2015 Temmuz Anneleri

canım bendeaynı durumdayım.akşama kadar utu camaşır ugraştım.herseyı düşünmek zorundayız.

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Canim benim bebegim de ayni problemden 9 gundur yatiyo ayrica hastane enfeksiyonu kapmis pazar gunu alicaz insallah sureci takip et hastaneler sgk dan fazla para almak icin bebekleri fazla tutmak istiyor . Ben doktoru delirttim artik hergun sureci uzatiyor. En son kavga dovus pazar vercegini soledi ttn diye gecer 72 saat tedavi suresi var

Atma canim atarsan gelmez o atmadigin zaman gelcek

Çok geçmiş olsun dediğin gibi yeter ki bebiş iyi olsun diyet hiç birşey içini ferah tut şimdi o sana dikkat et dedi ya hareketlerine hep diken üstünde olacaksın . Son haftalarda çıkan birşey mi acaba başka bir doktora daha mı gitsen 1 hafta öyle geçmez ki

canım bendeaynı durumdayım.akşama kadar utu camaşır ugraştım.herseyı düşünmek zorundayız.

Ah bide ben neler cekiyorum bilseniz logusalik yollarda gecti hastaneye git gel perisan oldum bu gunde kizimin dogum gunu tabi beklentileri de vardi onu ikna ettik kardesi hastanede iken dogum gunu kutlamamiz hos olmaz diye zaten halimde yoktu gunlerdir 12 de hastaneye gittim sonra eve gel yemek yap cocugu doyur hastaneye git bebegi besle doktorun pesinde kos eve gel bir saat sonra yine git evde isler birikiyo bittim artik

İnsan onure oluyor insanın herşekilde kocasının beğenmesi çok güzel bende öyleyim herhaliyle eşime bayılıyorum belkide karşılıklı olduğu içindir o ter koksa bile ben hiç rahatsız olmam mis gibi gelir çok şükür şanslıyız sevecen anlayışlı eşlerimiz var

Kizlar hasta bezi aldiniz mi bide nasil aldiniz bu 7 li satiliyor ondan mi almam gerek

Hasta bezini napcan canim depand kadinlar icin yazan bi ped var onu kullan dikisliydim hic rahatsiz etmedi hasta bezleri cok sikintili hastanede taktilar bana buyuk kayiyo

Canım benim sancım vardı ama hiç doğurana kadar dayanamayacak Çığlık atacak bi Sancı yaşamadım hiç bi doğumumdada. Benim bu doğumda doğum anım çok zor geçti onunda bazı sebepleri vardı. Öteki doğumlarımda hiç öyle bi zorluk yaşamadım. Allah yardım eder. Bende ilk hamileliğimde doğumhanenin yanında nst ye girmiştim doğum yapan kadının çığlıklarını duyup ağlamıştım çıkana kadar. Herkesinki bir değil veya işte benim gibi her doğumda bir değil 2 çok kolay doğum yaşadım 3. Çok daha kolay olur derken en zor olanı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…