- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.321
Canim kanli olsa bile emzirmemezlikSu an her seyi deneyecek haldeyim, ben de bagirmamak icin cok sıkıyorum kendimi, bazen dayanamiyorum ne yapayim. Bi tanesinden kanli sut akiyordu hatta, simdi oyle degil. Evde manuel pompa var o daha beter yapti zaten, kullanmiyorum artik.
Bakalm ilac milac ne varsa alicam artik. Cok sagol cnm.
Hadi hayırlısı kolayca atlat inş bu doğumunuda.Benimde akintim baya çoğaldı dün kontrolde hersey normal çıktı suyu az alsa söylerdi zaten hemen bakalım pazartesi gidince ne dicek kanama suyun gelirse gel dedi veya ağrı sancı hayırlısı bakalım ..
Canim ben mustela kullandim lansinoh kullandim dogumdan aylar once baslamistim hemde ikisinede donusumlu. Bu isisn ilaci biraz zaman maalesefOnu da alayim caresizlik cok fena.
Su an her seyi deneyecek haldeyim, ben de bagirmamak icin cok sıkıyorum kendimi, bazen dayanamiyorum ne yapayim. Bi tanesinden kanli sut akiyordu hatta, simdi oyle degil. Evde manuel pompa var o daha beter yapti zaten, kullanmiyorum artik.
Bakalm ilac milac ne varsa alicam artik. Cok sagol cnm.
Amin inşallah canım çok sağol :)Hadi hayırlısı kolayca atlat inş bu doğumunuda.
Canim o dedigin kabuk bende de var. kizimda da olmustu hic merak etme emzirmeye filan engel degil. Sut gelince yumusiyir gidiyor zaten o. Kutcalarsan simdiden tahris edersin.çok teşekkürler inşallah .aslında hiç dokunmak istemiyorum ama orda kabuk varken bebek nasıl emcek ,ağzına gelir diye korktum biraz ,yada süt gelmesini engellermi ki.kurumuş koyu sarı bişy.ama temizlenmior
amin inşallah Allah hepimize yardım etsin,zorda bırakmasın..
Ama gerçekten de sıcakda dışarı çıkılmıyor birde burası bu sralar biraz serin antalyayı hiç düşünemiyorum balayı için 3 haziranda gelmiştik 3 sene önce cehennem ateşi gibi yanıyordu allah yardımcın olsun kanalı girsin diye de heba etme kendini o kadar
Amin inşallah . Şu korseleri alıcam ama bir türlü alamadım orada beden seçeneği yok standart gibi sepete atıyor bedenini nasıl sçeceğimAynen canım 1temmuz itibariyle cehennem oldu yine ben yürüyeyimde artık Allah bilir hayırlısı neyse o olsun
Canm sana tavsiyede bulunacak tecrübem yok ama soğan piyazı der annem hep hem sütü arttırır hem göğüsün yara olmasına engel olur diye bebeğin sütünün tadını bozacak kadar değil ama birkaç çatal ye derim ben. Çok geçmiş olsunOnce senin onerinden baslayacagim canim, e vitaminini silmek gerekmiyor mu emzirmeden once? Lansinoh krem de sioinmiyor, gece emzirmelerimde bi de silmeye ugrasamam zaten zombiye donuyorum :)
Anestol krem mi?Canim kanli olsa bile emzirmemezlik
Etme kanli diye ben hep devam etmistim hatta meme ucum kopacak sandim:) birazcik daha dayan insallah yakinda gececek sonra sifir aci hicbirsey hissetmiyorsun! Pompa dedigin gibi daha cok acitiyor . Benim cok sutum oldugundan kizimda pompa kullanmadan yapamadim mastit olacaktim yoksa . Pompanin ayari varsa en dusukte kullanabilirsin eger kullanmak zorundaysan. Kullanmak zorunda degilsen ara ver pompaya. Ecetuba garmastan diye bir krem demis ama ilac sanirim o. Cocuk doktoruna sor istersen?
Bu arada simdi aklima geldi benim doktor cok dayanamazsan emzirdikten sonra ya adini hatirlayamadim lazer apilasyon oncesi filan da suruluyor birazcik uyusturan bir krem
Vardi neydi onun adi kizlar???? Ondan surebilirsin acisini alir demisti onu surmustum bir iki kez.
Sogan piyszi dedigin, lahmacunla filan yedigimiz sumakli maydanozlu olan mi? Cok severim aksama yapayim yarim sogandan bi deneyeyim, cok sagolasin.Canm sana tavsiyede bulunacak tecrübem yok ama soğan piyazı der annem hep hem sütü arttırır hem göğüsün yara olmasına engel olur diye bebeğin sütünün tadını bozacak kadar değil ama birkaç çatal ye derim ben. Çok geçmiş olsun
Kalkan mahvetti beni. Ucu disarda birakip kenarlari benbeyqz yapti. Sadece incecik tulden bikini ustu gibi rahat bir sutyen altina gogus pedi kullanabiliyorum. En rahat bu su an benim icin. Ama hava almiyor, kalkana tekrar sans mi versem acaba.Ben kızımda lansinoh kullanmıştım, emzirme aralarında da göğüs kalkanı koymuştum, hassas olan göğüs ucu çamaşırınla temas etmiyor + hava aldığı için daha çabuk iyileşiyor
Sen de sağol canım hatta doğum yapmamış olsaydın doğumdan önce soğanın sütünü sürünce kavuruyormuş meme ucunu ve yara olmuyormuş emzirirken annem doğumuna yetişemezsem evden çıkmadan sür biraz bekleyip yıka öyle git doğuma diyor denemeyi düşünüyorum unutmazsam telaştan :)Sogan piyszi dedigin, lahmacunla filan yedigimiz sumakli maydanozlu olan mi? Cok severim aksama yapayim yarim sogandan bi deneyeyim, cok sagolasin.
Ben de oyle dusunuyordum canim, midem bulaniyordu hattacocuga uzuluyordum. Dogumdan sinraki ilk gun tek tek temizledim hemsire sagolsun o da yardim etti :) aciyordu koparimca onceden, dogum sonrasi hic acimadi ustelik.çok teşekkürler inşallah .aslında hiç dokunmak istemiyorum ama orda kabuk varken bebek nasıl emcek ,ağzına gelir diye korktum biraz ,yada süt gelmesini engellermi ki.kurumuş koyu sarı bişy.ama temizlenmior
amin inşallah Allah hepimize yardım etsin,zorda bırakmasın..
Amin inşallah . Şu korseleri alıcam ama bir türlü alamadım orada beden seçeneği yok standart gibi sepete atıyor bedenini nasıl sçeceğim
Canimmmmm yeni okudum ya doktor ne dediyse onu yap insallah bi sorun yoktur heyecanlanmistir belki annesi kiyamam onaKizlar bn geldim yeni hastaneden.doktr ilk bakti kilosu fln herseyi norml dedi.kalp atisina bakti once camavar gbi dedi yalniz biraz fazla geldi bna dedi nts ye girdim.nts de kslp atisi hep yuksek cikti bnde baktim hep 163 fln cok moralim bozuldu.dedi acmisin.yani bnde oyle cok tok degildim aciktim.mesela simdi.yarin guElce kahvaltini yapiyosum geliyosun hosuma gitmedi kalp atislari bebegin dedi.moralim cok bozuk.hadi bisey olursa.yarin sbh bi dha gidicem.umarim hersey yolundadr kalp atisi normle doner dua edin kizlar
Hazirliksiz yakaladi oglan bizi bilgiler bakimindan :)Sen de sağol canım hatta doğum yapmamış olsaydın doğumdan önce soğanın sütünü sürünce kavuruyormuş meme ucunu ve yara olmuyormuş emzirirken annem doğumuna yetişemezsem evden çıkmadan sür biraz bekleyip yıka öyle git doğuma diyor denemeyi düşünüyorum unutmazsam telaştan :)
Tamamdır çok teşekkürlerKullanıcıya msj atıyosun almadan önce veya aldıktan sonra msj at elinde varmı istediğin bedenden sor öyle al
CanimAnestol krem mi?
Yok emzirmemezlik yapamam tek gogsumu veriyordum da simdi kanamiyor sadece dedigin gibi kopacak kadar aciyor. Mama aldi hastanede ilk 5 gun artik mama almasin istiyorum iki gundur de vermiyorum cik sukur sutum caglamasa da onu doyuruyor. Bu durumda aciya da razi oluyorum haliyle.
Once e vitamini kapsulu, olmazsa gasrmastan deneyecegim.sirayla artik. Doktora da dun gittim sormayi unuttum aksi gibi.
Insallh cnm.ama baktim nts kagidinda duz du sabit olarak 160lrda oyle bi yukari bi asagi degil en son iyiydi niye boyle oldu anlmdim.insah iyi cikr yarin.moralim bozuldu ama ne yapayimCanimmmmm yeni okudum ya doktor ne dediyse onu yap insallah bi sorun yoktur heyecanlanmistir belki annesi kiyamam ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?