2015 Temmuz Anneleri

amin canim insallah aynisi gercekten vajinamin ici aciyor
sadece yatinca iyi ama harekete gecerken öluyorum sanki

Valla benim 3. Ama ötekilerdede şu gaz meselesine çözüm bulamadım 3 ay sonra azalarak kendi bitti. Bunda bakalım napıcaz. O masajları hep yapıyorum. Damlayı kullanmıştım ama tek olarak. Bakayım bi doktorumuza da sorup bişeyler kullanıcam

Dogum yapan ve tecrubeli anneler, meme ucu yara olan var mi? Kopacak gibi aciyo benimkiler. Emmedigi zamanlarda lansinoh lanolin krem suruyorum, surekli yumusak ve nemli tutuyo, iyi geliyo ama yine de boyle surekli emerken o kesik gibi yaralar nasil kapanacak, ne zaman rahat emzirir hale gelecegim?
Daha iyi gelen yontemleriniz var mi?

İnternette ayva cekirdeginin suda beklemesiyle olusan jelden surun diye bilgi buldum ama daha beter kuruttu o. Lansinoh a devam edicem daha iyi bir cozum bulama kadar.

Insallh kizlar sagolun.hersey yolunda olur.karin gelisimi iki hfta geri bi oncesindeki.den 3 gun.ilerlemis doktr bisey demdi ama bu neye bagli oluyor ne yapmm lazim biliyo musunuz
canim ben doktordan geliyorum. bebegimin basi ve bacaklari 38. haftada cikiyor ama karni 35. haftada cikiyor. sanirim durumumuz ayni. bebegin esi demek ki bu kdr besliyor bebegi dedi. anormal bir durum degilmis bana da oyle gelmedi.

Canim hic bisey yapmiyorsun ben ilk kizimda resmen kan akiyordu sut veremedim iki hafta yaralar kapanmadi sonra doktor dedi eczaneye gidiyorsun e vitamini kapsulu aliyosun onu igneyle del sür goguslerine iki gunde butun yaralarim kapandi hem ayrica ilac surerlen surekli emzirmeden yikamak zorunda kaliyosun bunda öle bir derdinde yok dene dua et bana

canim ben doktordan geliyorum. bebegimin basi ve bacaklari 38. haftada cikiyor ama karni 35. haftada cikiyor. sanirim durumumuz ayni. bebegin esi demek ki bu kdr besliyor bebegi dedi. anormal bir durum degilmis bana da oyle gelmedi.
Cnm bilemedimki kilo su iyi hftasiyla uyumlu 2600 olmus iki hftada 400 gr almis ama karni uc gun sadece ilerlemis dedigim gbi 33+6 .bnde onu dusundum beslnemiyomu diye beslnemiyosa nasil kilo.aliyo.Allahim saglickla kavusmayi nasip etsin.insallh.

Cnm bilemedimki kilo su iyi hftasiyla uyumlu 2600 olmus iki hftada 400 gr almis ama karni uc gun sadece ilerlemis dedigim gbi 33+6 .bnde onu dusundum beslnemiyomu diye beslnemiyosa nasil kilo.aliyo.Allahim saglickla kavusmayi nasip etsin.insallh.
aynen cnm beslenmese kilo alamazdi. amin cumlemize canim

Bi anda olduya boyle bisey aglicam zor tutuyorum.k dimi son aylr riskli aylrya ne bilim.insallh normle doner kalp atisi.daha cok kucukya ondanda uzuldum.hftaya cati muayenm olcak dedi.insallh hersey yolunda gider .

canım nabzı 163 zaten sorun değil. normaldede üst sınır 160 zaten. boşa evham yapma bence. herşey girecek yoluna sen hiiçç kafana takıp ikinizide üzme annesi

kaynana olsa umursamazasında anne olunca iş çok zor. Allah yardımcın olsun, anneninde kalbine merhamet versin sana ve damadına karşı inşallah. eşin iyiymiş yine. Allah ordan yüzüne gülmüş. benim eşim o evde 5dk durmazdı. sabret biraz. doğum bitsin taşınıca rahat erersiniz sende taşınma işini elinden geldiğince hızlandır. anladığım kadarıyla annen oturup konuşabileceğin durumda değil. teyzelerin filan yok mu biri oturup anlatsa yanlış yapıyorsun diye

Bende hamile kalmadan önce Polikistik Iverson bağlı incilin direnci oluşmuştu. Ama bi Yıldır sıkıntım yoktu. Doktor bana şeker ölçümlerinde normal gelince şeker yüklemesi yapmamıştı. Iki hafta önce gittiğimde as bi Artış sıvımiktarında ama çok önemli değil Demişti. Bu kez aşırı yükselmiş bu kadar beklemiyordum dedi. Açıkcası ben daha önce insülin direnci Yaşadığım için böyle bi ihtimale karşı temkinliyidim. Ama bu kadar ani yükselme olur diye beklemiyordum. Çünkü şu ana kadar çok rahat gelmiştim. Artık daha dikkatli olacak Allah'ın izniyle son haftalardayız inş sıkıntısız bitecek bu süreç.

Çatı muayenemi oldum kızlar çokda iyi bi çatı değil dedi doktor ama bebek iri olmadıgı için sıgabilir dedi daha inmemiş kanala ama ortalamış başı bol bol yürü dedi moralim bozuldu
Bu arada acımıyo korkmayın

Herkes biliyo huyunu kimse konusmuyo artk kimseyi dinlemez cunku 1 ay daha katlancak halim kalmadi

Canim bu yara meselesime
Maalesef cok care yok bir iki haftaya meme uclarinda hicbirsey kalmayacak hissetmeyeceksin birsey, gececek o yuzden dayan. Benimde kotu olmustu agzima bagirmamak icin bez sokup emziriyordum. Buradaki arkadaslar bir kremden bahsediyorsu doktorlari yazmis. Ben kullanmadim ama onlar yazarlar sana belki o ise yarar sanirim
Ilac cunku.

Merhaba arkadaşlar biz hala hastanedeyiz.Ben duzeldim biraz oğlum hala kuvezde akciğerleri temizlensini diye antibiyotik tedavisine başladılar.2 saat önceilk kez kkucagima aldım emzirdim.mesajlarınızı donemiyorum geçmiş olsun dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.

Ben henuz dogum yapmadım ama eczacımın önerisi ile Mustela başladım, meme ucu icin olanını, hamileliğim boyunca hep kuru & çatlamaya meyilli meme uçlarım yumuşacık oldu... Bir kutu al dene istersen ?

Meme ucu yaralarından ben çok çektim kizimda oglumda yeni başladık .ben lansinohtan başladım bir dünya krem kullandım garmastan adlı kremden şifa buldum. Size de tavsiye ederim.

Zaten bu topikte senin kadar yürüyen yoktur herhalde . Hayırlısı neyse o olsun sıkma canını hiç belli olmaz

Bende de polikistik over var hamile kalmadan önce en şiddetli şekilde yaşadım şimdi doğumdan sonra nasıl olucak bilmiyorum . Dediğin gibi inşallah sıkıntı olmaz hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın kafana takıp kendine stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…