2015 Temmuz Anneleri

Evet canım kv benle aynı şehirde ama varlığı daha çok üzüyor olmasa hiç olmazsa yok dersin

Yok canim hastaneye gittigimde direk doguma aldilar zamani da gelmisti zaten
Daha önceki kaybettiğin bebeğinle cinsiyeti aynı mıydı bazı bünye erkek bebeği kabul etmiyormuş kız bebeği sağlıcakla kucağına alabiliyorlar ama erkek bebek düşükle felan sonuçlanıyor yada tam tersi . Yinede çok şükür teselli olabileceğin bir yavrun var tabi çok zor bir durum ama allah ona uzun ömürler versin

Diger bebegim kizdi bu ise erkekti amin canim sagol ama kizim cok sevinmisti kardesi olucagini duyunca

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Allah şifa versin.
Aynen bende her işimi kendim yapıyorum Allah'a şükür ama Başkasına Muhtaç olmak zor.
Bugun bebegimi kucagima almam gerekiyodu 29 haziranda sezaryenle kalbi durdugu icin alindi
Allah sabır versin çok üzüldüm

kizlar cok sklyorum vakit gecmek bilmiyo son gunlerde yatamiyorum bunaliyorum iyice sabirsizlastim ruhum daraldi resmen
Bende uyuyamıyorum uzun zamandır 3 3 buçuk gibi uyuyorum ama artık sıkıntı etmiyorum kendime alıştım tv felan izliyorum habire netten birşeyler bakınıyorum aslında kitap okusam hemen uyurum ama okuyunca sıkılıyorum . Resmen şafağın atmasını bekliyorım

Nasılsınız kızlar? Ayakta olanlar biz yine oturuyoruz geçmiyor günler oğlumun keyfi yerinde beklemedeyiz daha :)
Bende herzamn ki gibi ayaktayım kk nın nöbetini tutuyorum :) benimde bugünü saymazsak e zaten pazartesiyede saymazsak son 3 gün :)) eşim benden de sabırsız ben çoğu zaman bilerek düşünmüyorjm o zorla aklıma sokuyor nasıl olucak kime benziyecek az kaldı

Sezeryan mı olacaksın canım sen? Onlar daha heycanlı sabırsız aslında ben bazen korkudan aman iyi böyle diyorum ama gelsin artık valla kucagıma almak için sabırsızlanıyorum :)

Sezeryan mı olacaksın canım sen? Onlar daha heycanlı sabırsız aslında ben bazen korkudan aman iyi böyle diyorum ama gelsin artık valla kucagıma almak için sabırsızlanıyorum :)
Sezeryan olucak . Bana şaka gibi geliyor ya dokuz ay bitti sanki hep karnımda kalıcakmış gibi hissediyorum:) doğduğu zaman ancak inanıcam :)

Hemde nasıl heyecanlı ben kızımla neler yapıcam neler diyor :) sen evi temizliyeceksin biz gezmeye gidicez bende hehe tabi diyorum beraber temizlicez ondan sonra beraber gidicez gezmeye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…