- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.001
Allah kolaylik versin canim firsat buldulca dinlen ins ne zaman izne ayrilcaksin ? Bu arada her buldugumda ayaklarimi havaya kaldrmak suretiyle dinlenmeye calisiyorum varisim ancak oyle iyi oluyor
Ah canim kisa surede insallah alirsin bebegini kucagina, az kaldi:) belki de aldin bile hatta daha okuymadim ileri sayfalari:):)Kızlar su an nst ye bagliyim 2 cm açıklığın var suni sancı verdiler sancim var size de dua ediyorum sizden de dua bekiyorum
normal doğum isterken,bugün çatı muayenesi sonucunda normal doğum yapmayacagımı öğrendim15 temmuza gün verdiler
Bende seni merak etmistim Canim, iyiymissin sevindim:)Günaydın kızlar. dün işler çok yoğundu giremedim hiç. doğum yapacak arkadaşlar vardı. umarım herkes sağlıkla kucağına almıştır bebklerini. G Gizemm59 dün ev taşıyacaktın. noldu canım halledebildiniz mi?
@fallenangel8 , @cicisko, @Petitto aklımda olan doğuma giden arkadaşlar. sizler nasılsınız. bebekleriniz kucağınızdadır inşallah
Merak etme canim hersey cok guzel olacak:) seni anliyorum stres olmAkta cok haklisin ama guzel dusunelimgunaydın annişler ,, sona doğru adım adım , stresten tansiyonm çıkıyor , kafamı rahat tutamıyorum .. hayırlısıyla cumayı atlatsaydım :) dün nst de sancım 70 lere çıktı ,, kan sulandırıcı iğnemi geri çekerek en son yarın 8 de yapacam ,, 24 saat yeterli dedi. 12 den sonra bişey yeme dedi. Allahım herkesin yardımcısı olsun inş..
Oooooo gizem nerdeyse ben doguracam cok geride kalmisin kuzummmmm :) kolay gelsin hemencik bitir buraya don :)Slm kizlar naslsnz keyifler nasil ? evi tasidik cumartsi gunu ve yerlesmeye calsyrz o yuzden hic bakamyrm var mi doguran seymasevdeden baska en son orda kalmstm :)
Bende seni merak etmistim Canim, iyiymissin sevindim:)
Ben de poZitif olmak istiyorum poziif bi dogum istiyorum aci esigimin zannettigimden yuksek olmasini istiyorum oglumu kolayca kucagima almak istiyorum pozitiffffff hersey :)))Merak etme canim hersey cok guzel olacak:) seni anliyorum stres olmAkta cok haklisin ama guzel dusunelim
Pozitif olalim hersey yolinda olsun degil mi!!!
Merhaba kzlaaar :)) nasılsınızzz, keyifler nasıl ? Son zamanların keyfini çıkarıomuyuz ?@seboistA hayırlı olsun canım. Şafak sayarken bitirdin demek :)) darısı bizim başımıza inşallah.
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. Suyum iyiymiş. Nstde problem yok. Doğum kanalına girmiş mi bebek dedim. Doktorum da doğum kanalına bebek doğum esnasında girer ama kafasını çatıya dayamış dedi. Yine de haftasonunu görürsün sonrasına bişey diyemem dedi. Haftaya kontrol yazdı yine :))
Minik kızım 3060 gr olmuş bu hafta iyi kilo almış boyu da 52 cm
Kesiyi de sordum. Rutin kesi atıyorum dedi doktorum düzensiz yırtıkları önlemek için. Ama senin açılmana, rahim ağzının yumuşaklığına, bebeğin kafasına göre bi kesi korkma dedi. Hatta eşim sezaryen mi normal doğum mu önerirsiniz deyince de adı üstünde normal doğum, bi problem yokken tabiki de normal doğum olsun dedi. İnşallah kızım artık gelmek ister de normal doğum olur.
Bizden bu kadar. Son günler geçmek bilmio. Umarım hepimiz için herşey çoooook güzel olur
Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadımserum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Sagolsn cnm benm oo teker teker dogryrz artk acils yapldi gerisi geldi :) aynen icine attk ya yavas yavas koyuyrz herseyi biryere badana isimz aksadi biraz ondn boyle yavastan gdyr ama.olsn bitck ins.hadi gözün aydın canım. evin içine kendini attın ya gerisi kolay. ecetuba, sebostiA, seda doğum yaptı. gidenler haber gelmeyenler var. öyle işte :)
Kızlar merhaba....
Geçmişi okuyamadım...
pazartesi günü suni sancı ile doğum yaptım.Oğluşum kucağımda artık.Annemdeyim şuan nete pek giremiyorum.
Başka doğuran var mı???
@Seymasevde şükür bende kavuştum yavruma.
Hepinize kolay doğumlar.Görüşmek üzre.
Sagolsn cnm benm oo teker teker dogryrz artk acils yapldi gerisi geldi :) aynen icine attk ya yavas yavas koyuyrz herseyi biryere badana isimz aksadi biraz ondn boyle yavastan gdyr ama.olsn bitck ins.
Canm benm geride kaldm evet hepnzide cok merak edyrdm acikcasi ne oldu doguran var mi acaba die ancak simdi first bulup yazabldm. Bitcek cnm ins. Ozmn yazcm burdn hepOooooo gizem nerdeyse ben doguracam cok geride kalmisin kuzummmmm :) kolay gelsin hemencik bitir buraya don :)
Bugun yatak odasi yerlesti canm.mutfak bitmsti zaten. Acil yerler yaplyr oncelkli. Doguranlarmz artyr masallah. Hepmz bir avazda doğururuz ins.biter biter. sen hiç stres yapma olduğu kadar. yatak odasını mutfağı düzenle önce gerisi onlar kadar acil değil. açılış bir oldu pir oldu. sebebiumutta doğurmuş bu arada
Zaten bir kez unutunca ondan sonra devamı geliyor . Benim bir yerinde kırmızı küçük yırtık var diğerleri beyaz cıvımış et gibi duruyor göbek deliğimin daire şeklinde etrafı :) aynada bakınca belli oluyorişe gelirken çantama atıyorum. burada hemşire arkadaşlara yaptırıyorum. h.sonuda kendim yapıyorum. pazar günü dışardaydım unuttum. gelirkende işe çantama atmayı unutmuşum. eve gidince yemek filan koltukta sızıyorum. derken 3 gün gitti iğne. benimde üşürsünde damarların belli olur ya bacaklarında filan. arada öyle oluyor göbeğimde geçiyor sonra. bende merak ediyorum göbek inince çatlak çıkacak mı ortaya. senin ki beyaz mı gözüküyor
Canim naptin hareketleri nasil oldu bebeginHemen dene yarim saat icinde hareket eder icini ferah tut her hamilelikte kordon dolanmasi oluyormus normalmis uyuyodur seninki bugun
Tamam çok teşekkürler benim sezeryan olucak bir tanede mayanınkinden alıyım diyorum sen s giyordun normalde galiba yine s aldınSatıcının kullanıcı adı yalimed canım fotoyuda koydum ürün kodu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?