2015 Temmuz Anneleri

Allah yardımcın olsun canım ya. o kadar hamilelik sıkıntısının üstüne bide bunlar çıktı. en kısa zamanda çıkar bebeğin küvözden inşallahta. kızının doğum gününü hep birlikte kutlarsınız

Teşekkürler, kontrol günümüz de aynıymış

evet canım aynıymış. benim doktorum çok gerek görmüyor nst ya. ultrasonda birşey görürse ya da şikayetin varsa bağlıyor. bide doğum başladığında işte. o yüzden kontrolümde bağlarmı bilmem

gözün aydın canım. bizde seni merak ediyorduk. çok şükür kavuşmuşsun Yahyana... rabbim bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu. doktorlar pek önermiyor kan sulandırıcı iğnede spinali zaten. en iyisini yapmışsın.

Kizlar gunaydin.bn gidiyorum doktora insallh bi sknti yoktr.minik seftalim iyiydir:) doktora sorcm seyler var ama sanirim.unutucam heycndan bakalim nts y sokackmi.

Kizlar gunaydin.bn gidiyorum doktora insallh bi sknti yoktr.minik seftalim iyiydir:) doktora sorcm seyler var ama sanirim.unutucam heycndan bakalim nts y sokackmi.

HAYIRLI HABERLERLE DÖN CANIM. YAZSAYDIN KEŞKE SORACAKLARINI. BENCE SENİN YARAMAZ SESSİZ SESSİZ YATIYOR ORDA :)

Maşallah Yahya bebeğe Rabbim sağlıklı uzun Ömür nasip etsin sende biran önce toparlanırsın inş.

Günaydın kızlar. Ay ne güzel yavaş yavaş geliyor bebişler
Bebişler geliyo bebiş dertleri konuşucaz artık
Bizimkinin sancıları başladı gazı oluyo gaz oldukça emmek istiyo emdikçe gaz oluyo kısır döngüye girdik gene
Gaz için bildiğiniz Çözümleri paylaşın ahaliiii
Uykusuz gecelere devam 3 ay daha en fazla diyorum inşşşşşşş

Bebişi olanların gözüaydın olsun
Günaydın haımlar. Burda bakıyorum da genelde haci şerifden çikolata sipariş ediliyor bebek içn. Fiyatı piyasadan ucuz gelirse brn de ordan düşünüyorm ama ne zaman sipariş etmek lazım ne zaman doğuracağımızı bilmiyoruz

Masaj, sıcak banyo, annenin kimyonlu şeylr tüketmesi, acıelma yağını bebeğin ayaklarına sürmek duydklarımdan

Burada bikaç damla önerilmişti. Nurse harveysdi biri. iyi geliyormuş. üsame beyi azminden dolayı tebrik ederim. ağrımda olsa o süt emileceeekk

ben eminönünden aldım çikolatalarımı. neredeyse 1 ay olacak. sapasağlam duruyor evde kuru dolabın içinde saklıyorum. bence sipariş edebilirsin şimdiden. adam sıkıntı olmaz dedi. sonuçta onlarda saklıyor uzun süre satana kadar

Ben sipariş ettim canım dolapta duruyor hastaneye giderken unutmazsam alırım yanıma

Gözün aydin canim, Allah anali babali büyütsün.Sen de ciktin aradan darisi bize insallah... Kokla Yahya pasayi bizim icin

Hayırlı olsunnn. Çok güzel haberler getirdin bize bundan sonrasında da inşallah herşey yolunda giderr:)) darısı başımızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…