2015 Temmuz Anneleri

Canım brnimde dun karnım agrıdı sahurdan sonra falan şimdide dinliyorum az haewketleri cikolata yedım falan ama kafam cok takıldı öğleden sonra bende gidecem

selam arkadaşlar. sanırım doğum yapanlar olmuş ,gözünüz aydın Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. bende yarın sabah sezeryana giriyorum . ne olur banada dua edin.. çok korkuyorum. belden yapıcaz dedi doktorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. birde göğüs ucumda sanki kabuk gibi bişey var ama çıkaramıyorum.nasıl temizleyebirim ki bunu.bilen varsa yardım edin kızlar

Kizlar bn geldim yeni hastaneden.doktr ilk bakti kilosu fln herseyi norml dedi.kalp atisina bakti once camavar gbi dedi yalniz biraz fazla geldi bna dedi nts ye girdim.nts de kslp atisi hep yuksek cikti bnde baktim hep 163 fln cok moralim bozuldu.dedi acmisin.yani bnde oyle cok tok degildim aciktim.mesela simdi.yarin guElce kahvaltini yapiyosum geliyosun hosuma gitmedi kalp atislari bebegin dedi.moralim cok bozuk.hadi bisey olursa.yarin sbh bi dha gidicem.umarim hersey yolundadr kalp atisi normle doner dua edin kizlar

Icini ferah tutmaya çalış, ciddi bir risk görseydi eve göndermek yerine birseyler ye hemen gel derdi gibime geliyor... 163 cok yuksek degil diye biliyorum ben birde... Doktorlar boyle az bilgi verip insanın icine kurt düşürüyor ya sinir oluyorum, o an panikle sende ne gibi bir risk var diye soramamissin... Ama yine soyluyorum, ciddi bir risk görse bugun git yarin gel demezdi bence...

163' de ne varmış yahu? Benim ilk nst 180' e kadardı, dr su iç tekrr gir dedi. Sudan sonra düzeldi. 2.Nstde yine yüksek çıktı, su içtim değişmedi, hu sefer de serum verdi, o zaman düştü. 3.Nstde bolca su içip gittim ve sonunda normal aralıkta göründü. Bu süreçte dr kötü bir şey demedi hiç. Seninki çok mu evhamlı acep?

Hayirli olsun canim anali babali buyusun bebeginiz:) odem bir iki gune geciyor sikinti yapma hic ayaklarinin altina yukseklik koy hep.

Güzel şeyler düşün canım.inşallah sağ salım kucağına alırsın.dualarımız senınle.darısı bizlerin başına

Dokunma canım göğüs ucuna. Süt gelince normale döner. Yarun zaten dr hemşire yakından ilgilenecek hastanede. Bakar ınlarda. Ne zamandır girmiyordun. Ara sıra gir habersiz bırakma bizi. Kolay doğumun olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

Canım hiç canını sıkmıyorsun. Üzüntü bebeğinide etkiliyor biliyorsun. Bugün güzelce ye iç dinlen. Bol bol dua oku. Sakinleşsin bebeğinde. İnşallah yarın güzel haber alacaksın. Bi sıkıntı görürse zaten takiptesin. Doktor doğumu öne çeker sadece. Artık doğsalarda olur. Gönlünü ferah tut

canım bunun ıcın stres yapma.benımkınınde kalp atışları 170lerd çıkıyor.rısk gorsse göndermezdıkı.

Insallh duzelir cnm.acikmaya basldim.o.dn mi oldu bebek hareketliydide bilmiyorumki.hosuma gitmedi nts ewe git yarin gel dedi.insallh yarin.iyi cikr sonuclr.herseyi iyi dedi son saniye boyle oldu Allah buyuk sknti olmaz ins.daha cok.kucuk onada uzuluyorum

Gözünüz aydın.Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bio gaia damla ve nurse harvey surup canim . Ikisini beraber kullaniyorsun hergun benim tek cozumum oydu. Yalniz bunlari kullandiktan sonta bir hafta 10 gun surer etki etmesi sabirli olmak lazim
Ve duzenli kullanmak. Birde ayaklari kurbaga gibi karnina bastiracaksin ama oyle yumusak degil bayagi kanirtarak . Senin 3. Benim gibi dokunarak yapmazsin acemilikten kizimdaki gibi:):) oyle yapinca bir ise yaramiyor gaz cikana kadar bastiracaksin:) pirrrrt diye cikiyor doktor gostermisti bana. Aci elma yagimi be vardi ayaklarinin altina suruyordum birde karnina ama pek ise yaramamisti o.

Bi anda olduya boyle bisey aglicam zor tutuyorum.k dimi son aylr riskli aylrya ne bilim.insallh normle doner kalp atisi.daha cok kucukya ondanda uzuldum.hftaya cati muayenm olcak dedi.insallh hersey yolunda gider .

Canim cok
Az kaldi. Doktoruna git baksin bakalim ne diyecek!!! Bize de haber ver

Selam Anneler maşallah size Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın saglık sıhhat versin bahtları kaderleri güzel olsun.
Doğumuna Az Kalanlarada Hayırlı dogumlar nasip Etsin rabbim bir avazda sağ salim kavuştursun hepimizi inşallah Benim daha dogumuma var ama size bişi danışmak istiyorum Benim 1 haftadır Aşırı derecede vajina agrım var çok şükür enfeksiyon yok.
çatı agrısıdır derseniz catı agrısını çektim ama bu farklı
sanki vajinamın içini kesmişler gibi açıyor hani kolumuzu bir yere vururuz cürür acır ya o misali doktoruma dedim ama pek oralı olmadı sanki sizde ögle bir agrı oldumu yürümenizi engelliyen oturup kalkerken acıyan yatarken yatakta saga sola dönerken acıtan ve kalkmakta zorluk çektiren

canım bunun ıcın stres yapma.benımkınınde kalp atışları 170lerd çıkıyor.rısk gorsse göndermezdıkı.
Ne bilim canim hic hosuma gitmedi dedi.sen acmisin dedi.yarin sabhverknden karnini doyur gel dedi.bn cokmu yuksek dedim.gemsirede ewet dedi.bnm gordugum 160in altina inmedi.kalp grafigi duz geliyo sanki.hersey yolunda gozukuyodu cnm skldi umarim iyi olur yarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…