2015 Temmuz Anneleri

Aaa canim oyle mi olurmus sen hangi doktora gidiyorsun?

Oy mas gayet iyi dogmus canim simdi adi diyet ya bide bebek kilo almaz diye endise ettim ondan sormak istedim. Hemen gideyim ben o zaman tesekkurler :)

ay nasıl anladı cinsiyeti maşallah :) bnmki bşy demedi bende 30unda 2li için gidicem büyük ihtimal yine demez

Ne güzel gözün Aydın. Bende bugün muayeneye gittim çok şükür sağlıklı bi sıkıntı yok haftamız önden gidiyor Haziran son iki haftada doğum olur büyük ihtimal dedi. Cinsiyet hakkında bişey demedi. Nub çıkıntısı diye bi topik var oraya foto ekledim bakalım ne tahmin edilcek

Hayırlı olsun canımm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 10. Haftada belli olmuş ne güzel inşallah benim böcüğümde 11. Haftaki kontrolümde gösterir kendini :)

Aaaaa gozun aydin canim ilk cinsiyet senden geldi erkek annesi olacaksin ne mutlu sana ayyy cok sevindim adina ya

Kizlaaaaar nasilsiniz ben bugun iyi degilim hep iyiyim dedim dedim nazar degdirdim kendimi birsey yiyemiyorum almiyor ve sis hissediyorum kendimi karnima bakiyorum oglumdaki 5 aylik karnim normalmi ya kotuyum valla

Canim listeye ilk cinsiyeti giriyoruz hayirli olsun saglicakla kavus oglusuna darisi bize inşallah bu arada biz bu haftada ogrenirmiyiz acaba

Bugün kontrolüm vardı. Her seferinde ilk kez ki gibi heycanla gidiyorum. Doktorum güzel söyledi. Elleri ayakları gördüm minik minik :) 1 hafta önden gidiyoruz :)

Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah Benim kontrolüme 2 hafta var geçmek bilmiyor günler

Çok sonradan girdim zahmet olmazsa beni de ekler misiniz listeye?
sat 6 ekim 2014
ödt 12 temmuz 2015
yaş 40 ( )
2.çocuk

Hosgeldinix kızlar.Allah hepimize saglika sihatle kucagimiza almayı nasip etsin.Benim de ilk gebeligimde PCO olduğu için iğneyle hamile kalmıştım.İkinci.şükür kendiliğinden oldu.

Canim ben bugün taburcu olurken enfeksiyonum var diye Eğitim araştırma hastanesinde bana da yazdılar bunu dr gönlün rrahat olsun kullan dedi

Benimde bugün muayenem vardı herşey yolunda miniğimi gördüm elleri Ayakları oynuyordu 11 haftamız dolmuş görünüyo. Büyük ihtimal Haziran'ın son haftası doğum dedi. Hayırlısı olsun inş.

Kizlaaaaar nasilsiniz ben bugun iyi degilim hep iyiyim dedim dedim nazar degdirdim kendimi birsey yiyemiyorum almiyor ve sis hissediyorum kendimi karnima bakiyorum oglumdaki 5 aylik karnim normalmi ya kotuyum valla
İyidir canım sen nasılsın? Yediğin bişey mi dokundu ki? Gaz dır o soda iç rahatlatır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…