2015 Temmuz Anneleri

Ay hadi bakalim insallah dogurursun canim. Benim
Uc gun oldu kanli akinti ama gelen giden yok daha:) senin zamanin geldi artik ama:)

Korkma canmm. Bişe olmaz allahın izniyle. Nst yi de niye oraya koyarlarki. Saçma yani

Aslinda nst farkli bir yerde ama orda sirkulasyon co oluyor ya benden 1 saatten fazla nst istedigi icin dogumhanedekine gönderdi. Gercekten doğum sancısı cekenlerin cigliklari kulagimda hala.

Insallah rahat bir.doğum olur mis.kokulu kızımı alirim kucağıma ama yinede cok.korktum gece ruyama girer kesin.

Seymasevde senin dogumda cok sancin oldu mu dayanilmaz sekilde ama. Dogumhanede bagiran ciglik atan kadinlar cok fenaydi

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Canim
Analo babali buyusun oglun, insallah hemen cikar kuvezden dualarim seninle!!! Temmuz bebeklerinden ne kadar cok
Kuveze giren oldu boyle

Hayirli olsun canim. Anali babali buyusun bebegin:)

ezzel ne yaptın hastaneye gittin mi
Canim bugun tum gunum hastanede gecti. Doktor arada acil ameliyata girince cok bekledim. Sonra da nst bağladılar beni. Sanci cikmadi ama sanirim doktor beni haftaya acil sezeryana alacak. Bebegin amnino sivisi anormal yükselmiş. Patlama olabilirmis ve kordon sarkmasi gibi bi cok sonuca neden olabilirmis. Hatta bebek kaybi gibi allah gostermesin. Haftaya sali yeniden kontrol edecek gerekirse hemen alacagim dedi. Bu arada benim cok dikkatli sekilde bebek hareketlerini kontrol etmem gerekiyormus. Biraz moralim bozuldu. Doktor insulin direncimin yukselmis olabilecegini soyledi bu sebep olabiliyormus siki diyet verdi. Bebek iyi olsunda diyet nedirki.

Canim cok iyi anliyorum seni ama dayandin sonuna kadar calistin en iyisini yaptin. Kizin dogunca bu gunlerin acisini o zaman cikaracaksin. Kizimda bende son gune kadar calistim ise donerken bir gun bile farkediyor. Biz iyiyiz simdilik. Kizim iyilesti benimde moralim duzeldi:) surekli duzenli sancim oluyor ama daha dogum olmayacak sanirim. Yarin kontrolum var acilmam arttimi bakacaklar o zaman anya konya belli olur zaten:)

Ondan olabilir uzme kendini herseg Allahtan.. nasil oldun simdi hareket var mi iftardi yemekti soramadim?

Ondan olabilir uzme kendini herseg Allahtan.. nasil oldun simdi hareket var mi iftardi yemekti soramadim?
Cnm yikndim ettim yemk yedim gogusumun altinda top gbi duruyo poposumi nedr.cok az hareketi var cnm sert degil kalp atisi.iyi dediya hemsire o yuzdn takmiyayim diyorum gene takiyosunda yarin bi olsaydi.

Son günler heyecanli oluyor canim, cabucak gecsin istiyorsun.Sorun olmamasina sevindim, zamani gelince cikacak kuzucuklarimiz, heyecan dorukta hepimizde
Ay hadi bakalim insallah dogurursun canim. Benim
Uc gun oldu kanli akinti ama gelen giden yok daha:) senin zamanin geldi artik ama:)
Valla benim kiz sakaci cikti teyzesi bana oyun edip duruyo.Gece basliyo sancilar öglene kadar,sonrasinda sadece kasilmalar ve asagiya baski kaliyo...Bu durum da ilk defa geldi basima, huzursuz oldum biraz. Sabah hafif kanli akintim oldu sevindim tamam basliyo diye, ama yine hüsran yine hüsraaannnn...Bosu bosuna sanci cekiyorum, bu kadar sanciya dogurmustum ikinci kizimi. Yarin kontrolüm var bakalim dr umuz ne diyecek:)

Cnm yikndim ettim yemk yedim gogusumun altinda top gbi duruyo poposumi nedr.cok az hareketi var cnm sert degil kalp atisi.iyi dediya hemsire o yuzdn takmiyayim diyorum gene takiyosunda yarin bi olsaydi.
Belki bugun cok uykusu vardir annesi :) telas yapma o da etkilenmesin iyidir kuzun sen merak etme

Bebegin büyüdügü icin hareket edecek yer bulamiyo, ya da o hareketler ic tarafta sen hissetmiyorsun.Ben dün NST ye bagliyken hic hareket hissetmedim mesela ama dr cok hareketli bi bebek dedi...

Bebegin büyüdügü icin hareket edecek yer bulamiyo, ya da o hareketler ic tarafta sen hissetmiyorsun.Ben dün NST ye bagliyken hic hareket hissetmedim mesela ama dr cok hareketli bi bebek dedi...
Allah allah .ne bilim ya dun fildir fildr oln kiz duruyo.elimde ultrasyon aletim.olsa yeminle hergun bakicam :)

Canim vallahi cok iyi anliyorum seni. Pazar gunu 8 saat nst'ye bagliydim sancilar duzenli 3 dk dustu arasi acilma var nisan gelmis dedim
Millet 8 saate doguruyo ben sezeryan olucam bu ne ya sonra durdurdular iste iyi de oldu daha erken ama simdi hergun duzenli sanci devam insan soyle bir huzurla oturamiyor hadi normal dogum yapacak olsam tamam ama birde sezeryan olucam bu kadar sanci hayirlisi bakalim:):)

Allah allah .ne bilim ya dun fildir fildr oln kiz duruyo.elimde ultrasyon aletim.olsa yeminle hergun bakicam :)
Telas yapip kasma kendini son haftalar normal bu durum. Son güne gelince de asiri hareketli olacak, her tekmesi canini yakacak cünkü can havliyle oradan cikmaya calisacak kuzucuk.Benim kiz canima okuyo kac gündür ama hala icerde, Kendini bi gerdiriyo dersin göbegimi delip cikacak, asagiya yaptigi baski da cabasi, dogsun hele cikaricam acisini
Allah hepimizin yardimcisi olsun, bu sicak havalarda beklemek cok zor oluyor. Saglikla gelsinlerde artik dayanicaz ne yapalim.Ama ben bu düzensiz sancilardan tirstim bayag

Evet o çok karışan erkeklere uyuz oluyorum eşim hep senin karnın küçücük arkadan hiç bişey yok ne kadar fitsin dedikçe inanılmaz mutlu oluyorum evet hamileyim tabi kilo aldım ama öndm verdiğim insan tarafından hala begenilmek çok mutlu ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…