- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.101
Sagolsn canm benm aynen beratimi beklyrm artk istedgnde geleblr :)Ay hadi gozun aydin canim cok sevindim. Hazirsin artik!!!:)
Ben normal yaptim bebekte yogun bakimda oldugu icin esimin kalmasini istedimdoğum yapan arkadaşlar yanınızda refakatçi olarak kım kaldı......
canım bendeaynı durumdayım.akşama kadar utu camaşır ugraştım.herseyı düşünmek zorundayız.Varislerin ağrısı mı desem uykusuzluk mu desem bir de kimsem yok yanımda tüm hazırlıklarımı kendim yapıyorum (bebeğin odası, alışverişi, doğum çantasının eksikleri, ev temizliği, ütü, sahur,iftar, doğum yaklaşıyor kişisel bakımım...) buarada bebeğimi sağ salim doğurabilecekmiyim diye ağlayıp dualar ediyorum hergün. Ama şükretmem lazım onun da bilincindeyim...
Canim benim bebegim de ayni problemden 9 gundur yatiyo ayrica hastane enfeksiyonu kapmis pazar gunu alicaz insallah sureci takip et hastaneler sgk dan fazla para almak icin bebekleri fazla tutmak istiyor . Ben doktoru delirttim artik hergun sureci uzatiyor. En son kavga dovus pazar vercegini soledi ttn diye gecer 72 saat tedavi suresi varArkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadımserum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
nasil yani bebegini kaybettin miBugun bebegimi kucagima almam gerekiyodu 29 haziranda sezaryenle kalbi durdugu icin alindi
Evet canim maalesefN
nasil yani bebegini kaybettin mi
Nasil yaa neden peki dogumdami kalbi durdu bebeginEvet canim maalesef
hayırlısı boyleymiş demek inş sağsağlim bebeğini kucağına alırsın önemli olan oüst kemiğin oval olmasi gerekirken benimki düzmüs. benim doktor sezaryen isteyeni azarlayan doktorlardan. güveniyorum yani
Evet dogumda durduNasil yaa neden peki dogumdami kalbi durdu bebegin
Atma canim atarsan gelmez o atmadigin zaman gelcekHahaaa saka gibi yaaaa, artık dogum çantasını arabaya atmak lazim kontrole giderkenBen yarin vajinal muayene isteyeyim bari belli mi olur doktor başlatmış olur dogumu )) Hic bu haftaya kalırım gibi gelmemişti bana yaaaa, insallah anlattığın kadar kolay & hızlı doğumlarımız olur...
Çok geçmiş olsun dediğin gibi yeter ki bebiş iyi olsun diyet hiç birşey içini ferah tut şimdi o sana dikkat et dedi ya hareketlerine hep diken üstünde olacaksın . Son haftalarda çıkan birşey mi acaba başka bir doktora daha mı gitsen 1 hafta öyle geçmez kiCanim bugun tum gunum hastanede gecti. Doktor arada acil ameliyata girince cok bekledim. Sonra da nst bağladılar beni. Sanci cikmadi ama sanirim doktor beni haftaya acil sezeryana alacak. Bebegin amnino sivisi anormal yükselmiş. Patlama olabilirmis ve kordon sarkmasi gibi bi cok sonuca neden olabilirmis. Hatta bebek kaybi gibi allah gostermesin. Haftaya sali yeniden kontrol edecek gerekirse hemen alacagim dedi. Bu arada benim cok dikkatli sekilde bebek hareketlerini kontrol etmem gerekiyormus. Biraz moralim bozuldu. Doktor insulin direncimin yukselmis olabilecegini soyledi bu sebep olabiliyormus siki diyet verdi. Bebek iyi olsunda diyet nedirki.
Evet dogumda durdu
Gel gel mayanın korsesine gel :)Korsenin adi Maya'nin korsesi kaldi:):)
canım bendeaynı durumdayım.akşama kadar utu camaşır ugraştım.herseyı düşünmek zorundayız.
İnsan onure oluyor insanın herşekilde kocasının beğenmesi çok güzel bende öyleyim herhaliyle eşime bayılıyorum belkide karşılıklı olduğu içindir o ter koksa bile ben hiç rahatsız olmam mis gibi gelir çok şükür şanslıyız sevecen anlayışlı eşlerimiz varEvet o çok karışan erkeklere uyuz oluyorum eşim hep senin karnın küçücük arkadan hiç bişey yok ne kadar fitsin dedikçe inanılmaz mutlu oluyorum evet hamileyim tabi kilo aldım ama öndm verdiğim insan tarafından hala begenilmek çok mutlu ediyor beni
Kizlar hasta bezi aldiniz mi bide nasil aldiniz bu 7 li satiliyor ondan mi almam gerek
Canım benim sancım vardı ama hiç doğurana kadar dayanamayacak Çığlık atacak bi Sancı yaşamadım hiç bi doğumumdada. Benim bu doğumda doğum anım çok zor geçti onunda bazı sebepleri vardı. Öteki doğumlarımda hiç öyle bi zorluk yaşamadım. Allah yardım eder. Bende ilk hamileliğimde doğumhanenin yanında nst ye girmiştim doğum yapan kadının çığlıklarını duyup ağlamıştım çıkana kadar. Herkesinki bir değil veya işte benim gibi her doğumda bir değil 2 çok kolay doğum yaşadım 3. Çok daha kolay olur derken en zor olanı olduAslinda nst farkli bir yerde ama orda sirkulasyon co oluyor ya benden 1 saatten fazla nst istedigi icin dogumhanedekine gönderdi. Gercekten doğum sancısı cekenlerin cigliklari kulagimda hala.
Insallah rahat bir.doğum olur mis.kokulu kızımı alirim kucağıma ama yinede cok.korktum gece ruyama girer kesin.
Seymasevde senin dogumda cok sancin oldu mu dayanilmaz sekilde ama. Dogumhanede bagiran ciglik atan kadinlar cok fenaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?