- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.281
Ah ah o ağrıyı en iyi ben bilirim.Yatakta hele sağa sola dönerken sanki vajina içten içe eziliyor gibi fena bir ağrı yürüken de olabiliyor lakin böyle oturup dinlenip bir harekete geçişlerde daha yoğun hissediyorum. Bebişin başı da kanala felan girmemiş herkes ondan oluyor diyordu. Kanala girmeyle olan ağrı kemiklerde olur heralde bu öyle bişe değil malesef. Kemiklerden ziyade içten içe yiyip bitiren bişe inşallah tez zamanda bu dertlerimizden de kurtuluruz
Valla benim 3. Ama ötekilerdede şu gaz meselesine çözüm bulamadım 3 ay sonra azalarak kendi bitti. Bunda bakalım napıcaz. O masajları hep yapıyorum. Damlayı kullanmıştım ama tek olarak. Bakayım bi doktorumuza da sorup bişeyler kullanıcamBio gaia damla ve nurse harvey surup canim . Ikisini beraber kullaniyorsun hergun benim tek cozumum oydu. Yalniz bunlari kullandiktan sonta bir hafta 10 gun surer etki etmesi sabirli olmak lazim
Ve duzenli kullanmak. Birde ayaklari kurbaga gibi karnina bastiracaksin ama oyle yumusak degil bayagi kanirtarak . Senin 3. Benim gibi dokunarak yapmazsin acemilikten kizimdaki gibi:):) oyle yapinca bir ise yaramiyor gaz cikana kadar bastiracaksin:) pirrrrt diye cikiyor doktor gostermisti bana. Aci elma yagimi be vardi ayaklarinin altina suruyordum birde karnina ama pek ise yaramamisti o.
Onuda bi sordurayım. Rezene içeyim evet onuda unutmuşum bak.kızımda om-x bitkisel gaz şurubu kullanıyyordum bize iyi gelmişti ,, rahatlatıp uyutuyordu , kendinde rezene iç sabah akşam sütünden geçer o da rahatlatır
canim ben doktordan geliyorum. bebegimin basi ve bacaklari 38. haftada cikiyor ama karni 35. haftada cikiyor. sanirim durumumuz ayni. bebegin esi demek ki bu kdr besliyor bebegi dedi. anormal bir durum degilmis bana da oyle gelmedi.Insallh kizlar sagolun.hersey yolunda olur.karin gelisimi iki hfta geri bi oncesindeki.den 3 gun.ilerlemis doktr bisey demdi ama bu neye bagli oluyor ne yapmm lazim biliyo musunuz
Canim hic bisey yapmiyorsun ben ilk kizimda resmen kan akiyordu sut veremedim iki hafta yaralar kapanmadi sonra doktor dedi eczaneye gidiyorsun e vitamini kapsulu aliyosun onu igneyle del sür goguslerine iki gunde butun yaralarim kapandi hem ayrica ilac surerlen surekli emzirmeden yikamak zorunda kaliyosun bunda öle bir derdinde yok dene dua et banaDogum yapan ve tecrubeli anneler, meme ucu yara olan var mi? Kopacak gibi aciyo benimkiler. Emmedigi zamanlarda lansinoh lanolin krem suruyorum, surekli yumusak ve nemli tutuyo, iyi geliyo ama yine de boyle surekli emerken o kesik gibi yaralar nasil kapanacak, ne zaman rahat emzirir hale gelecegim?
Daha iyi gelen yontemleriniz var mi?
İnternette ayva cekirdeginin suda beklemesiyle olusan jelden surun diye bilgi buldum ama daha beter kuruttu o. Lansinoh a devam edicem daha iyi bir cozum bulama kadar.
Cnm bilemedimki kilo su iyi hftasiyla uyumlu 2600 olmus iki hftada 400 gr almis ama karni uc gun sadece ilerlemis dedigim gbi 33+6 .bnde onu dusundum beslnemiyomu diye beslnemiyosa nasil kilo.aliyo.Allahim saglickla kavusmayi nasip etsin.insallh.canim ben doktordan geliyorum. bebegimin basi ve bacaklari 38. haftada cikiyor ama karni 35. haftada cikiyor. sanirim durumumuz ayni. bebegin esi demek ki bu kdr besliyor bebegi dedi. anormal bir durum degilmis bana da oyle gelmedi.
aynen cnm beslenmese kilo alamazdi. amin cumlemize canimCnm bilemedimki kilo su iyi hftasiyla uyumlu 2600 olmus iki hftada 400 gr almis ama karni uc gun sadece ilerlemis dedigim gbi 33+6 .bnde onu dusundum beslnemiyomu diye beslnemiyosa nasil kilo.aliyo.Allahim saglickla kavusmayi nasip etsin.insallh.
Bi anda olduya boyle bisey aglicam zor tutuyorum.k dimi son aylr riskli aylrya ne bilim.insallh normle doner kalp atisi.daha cok kucukya ondanda uzuldum.hftaya cati muayenm olcak dedi.insallh hersey yolunda gider .
Kendi oz annesiyle yillarca sorun yasayan bi ben miyim ya bunaldim artik ya insan evladina bu kdr eziyet eder mi bu halimde bi de.. stresten her yerimde bi sey cikti hala dogum yapmadim her gun bi sorun cikariyo esime de bna da yapmadigini birakmiyo dogum olcak diye onun yanindayiz ama ikimiz de cok uzgunuz hic sevinemiyoruz dua edin Allah annemin kalbine ferahlik iyilik yumusaklik versin((
Bende hamile kalmadan önce Polikistik Iverson bağlı incilin direnci oluşmuştu. Ama bi Yıldır sıkıntım yoktu. Doktor bana şeker ölçümlerinde normal gelince şeker yüklemesi yapmamıştı. Iki hafta önce gittiğimde as bi Artış sıvımiktarında ama çok önemli değil Demişti. Bu kez aşırı yükselmiş bu kadar beklemiyordum dedi. Açıkcası ben daha önce insülin direnci Yaşadığım için böyle bi ihtimale karşı temkinliyidim. Ama bu kadar ani yükselme olur diye beklemiyordum. Çünkü şu ana kadar çok rahat gelmiştim. Artık daha dikkatli olacak Allah'ın izniyle son haftalardayız inş sıkıntısız bitecek bu süreç.Çok geçmiş olsun dediğin gibi yeter ki bebiş iyi olsun diyet hiç birşey içini ferah tut şimdi o sana dikkat et dedi ya hareketlerine hep diken üstünde olacaksın . Son haftalarda çıkan birşey mi acaba başka bir doktora daha mı gitsen 1 hafta öyle geçmez ki
Herkes biliyo huyunu kimse konusmuyo artk kimseyi dinlemez cunku 1 ay daha katlancak halim kalmadicanım nabzı 163 zaten sorun değil. normaldede üst sınır 160 zaten. boşa evham yapma bence. herşey girecek yoluna sen hiiçç kafana takıp ikinizide üzme annesi
kaynana olsa umursamazasında anne olunca iş çok zor. Allah yardımcın olsun, anneninde kalbine merhamet versin sana ve damadına karşı inşallah. eşin iyiymiş yine. Allah ordan yüzüne gülmüş. benim eşim o evde 5dk durmazdı. sabret biraz. doğum bitsin taşınıca rahat erersiniz sende taşınma işini elinden geldiğince hızlandır. anladığım kadarıyla annen oturup konuşabileceğin durumda değil. teyzelerin filan yok mu biri oturup anlatsa yanlış yapıyorsun diye
Canim birde tadi gercekten igrenc ama ben kasik kasik corekotuna bal karistirip yemistim. Benim kizimOnuda bi sordurayım. Rezene içeyim evet onuda unutmuşum bak.
Canim bu yara meselesimeDogum yapan ve tecrubeli anneler, meme ucu yara olan var mi? Kopacak gibi aciyo benimkiler. Emmedigi zamanlarda lansinoh lanolin krem suruyorum, surekli yumusak ve nemli tutuyo, iyi geliyo ama yine de boyle surekli emerken o kesik gibi yaralar nasil kapanacak, ne zaman rahat emzirir hale gelecegim?
İnternette ayva cekirdeginin suda beklemesiyle olusan jelden surun diye bilgi buldum ama daha beter kuruttu o. Lansinoh a devam edicem daha iyi bir cozum bulama kadar.
İNŞALLAH CANIM HEPİMİZ SAĞ SALIM ALALIM KUCAGIMIZA..masallah canim size insallah sag salim kavusursun melegine darisi bizim basimiza artik :)
Dogum yapan ve tecrubeli anneler, meme ucu yara olan var mi? Kopacak gibi aciyo benimkiler. Emmedigi zamanlarda lansinoh lanolin krem suruyorum, surekli yumusak ve nemli tutuyo, iyi geliyo ama yine de boyle surekli emerken o kesik gibi yaralar nasil kapanacak, ne zaman rahat emzirir hale gelecegim?
Zaten bu topikte senin kadar yürüyen yoktur herhalde . Hayırlısı neyse o olsun sıkma canını hiç belli olmazÇatı muayenemi oldum kızlar çokda iyi bi çatı değil dedi doktor ama bebek iri olmadıgı için sıgabilir dedi daha inmemiş kanala ama ortalamış başı bol bol yürü dedi moralim bozuldu
Bu arada acımıyo korkmayın
Bende de polikistik over var hamile kalmadan önce en şiddetli şekilde yaşadım şimdi doğumdan sonra nasıl olucak bilmiyorum . Dediğin gibi inşallah sıkıntı olmaz hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın kafana takıp kendine stres yapmaBende hamile kalmadan önce Polikistik Iverson bağlı incilin direnci oluşmuştu. Ama bi Yıldır sıkıntım yoktu. Doktor bana şeker ölçümlerinde normal gelince şeker yüklemesi yapmamıştı. Iki hafta önce gittiğimde as bi Artış sıvımiktarında ama çok önemli değil Demişti. Bu kez aşırı yükselmiş bu kadar beklemiyordum dedi. Açıkcası ben daha önce insülin direnci Yaşadığım için böyle bi ihtimale karşı temkinliyidim. Ama bu kadar ani yükselme olur diye beklemiyordum. Çünkü şu ana kadar çok rahat gelmiştim. Artık daha dikkatli olacak Allah'ın izniyle son haftalardayız inş sıkıntısız bitecek bu süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?