- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.161
Tuhf açıklama yapmamaları . Norml sezeryan tarihinde 29 temmuzda mıydıYok hicbir sey demediler
Uyku yok bende de canım hem heyecandan hem rahat edememektenkızlar ya bir gram uyku gelmiyor kaç gündür.sizde nasıl durumlar.gece kusu gıbı oldum
Normalde bugundu o gun karnim cok agridi o yuzden gittim doktoraTuhf açıklama yapmamaları . Norml sezeryan tarihinde 29 temmuzda mıydı
ben ilk 34. haftada yapıldı sonrada her muayene den önce sürekli yapılıyor
Evet canım kv benle aynı şehirde ama varlığı daha çok üzüyor olmasa hiç olmazsa yok dersinHic dusunup canini sikma canim emin ol bende oyleyim yemek temizlik buyuk temizlik yemek utu sahur iftar vs bebegin kiyafetleri birde 4yasinda kizim var onla ilgileniyorum park vs ki 10dk mesafede kv gorumcem var dusun bu daha cok uzuyo olmasalar daha makbul ama malesef sukurler olsun ki esim var Allah razi olsun ondan yapcak bsey yok byle olmadi gerekmis ..
Kusura bak çok soru soruyorum yaranı daha fazla deşmek istemem ama hastaneye gittiğinde doktor muane ettiği zaman kalp atılışını dinletti mi hareketli miydiNormalde bugundu o gun karnim cok agridi o yuzden gittim doktora
Yok canim hastaneye gittigimde direk doguma aldilar zamani da gelmisti zatenKusura bak çok soru soruyorum yaranı daha fazla deşmek istemem ama hastaneye gittiğinde doktor muane ettiği zaman kalp atılışını dinletti mi hareketli miydi
Daha önceki kaybettiğin bebeğinle cinsiyeti aynı mıydı bazı bünye erkek bebeği kabul etmiyormuş kız bebeği sağlıcakla kucağına alabiliyorlar ama erkek bebek düşükle felan sonuçlanıyor yada tam tersi . Yinede çok şükür teselli olabileceğin bir yavrun var tabi çok zor bir durum ama allah ona uzun ömürler versinYok canim hastaneye gittigimde direk doguma aldilar zamani da gelmisti zaten
Diger bebegim kizdi bu ise erkekti amin canim sagol ama kizim cok sevinmisti kardesi olucagini duyuncaDaha önceki kaybettiğin bebeğinle cinsiyeti aynı mıydı bazı bünye erkek bebeği kabul etmiyormuş kız bebeği sağlıcakla kucağına alabiliyorlar ama erkek bebek düşükle felan sonuçlanıyor yada tam tersi . Yinede çok şükür teselli olabileceğin bir yavrun var tabi çok zor bir durum ama allah ona uzun ömürler versin
Allah şifa versin.Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadımserum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Aynen bende her işimi kendim yapıyorum Allah'a şükür ama Başkasına Muhtaç olmak zor.Varislerin ağrısı mı desem uykusuzluk mu desem bir de kimsem yok yanımda tüm hazırlıklarımı kendim yapıyorum (bebeğin odası, alışverişi, doğum çantasının eksikleri, ev temizliği, ütü, sahur,iftar, doğum yaklaşıyor kişisel bakımım...) buarada bebeğimi sağ salim doğurabilecekmiyim diye ağlayıp dualar ediyorum hergün. Ama şükretmem lazım onun da bilincindeyim...
Allah sabır versin çok üzüldümBugun bebegimi kucagima almam gerekiyodu 29 haziranda sezaryenle kalbi durdugu icin alindi
Rabbim o minik prensese inşallah bir kardeş daha nasip ederDiger bebegim kizdi bu ise erkekti amin canim sagol ama kizim cok sevinmisti kardesi olucagini duyunca
Tesekkur ederimAllah şifa versin.
Aynen bende her işimi kendim yapıyorum Allah'a şükür ama Başkasına Muhtaç olmak zor.
Allah sabır versin çok üzüldüm
amin insallah canimRabbim o minik prensese inşallah bir kardeş daha nasip eder
Bende uyuyamıyorum uzun zamandır 3 3 buçuk gibi uyuyorum ama artık sıkıntı etmiyorum kendime alıştım tv felan izliyorum habire netten birşeyler bakınıyorum aslında kitap okusam hemen uyurum ama okuyunca sıkılıyorum . Resmen şafağın atmasını bekliyorımkizlar cok sklyorum vakit gecmek bilmiyo son gunlerde yatamiyorum bunaliyorum iyice sabirsizlastim ruhum daraldi resmen
Bende herzamn ki gibi ayaktayım kk nın nöbetini tutuyorum :) benimde bugünü saymazsak e zaten pazartesiyede saymazsak son 3 gün :)) eşim benden de sabırsız ben çoğu zaman bilerek düşünmüyorjm o zorla aklıma sokuyor nasıl olucak kime benziyecek az kaldıNasılsınız kızlar? Ayakta olanlarbiz yine oturuyoruz geçmiyor günler oğlumun keyfi yerinde beklemedeyiz daha :)
Bende herzamn ki gibi ayaktayım kk nın nöbetini tutuyorum :) benimde bugünü saymazsak e zaten pazartesiyede saymazsak son 3 gün :)) eşim benden de sabırsız ben çoğu zaman bilerek düşünmüyorjm o zorla aklıma sokuyor nasıl olucak kime benziyecek az kaldı
Sezeryan olucak . Bana şaka gibi geliyor ya dokuz ay bitti sanki hep karnımda kalıcakmış gibi hissediyorum:) doğduğu zaman ancak inanıcam :)Sezeryan mı olacaksın canım sen? Onlar daha heycanlı sabırsız aslındaben bazen korkudan aman iyi böyle diyorum ama gelsin artık valla kucagıma almak için sabırsızlanıyorum :)
Hemde nasıl heyecanlı ben kızımla neler yapıcam neler diyor :) sen evi temizliyeceksin biz gezmeye gidicezSezeryan mı olacaksın canım sen? Onlar daha heycanlı sabırsız aslındaben bazen korkudan aman iyi böyle diyorum ama gelsin artık valla kucagıma almak için sabırsızlanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?