- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.201
Ah bide ben neler cekiyorum bilseniz logusalik yollarda gecti hastaneye git gel perisan oldum bu gunde kizimin dogum gunu tabi beklentileri de vardi onu ikna ettik kardesi hastanede iken dogum gunu kutlamamiz hos olmaz diye zaten halimde yoktu gunlerdir 12 de hastaneye gittim sonra eve gel yemek yap cocugu doyur hastaneye git bebegi besle doktorun pesinde kos eve gel bir saat sonra yine git evde isler birikiyo bittim artik
Teşekkürler, kontrol günümüz de aynıymış
@mia__2015 ,Seymasevde ,@smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
Günaydın kızlar.kimler dogurdu.
Kizlar gunaydin.bn gidiyorum doktora insallh bi sknti yoktr.minik seftalim iyiydir:) doktora sorcm seyler var ama sanirim.unutucam heycndan bakalim nts y sokackmi.
Maşallah Yahya bebeğe Rabbim sağlıklı uzun Ömür nasip etsin sende biran önce toparlanırsın inş.@mia__2015 ,Seymasevde ,@smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
COK COK GECMİŞ OLSUN CANIM.ALLAH SABIRLAR VERSIN.Sagol canim evet 29 haziranda
Depandi marketten mi alacam canim? Bide kacli satiliyor o[/QUOTmigrosta tansasta yada e bebekte var.ben e bebekten aldım.paketın içinde 15 tane felan var.oda fazlasıyla yeter
Masaj, sıcak banyo, annenin kimyonlu şeylr tüketmesi, acıelma yağını bebeğin ayaklarına sürmek duydklarımdanGünaydın kızlar. Ay ne güzel yavaş yavaş geliyor bebişler
Bebişler geliyo bebiş dertleri konuşucaz artık
Bizimkinin sancıları başladı gazı oluyo gaz oldukça emmek istiyo emdikçe gaz oluyokısır döngüye girdik gene
Gaz için bildiğiniz Çözümleri paylaşın ahaliiii
Uykusuz gecelere devam 3 ay daha en fazla diyorum inşşşşşşş
Günaydın kızlar. Ay ne güzel yavaş yavaş geliyor bebişler
Bebişler geliyo bebiş dertleri konuşucaz artık
Bizimkinin sancıları başladı gazı oluyo gaz oldukça emmek istiyo emdikçe gaz oluyokısır döngüye girdik gene
Gaz için bildiğiniz Çözümleri paylaşın ahaliiii
Uykusuz gecelere devam 3 ay daha en fazla diyorum inşşşşşşş
Bebişi olanların gözüaydın olsun
Günaydın haımlar. Burda bakıyorum da genelde haci şerifden çikolata sipariş ediliyor bebek içn. Fiyatı piyasadan ucuz gelirse brn de ordan düşünüyorm ama ne zaman sipariş etmek lazımne zaman doğuracağımızı bilmiyoruz
benımde korkudan galiba.normal doğum korkusuUyku yok bende de canım hem heyecandan hem rahat edememekten
Bebişi olanların gözüaydın olsun
Günaydın haımlar. Burda bakıyorum da genelde haci şerifden çikolata sipariş ediliyor bebek içn. Fiyatı piyasadan ucuz gelirse brn de ordan düşünüyorm ama ne zaman sipariş etmek lazımne zaman doğuracağımızı bilmiyoruz
al bendende o kadar.sıkıntıdan patlıcam.akşama kadar evde iş yaratıyorum kendıme.kizlar cok sklyorum vakit gecmek bilmiyo son gunlerde yatamiyorum bunaliyorum iyice sabirsizlastim ruhum daraldi resmen
Gözün aydin canim, Allah anali babali büyütsün.Sen de ciktin aradan darisi bize insallah... Kokla Yahya pasayi bizim icin@mia__2015 ,Seymasevde ,@smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
@mia__2015 ,Seymasevde ,@smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?