- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.121
Geçmiş olsun allah sabır versin sezeryan ile doğum yaparken mi kalbi durduEvet dogumda durdu
Hic dusunup canini sikma canim emin ol bende oyleyim yemek temizlik buyuk temizlik yemek utu sahur iftar vs bebegin kiyafetleri birde 4yasinda kizim var onla ilgileniyorum park vs ki 10dk mesafede kv gorumcem var dusun bu daha cok uzuyo olmasalar daha makbul ama malesef sukurler olsun ki esim var Allah razi olsun ondan yapcak bsey yok byle olmadi gerekmis ..Varislerin ağrısı mı desem uykusuzluk mu desem bir de kimsem yok yanımda tüm hazırlıklarımı kendim yapıyorum (bebeğin odası, alışverişi, doğum çantasının eksikleri, ev temizliği, ütü, sahur,iftar, doğum yaklaşıyor kişisel bakımım...) buarada bebeğimi sağ salim doğurabilecekmiyim diye ağlayıp dualar ediyorum hergün. Ama şükretmem lazım onun da bilincindeyim...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.NE ZAMAN OLDU.YENİMİ.Evet canim maalesef
kızlar ya bir gram uyku gelmiyor kaç gündür.sizde nasıl durumlar.gece kusu gıbı oldum
Al bendende o kadar ciglik atmadim ama son sancilrda agladim ilk dogumum daha kolay olduCanım benim sancım vardı ama hiç doğurana kadar dayanamayacak Çığlık atacak bi Sancı yaşamadım hiç bi doğumumdada. Benim bu doğumda doğum anım çok zor geçti onunda bazı sebepleri vardı. Öteki doğumlarımda hiç öyle bi zorluk yaşamadım. Allah yardım eder. Bende ilk hamileliğimde doğumhanenin yanında nst ye girmiştim doğum yapan kadının çığlıklarını duyup ağlamıştım çıkana kadar. Herkesinki bir değil veya işte benim gibi her doğumda bir değil 2 çok kolay doğum yaşadım 3. Çok daha kolay olur derken en zor olanı oldu
Çok geçmiş olsun onu bende duydum sağlam bebekleri bile küveze koyuyorlarmış sırf sağlık bakanlığından para alabilmek için kartalda olmuş hatta doktoru hemşireleri felan hastaneden atmışlar . İnşallah pazar günü hayırlısı ile kucağına alırsın normal zamanda doğan bebekleri neden küveze alıyorlar ciğerleri tam gelişmiyor mu. İnşallah pazar gününden sonra lohusalığını keyifli çocuklarınla birlekte yaşarsınAh bide ben neler cekiyorum bilseniz logusalik yollarda gecti hastaneye git gel perisan oldum bu gunde kizimin dogum gunu tabi beklentileri de vardi onu ikna ettik kardesi hastanede iken dogum gunu kutlamamiz hos olmaz diye zaten halimde yoktu gunlerdir 12 de hastaneye gittim sonra eve gel yemek yap cocugu doyur hastaneye git bebegi besle doktorun pesinde kos eve gel bir saat sonra yine git evde isler birikiyo bittim artik
Kiiizz korkutmayin beni bakim 2.olcak ya benimdeAl bendende o kadar ciglik atmadim ama son sancilrda agladim ilk dogumum daha kolay oldu
canım ben depentınkını aldım gayet ıyı duruyo amaKizlar hasta bezi aldiniz mi bide nasil aldiniz bu 7 li satiliyor ondan mi almam gereduk
Çok geçmiş olsun onu bende duydum sağlam bebekleri bile küveze koyuyorlarmış sırf sağlık bakanlığından para alabilmek için kartalda olmuş hatta doktoru hemşireleri felan hastaneden atmışlar . İnşallah pazar günü hayırlısı ile kucağına alırsın normal zamanda doğan bebekleri neden küveze alıyorlar ciğerleri tam gelişmiyor mu. İnşallah pazar gününden sonra lohusalığını keyifli çocuklarınla birlekte yaşarsın
Onun normal doğumla bir alakası var mı pekiI
insallh canim dun ise bile gittim solunum sikintisi vardi bizim ama cok fazlakaldi hastanede gereksiz yere tuttuklari da var tabi
Canim valla benimki istisnanormalde cok kolay olmasi lazimdi ama kordon kisa olunca sikintili olduKiiizz korkutmayin beni bakim 2.olcak ya benimde
Sagol canim evet 29 hazirandaGEÇMİŞ OLSUN CANIM.NE ZAMAN OLDU.YENİMİ.
Onun normal doğumla bir alakası var mı peki
Evet canim tesekkur ederimGeçmiş olsun allah sabır versin sezeryan ile doğum yaparken mi kalbi durdu
Depandi marketten mi alacam canim? Bide kacli satiliyor oHasta bezini napcan canim depand kadinlar icin yazan bi ped var onu kullan dikisliydim hic rahatsiz etmedi hasta bezleri cok sikintili hastanede taktilar bana buyuk kayiyo
Yapıyor canım. Süt veya gaviscon varsa evde iç faydası olurMide yanması tekrardan basladı yaa yeşil soğan yaparmı acaba
Canim markettede var watsons ta var e bebekten aldim ben bazi marketler satiyo ama pamuksu olmasi dolayisi ile cok rahat edersin orkid le mahvoldum bir kac gundur gunluk ped kullaniyorum surekli degistiriyorum yandim bu sicaktaDepandi marketten mi alacam canim? Bide kacli satiliyor o
Mide yanması tekrardan basladı yaa yeşil soğan yaparmı acaba
Doktorlar herhangi bir açıklama yapmdılar mıEvet canim tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?