2015 Temmuz Anneleri

Kızlar taze annisler anne olmayı bekkeyenler günaydın
Ben dün dalan roxy granül sabun aldım bebeğin kıyafetlerini yıkamak için.nasıl kullanan var mi bu deterjanlardan.nasıl kullanmam gerekir ki
canım bende odan aldım gayet memnun kaldım ben 1 çay bardağı koydum misler gibi yıkandı koktu
Kizlar el ve ayaklarimda dehset bi kasinti var sizde de oldu mu
geçen hafta bendede oldu ama geçti sonra yediğim birşey alerji yaptı sanırım
ben ilk 34. haftada yapıldı sonrada her muayene den önce sürekli yapılıyor
Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
allah bağışlasın allah anneli babalı büyütüsün canım inşallah biran önce herşey yoluna girer ve bebeğinle kavusursun
Slm kizlar naslsnz keyifler nasil ? evi tasidik cumartsi gunu ve yerlesmeye calsyrz o yuzden hic bakamyrm var mi doguran seymasevdeden baska en son orda kalmstm :)
selam canım iyiyim bugün kontrolüm vardı pazartesi birdaha gidicem soracağım sorularım vardı o an herşeyi unuttum gene neyse pazartesiye kaldı inşallah..allah sanada kolaylık versin canım senin kontrol ne zamandı??

canım niye bir gün sonraya gün verdi ki.açılmana falan bakmadımı?biz artık olsun derken doktorlar daha da ileri atıyor günleri.canım bende çok korkuyodum normal doğumdan ama çevremdekiler beni gaza getirdi.o yüzden akışına bıraktım.hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.sen doğum yapanların seslerini de duyduğun için daha çok korkmuşsundur.inşallah bir avazda kolayca doğururuz..

Bi dusa gir cik bakalim
Gircem birazdan cnm hic halim yokta .ne bicim.is.saglik ocagina gifip geldim.kalp atisii norml dedi uzulduysen yada acsan flnda olur dedi ac degildim de bilmiyorum dun kiz kardesime uzuldum bugun 10 tup kan verdi.ondn mi oldu .hemsire sknti yok dedi azcik daha iyi gbiyim yarin kesin sorcm doktora ne dicek bakalim.sessizce duruyo icerde.cok hareket etse nie cok hareket ediyo az etse nolduda az ediyo kafayi yemeden dogursaydik bi

Bilmiyorum doktor dogumdaydi hemsire görüştü gelip bana öyle dedi. Acilmama bakmadi belkide dogumu tetiklemesin diye bakmadi. Çok korkuyorum artık galiba normal doguramiycam ben epidurale bile dayanamam gibi geliyo

Slm kizlar naslsnz keyifler nasil ? evi tasidik cumartsi gunu ve yerlesmeye calsyrz o yuzden hic bakamyrm var mi doguran seymasevdeden baska en son orda kalmstm :)
Ohh coksukur
Allah kolaylik versn canim cumlemize bende pazartesk evi temizledim abartmisim aksama oyle kotu oldum ki ins dogurmam diye dualr ettim icimden seninkide normal canim hakkimizda en hayirlisi kararlanmistir zaten

Masaallh size cook guzel haberlerle geldiniz :))

Bilmiyorum doktor dogumdaydi hemsire görüştü gelip bana öyle dedi. Acilmama bakmadi belkide dogumu tetiklemesin diye bakmadi. Çok korkuyorum artık galiba normal doguramiycam ben epidurale bile dayanamam gibi geliyo
Korkma canmm. Bişe olmaz allahın izniyle. Nst yi de niye oraya koyarlarki. Saçma yani

Takma kafanı canm. Benimkide hareket etmiyo. Ama ben takmıyorum. Doktor iyi demiş sanada. Bukadar düşünme. Başka seylerle vakit geçirmeye çalış

kızın çok güzel kilo almış maşallah. darısı bizimkini başına :) normal doğum destekçisi doktorun hepimiz sağlıkla alalım yavrucuklarımızı kucağımıza inşallahh

İnşallah canım ben de inanamadım hep korka korka soruodum kilosunu :)) gerçi sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil. İyi bişey de değil hele ki normal doğum isteyenler için
Doktor artık durdukça kilo alıcak dedi ama normal doğumu engelliycek kadar olucağını sanmıyorum :))

Yani. Gıcık olurum bende. Sanki erkekler manken gibi.

bende kullanıyorum iğneyi hemde sabah akşam.ama bu kontrolümüzde doktor iğneyi bire düşürdü.doguma kadar böyle.dogmdan sonra 10 gün devam edicem galiba.başlarda öyle demişti.seninkide mi öyle?

Ben 6. Ayda başladım. Günde 1 tane. Bana doğum sonrası 8 hafta dedi. Yani lohusalık bitene kadar.

Canım herkesin ağrı eşiği farklı. Hiç onlara bakma sen. Biliyorsun ben hastanede çalışıyorum. Her gün hem bebek görüyorum hemde doğum haberleri. Burada yazmadığım bir sürü kötü olayada şahit oldum ama hemen kafamdan uzaklaştırıyorum. Herkesin doğum tecrübesi farklı benimki iyi olacak diyorum kendime sürekli. Duyman kötü olmuş 1 hafta kala. Kendi kendini sakinleştir ve kızına odaklan. Ohh mis kokulularr

Masaalh bizim topik bebekleri hem usengec hem tosuncuk olcak galiba hepsinin kilosu cok iyi :)) benimki haric olcak sanirim kizim 3kiloydu oglusda ancak 3 olur diye dusunuyorum :))

Kalp atışlarını duymuşsun çok şükür. Yarın doktorunda bakar. İçin rahatlar. Aslında son haftalar hareket azalır diyorlar zaten. Hiç etmiyorsa bi acile gidersin ama önce karnını doyur duşunu al dinlen biraz. Öyle bak nidr

Ohh coksukur

Allah kolaylik versn canim cumlemize bende pazartesk evi temizledim abartmisim aksama oyle kotu oldum ki ins dogurmam diye dualr ettim icimden seninkide normal canim hakkimizda en hayirlisi kararlanmistir zaten

Biz akıllanmayız ya. Sonra oturur dua ederiz :) evet canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

Öyle tabi en önemlisi o. Bizim gibi ilk doğumu olacaklar heleki zayıf bevekle açılış yapabilir :)

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (

Hayırlı olsun .İnşallah bir an önce kucağına da alırsın .

Sorma canım erken gelirler mi diye korkarken şimdi de gelmiycekler mi yoksadiye korkuyoruz öncelik tabiki senin zaten bizim kızın keyfi daha yerinde gibi. Biz de babasıyla sipariş verdik 7-8 temmuz gibi gelebilirsin diye :)) sağlıkla , zamanlarını doldurmadan gelsinler inşallah

Bu doktorlar da bi alem oluyor canım. Demek ki sezaryen desen mutlu olucaktı o:)) aslında herşeyin hayırlısı. Sağ salim kavuşalım da miniklerimize doğumu o an pek düşüneceğimizi sanmıyorum :))

hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün inş.

Masaalh bizim topik bebekleri hem usengec hem tosuncuk olcak galiba hepsinin kilosu cok iyi :)) benimki haric olcak sanirim kizim 3kiloydu oglusda ancak 3 olur diye dusunuyorum :))

Canım benim kızım hep geriden geliyordu.hatta 10 gün önce 2600grdı. Kiloyu çok sorun etmiyordum ama doktor kiloyu söylerken heptedirgin oluyordum. Bu sefer çok şükür iyi kilo almış :))ben de hep 3 olsa keşke ideal diyordum hem doğum da kolay olur diye. Şimdi 3 olmuş gerçi doktorum 150 -200 gr a ltı üstüolabilir dedi. Benim için yeterli :)) sağlıklı olsunlar da gerisini hallederiz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…