2015 Temmuz Anneleri

Allah kolaylik versin canim firsat buldulca dinlen ins ne zaman izne ayrilcaksin ? Bu arada her buldugumda ayaklarimi havaya kaldrmak suretiyle dinlenmeye calisiyorum varisim ancak oyle iyi oluyor

benimde eğitimim vardı. şimdi geldim odama. hemen tabureye uzattım ayağımı. biraz rahatladı. cuma günü son inşallah. artık yorulduğumu hissediyorum. sınırım buymuş. cumadan sonra 1 gün daha deseler gelemem. inşallah biraz evde dinlenirim. hemen doğurmam. herkes doğursun diye bakıyor. ben o kadar yorgunumki şimdi doğursam sanki ne ıkınmaya ne de uykusuz gecelere takatim var. en azında 1 haftacık istiyorum tüm gebeliğimde evde geçirecek. çok mu şey istiyorum :)

Kızlar su an nst ye bagliyim 2 cm açıklığın var suni sancı verdiler sancim var size de dua ediyorum sizden de dua bekiyorum
Ah canim kisa surede insallah alirsin bebegini kucagina, az kaldi:) belki de aldin bile hatta daha okuymadim ileri sayfalari:):)

Bende seni merak etmistim Canim, iyiymissin sevindim:)

Merak etme canim hersey cok guzel olacak:) seni anliyorum stres olmAkta cok haklisin ama guzel dusunelim
Pozitif olalim hersey yolinda olsun degil mi!!!

Merhaba kzlaaar :)) nasılsınızzz, keyifler nasıl ? Son zamanların keyfini çıkarıomuyuz ? @seboistA hayırlı olsun canım. Şafak sayarken bitirdin demek :)) darısı bizim başımıza inşallah.
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. Suyum iyiymiş. Nstde problem yok. Doğum kanalına girmiş mi bebek dedim. Doktorum da doğum kanalına bebek doğum esnasında girer ama kafasını çatıya dayamış dedi. Yine de haftasonunu görürsün sonrasına bişey diyemem dedi. Haftaya kontrol yazdı yine :))
Minik kızım 3060 gr olmuş bu hafta iyi kilo almış boyu da 52 cm
Kesiyi de sordum. Rutin kesi atıyorum dedi doktorum düzensiz yırtıkları önlemek için. Ama senin açılmana, rahim ağzının yumuşaklığına, bebeğin kafasına göre bi kesi korkma dedi. Hatta eşim sezaryen mi normal doğum mu önerirsiniz deyince de adı üstünde normal doğum, bi problem yokken tabiki de normal doğum olsun dedi. İnşallah kızım artık gelmek ister de normal doğum olur.
Bizden bu kadar. Son günler geçmek bilmio. Umarım hepimiz için herşey çoooook güzel olur

Slm kizlar naslsnz keyifler nasil ? evi tasidik cumartsi gunu ve yerlesmeye calsyrz o yuzden hic bakamyrm var mi doguran seymasevdeden baska en son orda kalmstm :)
Oooooo gizem nerdeyse ben doguracam cok geride kalmisin kuzummmmm :) kolay gelsin hemencik bitir buraya don :)

Bende seni merak etmistim Canim, iyiymissin sevindim:)

sağol canım iyiyim çok şükür. son demlerimi yaşıyorum. cuma çıkıcam izne. işten kusmak üzereyim artık evimde gitmek istiyorum bende. sonra sizleri düşünüyorum halime şükretmeye çalışyıorum. kızın nasıl. düşmüş ateşi. döndü mü normale herşey

Merak etme canim hersey cok guzel olacak:) seni anliyorum stres olmAkta cok haklisin ama guzel dusunelim
Pozitif olalim hersey yolinda olsun degil mi!!!
Ben de poZitif olmak istiyorum poziif bi dogum istiyorum aci esigimin zannettigimden yuksek olmasini istiyorum oglumu kolayca kucagima almak istiyorum pozitiffffff hersey :)))

kızın çok güzel kilo almış maşallah. darısı bizimkini başına :) normal doğum destekçisi doktorun hepimiz sağlıkla alalım yavrucuklarımızı kucağımıza inşallahh

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (

Canım gözün aydın, inşallah solunum problemide hızlıca hallolur yanına gelir...

hadi gözün aydın canım. evin içine kendini attın ya gerisi kolay. ecetuba, sebostiA, seda doğum yaptı. gidenler haber gelmeyenler var. öyle işte :)
Sagolsn cnm benm oo teker teker dogryrz artk acils yapldi gerisi geldi :) aynen icine attk ya yavas yavas koyuyrz herseyi biryere badana isimz aksadi biraz ondn boyle yavastan gdyr ama.olsn bitck ins.

Canım seninde gözün aydın darısı başımıza =)

Sagolsn cnm benm oo teker teker dogryrz artk acils yapldi gerisi geldi :) aynen icine attk ya yavas yavas koyuyrz herseyi biryere badana isimz aksadi biraz ondn boyle yavastan gdyr ama.olsn bitck ins.

biter biter. sen hiç stres yapma olduğu kadar. yatak odasını mutfağı düzenle önce gerisi onlar kadar acil değil. açılış bir oldu pir oldu. sebebiumutta doğurmuş bu arada

biter biter. sen hiç stres yapma olduğu kadar. yatak odasını mutfağı düzenle önce gerisi onlar kadar acil değil. açılış bir oldu pir oldu. sebebiumutta doğurmuş bu arada
Bugun yatak odasi yerlesti canm.mutfak bitmsti zaten. Acil yerler yaplyr oncelkli. Doguranlarmz artyr masallah. Hepmz bir avazda doğururuz ins.

Zaten bir kez unutunca ondan sonra devamı geliyor . Benim bir yerinde kırmızı küçük yırtık var diğerleri beyaz cıvımış et gibi duruyor göbek deliğimin daire şeklinde etrafı :) aynada bakınca belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…