- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.081
Sorma canım erken gelirler mi diye korkarken şimdi de gelmiycekler mi yoksadiye korkuyoruzöncelik tabiki senin zaten bizim kızın keyfi daha yerinde gibi. Biz de babasıyla sipariş verdik 7-8 temmuz gibi gelebilirsin diye :)) sağlıkla , zamanlarını doldurmadan gelsinler inşallah
aynı şeyi düşünmüşüz cnm .. bakıyorumda ne çok solunum sıkıntısı yaşayan oldu , erken ya da gününde , normal ya da sezeryan da farketmiyor .. Rabbim korusun yavrularımızıı , geç olsun güç olmasın sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ..Canim
Analo babali buyusun oglun, insallah hemen cikar kuvezden dualarim seninle!!! Temmuz bebeklerinden ne kadar cok
Kuveze giren oldu boyle
canım bebekleer popoyu çıkarınca içeri dönük oluyor ve içeri vuruyor bizde hissedemiyoruz o sebeple fazla,, onun keyfi yerindedir sıkma canını sen ..Insallh cnm.yarin iyi haberler veririm.insallh.:) sagol canimm
Aynen canım benim eşimde öyle, öEllikle temizliğe, özel bölge temiLiğine filan acayip önem verir ,makyajlı renkli derli toplu da sever haliyle her erkek de sever bence temiz, derli toplu,aslında benim eşim güzelliğe bakıma önem verir ama öyle çatlağa selülite filan takılmaz. benimde hamilelikte maşallah selültler oldu. iyi ki bi 56 kilo oldum. bide 70-80 olsam ne olacaktı. eşimde diyor yok yaaa ne selüliti yok bişey :) onlar takmayınca sende rahatlıyorsun
Cnm capy vişne suyu iç.ebe beni nstye sokmadan önce ıcırdı.hemen. Kıpır kıpır oldu:)Insallh cnm.yarin iyi haberler veririm.insallh.:) sagol canimm
Sagol canim.bnmki cok sewiyo teyzesi gbi popoyu dikip yatmayi :)canım bebekleer popoyu çıkarınca içeri dönük oluyor ve içeri vuruyor bizde hissedemiyoruz o sebeple fazla,, onun keyfi yerindedir sıkma canını sen ..
Meyve suyu uokta cnm.belim.bacagim kasildida magnezyum.ictim de biraz sekerliya azcik vurdu bugun boyle gecicek bakalim hanfendi strese sokmayi sewiyo bni :)Cnm capy vişne suyu iç.ebe beni nstye sokmadan önce ıcırdı.hemen. Kıpır kıpır oldu:)
Hayırlı olsun CNm Allah şifa versin, kendi doğan bebekte nasıl oluyor kiArkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadımserum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Hayırlısı böyleymiş demekki üzülme benimde yarım çatı kontrolüm acaba kriterleri ne doktorların
Aminnnnmyarin kontrolum var, doktorum aaaa dogum Başlamış sizi yatıralım hemen dese keskeeeeeeeee
doktorun geçerli bir sebebi var mıydı? çatı dar falan mı diyor? güveniyorsan sorun yok, yoksa başka bir doktora da gorunebilirsin. Benimki de haftaya bilmiyorum daha ne diyecek. Tabi ki uygun değilse de tehlikeye sokmaya gerek yok hayırlısı olsun
Geçen doktora gittiğimizde önümüzde bi bayan kontrole gelmişti. Bi baktık görevli tekerlekli sandalyeyle bizim doktorun odasına giriyor. Bayanı oturtup odadan çıkmış :)) Bayan telefona sarılmış birilerini arıyor. Sonraki sıra bendeydi tabi hemen sordum :) meğer hafif kanama olmuş nişanmış farkedememiş. Doktor muayene edeceği sırada da suyu gelmiş acil doğuma gitmiş. Ben doktordan çıktım, doktor da doğuma gitti. bişeyler atıştırdım nstye girdim. Sonuçlara doktor yetişti, doğum olmuş bitmiş bile :)) darısı senin başına canım :))))
ahhh keşke ya.hepimize boyle doğumlar nasip olsa.bebeklerimizi kucagımıza alsak....Hahaaa saka gibi yaaaa, artık dogum çantasını arabaya atmak lazim kontrole giderkenBen yarin vajinal muayene isteyeyim bari belli mi olur doktor başlatmış olur dogumu )) Hic bu haftaya kalırım gibi gelmemişti bana yaaaa, insallah anlattığın kadar kolay & hızlı doğumlarımız olur...
Aynen canm uzerimden kocamn yük kalkti :) evet istedgi zaman heleblr paşam :)ohhhh kurtuldun sonunda canım taşınma meselesinden.artık oğluşunu beklersin
Bende unutyrm canm sorcklrimi bazen :) benmm cuma olck canm bu haftacanım bende odan aldım gayet memnun kaldım ben 1 çay bardağı koydum misler gibi yıkandı koktu
geçen hafta bendede oldu ama geçti sonra yediğim birşey alerji yaptı sanırım
ben ilk 34. haftada yapıldı sonrada her muayene den önce sürekli yapılıyor
allah bağışlasın allah anneli babalı büyütüsün canım inşallah biran önce herşey yoluna girer ve bebeğinle kavusursun
selam canım iyiyim bugün kontrolüm vardı pazartesi birdaha gidicem soracağım sorularım vardı o an herşeyi unuttum gene neyse pazartesiye kaldı inşallah..allah sanada kolaylık versin canım senin kontrol ne zamandı??
Kac gune kadar dogum olur acaba insan bi degisik oluyo dusununce :)) tetikte bekliyirumNi
nisanin gelmis canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?