- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.241
Canım brnimde dun karnım agrıdı sahurdan sonra falan şimdide dinliyorum az haewketleri cikolata yedım falan ama kafam cok takıldı öğleden sonra bende gidecemDaha günüm var diye dr a israr edemiyorum, sancilar istikrarsiz,düzene girmiyor. Ama artik canimi cok yakiyor, icerden rahmimin karnimin sizlamasini hissediyorum.Bu da yipratiyor insani...Saglikla dogsun da beklerim , her aciya da katlanirim ama hareketleri azalinca tedirgin oluyorum. Acaba aksam cok oynadi da yorgun mu düstü, uyuyor mu diye kendimi teselli etmeye calisiyorum.Birazdan cikicam, hayirli haberlerle dönerim insallah...
Atma canim atarsan gelmez o atmadigin zaman gelcek
Kızlar bir saat sonra kontrolün var dua edin bana hayal kurmaya başladım Dr hadi yukarıya doğum yapacaksın dese
Kizlar bn geldim yeni hastaneden.doktr ilk bakti kilosu fln herseyi norml dedi.kalp atisina bakti once camavar gbi dedi yalniz biraz fazla geldi bna dedi nts ye girdim.nts de kslp atisi hep yuksek cikti bnde baktim hep 163 fln cok moralim bozuldu.dedi acmisin.yani bnde oyle cok tok degildim aciktim.mesela simdi.yarin guElce kahvaltini yapiyosum geliyosun hosuma gitmedi kalp atislari bebegin dedi.moralim cok bozuk.hadi bisey olursa.yarin sbh bi dha gidicem.umarim hersey yolundadr kalp atisi normle doner dua edin kizlar
Hayirli olsun canim anali babali buyusun bebeginiz:) odem bir iki gune geciyor sikinti yapma hic ayaklarinin altina yukseklik koy hep.@mia__2015 ,@Seymasevde ,@smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
Canim nasil oldun sen? Pompa geldi mi ablandan?Maşallah Yahya bebeğe Rabbim sağlıklı uzun Ömür nasip etsin sende biran önce toparlanırsın inş.
Güzel şeyler düşün canım.inşallah sağ salım kucağına alırsın.dualarımız senınle.darısı bizlerin başınaselam arkadaşlar. sanırım doğum yapanlar olmuş ,gözünüz aydın Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. bende yarın sabah sezeryana giriyorum . ne olur banada dua edin.. çok korkuyorum. belden yapıcaz dedi doktorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. birde göğüs ucumda sanki kabuk gibi bişey var ama çıkaramıyorum.nasıl temizleyebirim ki bunu.bilen varsa yardım edin kızlar
selam arkadaşlar. sanırım doğum yapanlar olmuş ,gözünüz aydın Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. bende yarın sabah sezeryana giriyorum . ne olur banada dua edin.. çok korkuyorum. belden yapıcaz dedi doktorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. birde göğüs ucumda sanki kabuk gibi bişey var ama çıkaramıyorum.nasıl temizleyebirim ki bunu.bilen varsa yardım edin kızlar
Kizlar bn geldim yeni hastaneden.doktr ilk bakti kilosu fln herseyi norml dedi.kalp atisina bakti once camavar gbi dedi yalniz biraz fazla geldi bna dedi nts ye girdim.nts de kslp atisi hep yuksek cikti bnde baktim hep 163 fln cok moralim bozuldu.dedi acmisin.yani bnde oyle cok tok degildim aciktim.mesela simdi.yarin guElce kahvaltini yapiyosum geliyosun hosuma gitmedi kalp atislari bebegin dedi.moralim cok bozuk.hadi bisey olursa.yarin sbh bi dha gidicem.umarim hersey yolundadr kalp atisi normle doner dua edin kizlar
canım bunun ıcın stres yapma.benımkınınde kalp atışları 170lerd çıkıyor.rısk gorsse göndermezdıkı.Kizlar bn geldim yeni hastaneden.doktr ilk bakti kilosu fln herseyi norml dedi.kalp atisina bakti once camavar gbi dedi yalniz biraz fazla geldi bna dedi nts ye girdim.nts de kslp atisi hep yuksek cikti bnde baktim hep 163 fln cok moralim bozuldu.dedi acmisin.yani bnde oyle cok tok degildim aciktim.mesela simdi.yarin guElce kahvaltini yapiyosum geliyosun hosuma gitmedi kalp atislari bebegin dedi.moralim cok bozuk.hadi bisey olursa.yarin sbh bi dha gidicem.umarim hersey yolundadr kalp atisi normle doner dua edin kizlar
Insallh duzelir cnm.acikmaya basldim.o.dn mi oldu bebek hareketliydide bilmiyorumki.hosuma gitmedi nts ewe git yarin gel dedi.insallh yarin.iyi cikr sonuclr.herseyi iyi dedi son saniye boyle oldu Allah buyuk sknti olmaz ins.daha cok.kucuk onada uzuluyorumIcini ferah tutmaya çalış, ciddi bir risk görseydi eve göndermek yerine birseyler ye hemen gel derdi gibime geliyor... 163 cok yuksek degil diye biliyorum ben birde... Doktorlar boyle az bilgi verip insanın icine kurt düşürüyor ya sinir oluyorum, o an panikle sende ne gibi bir risk var diye soramamissin... Ama yine soyluyorum, ciddi bir risk görse bugun git yarin gel demezdi bence...
@mia__2015 ,@Seymasevde ,@smllfzl ,@ilknur84 ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
Bio gaia damla ve nurse harvey surup canim . Ikisini beraber kullaniyorsun hergun benim tek cozumum oydu. Yalniz bunlari kullandiktan sonta bir hafta 10 gun surer etki etmesi sabirli olmak lazimGünaydın kızlar. Ay ne güzel yavaş yavaş geliyor bebişler
Bebişler geliyo bebiş dertleri konuşucaz artık
Bizimkinin sancıları başladı gazı oluyo gaz oldukça emmek istiyo emdikçe gaz oluyokısır döngüye girdik gene
Gaz için bildiğiniz Çözümleri paylaşın ahaliiii
Uykusuz gecelere devam 3 ay daha en fazla diyorum inşşşşşşş
Bi anda olduya boyle bisey aglicam zor tutuyorum.k dimi son aylr riskli aylrya ne bilim.insallh normle doner kalp atisi.daha cok kucukya ondanda uzuldum.hftaya cati muayenm olcak dedi.insallh hersey yolunda gider .Dokunma canım göğüs ucuna. Süt gelince normale döner. Yarun zaten dr hemşire yakından ilgilenecek hastanede. Bakar ınlarda. Ne zamandır girmiyordun. Ara sıra gir habersiz bırakma bizi. Kolay doğumun olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Canım hiç canını sıkmıyorsun. Üzüntü bebeğinide etkiliyor biliyorsun. Bugün güzelce ye iç dinlen. Bol bol dua oku. Sakinleşsin bebeğinde. İnşallah yarın güzel haber alacaksın. Bi sıkıntı görürse zaten takiptesin. Doktor doğumu öne çeker sadece. Artık doğsalarda olur. Gönlünü ferah tut
Canim cokGünaydin arkadaslar, tüm gece sancilarla bogustum.Cok zor bi geceydi, hatta simdiye kadar gecirdigim en zor geceydi diyebilirim. Sabaha karsi sancilar yine azaldi, kizlari yolladim okula, dusumu kahvaltimi hallettim, birazdan dr a gidicem.Sabah peceteye yine kan geldi biraz, karnim cok agriyo ve bebisim cok yavas hareket ediyor.Artik ürkmeye basladim bu durumdan, israr edicem artik hastaneye yollasin diye.psikolojimi bozacak bu dengesiz sancilar, bu kadar sanciya dogardi simdiye kadar...Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, zor seylerle sinamasin insallah...
Ne bilim canim hic hosuma gitmedi dedi.sen acmisin dedi.yarin sabhverknden karnini doyur gel dedi.bn cokmu yuksek dedim.gemsirede ewet dedi.bnm gordugum 160in altina inmedi.kalp grafigi duz geliyo sanki.hersey yolunda gozukuyodu cnm skldi umarim iyi olur yarin.canım bunun ıcın stres yapma.benımkınınde kalp atışları 170lerd çıkıyor.rısk gorsse göndermezdıkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?