2015 Temmuz Anneleri

Aminnnnm yarin kontrolum var, doktorum aaaa dogum Başlamış sizi yatıralım hemen dese keskeeeeeeeee

Canim
Analo babali buyusun oglun, insallah hemen cikar kuvezden dualarim seninle!!! Temmuz bebeklerinden ne kadar cok
Kuveze giren oldu boyle
aynı şeyi düşünmüşüz cnm .. bakıyorumda ne çok solunum sıkıntısı yaşayan oldu , erken ya da gününde , normal ya da sezeryan da farketmiyor .. Rabbim korusun yavrularımızıı , geç olsun güç olmasın sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ..

ecetuba cnm geçmiş olsun ,, biraz takviye alsın dinlensin bebeğin toparlar çabucak inşallah .. Rabbim sağlık şifa versin inş. bu arada sütünü ihmal etme sağ mutlaka.

Aynen canım benim eşimde öyle, öEllikle temizliğe, özel bölge temiLiğine filan acayip önem verir ,makyajlı renkli derli toplu da sever haliyle her erkek de sever bence temiz, derli toplu,

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Hayırlı olsun CNm Allah şifa versin, kendi doğan bebekte nasıl oluyor ki

kızlar ya sizde de böyle bî sinirlilik agresyon hali var mı? bi kaç gündür sebepsiz yere etrafımdakileri yani eşimi annemi babamı azarlıyorum farkında olmadan niye böyle oldum anlamış değilim. bi ağlama hissi geliyo falan...

Aminnnnm yarin kontrolum var, doktorum aaaa dogum Başlamış sizi yatıralım hemen dese keskeeeeeeeee

Geçen doktora gittiğimizde önümüzde bi bayan kontrole gelmişti. Bi baktık görevli tekerlekli sandalyeyle bizim doktorun odasına giriyor. Bayanı oturtup odadan çıkmış :)) Bayan telefona sarılmış birilerini arıyor. Sonraki sıra bendeydi tabi hemen sordum :) meğer hafif kanama olmuş nişanmış farkedememiş. Doktor muayene edeceği sırada da suyu gelmiş acil doğuma gitmiş. Ben doktordan çıktım, doktor da doğuma gitti. bişeyler atıştırdım nstye girdim. Sonuçlara doktor yetişti, doğum olmuş bitmiş bile :)) darısı senin başına canım :))))

üst kemiğin oval olmasi gerekirken benimki düzmüs. benim doktor sezaryen isteyeni azarlayan doktorlardan. güveniyorum yani

Hahaaa saka gibi yaaaa, artık dogum çantasını arabaya atmak lazim kontrole giderken Ben yarin vajinal muayene isteyeyim bari belli mi olur doktor başlatmış olur dogumu )) Hic bu haftaya kalırım gibi gelmemişti bana yaaaa, insallah anlattığın kadar kolay & hızlı doğumlarımız olur...

ahhh keşke ya.hepimize boyle doğumlar nasip olsa.bebeklerimizi kucagımıza alsak....

Bende unutyrm canm sorcklrimi bazen :) benmm cuma olck canm bu hafta

Varislerin ağrısı mı desem uykusuzluk mu desem bir de kimsem yok yanımda tüm hazırlıklarımı kendim yapıyorum (bebeğin odası, alışverişi, doğum çantasının eksikleri, ev temizliği, ütü, sahur,iftar, doğum yaklaşıyor kişisel bakımım...) buarada bebeğimi sağ salim doğurabilecekmiyim diye ağlayıp dualar ediyorum hergün. Ama şükretmem lazım onun da bilincindeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…