- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.221
canım benım 4 cm açılmam var.ama ne suyum geldi ne nişanım.sancı bile yok.beklıyorum oylece.sıkıntı bastı..Kızlar iyi geceler ben de uykusu bölünüp gelenlerdenim.Günler hiç geçmiyo sizler 38 39 olmuşsunuz hiç alameti olannız yok mu su gelmesi nişsn gelmesi açılma vs gibi ?
Sipariş verince getiriyorlar Ogün ama öncedende alabilirsin hiç bişey olmuyo çikolata sonuçta karanlık dolapta muhafaza et. Ben öyle yaptım bişey de olmadıBebişi olanların gözüaydın olsun
Günaydın haımlar. Burda bakıyorum da genelde haci şerifden çikolata sipariş ediliyor bebek içn. Fiyatı piyasadan ucuz gelirse brn de ordan düşünüyorm ama ne zaman sipariş etmek lazımne zaman doğuracağımızı bilmiyoruz
Doktorumuzu arayıp sorayım bi evet onu dıymuştum kızlarda sap sımlex diye bi damla kullanmıştım adını yanlış yazmadıyam oda iyiydi.Burada bikaç damla önerilmişti. Nurse harveysdi biri. iyi geliyormuş. üsame beyi azminden dolayı tebrik ederim. ağrımda olsa o süt emileceeekk
Günaydin arkadaslar, tüm gece sancilarla bogustum.Cok zor bi geceydi, hatta simdiye kadar gecirdigim en zor geceydi diyebilirim. Sabaha karsi sancilar yine azaldi, kizlari yolladim okula, dusumu kahvaltimi hallettim, birazdan dr a gidicem.Sabah peceteye yine kan geldi biraz, karnim cok agriyo ve bebisim cok yavas hareket ediyor.Artik ürkmeye basladim bu durumdan, israr edicem artik hastaneye yollasin diye.psikolojimi bozacak bu dengesiz sancilar, bu kadar sanciya dogardi simdiye kadar...Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, zor seylerle sinamasin insallah...
oooo canım hayırlı olsun.çok güzel.boyle duydukça cok sevınıyorum.allah uzun omurler versın oglusunamia__2015 , Seymasevde , smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
Doktorumuzu arayıp sorayım bi evet onu dıymuştum kızlarda sap sımlex diye bi damla kullanmıştım adını yanlış yazmadıyam oda iyiydi.
Sorma ya beyefendinin Dünya'sı meme
kızımda om-x bitkisel gaz şurubu kullanıyyordum bize iyi gelmişti ,, rahatlatıp uyutuyordu , kendinde rezene iç sabah akşam sütünden geçer o da rahatlatırDoktorumuzu arayıp sorayım bi evet onu dıymuştum kızlarda sap sımlex diye bi damla kullanmıştım adını yanlış yazmadıyam oda iyiydi.
Sorma ya beyefendinin Dünya'sı meme
hayırlı haberlerle donersın umarım canım.sıkma hıc canını....Kizlar gunaydin.bn gidiyorum doktora insallh bi sknti yoktr.minik seftalim iyiydir:) doktora sorcm seyler var ama sanirim.unutucam heycndan bakalim nts y sokackmi.
bu sefer gerçek sancılardır inşallah cnm .. bugün gelir belki bebişin.Günaydin arkadaslar, tüm gece sancilarla bogustum.Cok zor bi geceydi, hatta simdiye kadar gecirdigim en zor geceydi diyebilirim. Sabaha karsi sancilar yine azaldi, kizlari yolladim okula, dusumu kahvaltimi hallettim, birazdan dr a gidicem.Sabah peceteye yine kan geldi biraz, karnim cok agriyo ve bebisim cok yavas hareket ediyor.Artik ürkmeye basladim bu durumdan, israr edicem artik hastaneye yollasin diye.psikolojimi bozacak bu dengesiz sancilar, bu kadar sanciya dogardi simdiye kadar...Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, zor seylerle sinamasin insallah...
Sancilarim azaldi yine, düzene girmiyor bi türlü, geceki perisanligimi görsen yarim saate dogurursun derdin ama simdi bekliyorum yine. bi dr a görüneyim de, eger hastaneye yollamzsa aksam sancilar siddetlenince cikip gidicem artik...amin canım. 3. doğumlarda iyice artıyor demek ki sancılar. Allah yardımcın olsun. ihmal etme bence de hemen git hastaneye. belki bu kez gerçekten doğumdur. kızların okulda gelince sürpriz yaparsın
canım ben sipariş ettim.ertesı gün geliyor.üstüne tarih yazdırmadım.ben denızlılıyım.hacı şerifi tanıyorum.urunleri cok guzeldır.gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Bebişi olanların gözüaydın olsun
Günaydın haımlar. Burda bakıyorum da genelde haci şerifden çikolata sipariş ediliyor bebek içn. Fiyatı piyasadan ucuz gelirse brn de ordan düşünüyorm ama ne zaman sipariş etmek lazımne zaman doğuracağımızı bilmiyoruz
Daha günüm var diye dr a israr edemiyorum, sancilar istikrarsiz,düzene girmiyor. Ama artik canimi cok yakiyor, icerden rahmimin karnimin sizlamasini hissediyorum.Bu da yipratiyor insanibu sefer gerçek sancılardır inşallah cnm .. bugün gelir belki bebişin.
mia__2015 , Seymasevde , smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
Sancilarim azaldi yine, düzene girmiyor bi türlü, geceki perisanligimi görsen yarim saate dogurursun derdin ama simdi bekliyorum yine. bi dr a görüneyim de, eger hastaneye yollamzsa aksam sancilar siddetlenince cikip gidicem artik...
artık bebeğin yeri daraldı , istediği gibi hareket edemiyor yavrucak , kötü şeyler düşünme sen ,, zaten son 2 gün kalmış , akşama sabaha gelir inşallah .. bende son 15 gündür sancı çekiyorum çok zor oluyor gerçekten ,,Daha günüm var diye dr a israr edemiyorum, sancilar istikrarsiz,düzene girmiyor. Ama artik canimi cok yakiyor, icerden rahmimin karnimin sizlamasini hissediyorum.Bu da yipratiyor insani...Saglikla dogsun da beklerim , her aciya da katlanirim ama hareketleri azalinca tedirgin oluyorum. Acaba aksam cok oynadi da yorgun mu düstü, uyuyor mu diye kendimi teselli etmeye calisiyorum.Birazdan cikicam, hayirli haberlerle dönerim insallah...
Masaallh barekallah Yahya bebegimize gozun aydin Rabbim hyirli evlat etsin nasil bir mutluluktur Rabbim bizleredr nasip etsin dua et canim afiyetle buyusun yavrucuk iyi bakin kendinizemia__2015 , Seymasevde , smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
Allah kolylik versin canim zor gece sanci cek deli gibi gunduz bsy yok en iyisi dedigin gibi aksam sancin varken git canim Rabbim bir avzda kurtarsin hepimizi insSancilarim azaldi yine, düzene girmiyor bi türlü, geceki perisanligimi görsen yarim saate dogurursun derdin ama simdi bekliyorum yine. bi dr a görüneyim de, eger hastaneye yollamzsa aksam sancilar siddetlenince cikip gidicem artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?