2015 Temmuz Anneleri

Bugun yatak odasi yerlesti canm.mutfak bitmsti zaten. Acil yerler yaplyr oncelkli. Doguranlarmz artyr masallah. Hepmz bir avazda doğururuz ins.

oo sen bitmiş say evi. en el oyalayan yerler bitmiş zaten. amin canım inşallah hepimizin hayırlı doğumları olsun

aynen öyle devamı geldi. boşver canım ya napalım. oda kızından hatıra olur. mayo giyersin dediğin gibi. eşinde neden olduğunu biliyor zaten. ona kötü bile gözükmez

Oh gözün aydın canım, daha zamanın var ama erkenci olabilir galiba Nefes hanım =) Doktorun normal doğumu bu kadar destekliyor olması çok güzel, inşallah sağlıkla gelr kızın, ama önce sıra bendeeeeee Gelsin artık oğulcum yaaaaaa, mayız, haziran anneleri 1 ay önceden başladılar biz son günü bekleyenler kulubü olduk resmen...

normal doğum isterken,bugün çatı muayenesi sonucunda normal doğum yapmayacagımı öğrendim 15 temmuza gün verdiler

Hayırlısı böyleymiş demekki üzülme benimde yarım çatı kontrolüm acaba kriterleri ne doktorların
doktorun geçerli bir sebebi var mıydı? çatı dar falan mı diyor? güveniyorsan sorun yok, yoksa başka bir doktora da gorunebilirsin. Benimki de haftaya bilmiyorum daha ne diyecek. Tabi ki uygun değilse de tehlikeye sokmaya gerek yok hayırlısı olsun

Aynen kuzuların canları sağolsun . Eşimin öyle takıntıları rahatsızlıkları yok allahtan ben bazı şeyleri takarım hatta o beni rahatlatır :)sıpamı o yüzden dahada çok seviyorum

Aynen kuzuların canları sağolsun . Eşimin öyle takıntıları rahatsızlıkları yok allahtan ben bazı şeyleri takarım hatta o beni rahatlatır :)sıpamı o yüzden dahada çok seviyorum

aslında benim eşim güzelliğe bakıma önem verir ama öyle çatlağa selülite filan takılmaz. benimde hamilelikte maşallah selültler oldu. iyi ki bi 56 kilo oldum. bide 70-80 olsam ne olacaktı. eşimde diyor yok yaaa ne selüliti yok bişey :) onlar takmayınca sende rahatlıyorsun

maşallah bak o emdikce gelicek sütün canım kilo da almış sorun yok anneninde ikna olmasına sevindim :)

Kizlar ya onceden bebegin hareketleri daha sertti daha sıkdi simdi bir kac gundur az ve yavas oynuyor acaba bir aksilik mi var cuma gidicem doktora ama endiselendim simdi

Hadi ya selülit demi çıktı 56 kilo ile neyse canın sağolsun :) bende çevremden duyuyorum bazn kocaları kilosunu kaşına kılına kadar herşeye laf söyleyen adamları ne öyle ya rencide ediyorlar insanı tamam kadın blki ihmal etmiş olabilir ama erkekde n olursa olsun sevmesi lazım laf edip kırmaması lazım

Canım pıhtı atma riski oluyor. Benim annemin daha önce bacağına atmıştı ama benim belli ki varisten ağrıyor. Biraz yukarı kaldırıp dinlenince hafifliyor çünkü. İnşallah canım Sağol
bende kullanıyorum iğneyi hemde sabah akşam.ama bu kontrolümüzde doktor iğneyi bire düşürdü.doguma kadar böyle.dogmdan sonra 10 gün devam edicem galiba.başlarda öyle demişti.seninkide mi öyle?

Maşallah Allah anneli babalı büyütsün. Hemen toparlanırsın umarım sütün bol olur oğlun doya doya emer

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Maşallah gözünaydın canım. Çok geçmiş olsun oğlunada Allah acil şifa versin inş. Hemen çıkar umarım. Kilosu haftası yerinde oysa

Kizlar ya onceden bebegin hareketleri daha sertti daha sıkdi simdi bir kac gundur az ve yavas oynuyor acaba bir aksilik mi var cuma gidicem doktora ama endiselendim simdi
Benim de son iki gundur oyle ama hic hareket etmiyor degil cok sukur dusa girip cikinca daha da hareketli oluyor rahatliyor herhalde minigim,senin de yeri daralmistir icimizi ferah tutalim

Bnmkide oyle oldu cnm iki gundr dun sabh etmedi hareket aksam etti.bugun hic ses yok nerdeyse anlmadim gitti

maşallah canım kızına.doktorunada ayrı bir maşallah normal doğum taraftarı olması ne güzel.bende geçen hafta kontrolümde doktor bize soruyo doğumu nasıl istiyosun diye.normal deyince şok oldu sanırım.iki üç defa sordu normalmi istiyosun diye.en sonunda eşim herşey normalse normal olsun yani dedi de sustu doktor

Kızlar bugün doktor randevum vardi. Nst sonucum iyi cikmadi diye doktor tekrar istedi ama.uzun istemis 1 saatten fazla kaldim ama nstye dogumhanede bagladilar. Ve o.sırada 3 kisi vardi sanci çeken bağırıp duruyorlardı fazlasiyla tirstim ve resmen o sesleri duydukça yoruldum galiba normal dogumdan çok korkuyorum artık. Bi tanesi doguramadigi için sezeryana götürdüler ortalığı inletiyordu

Neyseki benim ikinci nst sonucum iyi çıktı normalde dogumum 7 temmuz görünüyor ama doktor bir sonraki randevuyu 8 temmuza verdi. Kizimda 52 cm 3392 gr olmuş.

Ben normal dogumdan çok korkuyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…