2015 Temmuz Anneleri

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
hayırlı olsun canım.inşallah biran once kucagına alırsın.dualarımız senınle.

aaa canım iğneyi yapmayınca zararı oluyomu acaba bi kaç günün inşallah bşy olmaz yaa

Canım pıhtı atma riski oluyor. Benim annemin daha önce bacağına atmıştı ama benim belli ki varisten ağrıyor. Biraz yukarı kaldırıp dinlenince hafifliyor çünkü. İnşallah canım Sağol

3 gün nasıl unuttun öyle geçmiş olsun inşallah geçer hemen . Bende iyiyim çok şükür bacakalrım ağrıyor benimde sanki kilometrelerce yürümüşüm gibi o yüzden çok fazla evden çıkmıyorum. Onun dışında son 4 gün kaldı heyecan var . Birde göbeğim çatlamadı çatlamadı son 15 gün çatladı öyle kırmızı kırmızı değil ama çatlatı işte bakalım Göbek inince nasıl olucak artık bikinilere elveda :) mayolara merhaba :)

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Önclikle hayırlı olsun maşallah paşayada sonrada geçmiş olsun inşallah hemen annesinin kucağına verirler üzülme stres yapma sütünü etkilemesin kucağına verdikleri zaman doya doya emsin

canım inşallah en kısa zamanda yanına gelir bebeğin. haftası herşeyi iyi geçici bi durumdur bu. moralini yüksek tut annesi. sen şuan tertermizsin tüm duaların kabul olur. bol bol dua et. benimde dualrım senin ve oğlun için

Son diye diye çok şükür doğurdun :) gözün aydın hayırlı olsun

Bende kaşntı göbek altımda ve çok rahatsız edici.
Kızlar doğum için evden çıkarken ne gyiyoruz? Bir ark pijama giyip çıkmış. Ben normal dış kıyafet giyerim diyordum. Ne yapmak lazım?
bencede kızlar.suyumuz gelirse eger ne giyebiliriz.bu su cokmu geliyor ya.

gözün aydın canım. inşallah bizde kurtuluruz hayırlı zamanda.

normal doğum isterken,bugün çatı muayenesi sonucunda normal doğum yapmayacagımı öğrendim 15 temmuza gün verdiler

hayırlısı olsun. önemli olan sağlığınız ikinizinde.

Yarina randevum var gunum de geldi zaten ama sancim yok 3 cm acilmam var persembeye dogar dedi doktor bekliyirum insallah stresten olmustur ya karaciger problemi olabilir diyo nette bebek icin tehlikeli olabilir diyo
canım bendede 4 cm acılma var.2 haftadır beklıyorum.hala gelmıyo bızım kız.ne kadar boyle gezcez bilmiyorum

işe gelirken çantama atıyorum. burada hemşire arkadaşlara yaptırıyorum. h.sonuda kendim yapıyorum. pazar günü dışardaydım unuttum. gelirkende işe çantama atmayı unutmuşum. eve gidince yemek filan koltukta sızıyorum. derken 3 gün gitti iğne. benimde üşürsünde damarların belli olur ya bacaklarında filan. arada öyle oluyor göbeğimde geçiyor sonra. bende merak ediyorum göbek inince çatlak çıkacak mı ortaya. senin ki beyaz mı gözüküyor

Kızlar taze annisler anne olmayı bekkeyenler günaydın
Ben dün dalan roxy granül sabun aldım bebeğin kıyafetlerini yıkamak için.nasıl kullanan var mi bu deterjanlardan.nasıl kullanmam gerekir ki
canım bende dalan roxy aldım.memnun kaldım.cok az koydum fazlasına gerek yok zaten temizler.

Hayirli olsun canin gozun aydin hayirli evlat olsun ins cikar annesi merak etme sen hic melekler korur onu :))

Hayirli evalt olsun canim gozun aydin darisi bizlere ins :)

Slm kizlar naslsnz keyifler nasil ? evi tasidik cumartsi gunu ve yerlesmeye calsyrz o yuzden hic bakamyrm var mi doguran seymasevdeden baska en son orda kalmstm :)

Allah kolaylik versin canim firsat buldulca dinlen ins ne zaman izne ayrilcaksin ? Bu arada her buldugumda ayaklarimi havaya kaldrmak suretiyle dinlenmeye calisiyorum varisim ancak oyle iyi oluyor

Slm kizlar naslsnz keyifler nasil ? evi tasidik cumartsi gunu ve yerlesmeye calsyrz o yuzden hic bakamyrm var mi doguran seymasevdeden baska en son orda kalmstm :)

hadi gözün aydın canım. evin içine kendini attın ya gerisi kolay. ecetuba, sebostiA, seda doğum yaptı. gidenler haber gelmeyenler var. öyle işte :)

Canım ben de alıcam ama ölçüyü nerden alcaz bu koca göbekle cok cahilim ya

Ölçüleri yazıyodu bu korsenin şimdi tam hatırlayamadımda s olan 70-80 m olan 80-90 cm di galiba l de vardı ben krndi karnımı ölçtüm 100 cm çıktı ondan s alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…