2015 Temmuz Anneleri

Canim kanli olsa bile emzirmemezlik
Etme kanli diye ben hep devam etmistim hatta meme ucum kopacak sandim:) birazcik daha dayan insallah yakinda gececek sonra sifir aci hicbirsey hissetmiyorsun! Pompa dedigin gibi daha cok acitiyor . Benim cok sutum oldugundan kizimda pompa kullanmadan yapamadim mastit olacaktim yoksa . Pompanin ayari varsa en dusukte kullanabilirsin eger kullanmak zorundaysan. Kullanmak zorunda degilsen ara ver pompaya. Ecetuba garmastan diye bir krem demis ama ilac sanirim o. Cocuk doktoruna sor istersen?

Bu arada simdi aklima geldi benim doktor cok dayanamazsan emzirdikten sonra ya adini hatirlayamadim lazer apilasyon oncesi filan da suruluyor birazcik uyusturan bir krem
Vardi neydi onun adi kizlar???? Ondan surebilirsin acisini alir demisti onu surmustum bir iki kez.

Son düzenleme:

Ben kızımda lansinoh kullanmıştım, emzirme aralarında da göğüs kalkanı koymuştum, hassas olan göğüs ucu çamaşırınla temas etmiyor + hava aldığı için daha çabuk iyileşiyor

Canim o dedigin kabuk bende de var. kizimda da olmustu hic merak etme emzirmeye filan engel degil. Sut gelince yumusiyir gidiyor zaten o. Kutcalarsan simdiden tahris edersin.

Aynen canım 1temmuz itibariyle cehennem oldu yine ben yürüyeyimde artık Allah bilir hayırlısı neyse o olsun

Once senin onerinden baslayacagim canim, e vitaminini silmek gerekmiyor mu emzirmeden once? Lansinoh krem de sioinmiyor, gece emzirmelerimde bi de silmeye ugrasamam zaten zombiye donuyorum :)
Canm sana tavsiyede bulunacak tecrübem yok ama soğan piyazı der annem hep hem sütü arttırır hem göğüsün yara olmasına engel olur diye bebeğin sütünün tadını bozacak kadar değil ama birkaç çatal ye derim ben. Çok geçmiş olsun

Anestol krem mi?
Yok emzirmemezlik yapamam tek gogsumu veriyordum da simdi kanamiyor sadece dedigin gibi kopacak kadar aciyor. Mama aldi hastanede ilk 5 gun artik mama almasin istiyorum iki gundur de vermiyorum cik sukur sutum caglamasa da onu doyuruyor. Bu durumda aciya da razi oluyorum haliyle.
Once e vitamini kapsulu, olmazsa gasrmastan deneyecegim.sirayla artik. Doktora da dun gittim sormayi unuttum aksi gibi.

Sogan piyszi dedigin, lahmacunla filan yedigimiz sumakli maydanozlu olan mi? Cok severim aksama yapayim yarim sogandan bi deneyeyim, cok sagolasin.

Ben kızımda lansinoh kullanmıştım, emzirme aralarında da göğüs kalkanı koymuştum, hassas olan göğüs ucu çamaşırınla temas etmiyor + hava aldığı için daha çabuk iyileşiyor
Kalkan mahvetti beni. Ucu disarda birakip kenarlari benbeyqz yapti. Sadece incecik tulden bikini ustu gibi rahat bir sutyen altina gogus pedi kullanabiliyorum. En rahat bu su an benim icin. Ama hava almiyor, kalkana tekrar sans mi versem acaba.

Sogan piyszi dedigin, lahmacunla filan yedigimiz sumakli maydanozlu olan mi? Cok severim aksama yapayim yarim sogandan bi deneyeyim, cok sagolasin.
Sen de sağol canım hatta doğum yapmamış olsaydın doğumdan önce soğanın sütünü sürünce kavuruyormuş meme ucunu ve yara olmuyormuş emzirirken annem doğumuna yetişemezsem evden çıkmadan sür biraz bekleyip yıka öyle git doğuma diyor denemeyi düşünüyorum unutmazsam telaştan :)

Ben de oyle dusunuyordum canim, midem bulaniyordu hattacocuga uzuluyordum. Dogumdan sinraki ilk gun tek tek temizledim hemsire sagolsun o da yardim etti :) aciyordu koparimca onceden, dogum sonrasi hic acimadi ustelik.

Canimmmmm yeni okudum ya doktor ne dediyse onu yap insallah bi sorun yoktur heyecanlanmistir belki annesi kiyamam ona

Hazirliksiz yakaladi oglan bizi bilgiler bakimindan :)
Simdi ise yarasa onu da denerim caresizlikten napayim :))

Canim
Baktim internetten simdi:) emla kremin adi. Emzirdikten sonra sur ama sonraki emzirmeden once de mutlaka sil. Cok kullanma sakin zaten sadece artik son noktaya gelince. Bu arada sogan bebege en cok gaz yapan seydir birde sarimsak sonra birde gazla ugrasma

Canimmmmm yeni okudum ya doktor ne dediyse onu yap insallah bi sorun yoktur heyecanlanmistir belki annesi kiyamam ona
Insallh cnm.ama baktim nts kagidinda duz du sabit olarak 160lrda oyle bi yukari bi asagi degil en son iyiydi niye boyle oldu anlmdim.insah iyi cikr yarin.moralim bozuldu ama ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…