2015 Temmuz Anneleri

İnşallah antibiyotik tedaviside biran önce biter kuzunu kucağına alıp hastaneden çıkarsınız

Insallh kizlar sagolun.hersey yolunda olur.karin gelisimi iki hfta geri bi oncesindeki.den 3 gun.ilerlemis doktr bisey demdi ama bu neye bagli oluyor ne yapmm lazim biliyo musunuz
Doktor birşey demediyse kafana takma bence benimde hep bir hafta önden gidiyordu gelişimi ya da haftasıyla birebir uyumluydu 20 gündür değişti gelişimi normalde salı günü 38+0 ama ultrason kağıdındaki ölçümleri hep farklı farklı doktor ciddi birşey olsa söylerdi diye düşünüyorum ama o yüzden takılmadım

Zaten bu topikte senin kadar yürüyen yoktur herhalde . Hayırlısı neyse o olsun sıkma canını hiç belli olmaz

Artık kendimi yollara atıcam ya son haftalarda çok sıcaktı ihmal etmiştim artık sıcagıda umursamıcam öyle hayırlısı ama inş kafası girerde kanala rahatlarım

Insallh cnm.bi saglickla dogsalrdi.

Gozun aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah allah sağlıklı uzun ömürler versin allah bebisim nazarardan sakinsin
Kizlar gunaydin.bn gidiyorum doktora insallh bi sknti yoktr.minik seftalim iyiydir:) doktora sorcm seyler var ama sanirim.unutucam heycndan bakalim nts y sokackmi.

Canım benim kıza zinco bitkisel damla çok iyi gelmişti birde acı elma yağı kimyon da çok iyi geliyor..
Şeyma sana bisey sorcam çok akintim var doğum yaklaşırken senede de olmusmuydu dün doktora söylicektim unuttum pazartesiye kaldi
Canım al karanlık bir yerde muhafaza et bişey olmaz
Canım hayırlısıyla bi doğma gidebilmek allah yardımcın olsun gece gene olursa sancıların hastaneye git bakalım napacaklar
Canım allah yar ve yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. . Göğüs ucunuda Elleme kalsın orada Bişey olmaz
Canım sıkma canini yarın tok git bol da su ic bakalım nasıl çıkicak hem kötü bişey olsa seni eve göndermezdi doktoruna guven
Amin canım bilemiyorum daha bende dolma sadece belim karnim felan ağrıyor birde akıntım fazlalasti
Maşallah tosun gibi olmuş senin prenses :)
canım bir iki haftaya anca düzelir kizimda kanamalı olmuştu benimki bir iki haftada ancak gecmisti

canım inşallah hemen çıkar oradan birdaha hiç ayrılmazsiniz allah yardımcınız olsun

Artık kendimi yollara atıcam ya son haftalarda çok sıcaktı ihmal etmiştim artık sıcagıda umursamıcam öyle hayırlısı ama inş kafası girerde kanala rahatlarım
Ama gerçekten de sıcakda dışarı çıkılmıyor birde burası bu sralar biraz serin antalyayı hiç düşünemiyorum balayı için 3 haziranda gelmiştik 3 sene önce cehennem ateşi gibi yanıyordu allah yardımcın olsun kanalı girsin diye de heba etme kendini o kadar

Genede yazdigin icin sagol zaten herkezte olmuo sanirim benim korkum acilma olur die doktor alttan bakmadi cunku benim doktorum dengesiz biraz dun gitmistik dedim agrim var hicbisi demedi.
3 hafta sonra goruselim dedi 3 hafta cok uzun sure yani 2 hafta sonra baska doktora muayne olucam

Su an her seyi deneyecek haldeyim, ben de bagirmamak icin cok sıkıyorum kendimi, bazen dayanamiyorum ne yapayim. Bi tanesinden kanli sut akiyordu hatta, simdi oyle degil. Evde manuel pompa var o daha beter yapti zaten, kullanmiyorum artik.
Bakalm ilac milac ne varsa alicam artik. Cok sagol cnm.

Kizlar ya onceden bebegin hareketleri daha sertti daha sıkdi simdi bir kac gundur az ve yavas oynuyor acaba bir aksilik mi var cuma gidicem doktora ama endiselendim simdi
canım merak etme bende de öyle sordum dr günde 10 kez hareket ediyrsa sorun yk dedi yeri daraldı artık eskisi kadar olmaz dedi

Once senin onerinden baslayacagim canim, e vitaminini silmek gerekmiyor mu emzirmeden once? Lansinoh krem de sioinmiyor, gece emzirmelerimde bi de silmeye ugrasamam zaten zombiye donuyorum :)

Ladygreenlimo canım benim su gibi çok akıntım olmuştu hatta kaç defa suyuna baktırdım gidip son 3 gün hele çok çok fazlaydı
Benimde akintim baya çoğaldı dün kontrolde hersey normal çıktı suyu az alsa söylerdi zaten hemen bakalım pazartesi gidince ne dicek kanama suyun gelirse gel dedi veya ağrı sancı hayırlısı bakalım ..

Git canım son haftalar zaten muayeneler sıklaşiyor hayata daha erkende gidebilirsin sonuçta doktora danışmadan kafanı kurcalicak bu olay senin

Git canım son haftalar zaten muayeneler sıklaşiyor hayata daha erkende gidebilirsin sonuçta doktora danışmadan kafanı kurcalicak bu olay senin

haklisin canim benim sanki bicakla kaziyorlar disarda goruyorum gobisi kocaman duzgun yuruyen annisleri ben yuruyemiyorum surunuyorum resmen saga sola dokunuyorum donemiyorum yatamiyorum kalkamiyorum.
2 hafta sonra baska doktora gidicem doktorumuz salak herhalde 3 hafta dedi sok gecirdim

Saglikli
Mutlu kolayca alirsin insallah bebegini canim. Kabukla hic oynama istersen gogus icuni tahris filan etme dogum
Ustu emzirmene engel olur birak kalsin:)
çok teşekkürler inşallah .aslında hiç dokunmak istemiyorum ama orda kabuk varken bebek nasıl emcek ,ağzına gelir diye korktum biraz ,yada süt gelmesini engellermi ki.kurumuş koyu sarı bişy.ama temizlenmior
Güzel şeyler düşün canım.inşallah sağ salım kucağına alırsın.dualarımız senınle.darısı bizlerin başına
amin inşallah Allah hepimize yardım etsin,zorda bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…