- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.301
İnşallah antibiyotik tedaviside biran önce biter kuzunu kucağına alıp hastaneden çıkarsınızMerhaba arkadaşlar biz hala hastanedeyiz.Ben duzeldim biraz oğlum hala kuvezde akciğerleri temizlensini diye antibiyotik tedavisine başladılar.2 saat önceilk kez kkucagima aldım emzirdim.mesajlarınızı donemiyorum geçmiş olsun dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.
Doktor birşey demediyse kafana takma bence benimde hep bir hafta önden gidiyordu gelişimi ya da haftasıyla birebir uyumluydu 20 gündür değişti gelişimi normalde salı günü 38+0 ama ultrason kağıdındaki ölçümleri hep farklı farklı doktor ciddi birşey olsa söylerdi diye düşünüyorum ama o yüzden takılmadımInsallh kizlar sagolun.hersey yolunda olur.karin gelisimi iki hfta geri bi oncesindeki.den 3 gun.ilerlemis doktr bisey demdi ama bu neye bagli oluyor ne yapmm lazim biliyo musunuz
Zaten bu topikte senin kadar yürüyen yoktur herhalde . Hayırlısı neyse o olsun sıkma canını hiç belli olmaz
Insallh cnm.bi saglickla dogsalrdi.Doktor birşey demediyse kafana takma bence benimde hep bir hafta önden gidiyordu gelişimi ya da haftasıyla birebir uyumluydu 20 gündür değişti gelişimi normalde salı günü 38+0 ama ultrason kağıdındaki ölçümleri hep farklı farklı doktor ciddi birşey olsa söylerdi diye düşünüyorum ama o yüzden takılmadım
Gozun aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah allah sağlıklı uzun ömürler versin allah bebisim nazarardan sakinsin@mia__2015 ,Seymasevde ,@smllfzl , Ladygreenlimo ve tüm kizlar...Yahya pasamiz aramiza katildi cok sukur...bi sıkıntımız yok insallah sezeryan sonrasi davul gibi olan ayaklarimdan baska...onu da drum normal buldu.kan sulandirici ignelerimdan dolayı spinal i yapmak isetemediler ben de israr etmedim ve genel anestezi oldum 30 haziran sali aksam 5te oglum dunyaya geldi...bugun isitme testimiz var bunda da sikinti cikmazsa insallah eve doneriz diye dusunuyorum..takip edemiyorum artik baska dogum yapan var mi?Allah hepinizin yardimcisi olsun...bu nasil biduygu,nasi biseymis kizlar ya tarifi mümkün degil.Rabbime sukurler olsun...
Kizlar gunaydin.bn gidiyorum doktora insallh bi sknti yoktr.minik seftalim iyiydir:) doktora sorcm seyler var ama sanirim.unutucam heycndan bakalim nts y sokackmi.
Canım benim kıza zinco bitkisel damla çok iyi gelmişti birde acı elma yağı kimyon da çok iyi geliyor..Günaydın kızlar. Ay ne güzel yavaş yavaş geliyor bebişler
Bebişler geliyo bebiş dertleri konuşucaz artık
Bizimkinin sancıları başladı gazı oluyo gaz oldukça emmek istiyo emdikçe gaz oluyokısır döngüye girdik gene
Gaz için bildiğiniz Çözümleri paylaşın ahaliiii
Uykusuz gecelere devam 3 ay daha en fazla diyorum inşşşşşşş
Canım al karanlık bir yerde muhafaza et bişey olmazBebişi olanların gözüaydın olsun
Günaydın haımlar. Burda bakıyorum da genelde haci şerifden çikolata sipariş ediliyor bebek içn. Fiyatı piyasadan ucuz gelirse brn de ordan düşünüyorm ama ne zaman sipariş etmek lazımne zaman doğuracağımızı bilmiyoruz
Canım hayırlısıyla bi doğma gidebilmek allah yardımcın olsun gece gene olursa sancıların hastaneye git bakalım napacaklarGünaydin arkadaslar, tüm gece sancilarla bogustum.Cok zor bi geceydi, hatta simdiye kadar gecirdigim en zor geceydi diyebilirim. Sabaha karsi sancilar yine azaldi, kizlari yolladim okula, dusumu kahvaltimi hallettim, birazdan dr a gidicem.Sabah peceteye yine kan geldi biraz, karnim cok agriyo ve bebisim cok yavas hareket ediyor.Artik ürkmeye basladim bu durumdan, israr edicem artik hastaneye yollasin diye.psikolojimi bozacak bu dengesiz sancilar, bu kadar sanciya dogardi simdiye kadar...Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, zor seylerle sinamasin insallah...
Canım allah yar ve yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. . Göğüs ucunuda Elleme kalsın orada Bişey olmazselam arkadaşlar. sanırım doğum yapanlar olmuş ,gözünüz aydın Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. bende yarın sabah sezeryana giriyorum . ne olur banada dua edin.. çok korkuyorum. belden yapıcaz dedi doktorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. birde göğüs ucumda sanki kabuk gibi bişey var ama çıkaramıyorum.nasıl temizleyebirim ki bunu.bilen varsa yardım edin kızlar
Canım sıkma canini yarın tok git bol da su ic bakalım nasıl çıkicak hem kötü bişey olsa seni eve göndermezdi doktoruna guvenKizlar bn geldim yeni hastaneden.doktr ilk bakti kilosu fln herseyi norml dedi.kalp atisina bakti once camavar gbi dedi yalniz biraz fazla geldi bna dedi nts ye girdim.nts de kslp atisi hep yuksek cikti bnde baktim hep 163 fln cok moralim bozuldu.dedi acmisin.yani bnde oyle cok tok degildim aciktim.mesela simdi.yarin guElce kahvaltini yapiyosum geliyosun hosuma gitmedi kalp atislari bebegin dedi.moralim cok bozuk.hadi bisey olursa.yarin sbh bi dha gidicem.umarim hersey yolundadr kalp atisi normle doner dua edin kizlar
Amin canım bilemiyorum daha bende dolma sadece belim karnim felan ağrıyor birde akıntım fazlalastiSelam Anneler maşallah size Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın saglık sıhhat versin bahtları kaderleri güzel olsun.
Doğumuna Az Kalanlarada Hayırlı dogumlar nasip Etsin rabbim bir avazda sağ salim kavuştursun hepimizi inşallah Benim daha dogumuma var ama size bişi danışmak istiyorum Benim 1 haftadır Aşırı derecede vajina agrım var çok şükür enfeksiyon yok.
çatı agrısıdır derseniz catı agrısını çektim ama bu farklı
sanki vajinamın içini kesmişler gibi açıyor hani kolumuzu bir yere vururuz cürür acır ya o misali doktoruma dedim ama pek oralı olmadı sanki sizde ögle bir agrı oldumu yürümenizi engelliyen oturup kalkerken acıyan yatarken yatakta saga sola dönerken acıtan ve kalkmakta zorluk çektiren
Maşallah tosun gibi olmuş senin prenses :)Doktordan geliyorum kızlar 3.500ün üzerinde sizin kız dombili olmuş dedi doktorBiraz endişeliyim inşallah zamanından önce doğmaz ve normal doğum yapabilirim :) Bu arada doğum yapan anneler gözünüz aydın geçmiş olsun
canım bir iki haftaya anca düzelir kizimda kanamalı olmuştu benimki bir iki haftada ancak gecmistiDogum yapan ve tecrubeli anneler, meme ucu yara olan var mi? Kopacak gibi aciyo benimkiler. Emmedigi zamanlarda lansinoh lanolin krem suruyorum, surekli yumusak ve nemli tutuyo, iyi geliyo ama yine de boyle surekli emerken o kesik gibi yaralar nasil kapanacak, ne zaman rahat emzirir hale gelecegim?
Daha iyi gelen yontemleriniz var mi?
İnternette ayva cekirdeginin suda beklemesiyle olusan jelden surun diye bilgi buldum ama daha beter kuruttu o. Lansinoh a devam edicem daha iyi bir cozum bulama kadar.
canım inşallah hemen çıkar oradan birdaha hiç ayrılmazsiniz allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar biz hala hastanedeyiz.Ben duzeldim biraz oğlum hala kuvezde akciğerleri temizlensini diye antibiyotik tedavisine başladılar.2 saat önceilk kez kkucagima aldım emzirdim.mesajlarınızı donemiyorum geçmiş olsun dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.
Ama gerçekten de sıcakda dışarı çıkılmıyor birde burası bu sralar biraz serin antalyayı hiç düşünemiyorum balayı için 3 haziranda gelmiştik 3 sene önce cehennem ateşi gibi yanıyordu allah yardımcın olsun kanalı girsin diye de heba etme kendini o kadarArtık kendimi yollara atıcam ya son haftalarda çok sıcaktı ihmal etmiştim artık sıcagıda umursamıcam öyle hayırlısı ama inş kafası girerde kanala rahatlarım
Gozun aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah allah sağlıklı uzun ömürler versin allah bebisim nazarardan sakinsin
Canım benim kıza zinco bitkisel damla çok iyi gelmişti birde acı elma yağı kimyon da çok iyi geliyor..
Şeyma sana bisey sorcam çok akintim var doğum yaklaşırken senede de olmusmuydu dün doktora söylicektim unuttum pazartesiye kaldi
Canım al karanlık bir yerde muhafaza et bişey olmaz
Canım hayırlısıyla bi doğma gidebilmek allah yardımcın olsun gece gene olursa sancıların hastaneye git bakalım napacaklar
Canım allah yar ve yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. . Göğüs ucunuda Elleme kalsın orada Bişey olmaz
Canım sıkma canini yarın tok git bol da su ic bakalım nasıl çıkicak hem kötü bişey olsa seni eve göndermezdi doktoruna guven
Amin canım bilemiyorum daha bende dolma sadece belim karnim felan ağrıyor birde akıntım fazlalasti
Maşallah tosun gibi olmuş senin prenses :)
canım bir iki haftaya anca düzelir kizimda kanamalı olmuştu benimki bir iki haftada ancak gecmisti
canım inşallah hemen çıkar oradan birdaha hiç ayrılmazsiniz allah yardımcınız olsun
Su an her seyi deneyecek haldeyim, ben de bagirmamak icin cok sıkıyorum kendimi, bazen dayanamiyorum ne yapayim. Bi tanesinden kanli sut akiyordu hatta, simdi oyle degil. Evde manuel pompa var o daha beter yapti zaten, kullanmiyorum artik.Canim bu yara meselesime
Maalesef cok care yok bir iki haftaya meme uclarinda hicbirsey kalmayacak hissetmeyeceksin birsey, gececek o yuzden dayan. Benimde kotu olmustu agzima bagirmamak icin bez sokup emziriyordum. Buradaki arkadaslar bir kremden bahsediyorsu doktorlari yazmis. Ben kullanmadim ama onlar yazarlar sana belki o ise yarar sanirim
Ilac cunku.
canım merak etme bende de öyle sordum dr günde 10 kez hareket ediyrsa sorun yk dedi yeri daraldı artık eskisi kadar olmaz dediKizlar ya onceden bebegin hareketleri daha sertti daha sıkdi simdi bir kac gundur az ve yavas oynuyor acaba bir aksilik mi var cuma gidicem doktora ama endiselendim simdi
Sirayla tum onerilerinizi deneyecegim, hangisinden sifa bulurum bilmiyorum. Cok tesekkurler.Meme ucu yaralarından ben çok çektim kizimda oglumda yeni başladık .ben lansinohtan başladım bir dünya krem kullandım garmastan adlı kremden şifa buldum. Size de tavsiye ederim.
Onu da alayim caresizlik cok fena.Ben henuz dogum yapmadım ama eczacımın önerisi ile Mustela başladım, meme ucu icin olanını, hamileliğim boyunca hep kuru & çatlamaya meyilli meme uçlarım yumuşacık oldu... Bir kutu al dene istersen ?
Once senin onerinden baslayacagim canim, e vitaminini silmek gerekmiyor mu emzirmeden once? Lansinoh krem de sioinmiyor, gece emzirmelerimde bi de silmeye ugrasamam zaten zombiye donuyorum :)Canim hic bisey yapmiyorsun ben ilk kizimda resmen kan akiyordu sut veremedim iki hafta yaralar kapanmadi sonra doktor dedi eczaneye gidiyorsun e vitamini kapsulu aliyosun onu igneyle del sür goguslerine iki gunde butun yaralarim kapandi hem ayrica ilac surerlen surekli emzirmeden yikamak zorunda kaliyosun bunda öle bir derdinde yok dene dua et bana
Benimde akintim baya çoğaldı dün kontrolde hersey normal çıktı suyu az alsa söylerdi zaten hemen bakalım pazartesi gidince ne dicek kanama suyun gelirse gel dedi veya ağrı sancı hayırlısı bakalım ..Ladygreenlimo canım benim su gibi çok akıntım olmuştu hatta kaç defa suyuna baktırdım gidip son 3 gün hele çok çok fazlaydı
Git canım son haftalar zaten muayeneler sıklaşiyor hayata daha erkende gidebilirsin sonuçta doktora danışmadan kafanı kurcalicak bu olay seninGenede yazdigin icin sagol zaten herkezte olmuo sanirim benim korkum acilma olur die doktor alttan bakmadi cunku benim doktorum dengesiz biraz dun gitmistik dedim agrim var hicbisi demedi.
3 hafta sonra goruselim dedi 3 hafta cok uzun sure yani 2 hafta sonra baska doktora muayne olucam
Git canım son haftalar zaten muayeneler sıklaşiyor hayata daha erkende gidebilirsin sonuçta doktora danışmadan kafanı kurcalicak bu olay senin
çok teşekkürler inşallah .aslında hiç dokunmak istemiyorum ama orda kabuk varken bebek nasıl emcek ,ağzına gelir diye korktum biraz ,yada süt gelmesini engellermi ki.kurumuş koyu sarı bişy.ama temizlenmiorSaglikli
Mutlu kolayca alirsin insallah bebegini canim. Kabukla hic oynama istersen gogus icuni tahris filan etme dogum
Ustu emzirmene engel olur birak kalsin:)
amin inşallah Allah hepimize yardım etsin,zorda bırakmasın..Güzel şeyler düşün canım.inşallah sağ salım kucağına alırsın.dualarımız senınle.darısı bizlerin başına
Dokunma canım göğüs ucuna. Süt gelince normale döner. Yarun zaten dr hemşire yakından ilgilenecek hastanede. Bakar ınlarda. Ne zamandır girmiyordun. Ara sıra gir habersiz bırakma bizi. Kolay doğumun olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
evet tatlım ne zamandır açamadım hiç . hepinizi merak ediyorum aslında .dualarımdasınız ,amin inşallah hepimize sağlıkla kolay doğumlar olsun.hiç duymadım da u göğsünün ucunda bişey var diyeni ,oluyo mu ki böyle bişey.süt nasıl çıkcak o ordayken .
Aaaa normalde yerim ben kötü mötü yiyim tabikide şifa için.Canim birde tadi gercekten igrenc ama ben kasik kasik corekotuna bal karistirip yemistim. Benim kizim
Durumu vahimdi asiri gazliydi ne olsa yapiyordum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?