2015 Temmuz Anneleri

Canım 163 yüksek bi değer değil sanki öyle çok. Sen içini ferah tut. Eğer çok sıkıntı görse hemen bi daha gir derdi. Ben bazen 1saat nstde kalıyorum. doktorum çok önem verio nstye . Diğer doktorların tamam dediği sonuca mesela o içime sinmedi dio. Meyvesuyu falan içip tekrar giriyorum. Yarın dinlenmiş olarak , karnını iyice doyurup git bakalım. Meyve suyu iç hatta. Sonuç güzel gelicek bence :)

Saglikli
Mutlu kolayca alirsin insallah bebegini canim. Kabukla hic oynama istersen gogus icuni tahris filan etme dogum
Ustu emzirmene engel olur birak kalsin:)

Canim merak etme eger kotu birsey olsa hayatta eve gondermezdi. Insallah yarin hersey iyi cikar zaten. Simdi bosuna stres yapma hic sen. Yarin da saglam bir yemek ye oyle gir madem nst'ye.

Kendi oz annesiyle yillarca sorun yasayan bi ben miyim ya bunaldim artik ya insan evladina bu kdr eziyet eder mi bu halimde bi de.. stresten her yerimde bi sey cikti hala dogum yapmadim her gun bi sorun cikariyo esime de bna da yapmadigini birakmiyo dogum olcak diye onun yanindayiz ama ikimiz de cok uzgunuz hic sevinemiyoruz dua edin Allah annemin kalbine ferahlik iyilik yumusaklik versin ((

Insallh cnm bnm gordugum.163 164 flndi daha yuksek oldumu goremedim.insallh dedigin gbi iyi cikar.peki boyle yuksek cikarsa hep sezeryanami aliyolr.nden yukseliyoki bnm heycnim acligim flnda etkiliyo sanirim.

Canim merak etme eger kotu birsey olsa hayatta eve gondermezdi. Insallah yarin hersey iyi cikar zaten. Simdi bosuna stres yapma hic sen. Yarin da saglam bir yemek ye oyle gir madem nst'ye.
Sabh guzelxe kahvlti yap gel dedi.heycn.olunca bnm istahin kesiliyo.iyice doyuratim karnimi gideyim.vebek hareketli olunxada yuksek olur dedi ama bilmiyoru,kibayagdr nts ye grmedim.oburleri normldi .insallh normle doner canim.kucucuk daha

Canım hiç moralini bozma ben iki kereden az nts ye girmedim. Ya üç kere ya iki kere giriyorum, benimde kalp atışlarını hiç beğenmiyor dr.um hep sabit gidiyormuş. yemediğim şeker çikolata kalmıyor ama makine bazen almayınca alamıyor kalp atışlarını.. bence bazen hemşirelerin probu nereye koyduğu da önemli, çünkü ben gündüz üç kere nts ye girdim beğenmedi dr. um, gece acilde başka bir hemşire geldi tamamen farklı bir yere koydu o zaman ölçebildik. Yani stres yapma bence zaten sıkıntılı bir durum olsa dr. seni bırakmazdı..

Insallh dedigin gbidir canim.bide bnmkinin karin cevresi iki hfta geri gozukuyor.normldebbi oncesinde ama bu tehlikeli.bisey mi doktr bisey demedi ama.bayburtta boyle olunca bi daha cagiriyolrdi bi hfta snra fln

canım benım 5.ayımdan beri oluyor.doktora sordum.kemikler yavaş yavaş açılmaya başladığından demişti.hala çekiyorum.ama cok sukur su anda 4 cm açılmam var.cok rahat doğumun olur dedi.

sıkma canını gönlünü ferah tutmaya çalış sen böyle stres yaparsan yarın daha yüksek çıkar.rahatla biraaz.birşeyler ye hadi.kafanı dağıtmaya çalış.....

Sabh guzelxe kahvlti yap gel dedi.heycn.olunca bnm istahin kesiliyo.iyice doyuratim karnimi gideyim.vebek hareketli olunxada yuksek olur dedi ama bilmiyoru,kibayagdr nts ye grmedim.oburleri normldi .insallh normle doner canim.kucucuk daha
canım sen takma kafana, iyidir bebeğin belki biraz heyecanlanmıştır nst de kalbi hızlı çarpmıstır, ya da o an yeni uyanmıştır falan:) düzelir inş yarın. bazen doktorlar herşey tam ayarında olsun istiyor, her hamilenin ve her bebeğin durumu o kadar farklı ki kızın iyidir iyi

Insallh cnm bnm gordugum.163 164 flndi daha yuksek oldumu goremedim.insallh dedigin gbi iyi cikar.peki boyle yuksek cikarsa hep sezeryanami aliyolr.nden yukseliyoki bnm heycnim acligim flnda etkiliyo sanirim.

Canım benim doktorum 4. 5. Defa kötü gelirse sonuç sezaryene alıyormuş. Ben hiç bi kere girip çıkamadım. Hep 2. De meyve suyu , çikolatayla kendine gelio bizim minik Ki çok hareketli bi bebek. Bir de ben pek anlamıyorum nst sonucundan ama doktorum düz değil de dalgalı bi sonuç istiomuş hemşiresi öyle dio. Annenin durumu da çok etkiliomuş sonucu. Sen yarın dinlenmiş , karnın tok bi şekilde git tabii bi de stres yapma inşallah güzel gelicek sonucun :)) meyve suyunu da unutmaa :)

canım benım 5.ayımdan beri oluyor.doktora sordum.kemikler yavaş yavaş açılmaya başladığından demişti.hala çekiyorum.ama cok sukur su anda 4 cm açılmam var.cok rahat doğumun olur dedi.

masallah canim size insallah sag salim kavusursun melegine darisi bizim basimiza artik :)

Insallh kizlar sagolun.hersey yolunda olur.karin gelisimi iki hfta geri bi oncesindeki.den 3 gun.ilerlemis doktr bisey demdi ama bu neye bagli oluyor ne yapmm lazim biliyo musunuz

Insallh dedigin gbidir canim.bide bnmkinin karin cevresi iki hfta geri gozukuyor.normldebbi oncesinde ama bu tehlikeli.bisey mi doktr bisey demedi ama.bayburtta boyle olunca bi daha cagiriyolrdi bi hfta snra fln
Canım merak etme, sonuçta ankaradaki hastane ve dr. durumu daha iyi diye geldin, sen dr. una güven merak etme sıkıntılı birşey hissetse seni hastaneden çıkartmazdı.. sen stres yapma yeter annesi..

Sevgili arkadaşlarım vajinada ağrı normal mi (yanma anormal akıntı yok) birkaç gündür de belimde adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor sabahları sonra geçiyor

Ah ah o ağrıyı en iyi ben bilirim. Yatakta hele sağa sola dönerken sanki vajina içten içe eziliyor gibi fena bir ağrı yürüken de olabiliyor lakin böyle oturup dinlenip bir harekete geçişlerde daha yoğun hissediyorum. Bebişin başı da kanala felan girmemiş herkes ondan oluyor diyordu. Kanala girmeyle olan ağrı kemiklerde olur heralde bu öyle bişe değil malesef. Kemiklerden ziyade içten içe yiyip bitiren bişe inşallah tez zamanda bu dertlerimizden de kurtuluruz

Canım ya benim gibi oldun sende o sancıları bilirim. Insan sancıyı çekiyor hadi neysede sonunda boş çıkınca alt üst oluyo iice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…