- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.181
Neden sezeryan canım kendi tercihin mi? Bende normali çok istiyorum ama bebeğim inmedi daha yukarıda kendimi her ihtimale hazırlamam gerektiğini düşünüyorum artıkSezeryan olucak . Bana şaka gibi geliyor ya dokuz ay bitti sanki hep karnımda kalıcakmış gibi hissediyorum:) doğduğu zaman ancak inanıcam :)
Benim bebiş zor geldi biraz t. Bebek tedavisi ile hamile kaldım çok şükür. genellikle öyle bebkler sezeryan ile dünyaya geliyor kıymetli bebek oldukları için tabi normal doğumda yapılabiliyor herhangi bir engel yok. Ben oldum olası normal doğumdan çok korktum . Çarpıntım çok fazla var ee birde hemoroid çıktı onlarıda bahane ederek sezeryan istedim :) doktor normal doğumdan yana ama biz eşimle öyle isteyince birşey diyemedi bu hafta kilosu 3250 di bana diyor ki şimdi sana diyecekler sezeryanla bu bebeğimi doğurdun:) genellikle büyük bebekler sezeryan ile doğuyor ya :) içini yine rahatlatamadın diyor. Geçen hafta ona dedim sizde deseniz ki normal doğum sen yapamazsın kesin sezeryan olman lazım o zaman vicdanım daha rahat olucak :)))) ama gerçekten normal doğumdan korkuyorum kendi canımı geçtim ağrıyı sancıyı da çünkü sancıların ağrıların en büyüğünü yaşadım hem yumurta toplama işlemlerinde hemde 3 aylık hamileyken böbreğimde taş çıktı sancısı tarifsiz çeken bilir ameliyata alındım yani ddiğim gibi ağrıdan korkmuyorum ama doğuramam bebeğime birşey olur diye korkuyorumNeden sezeryan canım kendi tercihin mi? Bende normali çok istiyorum ama bebeğim inmedi daha yukarıda kendimi her ihtimale hazırlamam gerektiğini düşünüyorum artıkaynen doğunca anlıycaz
Bende sahur nöbetindeyim sonra namaz falan derken 4'te uyuyorum sabah 7'de 9'da bir Wc uyanması oluyor 12 gibi ancak kalkıyorum.Nasılsınız kızlar? Ayakta olanlarbiz yine oturuyoruz geçmiyor günler oğlumun keyfi yerinde beklemedeyiz daha :)
Yok canım hiçbir belirti ablamında hiç belirtisi yokmuş birden su gelmiş bakalım beklemedeyiz annemde hep 40. Haftada geldiniz diyor sanırım bi iki hafta daha sürecek hamilelikKızlar iyi geceler ben de uykusu bölünüp gelenlerdenim.Günler hiç geçmiyo sizler 38 39 olmuşsunuz hiç alameti olannız yok mu su gelmesi nişsn gelmesi açılma vs gibi ?
Bende sahur nöbetindeyim sonra namaz falan derken 4'te uyuyorum sabah 7'de 9'da bir Wc uyanması oluyor 12 gibi ancak kalkıyorum[/QUO)TE]
Aynen canims bende senin gibiyim sahrdan snra namaz felan ancak :)
Kizim 40haftada geldi bakalim 40 haftayi beklemicek dedi doktor ama hayirlisi hic belirtim yoktu gunduz muayenede dusun gecesi dogum yaptim :)Yok canım hiçbir belirti ablamında hiç belirtisi yokmuş birden su gelmiş bakalım beklemedeyiz annemde hep 40. Haftada geldiniz diyor sanırım bi iki hafta daha sürecek hamilelik
Vallahi canim nisan gelmesinden iki hafta sobra bile dogum olabiliyor:) hic bikinmez bir durum. Benim 3 gun oldu mesela simdi tik yok:)Kac gune kadar dogum olur acaba insan bi degisik oluyo dusununce :)) tetikte bekliyirum
Ah canim ben coktan ciktiniz saniyordum hastaneden. Cok cok gecmis olsunCanim benim bebegim de ayni problemden 9 gundur yatiyo ayrica hastane enfeksiyonu kapmis pazar gunu alicaz insallah sureci takip et hastaneler sgk dan fazla para almak icin bebekleri fazla tutmak istiyor . Ben doktoru delirttim artik hergun sureci uzatiyor. En son kavga dovus pazar vercegini soledi ttn diye gecer 72 saat tedavi suresi var
Basiniz sagolsun! Ne desek bos su andaEvet dogumda durdu
Benim de son 4 gün aynen bugünu ve doğuma gideceğim günü saymazsak ve tabi bebeğim donmediyseBende herzamn ki gibi ayaktayım kk nın nöbetini tutuyorum :) benimde bugünü saymazsak e zaten pazartesiyede saymazsak son 3 gün :)) eşim benden de sabırsız ben çoğu zaman bilerek düşünmüyorjm o zorla aklıma sokuyor nasıl olucak kime benziyecek az kaldı
Benim de son 4 gün aynen bugünu ve doğuma gideceğim günü saymazsak ve tabi bebeğim donmediyse[/QUOT
Sederyanla doğum yapan arkadaşlar gecelik mi pijama takımı mi gidebildiniz hastanede bi de temmuzda olsa Üşüme geliyor diyorlar doğru mu
Allah saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin darisi basimiza hergun bi anne yavrusuna kavusuyo guzel gunler gecir pasanla insaallahmia__2015 , Seymasevde , smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
hadi gözün aydın c nm . çok geçmiş olsun .. Rabbim analı babalı büyütmeyii nasi,p etsin inşallahhmia__2015 , Seymasevde , smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
Başın sağolsun canım rabbim sabır versinBugun bebegimi kucagima almam gerekiyodu 29 haziranda sezaryenle kalbi durdugu icin alindi
Evet mutlaka ki her dogum bile farkliyken herkesin rahat bir dogum yapmasi beklenemez ama ah bu tecrubesizlik diyorum ne diyeyim :)Canım benim sancım vardı ama hiç doğurana kadar dayanamayacak Çığlık atacak bi Sancı yaşamadım hiç bi doğumumdada. Benim bu doğumda doğum anım çok zor geçti onunda bazı sebepleri vardı. Öteki doğumlarımda hiç öyle bi zorluk yaşamadım. Allah yardım eder. Bende ilk hamileliğimde doğumhanenin yanında nst ye girmiştim doğum yapan kadının çığlıklarını duyup ağlamıştım çıkana kadar. Herkesinki bir değil veya işte benim gibi her doğumda bir değil 2 çok kolay doğum yaşadım 3. Çok daha kolay olur derken en zor olanı oldu
Ya benim görümcem yeni doğum yaptı, zevkine bağırdım sende öyle yap insan rahatlıyo dedi :) yani korkma o kadar. Doğuma zor demiyorlar ki doğum öncesine zor diyorlar hep.
Tabi aslında bağırmamamız lazım enerji harcamamak için
Canim bugun tum gunum hastanede gecti. Doktor arada acil ameliyata girince cok bekledim. Sonra da nst bağladılar beni. Sanci cikmadi ama sanirim doktor beni haftaya acil sezeryana alacak. Bebegin amnino sivisi anormal yükselmiş. Patlama olabilirmis ve kordon sarkmasi gibi bi cok sonuca neden olabilirmis. Hatta bebek kaybi gibi allah gostermesin. Haftaya sali yeniden kontrol edecek gerekirse hemen alacagim dedi. Bu arada benim cok dikkatli sekilde bebek hareketlerini kontrol etmem gerekiyormus. Biraz moralim bozuldu. Doktor insulin direncimin yukselmis olabilecegini soyledi bu sebep olabiliyormus siki diyet verdi. Bebek iyi olsunda diyet nedirki.
Canim cok iyi anliyorum seni ama dayandin sonuna kadar calistin en iyisini yaptin. Kizin dogunca bu gunlerin acisini o zaman cikaracaksin. Kizimda bende son gune kadar calistim ise donerken bir gun bile farkediyor. Biz iyiyiz simdilik. Kizim iyilesti benimde moralim duzeldi:) surekli duzenli sancim oluyor ama daha dogum olmayacak sanirim. Yarin kontrolum var acilmam arttimi bakacaklar o zaman anya konya belli olur zaten:)
Aynen canım benim eşimde öyle, öEllikle temizliğe, özel bölge temiLiğine filan acayip önem verir ,makyajlı renkli derli toplu da sever haliyle her erkek de sever bence temiz, derli toplu,
Bugun bebegimi kucagima almam gerekiyodu 29 haziranda sezaryenle kalbi durdugu icin alindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?