- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.261
Kizlar bn geldim yeni hastaneden.doktr ilk bakti kilosu fln herseyi norml dedi.kalp atisina bakti once camavar gbi dedi yalniz biraz fazla geldi bna dedi nts ye girdim.nts de kslp atisi hep yuksek cikti bnde baktim hep 163 fln cok moralim bozuldu.dedi acmisin.yani bnde oyle cok tok degildim aciktim.mesela simdi.yarin guElce kahvaltini yapiyosum geliyosun hosuma gitmedi kalp atislari bebegin dedi.moralim cok bozuk.hadi bisey olursa.yarin sbh bi dha gidicem.umarim hersey yolundadr kalp atisi normle doner dua edin kizlar
Saglikliselam arkadaşlar. sanırım doğum yapanlar olmuş ,gözünüz aydın Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. bende yarın sabah sezeryana giriyorum . ne olur banada dua edin.. çok korkuyorum. belden yapıcaz dedi doktorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. birde göğüs ucumda sanki kabuk gibi bişey var ama çıkaramıyorum.nasıl temizleyebirim ki bunu.bilen varsa yardım edin kızlar
Canim merak etme eger kotu birsey olsa hayatta eve gondermezdi. Insallah yarin hersey iyi cikar zaten. Simdi bosuna stres yapma hic sen. Yarin da saglam bir yemek ye oyle gir madem nst'ye.Kizlar bn geldim yeni hastaneden.doktr ilk bakti kilosu fln herseyi norml dedi.kalp atisina bakti once camavar gbi dedi yalniz biraz fazla geldi bna dedi nts ye girdim.nts de kslp atisi hep yuksek cikti bnde baktim hep 163 fln cok moralim bozuldu.dedi acmisin.yani bnde oyle cok tok degildim aciktim.mesela simdi.yarin guElce kahvaltini yapiyosum geliyosun hosuma gitmedi kalp atislari bebegin dedi.moralim cok bozuk.hadi bisey olursa.yarin sbh bi dha gidicem.umarim hersey yolundadr kalp atisi normle doner dua edin kizlar
Insallh cnm bnm gordugum.163 164 flndi daha yuksek oldumu goremedim.insallh dedigin gbi iyi cikar.peki boyle yuksek cikarsa hep sezeryanami aliyolr.nden yukseliyoki bnm heycnim acligim flnda etkiliyo sanirim.Canım 163 yüksek bi değer değil sanki öyle çok. Sen içini ferah tut. Eğer çok sıkıntı görse hemen bi daha gir derdi. Ben bazen 1saat nstde kalıyorum. doktorum çok önem verio nstye . Diğer doktorların tamam dediği sonuca mesela o içime sinmedi dio. Meyvesuyu falan içip tekrar giriyorum. Yarın dinlenmiş olarak , karnını iyice doyurup git bakalım. Meyve suyu iç hatta. Sonuç güzel gelicek bence :)
Sabh guzelxe kahvlti yap gel dedi.heycn.olunca bnm istahin kesiliyo.iyice doyuratim karnimi gideyim.vebek hareketli olunxada yuksek olur dedi ama bilmiyoru,kibayagdr nts ye grmedim.oburleri normldi .insallh normle doner canim.kucucuk dahaCanim merak etme eger kotu birsey olsa hayatta eve gondermezdi. Insallah yarin hersey iyi cikar zaten. Simdi bosuna stres yapma hic sen. Yarin da saglam bir yemek ye oyle gir madem nst'ye.
Canım hiç moralini bozma ben iki kereden az nts ye girmedim. Ya üç kere ya iki kere giriyorum, benimde kalp atışlarını hiç beğenmiyor dr.um hep sabit gidiyormuş. yemediğim şeker çikolata kalmıyor ama makine bazen almayınca alamıyor kalp atışlarını.. bence bazen hemşirelerin probu nereye koyduğu da önemli, çünkü ben gündüz üç kere nts ye girdim beğenmedi dr. um, gece acilde başka bir hemşire geldi tamamen farklı bir yere koydu o zaman ölçebildik. Yani stres yapma bence zaten sıkıntılı bir durum olsa dr. seni bırakmazdı..Kizlar bn geldim yeni hastaneden.doktr ilk bakti kilosu fln herseyi norml dedi.kalp atisina bakti once camavar gbi dedi yalniz biraz fazla geldi bna dedi nts ye girdim.nts de kslp atisi hep yuksek cikti bnde baktim hep 163 fln cok moralim bozuldu.dedi acmisin.yani bnde oyle cok tok degildim aciktim.mesela simdi.yarin guElce kahvaltini yapiyosum geliyosun hosuma gitmedi kalp atislari bebegin dedi.moralim cok bozuk.hadi bisey olursa.yarin sbh bi dha gidicem.umarim hersey yolundadr kalp atisi normle doner dua edin kizlar
Insallh dedigin gbidir canim.bide bnmkinin karin cevresi iki hfta geri gozukuyor.normldebbi oncesinde ama bu tehlikeli.bisey mi doktr bisey demedi ama.bayburtta boyle olunca bi daha cagiriyolrdi bi hfta snra flnCanım hiç moralini bozma ben iki kereden az nts ye girmedim. Ya üç kere ya iki kere giriyorum, benimde kalp atışlarını hiç beğenmiyor dr.um hep sabit gidiyormuş. yemediğim şeker çikolata kalmıyor ama makine bazen almayınca alamıyor kalp atışlarını.. bence bazen hemşirelerin probu nereye koyduğu da önemli, çünkü ben gündüz üç kere nts ye girdim beğenmedi dr. um, gece acilde başka bir hemşire geldi tamamen farklı bir yere koydu o zaman ölçebildik. Yani stres yapma bence zaten sıkıntılı bir durum olsa dr. seni bırakmazdı..
canım benım 5.ayımdan beri oluyor.doktora sordum.kemikler yavaş yavaş açılmaya başladığından demişti.hala çekiyorum.ama cok sukur su anda 4 cm açılmam var.cok rahat doğumun olur dedi.Selam Anneler maşallah size Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın saglık sıhhat versin bahtları kaderleri güzel olsun.
Doğumuna Az Kalanlarada Hayırlı dogumlar nasip Etsin rabbim bir avazda sağ salim kavuştursun hepimizi inşallah Benim daha dogumuma var ama size bişi danışmak istiyorum Benim 1 haftadır Aşırı derecede vajina agrım var çok şükür enfeksiyon yok.
çatı agrısıdır derseniz catı agrısını çektim ama bu farklı
sanki vajinamın içini kesmişler gibi açıyor hani kolumuzu bir yere vururuz cürür acır ya o misali doktoruma dedim ama pek oralı olmadı sanki sizde ögle bir agrı oldumu yürümenizi engelliyen oturup kalkerken acıyan yatarken yatakta saga sola dönerken acıtan ve kalkmakta zorluk çektiren
sıkma canını gönlünü ferah tutmaya çalış sen böyle stres yaparsan yarın daha yüksek çıkar.rahatla biraaz.birşeyler ye hadi.kafanı dağıtmaya çalış.....Ne bilim canim hic hosuma gitmedi dedi.sen acmisin dedi.yarin sabhverknden karnini doyur gel dedi.bn cokmu yuksek dedim.gemsirede ewet dedi.bnm gordugum 160in altina inmedi.kalp grafigi duz geliyo sanki.hersey yolunda gozukuyodu cnm skldi umarim iyi olur yarin.
canım sen takma kafana, iyidir bebeğin belki biraz heyecanlanmıştır nst de kalbi hızlı çarpmıstır, ya da o an yeni uyanmıştır falan:) düzelir inş yarın. bazen doktorlar herşey tam ayarında olsun istiyor, her hamilenin ve her bebeğin durumu o kadar farklı ki kızın iyidir iyiSabh guzelxe kahvlti yap gel dedi.heycn.olunca bnm istahin kesiliyo.iyice doyuratim karnimi gideyim.vebek hareketli olunxada yuksek olur dedi ama bilmiyoru,kibayagdr nts ye grmedim.oburleri normldi .insallh normle doner canim.kucucuk daha
Insallh cnm bnm gordugum.163 164 flndi daha yuksek oldumu goremedim.insallh dedigin gbi iyi cikar.peki boyle yuksek cikarsa hep sezeryanami aliyolr.nden yukseliyoki bnm heycnim acligim flnda etkiliyo sanirim.
canım benım 5.ayımdan beri oluyor.doktora sordum.kemikler yavaş yavaş açılmaya başladığından demişti.hala çekiyorum.ama cok sukur su anda 4 cm açılmam var.cok rahat doğumun olur dedi.
Canım merak etme, sonuçta ankaradaki hastane ve dr. durumu daha iyi diye geldin, sen dr. una güven merak etme sıkıntılı birşey hissetse seni hastaneden çıkartmazdı.. sen stres yapma yeter annesi..Insallh dedigin gbidir canim.bide bnmkinin karin cevresi iki hfta geri gozukuyor.normldebbi oncesinde ama bu tehlikeli.bisey mi doktr bisey demedi ama.bayburtta boyle olunca bi daha cagiriyolrdi bi hfta snra fln
Ah ah o ağrıyı en iyi ben bilirim.Selam Anneler maşallah size Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın saglık sıhhat versin bahtları kaderleri güzel olsun.
Doğumuna Az Kalanlarada Hayırlı dogumlar nasip Etsin rabbim bir avazda sağ salim kavuştursun hepimizi inşallah Benim daha dogumuma var ama size bişi danışmak istiyorum Benim 1 haftadır Aşırı derecede vajina agrım var çok şükür enfeksiyon yok.
çatı agrısıdır derseniz catı agrısını çektim ama bu farklı
sanki vajinamın içini kesmişler gibi açıyor hani kolumuzu bir yere vururuz cürür acır ya o misali doktoruma dedim ama pek oralı olmadı sanki sizde ögle bir agrı oldumu yürümenizi engelliyen oturup kalkerken acıyan yatarken yatakta saga sola dönerken acıtan ve kalkmakta zorluk çektiren
Canım ya benim gibi oldun sendeGünaydin arkadaslar, tüm gece sancilarla bogustum.Cok zor bi geceydi, hatta simdiye kadar gecirdigim en zor geceydi diyebilirim. Sabaha karsi sancilar yine azaldi, kizlari yolladim okula, dusumu kahvaltimi hallettim, birazdan dr a gidicem.Sabah peceteye yine kan geldi biraz, karnim cok agriyo ve bebisim cok yavas hareket ediyor.Artik ürkmeye basladim bu durumdan, israr edicem artik hastaneye yollasin diye.psikolojimi bozacak bu dengesiz sancilar, bu kadar sanciya dogardi simdiye kadar...Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, zor seylerle sinamasin insallah...
Evet canım çok şükür boşalttım emzirip rahatladım günde 2 kez boşaltıyorum rahatımCanim nasil oldun sen? Pompa geldi mi ablandan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?