- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.901
Merhaba Kızlar nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz bakkalım? Kusura bakmayın uzun zamandır giremedim sayfalar da almış başını gitmiş çoook geriye gidemedim kusura bakmayın tekrardan kızlar Bir de spor yapan ya da yürüyüş yapan var mı? Varsa neler yapıyorsunuz?
ozlenen2010
bende sürekli aygın baygın akşama kadar yatıyorum , 4 yaşında kızım var üstüme hopluyor oyun amaçlı , hoplamasın diye , annecim karnımda bebek var hani kalp atışını duymuştuk ya dedim , bastırma karnıma sakın ağlar dedim , çocuk aklı daha çok bastırmak istedi ağlasında duyalım diye , gülermisin ağlarmısın , uyuyan devi uyandırdım sanırım :) telefondada ananesinee nenee annemin karnında bebek var hemde canllıı diyo :) Allahım kuzularımızı sen koru bizim gücümüz yetmiyor , sen koruyamassan biz koruyamayız Allahım
Oyyy kuzun çok tatlıymış sevesim geldi :))) Allah'a emanetiz canım O'nun takdiri... Kucağımıza sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu bir şekilde bebişimizi almayı nasip etsin inşallah...
Ben aldım mı almadım mı bilmiyorum ama benmde kıyafetlerim sıkmaya başladı. Zaten kiloluydum bakalım sonum ne olacak çok korkuyorum çok kilo alırım diye de hayırlısı bakalım. Ben bu hafta almaya başlayacam özellikle gebe pantolonlarından ama üst kıyafete ben de cesaret edemiyorum yaa daha 2 aylık çok mu komik olur ki?
geçmiş olsun canım Allah şifa versn inşallah. O partiyi ben de yapmak isterdim de çalışıyorum o zamanlar kim bilir ne hallerde olacağım hayırlısı bakalım :)
Kilo almaktan çoook korkuyorum 76 kiloyum şuan boyum 162 cm durum vahim Allah yardım etsin bize..
Sabah 8 gibi ameliyathaneye girdik anestezi uzmanı dr epidural iğnesini yapacaktı.2 hemşire ve dr.Her anı güzel bir şekilde anlattı hemşirelerde çok güzel ilgilendiler.Belden iğnemi vuruldum.Katater boynuna doğru gelen serum ucu açık bir şey.Sonra tekrar odama aldılar.kasıklarında ağrı olunca haber ver kataterden ağrı kesici yaptılar.Açılmamı kontrol ettilerSonra yürüyüş yaptım ve lağman yapıldı.Drum büyük tuvaletin geldiğini hissettiğinde doğuma alacağız dedi ve öyle oldu doğumhaneye girdik.Nefes al ıkın talimatlarını yerine getirdim drum çok iyi ıkındığımı söyledi.Yarım saatte kızım doğdu.Umarım iyi anlatabilmişimdir korkulacak hiçbir şey yok bir çok arkadaşım bu sayede bebeğini kucağına aldı ve çok memnun kaldılar[/QUOTE]
Çok teşekkürler canım ayrıntılı anlatmışsın ben de çok merak ediyordum nasıl olacak diye. Ben de normal olmasını istiyorum Allah'ım inşallah gönlümüze göre verir :)
Oyyy kuzun çok tatlıymış sevesim geldi :))) Allah'a emanetiz canım O'nun takdiri... Kucağımıza sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu bir şekilde bebişimizi almayı nasip etsin inşallah...
Kizlar kilo almaya basladiniz mi?Ben daha almadim ama eteklerim sikmaya basladi göbegimi...Evde sorun degil elbiselerim rahatta, disari cikinca giyicem artik gebe elbisesini.Öyle elbise giymeyi gerektirecek bi göbis yok ama, cok da sikilmasin bebisim icerde...Komik durmasindan da cekiniyorum aslinda biraz, yarin bi aile yemegimiz var oraya giderken giysemmi acaba
Ben aldım mı almadım mı bilmiyorum ama benmde kıyafetlerim sıkmaya başladı. Zaten kiloluydum
Slm kızlar gecen baby shower partisi e gittim. Ama grip kapmisim 1 haftadir grip ve franjitle bogusuyordum.
geçmiş olsun canım Allah şifa versn inşallah. O partiyi ben de yapmak isterdim de çalışıyorum o zamanlar kim bilir ne hallerde olacağım hayırlısı bakalım :)
Bende 11 kilo aldim dogumdan iki hafta sonra 9 kilosu gitmisti sezryan olmama ragmen. cok rahat ettim. Bir ay sonrada eski halimden zayiftim. Insallah yine oyle olur ama ben diyetisyene gittim ve cok dengeli beslendim. Tatli yasak, hamurisi ancak kahvaltida ekmek , kesinlikle tam bugday ekmegi beyaz degil.yemegin yaninda uc yemek kasigi filan pilav veya bulgur pilavi idi. Abur cubur kesinlikle yok onun yerine ceviz badem oda sayiyla. Tatli yerine de kuru kayisi ve meyve yiyordum oda sayiyla. Kadin cok cevvaldi resmen korkuyordum gun gun ne yedigimin listesini yapiyordum kontrol ediyordu. ama Cok hakliymis . Hamilelik ilerledikce insan cok agirlasiyor o yuzden simdiden dikkat etmeliki sonradan kilo alimi cok hizlaniyor o zamanlara kredi kalsin. Cok arkadasim 20-25 kilolar aldilar ama hala veremeyenler var dikkatli olun kizlar:)
Kilo almaktan çoook korkuyorum 76 kiloyum şuan boyum 162 cm
Bak sana aşama aşama anlatayım.39. haftaya girdiğimde düzenli yürüyüşlerimizi artırdım rahat doğum yapabilmek için.39+3 günlükken sabah evden çıktık annemle bütün şehri dolaştım alışveriş yaptım akşam 11 de eve geldim wc ye gittim hafif kanamam başladı.Annem nişan geldi senden doğumun yakın en geç yarına doğurursun dedi.Sonra hemen duş aldım.Sonra sızı şeklinde sancılarım başladı.Sancım gidince çamaşır katlıyordum evim düzenli olsun diye:).Sancım gelince evde yürüyordum ama öyle şiddetli değil.Sancılar devam etti gece 03 sıralarında annemle konusurken altıma yapıyorum sandım birden suyum geldi.Hemen hastaneye koştuk.Nstye bağladılar.Bebeğin kalp atışı iyiydi.Sonra açılmama bakıldı ve yatışım gerçekleşti.Canim yeter ki saglikla dogsunlar da otururken acisin sikayet etmem vallahi. Zaten sezayene gore daha cabuk iyilesicez. Sezaryan izledim o yuzden hic istemiyorum onu. Epiduralde de sanci cekilip son asamada mi uyusturuluyor canim tam olarak bilmiyorum ama kulaga cok daha iyi geliyor.
Sabah 8 gibi ameliyathaneye girdik anestezi uzmanı dr epidural iğnesini yapacaktı.2 hemşire ve dr.Her anı güzel bir şekilde anlattı hemşirelerde çok güzel ilgilendiler.Belden iğnemi vuruldum.Katater boynuna doğru gelen serum ucu açık bir şey.Sonra tekrar odama aldılar.kasıklarında ağrı olunca haber ver kataterden ağrı kesici yaptılar.Açılmamı kontrol ettilerSonra yürüyüş yaptım ve lağman yapıldı.Drum büyük tuvaletin geldiğini hissettiğinde doğuma alacağız dedi ve öyle oldu doğumhaneye girdik.Nefes al ıkın talimatlarını yerine getirdim drum çok iyi ıkındığımı söyledi.Yarım saatte kızım doğdu.Umarım iyi anlatabilmişimdir korkulacak hiçbir şey yok bir çok arkadaşım bu sayede bebeğini kucağına aldı ve çok memnun kaldılar[/QUOTE]
Çok teşekkürler canım ayrıntılı anlatmışsın ben de çok merak ediyordum nasıl olacak diye. Ben de normal olmasını istiyorum Allah'ım inşallah gönlümüze göre verir :)