- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.021
Canim naptin bebegin hareketleri nasil olduAllah korusun cnm.insallh iyi haberler alirsin.bnmde yarin.kontrolum bakalim ne dicek.bnmki cok sessiz bugun.korku basiyo her seferinde niye boyle diye
Hayırlı olsun berat paşayla daha da şenlenicek yeni yuvanız:)Slm kizlar naslsnz keyifler nasil ? evi tasidik cumartsi gunu ve yerlesmeye calsyrz o yuzden hic bakamyrm var mi doguran seymasevdeden baska en son orda kalmstm :)
Sagolsn canm benmHayırlı olsun berat paşayla daha da şenlenicek yeni yuvanız:)
Bugun yatak odasi yerlesti canm.mutfak bitmsti zaten. Acil yerler yaplyr oncelkli. Doguranlarmz artyr masallah. Hepmz bir avazda doğururuz ins.
Zaten bir kez unutunca ondan sonra devamı geliyor . Benim bir yerinde kırmızı küçük yırtık var diğerleri beyaz cıvımış et gibi duruyor göbek deliğimin daire şeklinde etrafı :) aynada bakınca belli oluyor
Merhaba kzlaaar :)) nasılsınızzz, keyifler nasıl ? Son zamanların keyfini çıkarıomuyuz ?@seboistA hayırlı olsun canım. Şafak sayarken bitirdin demek :)) darısı bizim başımıza inşallah.
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. Suyum iyiymiş. Nstde problem yok. Doğum kanalına girmiş mi bebek dedim. Doktorum da doğum kanalına bebek doğum esnasında girer ama kafasını çatıya dayamış dedi. Yine de haftasonunu görürsün sonrasına bişey diyemem dedi. Haftaya kontrol yazdı yine :))
Minik kızım 3060 gr olmuş bu hafta iyi kilo almış boyu da 52 cm
Kesiyi de sordum. Rutin kesi atıyorum dedi doktorum düzensiz yırtıkları önlemek için. Ama senin açılmana, rahim ağzının yumuşaklığına, bebeğin kafasına göre bi kesi korkma dedi. Hatta eşim sezaryen mi normal doğum mu önerirsiniz deyince de adı üstünde normal doğum, bi problem yokken tabiki de normal doğum olsun dedi. İnşallah kızım artık gelmek ister de normal doğum olur.
Bizden bu kadar. Son günler geçmek bilmio. Umarım hepimiz için herşey çoooook güzel olur
normal doğum isterken,bugün çatı muayenesi sonucunda normal doğum yapmayacagımı öğrendim15 temmuza gün verdiler
doktorun geçerli bir sebebi var mıydı? çatı dar falan mı diyor? güveniyorsan sorun yok, yoksa başka bir doktora da gorunebilirsin. Benimki de haftaya bilmiyorum daha ne diyecek. Tabi ki uygun değilse de tehlikeye sokmaya gerek yok hayırlısı olsunHayırlısı böyleymiş demekki üzülme benimde yarım çatı kontrolüm acaba kriterleri ne doktorların
Aynen kuzuların canları sağolsun . Eşimin öyle takıntıları rahatsızlıkları yok allahtan ben bazı şeyleri takarım hatta o beni rahatlatır :)sıpamı o yüzden dahada çok seviyorumoo sen bitmiş say evi. en el oyalayan yerler bitmiş zaten. amin canım inşallah hepimizin hayırlı doğumları olsun
aynen öyle devamı geldi. boşver canım ya napalım. oda kızından hatıra olur. mayo giyersin dediğin gibi. eşinde neden olduğunu biliyor zaten. ona kötü bile gözükmez
Aynen kuzuların canları sağolsun . Eşimin öyle takıntıları rahatsızlıkları yok allahtan ben bazı şeyleri takarım hatta o beni rahatlatır :)sıpamı o yüzden dahada çok seviyorum
maşallah bak o emdikce gelicek sütün canım kilo da almış sorun yok anneninde ikna olmasına sevindim :)Yaptı annem sagolsn hoşaflar yemekler. Şimdi o da ikna oluyo:)
Dr dan gwliyoruz kilosu artmış kuzumun neysw ki süt yetiyor bu durumda:) dr a soyledım olsun yeter o süt dedi:)
7. Gün bugün de mama vermedim gece :) içim rahatladı. Sarılığı da gecmek üzere.
Mutlu dönüyoruz eve.
aslında benim eşim güzelliğe bakıma önem verir ama öyle çatlağa selülite filan takılmaz. benimde hamilelikte maşallah selültler oldu. iyi ki bi 56 kilo oldum. bide 70-80 olsam ne olacaktı. eşimde diyor yok yaaa ne selüliti yok bişey :) onlar takmayınca sende rahatlıyorsun
bende kullanıyorum iğneyi hemde sabah akşam.ama bu kontrolümüzde doktor iğneyi bire düşürdü.doguma kadar böyle.dogmdan sonra 10 gün devam edicem galiba.başlarda öyle demişti.seninkide mi öyle?Canım pıhtı atma riski oluyor. Benim annemin daha önce bacağına atmıştı ama benim belli ki varisten ağrıyor. Biraz yukarı kaldırıp dinlenince hafifliyor çünkü. İnşallah canım Sağol
Maşallah Allah anneli babalı büyütsün. Hemen toparlanırsın umarım sütün bol olur oğlun doya doya emerKızlar merhaba....
Geçmişi okuyamadım...
pazartesi günü suni sancı ile doğum yaptım.Oğluşum kucağımda artık.Annemdeyim şuan nete pek giremiyorum.
Başka doğuran var mı???
Seymasevde şükür bende kavuştum yavruma.
Hepinize kolay doğumlar.Görüşmek üzre.
Maşallah gözünaydın canım. Çok geçmiş olsun oğlunada Allah acil şifa versin inş. Hemen çıkar umarım. Kilosu haftası yerinde oysaArkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadımserum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Benim de son iki gundur oyle ama hic hareket etmiyor degil cok sukur dusa girip cikinca daha da hareketli oluyor rahatliyor herhalde minigim,senin de yeri daralmistir icimizi ferah tutalimKizlar ya onceden bebegin hareketleri daha sertti daha sıkdi simdi bir kac gundur az ve yavas oynuyor acaba bir aksilik mi var cuma gidicem doktora ama endiselendim simdi
Canim saglik.ocagina gittimde kalp atisini dinlettim.sknti yok kalp atisinda dedi hemsire olabilir fln dedi.ama genede oyle bi sert hareket etmiyo.sekerli seylerde yedim etki etmedi herhlde anlmadimCanim naptin bebegin hareketleri nasil oldu
Bnmkide oyle oldu cnm iki gundr dun sabh etmedi hareket aksam etti.bugun hic ses yok nerdeyse anlmadim gittiKizlar ya onceden bebegin hareketleri daha sertti daha sıkdi simdi bir kac gundur az ve yavas oynuyor acaba bir aksilik mi var cuma gidicem doktora ama endiselendim simdi
maşallah canım kızına.doktorunada ayrı bir maşallah normal doğum taraftarı olması ne güzel.bende geçen hafta kontrolümde doktor bize soruyo doğumu nasıl istiyosun diye.normal deyince şok oldu sanırım.iki üç defa sordu normalmi istiyosun diye.en sonunda eşim herşey normalse normal olsun yani dedi de sustu doktorMerhaba kzlaaar :)) nasılsınızzz, keyifler nasıl ? Son zamanların keyfini çıkarıomuyuz ?@seboistA hayırlı olsun canım. Şafak sayarken bitirdin demek :)) darısı bizim başımıza inşallah.
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. Suyum iyiymiş. Nstde problem yok. Doğum kanalına girmiş mi bebek dedim. Doktorum da doğum kanalına bebek doğum esnasında girer ama kafasını çatıya dayamış dedi. Yine de haftasonunu görürsün sonrasına bişey diyemem dedi. Haftaya kontrol yazdı yine :))
Minik kızım 3060 gr olmuş bu hafta iyi kilo almış boyu da 52 cm
Kesiyi de sordum. Rutin kesi atıyorum dedi doktorum düzensiz yırtıkları önlemek için. Ama senin açılmana, rahim ağzının yumuşaklığına, bebeğin kafasına göre bi kesi korkma dedi. Hatta eşim sezaryen mi normal doğum mu önerirsiniz deyince de adı üstünde normal doğum, bi problem yokken tabiki de normal doğum olsun dedi. İnşallah kızım artık gelmek ister de normal doğum olur.
Bizden bu kadar. Son günler geçmek bilmio. Umarım hepimiz için herşey çoooook güzel olur
ohhhh kurtuldun sonunda canım taşınma meselesinden.artık oğluşunu beklersinBugun yatak odasi yerlesti canm.mutfak bitmsti zaten. Acil yerler yaplyr oncelkli. Doguranlarmz artyr masallah. Hepmz bir avazda doğururuz ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?