2015 Temmuz Anneleri

Sezeryan olucak . Bana şaka gibi geliyor ya dokuz ay bitti sanki hep karnımda kalıcakmış gibi hissediyorum:) doğduğu zaman ancak inanıcam :)
Neden sezeryan canım kendi tercihin mi? Bende normali çok istiyorum ama bebeğim inmedi daha yukarıda kendimi her ihtimale hazırlamam gerektiğini düşünüyorum artık aynen doğunca anlıycaz

Neden sezeryan canım kendi tercihin mi? Bende normali çok istiyorum ama bebeğim inmedi daha yukarıda kendimi her ihtimale hazırlamam gerektiğini düşünüyorum artık aynen doğunca anlıycaz
Benim bebiş zor geldi biraz t. Bebek tedavisi ile hamile kaldım çok şükür. genellikle öyle bebkler sezeryan ile dünyaya geliyor kıymetli bebek oldukları için tabi normal doğumda yapılabiliyor herhangi bir engel yok. Ben oldum olası normal doğumdan çok korktum . Çarpıntım çok fazla var ee birde hemoroid çıktı onlarıda bahane ederek sezeryan istedim :) doktor normal doğumdan yana ama biz eşimle öyle isteyince birşey diyemedi bu hafta kilosu 3250 di bana diyor ki şimdi sana diyecekler sezeryanla bu bebeğimi doğurdun:) genellikle büyük bebekler sezeryan ile doğuyor ya :) içini yine rahatlatamadın diyor. Geçen hafta ona dedim sizde deseniz ki normal doğum sen yapamazsın kesin sezeryan olman lazım o zaman vicdanım daha rahat olucak :)))) ama gerçekten normal doğumdan korkuyorum kendi canımı geçtim ağrıyı sancıyı da çünkü sancıların ağrıların en büyüğünü yaşadım hem yumurta toplama işlemlerinde hemde 3 aylık hamileyken böbreğimde taş çıktı sancısı tarifsiz çeken bilir ameliyata alındım yani ddiğim gibi ağrıdan korkmuyorum ama doğuramam bebeğime birşey olur diye korkuyorum

Kızlar iyi geceler ben de uykusu bölünüp gelenlerdenim.Günler hiç geçmiyo sizler 38 39 olmuşsunuz hiç alameti olannız yok mu su gelmesi nişsn gelmesi açılma vs gibi ?

Kızlar iyi geceler ben de uykusu bölünüp gelenlerdenim.Günler hiç geçmiyo sizler 38 39 olmuşsunuz hiç alameti olannız yok mu su gelmesi nişsn gelmesi açılma vs gibi ?
Yok canım hiçbir belirti ablamında hiç belirtisi yokmuş birden su gelmiş bakalım beklemedeyiz annemde hep 40. Haftada geldiniz diyor sanırım bi iki hafta daha sürecek hamilelik

Yok canım hiçbir belirti ablamında hiç belirtisi yokmuş birden su gelmiş bakalım beklemedeyiz annemde hep 40. Haftada geldiniz diyor sanırım bi iki hafta daha sürecek hamilelik
Kizim 40haftada geldi bakalim 40 haftayi beklemicek dedi doktor ama hayirlisi hic belirtim yoktu gunduz muayenede dusun gecesi dogum yaptim :)

Ah canim ben coktan ciktiniz saniyordum hastaneden. Cok cok gecmis olsun temmuz annelerinde cok kuveze giren bebek var haberdar et bizi de cikinca.

Benim de son 4 gün aynen bugünu ve doğuma gideceğim günü saymazsak ve tabi bebeğim donmediyse

mia__2015 , Seymasevde , smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...

M
Allah saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin darisi basimiza hergun bi anne yavrusuna kavusuyo guzel gunler gecir pasanla insaallah

hadi gözün aydın c nm . çok geçmiş olsun .. Rabbim analı babalı büyütmeyii nasi,p etsin inşallahh

fallenangel8 canim gözünüz aydın darısı basimiza :)

@ceylasya canimm insallah bebegin iyi olacak ve kavusacaksiniz birbirinize az kaldi annesi sabır :)
Evet mutlaka ki her dogum bile farkliyken herkesin rahat bir dogum yapmasi beklenemez ama ah bu tecrubesizlik diyorum ne diyeyim :)
O cok bagiran kadinin da ilk.dogumuymus

Evet enerji.icin bagirmamamiz gerekmis ama bakalim dayanabilecekmiyim :)zaten kizimin gelecegide yok. 1 saatten fazla kaldim nstde hic sancı cikmadi

geçmiş olsun canım. aman dikkat et o zaman hareketlere sen. atlama. neyseki doktorun farketmiş. şekerli şeylerden hamur işinden uzak dur bari

bende 1 gün bile farkeder diye düşünüyorum. o yüzden çıkamıyorum izne... ohh çok şükür kızın iyiyse doğum %50 kolaylaştı demektir :) bakalım açılma ne alemde hayırlısı olsun. biran evvel doğurmak istiyorsan artsın, yok kalsın diyorsan aynı miktarda kalmış olsun inşallah :) her ikiside iyi bence. hiiç kafana takma o yüzden

Aynen canım benim eşimde öyle, öEllikle temizliğe, özel bölge temiLiğine filan acayip önem verir ,makyajlı renkli derli toplu da sever haliyle her erkek de sever bence temiz, derli toplu,

öylede olmalı zaten. kadında erkekte kendine bakmalı

Bugun bebegimi kucagima almam gerekiyodu 29 haziranda sezaryenle kalbi durdugu icin alindi

başın sağolsun. melek olmuş kuzun. çok zo bi durum. Rabbim bidaha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…