- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.061
Ay hadi bakalim insallah dogurursun canim. BenimGünaydin kizlar, sabah 6:30 da uyandim, kizlari yollayip evimi temizledim:).Simdi de yemegim pisiyor,Ben bugün gidiciyim sanirim, sabah hafif kanli akintim oldu, simdi de asiri baski var asagi bugün yarin dogururum insallahhhh
Sorma canim, kizlar heyecana geldi...Insallah cok bekletmez bizi
Yedim tabi eksik kalirmiyim, Insallah cok sürmez de kavusuruz cabucak:)))
Öyle bir sart yokki, niye bu kadar takiliyorsunuz günü gecince kakasini yapacak diye.Benim kizim 8 gün gec dogdu, arkadasimin ki 13 gün gec dogdu, gayet de saglikliydilar.Bosuna kendine stres yaratma
Seymacim benim iki kizimda da oldu o sorunum, nasil bi agri oldugunu tarif bile edemem, ay cok aci gercekten.Hastanede soguk kompres yapiyorlardi bana eve gelince de uyguladim aynen, o da tam kesin cözüm degil ama, sen yapabiliyorsan sag, simdilik imkanin yoksa dusa gir, gögüslerini yumusat, fazla sütün kendiliginden akar birazcik rahatlarsin, cikinca da soguk komprese devam et, cünkü dusun etkisiyle daha da cosacak sütün....
Hadi Allah yardimcin olsun canim, haberdar et bizi de:))
Senin de bisey kalmamis, rabbim yardimcin olsun, cabucak aliverirsin insallah kucagina
Korkma canmm. Bişe olmaz allahın izniyle. Nst yi de niye oraya koyarlarki. Saçma yani
Yani. Gıcık olurum bende. Sanki erkekler manken gibi.
Ben 6. Ayda başladım. Günde 1 tane. Bana doğum sonrası 8 hafta dedi. Yani lohusalık bitene kadar.
Canım herkesin ağrı eşiği farklı. Hiç onlara bakma sen. Biliyorsun ben hastanede çalışıyorum. Her gün hem bebek görüyorum hemde doğum haberleri. Burada yazmadığım bir sürü kötü olayada şahit oldum ama hemen kafamdan uzaklaştırıyorum. Herkesin doğum tecrübesi farklı benimki iyi olacak diyorum kendime sürekli. Duyman kötü olmuş 1 hafta kala. Kendi kendini sakinleştir ve kızına odaklan. Ohh mis kokulularr
CanimArkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadımserum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
nisanin gelmis canim:)Bugun lavaboya gittigimde uzun pembe pihti gibi bi parca dustu camasirima ne acaba yarin kontrolum vardi bugun dogurcam heralde
Hayirli olsun canim. Anali babali buyusun bebegin:)Kızlar merhaba....
Geçmişi okuyamadım...
pazartesi günü suni sancı ile doğum yaptım.Oğluşum kucağımda artık.Annemdeyim şuan nete pek giremiyorum.
Başka doğuran var mı???
Seymasevde şükür bende kavuştum yavruma.
Hepinize kolay doğumlar.Görüşmek üzre.
Canim bugun tum gunum hastanede gecti. Doktor arada acil ameliyata girince cok bekledim. Sonra da nst bağladılar beni. Sanci cikmadi ama sanirim doktor beni haftaya acil sezeryana alacak. Bebegin amnino sivisi anormal yükselmiş. Patlama olabilirmis ve kordon sarkmasi gibi bi cok sonuca neden olabilirmis. Hatta bebek kaybi gibi allah gostermesin. Haftaya sali yeniden kontrol edecek gerekirse hemen alacagim dedi. Bu arada benim cok dikkatli sekilde bebek hareketlerini kontrol etmem gerekiyormus. Biraz moralim bozuldu. Doktor insulin direncimin yukselmis olabilecegini soyledi bu sebep olabiliyormus siki diyet verdi. Bebek iyi olsunda diyet nedirki.ezzel ne yaptın hastaneye gittin mi
Ay hadi gozun aydin canim cok sevindim. Hazirsin artik!!!:)Slm kizlar naslsnz keyifler nasil ? evi tasidik cumartsi gunu ve yerlesmeye calsyrz o yuzden hic bakamyrm var mi doguran seymasevdeden baska en son orda kalmstm :)
Canim cok iyi anliyorum seni ama dayandin sonuna kadar calistin en iyisini yaptin. Kizin dogunca bu gunlerin acisini o zaman cikaracaksin. Kizimda bende son gune kadar calistim ise donerken bir gun bile farkediyor. Biz iyiyiz simdilik. Kizim iyilesti benimde moralim duzeldi:) surekli duzenli sancim oluyor ama daha dogum olmayacak sanirim. Yarin kontrolum var acilmam arttimi bakacaklar o zaman anya konya belli olur zaten:)sağol canım iyiyim çok şükür. son demlerimi yaşıyorum. cuma çıkıcam izne. işten kusmak üzereyim artık evimde gitmek istiyorum bende. sonra sizleri düşünüyorum halime şükretmeye çalışyıorum. kızın nasıl. düşmüş ateşi. döndü mü normale herşey
Ondan olabilir uzme kendini herseg Allahtan.. nasil oldun simdi hareket var mi iftardi yemekti soramadim?Gircem birazdan cnm hic halim yokta .ne bicim.is.saglik ocagina gifip geldim.kalp atisii norml dedi uzulduysen yada acsan flnda olur dedi ac degildim de bilmiyorum dun kiz kardesime uzuldum bugun 10 tup kan verdi.ondn mi oldu .hemsire sknti yok dedi azcik daha iyi gbiyim yarin kesin sorcm doktora ne dicek bakalim.sessizce duruyo icerde.cok hareket etse nie cok hareket ediyo az etse nolduda az ediyo kafayi yemeden dogursaydik bi
Korsenin adi Maya'nin korsesi kaldi:):)Tamam çok teşekkürler benim sezeryan olucak bir tanede mayanınkinden alıyım diyorum sen s giyordun normalde galiba yine s aldın
Cnm yikndim ettim yemk yedim gogusumun altinda top gbi duruyo poposumi nedr.cok az hareketi var cnm sert degil kalp atisi.iyi dediya hemsire o yuzdn takmiyayim diyorum gene takiyosunda yarin bi olsaydi.Ondan olabilir uzme kendini herseg Allahtan.. nasil oldun simdi hareket var mi iftardi yemekti soramadim?
Son günler heyecanli oluyor canim, cabucak gecsin istiyorsun.Sorun olmamasina sevindim, zamani gelince cikacak kuzucuklarimiz, heyecan dorukta hepimizdeMerhaba kzlaaar :)) nasılsınızzz, keyifler nasıl ? Son zamanların keyfini çıkarıomuyuz ?@seboistA hayırlı olsun canım. Şafak sayarken bitirdin demek :)) darısı bizim başımıza inşallah.
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. Suyum iyiymiş. Nstde problem yok. Doğum kanalına girmiş mi bebek dedim. Doktorum da doğum kanalına bebek doğum esnasında girer ama kafasını çatıya dayamış dedi. Yine de haftasonunu görürsün sonrasına bişey diyemem dedi. Haftaya kontrol yazdı yine :))
Minik kızım 3060 gr olmuş bu hafta iyi kilo almış boyu da 52 cm
Kesiyi de sordum. Rutin kesi atıyorum dedi doktorum düzensiz yırtıkları önlemek için. Ama senin açılmana, rahim ağzının yumuşaklığına, bebeğin kafasına göre bi kesi korkma dedi. Hatta eşim sezaryen mi normal doğum mu önerirsiniz deyince de adı üstünde normal doğum, bi problem yokken tabiki de normal doğum olsun dedi. İnşallah kızım artık gelmek ister de normal doğum olur.
Bizden bu kadar. Son günler geçmek bilmio. Umarım hepimiz için herşey çoooook güzel olur
Valla benim kiz sakaci cikti teyzesi bana oyun edip duruyo.Gece basliyo sancilar öglene kadar,sonrasinda sadece kasilmalar ve asagiya baski kaliyo...Bu durum da ilk defa geldi basima, huzursuz oldum biraz. Sabah hafif kanli akintim oldu sevindim tamam basliyo diye, ama yine hüsran yine hüsraaannnn...Bosu bosuna sanci cekiyorum, bu kadar sanciya dogurmustum ikinci kizimiAy hadi bakalim insallah dogurursun canim. Benim
Uc gun oldu kanli akinti ama gelen giden yok daha:) senin zamanin geldi artik ama:)
Belki bugun cok uykusu vardir annesi :) telas yapma o da etkilenmesin iyidir kuzun sen merak etmeCnm yikndim ettim yemk yedim gogusumun altinda top gbi duruyo poposumi nedr.cok az hareketi var cnm sert degil kalp atisi.iyi dediya hemsire o yuzdn takmiyayim diyorum gene takiyosunda yarin bi olsaydi.
Bebegin büyüdügü icin hareket edecek yer bulamiyo, ya da o hareketler ic tarafta sen hissetmiyorsun.Ben dün NST ye bagliyken hic hareket hissetmedim mesela ama dr cok hareketli bi bebek dediCnm yikndim ettim yemk yedim gogusumun altinda top gbi duruyo poposumi nedr.cok az hareketi var cnm sert degil kalp atisi.iyi dediya hemsire o yuzdn takmiyayim diyorum gene takiyosunda yarin bi olsaydi.
Insallh cnm.yarin iyi haberler veririm.insallh.:) sagol canimmBelki bugun cok uykusu vardir annesi :) telas yapma o da etkilenmesin iyidir kuzun sen merak etme
Allah allah .ne bilim ya dun fildir fildr oln kiz duruyo.elimde ultrasyon aletim.olsa yeminle hergun bakicam :)Bebegin büyüdügü icin hareket edecek yer bulamiyo, ya da o hareketler ic tarafta sen hissetmiyorsun.Ben dün NST ye bagliyken hic hareket hissetmedim mesela ama dr cok hareketli bi bebek dedi...
Canim vallahi cok iyi anliyorum seni. Pazar gunu 8 saat nst'ye bagliydim sancilar duzenli 3 dk dustu arasi acilma var nisan gelmis dedimSon günler heyecanli oluyor canim, cabucak gecsin istiyorsun.Sorun olmamasina sevindim, zamani gelince cikacak kuzucuklarimiz, heyecan dorukta hepimizde
Valla benim kiz sakaci cikti teyzesi bana oyun edip duruyo.Gece basliyo sancilar öglene kadar,sonrasinda sadece kasilmalar ve asagiya baski kaliyo...Bu durum da ilk defa geldi basima, huzursuz oldum biraz. Sabah hafif kanli akintim oldu sevindim tamam basliyo diye, ama yine hüsran yine hüsraaannnn...Bosu bosuna sanci cekiyorum, bu kadar sanciya dogurmustum ikinci kizimi. Yarin kontrolüm var bakalim dr umuz ne diyecek:)
Telas yapip kasma kendini son haftalar normal bu durum. Son güne gelince de asiri hareketli olacak, her tekmesi canini yakacak cünkü can havliyle oradan cikmaya calisacak kuzucuk.Benim kiz canima okuyo kac gündür ama hala icerdeAllah allah .ne bilim ya dun fildir fildr oln kiz duruyo.elimde ultrasyon aletim.olsa yeminle hergun bakicam :)
Allah hepimizin yardimcisi olsun, bu sicak havalarda beklemek cok zor oluyor. Saglikla gelsinlerde artik dayanicaz ne yapalim.Ama ben bu düzensiz sancilardan tirstim bayagCanim vallahi cok iyi anliyorum seni. Pazar gunu 8 saat nst'ye bagliydim sancilar duzenli 3 dk dustu arasi acilma var nisan gelmis dedim
Millet 8 saate doguruyo ben sezeryan olucam bu ne ya sonra durdurdular iste iyi de oldu daha erken ama simdi hergun duzenli sanci devam insan soyle bir huzurla oturamiyorhadi normal dogum yapacak olsam tamam ama birde sezeryan olucam bu kadar sanci hayirlisi bakalim:):)
Hadi ya selülit demi çıktı 56 kilo ile neyse canın sağolsun :) bende çevremden duyuyorum bazn kocaları kilosunu kaşına kılına kadar herşeye laf söyleyen adamları ne öyle ya rencide ediyorlar insanı tamam kadın blki ihmal etmiş olabilir ama erkekde n olursa olsun sevmesi lazım laf edip kırmaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?