2015 Temmuz Anneleri

Evet canim tesekkur ederim
Allah sabir versin canim anlatmak istersen buraya yaz icini dok cok zor gunler bazen cevrendekilere anlatamiyosun anlatmak yazmak insanin icini rahatlatiyo ben hergun bogazim dugumleniyo bebegimi gorunce aglayamiyorum .aglayincada esimde uzuluyo

Canim markettede var watsons ta var e bebekten aldim ben bazi marketler satiyo ama pamuksu olmasi dolayisi ile cok rahat edersin orkid le mahvoldum bir kac gundur gunluk ped kullaniyorum surekli degistiriyorum yandim bu sicakta
Oyle bakayim da marketten bakacam artik eczaneden sordum o da 15 li vardi 10 lu vardi ne yapacam o kadar seyi ben kac tane gider bilmiyorum da :/

Allah sabir versin canim anlatmak istersen buraya yaz icini dok cok zor gunler bazen cevrendekilere anlatamiyosun anlatmak yazmak insanin icini rahatlatiyo ben hergun bogazim dugumleniyo bebegimi gorunce aglayamiyorum .aglayincada esimde uzuluyo
Uzulme canim sagligina kavusup beraberce cikacaksiniz hastaneden insallah Allah herseyin hayirlisini versin bol dua edin

Oyle bakayim da marketten bakacam artik eczaneden sordum o da 15 li vardi 10 lu vardi ne yapacam o kadar seyi ben kac tane gider bilmiyorum da :/
Ben cok degistirdim bide kullan at logusa donu almistim biraz buyuktu ama rahatti 10 luydu benimki olsa kullancam daha iyi oluyodu pansumanda yapip onu kullaniyodum sizdirmiyodu

Uzulme canim sagligina kavusup beraberce cikacaksiniz hastaneden insallah Allah herseyin hayirlisini versin bol dua edin

Valla aklinizda olsun hastanelerde hep supheci olun hic guvenmeyin . Hijyene dikkat edin ciddi bir hastane mikrobu var

Aksilik işte özel hastane değil miydi hala hastane mükrobu denen şey oluyor mu . Bu da siZin minik sınavınız rabbim beterinden korusun ablasına benziyor mu
Sanirim benziyor daha yuzunu goremedik tam hastane mikrobu her hastanede var ozellikle devlette ozellerde de var ve tasiyici bir mikrob kiside 1 yil tasiyiciligini surduruyor

Sanirim benziyor daha yuzunu goremedik tam hastane mikrobu her hastanede var ozellikle devlette ozellerde de var ve tasiyici bir mikrob kiside 1 yil tasiyiciligini surduruyor
Pazar günü çıksın annesi şimdi ona nasıl bakıcak nasıl krallar gibi .allahın izniyle taşıyıcı olmasıda hiç bir anlm ifade etmiyecek

6 yil once 26 haftalikken onunda kalbi durmustu almislardi simdi 5 yasinda bi kizim var kizim kardesi olcagini duyunca o kadar cok sevinmisti anlatamam hep soruyodu anne kardesim ne zaman dogcak diye nasil da heveslenmistik ailecek ama kismet boyleymis

Ya benim görümcem yeni doğum yaptı, zevkine bağırdım sende öyle yap insan rahatlıyo dedi :) yani korkma o kadar. Doğuma zor demiyorlar ki doğum öncesine zor diyorlar hep.
Tabi aslında bağırmamamız lazım enerji harcamamak için

Pazar günü çıksın annesi şimdi ona nasıl bakıcak nasıl krallar gibi .allahın izniyle taşıyıcı olmasıda hiç bir anlm ifade etmiyecek
Yok bizim icin bi sikinti yok hastanelerde yogun bakimda calisanlar da sikinti var bu arada mutlaka baticcon alin doktorlar pek yazmiyo ama tahretinizi onu suya koyarak yaparsaniz dikisleriniz cabuk duser

Benimde kizim kardesi eve gelmedi diye olmiycek dimi anne diye cok aglamisti cok zor Allah sabir versin ne diyim ben suan kucagm bos onu bile zor kaldiriyorum ki gunde iki defa gidiyorum hastaneye dokunamasamda biliyosun ya orda nefes aliyo yetiyo insana

Sen bebegini ne zaman kaybettin canim

Benim şimdi kafam karıştı doktoruma doğuma iki gün kala saçmalarımı boyatabilir miyim yazdım bir zararı olur mu süte bebeğe oda cevap olarak 5 aydan sonra boyatabilirsin yaZmış bu 5 ay hamiliğin beşinci ayından sonra mı oluyor doğumdan 5 ay sonra mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…