu muu??? yada ne yaptınız da geçti .. ben ne yaptıysam geçmedii
canım bendede var ama doktora söylemedim ilaç kullanmak istemiyorum:) ben normalde gün kurusu yiyordum ama bi işe yaramıyordu annemde ıslatıp ye kuru olduğunda midendeki suyuda çekip daha çok kabız yapar dedi. bende suda çok az şekerle birlikte kaynatıp sabahları ondan yiyorum iyi geldi sanki :)

kızlar benim idrar tahlilimde hafif iltihap çıkmış. birde kum dökmüşsün galiba dedi doktor. ama hiçbir şikayetimde yoktu. ne yanma nede ağrı. monurol verdi. korkuyorumda içmeye ama doktor verdi sonuçta dimi. zararı olsa verirmiydiki. bu ilacı kullanan varmı ?

Benim genel bir problemim kabızlık.gebelikte zorluyor.önceki gebeliğimde toz kullanmıştım magnezyumlu bişeydi şimdi tam hatıtlamıyorum adını gidince bende tekrar söyliycem doktoruma.

Doktor hamile oldugunu bilerek verdiyse kullanman lazım kullanmamn daha da artırır hastalığını.

Benim genel bir problemim kabızlık.gebelikte zorluyor.önceki gebeliğimde toz kullanmıştım magnezyumlu bişeydi şimdi tam hatıtlamıyorum adını gidince bende tekrar söyliycem doktoruma.
onu da yaptım hatta her duyduğumu yaptım ama işe yaramadı .. oturup bekleyince tuvalette terbiye etmek adına işe yarıyordu ama artık o da işe yaramıyor bana fitil verdi ilaç değilmiş gliserinli bişey bebeklere de veriliyormuşş .. gliserin kansuk diye bişey sanırım son çare onu kullanacağım .. ama yinede sorıyım dedim kullanan var mı diye.. çünkü doktorum da dedi bunu kullan ilaç yazmak istemiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…