2015 Temmuz Anneleri

Hic dusunup canini sikma canim emin ol bende oyleyim yemek temizlik buyuk temizlik yemek utu sahur iftar vs bebegin kiyafetleri birde 4yasinda kizim var onla ilgileniyorum park vs ki 10dk mesafede kv gorumcem var dusun bu daha cok uzuyo olmasalar daha makbul ama malesef sukurler olsun ki esim var Allah razi olsun ondan yapcak bsey yok byle olmadi gerekmis ..

Al bendende o kadar ciglik atmadim ama son sancilrda agladim ilk dogumum daha kolay oldu

Çok geçmiş olsun onu bende duydum sağlam bebekleri bile küveze koyuyorlarmış sırf sağlık bakanlığından para alabilmek için kartalda olmuş hatta doktoru hemşireleri felan hastaneden atmışlar . İnşallah pazar günü hayırlısı ile kucağına alırsın normal zamanda doğan bebekleri neden küveze alıyorlar ciğerleri tam gelişmiyor mu. İnşallah pazar gününden sonra lohusalığını keyifli çocuklarınla birlekte yaşarsın

I
insallh canim dun ise bile gittim solunum sikintisi vardi bizim ama cok fazlakaldi hastanede gereksiz yere tuttuklari da var tabi

Depandi marketten mi alacam canim? Bide kacli satiliyor o
Canim markettede var watsons ta var e bebekten aldim ben bazi marketler satiyo ama pamuksu olmasi dolayisi ile cok rahat edersin orkid le mahvoldum bir kac gundur gunluk ped kullaniyorum surekli degistiriyorum yandim bu sicakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…