2015 Temmuz Anneleri

Merhaba Kızlar nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz bakkalım? Kusura bakmayın uzun zamandır giremedim sayfalar da almış başını gitmiş çoook geriye gidemedim kusura bakmayın tekrardan kızlar Bir de spor yapan ya da yürüyüş yapan var mı? Varsa neler yapıyorsunuz?

ozlenen2010 bende sürekli aygın baygın akşama kadar yatıyorum , 4 yaşında kızım var üstüme hopluyor oyun amaçlı , hoplamasın diye , annecim karnımda bebek var hani kalp atışını duymuştuk ya dedim , bastırma karnıma sakın ağlar dedim , çocuk aklı daha çok bastırmak istedi ağlasında duyalım diye , gülermisin ağlarmısın , uyuyan devi uyandırdım sanırım :) telefondada ananesinee nenee annemin karnında bebek var hemde canllıı diyo :) Allahım kuzularımızı sen koru bizim gücümüz yetmiyor , sen koruyamassan biz koruyamayız Allahım

Oyyy kuzun çok tatlıymış sevesim geldi :))) Allah'a emanetiz canım O'nun takdiri... Kucağımıza sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu bir şekilde bebişimizi almayı nasip etsin inşallah...

Ben aldım mı almadım mı bilmiyorum ama benmde kıyafetlerim sıkmaya başladı. Zaten kiloluydum bakalım sonum ne olacak çok korkuyorum çok kilo alırım diye de hayırlısı bakalım. Ben bu hafta almaya başlayacam özellikle gebe pantolonlarından ama üst kıyafete ben de cesaret edemiyorum yaa daha 2 aylık çok mu komik olur ki?

Slm kızlar gecen baby shower partisi e gittim. Ama grip kapmisim 1 haftadir grip ve franjitle bogusuyordum.

geçmiş olsun canım Allah şifa versn inşallah. O partiyi ben de yapmak isterdim de çalışıyorum o zamanlar kim bilir ne hallerde olacağım hayırlısı bakalım :)

Kilo almaktan çoook korkuyorum 76 kiloyum şuan boyum 162 cmdurum vahim Allah yardım etsin bize..

Bak sana aşama aşama anlatayım.39. haftaya girdiğimde düzenli yürüyüşlerimizi artırdım rahat doğum yapabilmek için.39+3 günlükken sabah evden çıktık annemle bütün şehri dolaştım alışveriş yaptım akşam 11 de eve geldim wc ye gittim hafif kanamam başladı.Annem nişan geldi senden doğumun yakın en geç yarına doğurursun dedi.Sonra hemen duş aldım.Sonra sızı şeklinde sancılarım başladı.Sancım gidince çamaşır katlıyordum evim düzenli olsun diye:).Sancım gelince evde yürüyordum ama öyle şiddetli değil.Sancılar devam etti gece 03 sıralarında annemle konusurken altıma yapıyorum sandım birden suyum geldi.Hemen hastaneye koştuk.Nstye bağladılar.Bebeğin kalp atışı iyiydi.Sonra açılmama bakıldı ve yatışım gerçekleşti.
Sabah 8 gibi ameliyathaneye girdik anestezi uzmanı dr epidural iğnesini yapacaktı.2 hemşire ve dr.Her anı güzel bir şekilde anlattı hemşirelerde çok güzel ilgilendiler.Belden iğnemi vuruldum.Katater boynuna doğru gelen serum ucu açık bir şey.Sonra tekrar odama aldılar.kasıklarında ağrı olunca haber ver kataterden ağrı kesici yaptılar.Açılmamı kontrol ettilerSonra yürüyüş yaptım ve lağman yapıldı.Drum büyük tuvaletin geldiğini hissettiğinde doğuma alacağız dedi ve öyle oldu doğumhaneye girdik.Nefes al ıkın talimatlarını yerine getirdim drum çok iyi ıkındığımı söyledi.Yarım saatte kızım doğdu.Umarım iyi anlatabilmişimdir korkulacak hiçbir şey yok bir çok arkadaşım bu sayede bebeğini kucağına aldı ve çok memnun kaldılar[/QUOTE]

Çok teşekkürler canım ayrıntılı anlatmışsın ben de çok merak ediyordum nasıl olacak diye. Ben de normal olmasını istiyorum Allah'ım inşallah gönlümüze göre verir :)

anladım canım ilaç değilse mantıklı olabilir bende çok rahatsızım bu durumdan çünkü bi kaç gündür var ölüyorum şişlikten annem telefonda konuşurken doğum yapacak gibi ıhlayıp tıslıyon diyor artık nefes alamıyorum çünkü çok kötüyüm

arkadaşlar bu arada kabızlık sorunu çekenlere bişey sorucam ben çok kötüyüm bu dertten doktor bana fitil verdi daha önce kullanan oldu muu??? yada ne yaptınız da geçti .. ben ne yaptıysam geçmedii

Canım benim çok önceden vardı kabızlık sorunum gamile kaldıktan sonra bol meyve yedim rahatım çok şükür. Forumda bir arkadaş bu sorun için hakiki zeytinyağına pamuk batırıp ilgili yere koyuyormuş çatlaklara karşı da iyi geliyormş sanıırım.

Bu sekil beslenmeyle bebegin kac kilo dogdu canim bende diyetisyene gitmek istiyorum cunku cok hamur isi tuketiyorum kacinci haftada gideyim diyetisyene
Canim diyetisyene hemen basla zaten bir sure sonra o duzene alisinca gitmene gerek bile kalmiyor cunku biliyorsun ne yiyip icecegini. Benim kizim 3 kilo 250 gram dogdu ideal bir kiloda. Arkadasim 25 kilo aldi bebegi 2 kilo 600 gram dogdu yani bizim aldigimiz kilonun bebegin gelisimiyle hic ilgisi yok zaten heryerde yaziyor bu o yuzden kendimize dikkat etmemiz lazim biraz yediklerimize:)hele hamurisi en kotusu ne sana ne bebege hicbir faydasi yok

Canım ben ikinci hamileliğimde kabızlıktan mahvolmuştum ama bunda çok şükür olmadım çünkü her sabah 3 adet gün kurusu yiyorum üstüne ılık limonlu suyumu içiyorum.Birde yatmadan önce 1 bardak süt içiyorum.Bende kısayım 1.56 boyum.Birde ikiz ne yapacağım bilmiyorum :)

Ay aynıyız yaaaa :) 1 gece önce uyuyamıyorum tansiyonum düşüyor.Doktor ölçüyor 11-8 12-8 :)))

Ayyyy ilk cinsiyet haberimiz geldiiiii :) Hayırlı olsun canım.

aynen bende kısayım ama zeytinyağı pamuk olayını hiç denemedm ben onu da bi deniyim bakiyim :) o da olmassa fitil artık napiiym patlıcam valla bende sanırsın 9 aylığımm :):):)

off bende kilo almaktan çok korkuyorumm 1.66 boyum 72 kiloyla hamile kaldım ve şimdiden 1 kilo almış durumdayım ne olacak ilerde hiç bilmiyorum kilo almaya çok müsait yapım zaten bi öğün yesem 2 kilo alabilirim bi hafta yemesem 1 kiloyu zor veririm ne yapıcam hiç bilmiyorum :)

O
Ilac degil canim ben kizim kucuk bebekken kabiz oldugunda kullaniyordum gonul rahatligiyla kullan:)

Bende gittim diyetisyen e bugün. Yoğurt ta süte göre daha fazla kalsiyum var dedi. Bi de bi karışım verdi. Kabızlık için. Notlar a bakınca yazıcam hemen.

Banyo yaparken midem bulandi aceleyle ciktim,cikardim ne sacma yaa ben hic iyi degilim
havasızlıktan olmuş olmasın sakın.

Ayy inanmıyorummmmm. Çok tatlı yedin mi hani ye tatlıyı çıkar hakkıyı mevzusu :)

arkadaşlar bu arada kabızlık sorunu çekenlere bişey sorucam ben çok kötüyüm bu dertten doktor bana fitil verdi daha önce kullanan oldu muu??? yada ne yaptınız da geçti .. ben ne yaptıysam geçmedii

Ya diyetisyen bana 2 incir 2 kuru kayısı 2 kuru erik kaynat blenderdan geçir dedi ama içine keten tohumu ile birsey daha kat demişti. Onu bi bulabilsem yazıcam buraya.

Bak sana aşama aşama anlatayım.39. haftaya girdiğimde düzenli yürüyüşlerimizi artırdım rahat doğum yapabilmek için.39+3 günlükken sabah evden çıktık annemle bütün şehri dolaştım alışveriş yaptım akşam 11 de eve geldim wc ye gittim hafif kanamam başladı.Annem nişan geldi senden doğumun yakın en geç yarına doğurursun dedi.Sonra hemen duş aldım.Sonra sızı şeklinde sancılarım başladı.Sancım gidince çamaşır katlıyordum evim düzenli olsun diye:).Sancım gelince evde yürüyordum ama öyle şiddetli değil.Sancılar devam etti gece 03 sıralarında annemle konusurken altıma yapıyorum sandım birden suyum geldi.Hemen hastaneye koştuk.Nstye bağladılar.Bebeğin kalp atışı iyiydi.Sonra açılmama bakıldı ve yatışım gerçekleşti.
Sabah 8 gibi ameliyathaneye girdik anestezi uzmanı dr epidural iğnesini yapacaktı.2 hemşire ve dr.Her anı güzel bir şekilde anlattı hemşirelerde çok güzel ilgilendiler.Belden iğnemi vuruldum.Katater boynuna doğru gelen serum ucu açık bir şey.Sonra tekrar odama aldılar.kasıklarında ağrı olunca haber ver kataterden ağrı kesici yaptılar.Açılmamı kontrol ettilerSonra yürüyüş yaptım ve lağman yapıldı.Drum büyük tuvaletin geldiğini hissettiğinde doğuma alacağız dedi ve öyle oldu doğumhaneye girdik.Nefes al ıkın talimatlarını yerine getirdim drum çok iyi ıkındığımı söyledi.Yarım saatte kızım doğdu.Umarım iyi anlatabilmişimdir korkulacak hiçbir şey yok bir çok arkadaşım bu sayede bebeğini kucağına aldı ve çok memnun kaldılar[/QUOTE]

Ne guzel anlatmissin canim tesekkur ederim vallahi cok iyi geldi. Bir an once temmuz gelsin istedim:)

Kizlar, ben pismis seyler yiyemedigimden basit hamurlu yagsiz bir seyler yapayim dedim ve yiyebildim. Fakat hamur isi yedigim halde lokmam biter bitmez yine acliktan olur vaziyetteyim. Bugun her zamankinden faxla yiyebildim ( normal bir insaninki kadar olmasa da) hic doymuyorum bu aksam napicam bilemedim.

canım hamur işi yediğin için doymuyorsun bizim bildiğimiz şiştimm dediğimiz hamur işleri bizi daha çok acıktırıyo ve daha çok yiyoruz kısır döngüne giriyoruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…