2015 Temmuz Anneleri

Ha evet emla'yi da biliyorum, ama recetesiz vermiyorlar onu da artik. Dr a sorayim en iyisi.
gazi cok az var su an oyle cok cok rahatsiz edecek kadar degil cok sukur. Hatta biraz once bi kucuk kriz geldi senin dedigin bacaklari yukari itme hareketini yaptim patir patir hem gaz hem kaka yapti minyatur oglum :) baya bi sey ogrendim senden ya, cok cok sagolasin:)

Kizlar su anda Amerika'yi cok seviyorum:) sigorta sirketinden aradilar istedigim marka ve dukkandan 700 dolar ust limit olacak sekilde sut pompasi alabiliyormusum ve 100% geri oduyorlarmis. Duymustum bunu ama inanmamistim gercekmis:) simdi gidip medelanin en pahali pompasini alacagim baktim 400 dolar:):) cift elektrikli pompa boylece yari zamanda iki gogsu ayni anda sagarim. Insallah sutum gelir tabiki! Burda emzirmen icin herseyi yapiyorlar sagolsunlar. Emzirmek devlet garantisinde:):)

slm kızlar naber nasılsınız?doguranlar sağlıcakla büyütün evlatlarınızı inşallah.doguramayan ve doğurmak isteyenlerde biran önce kavuşsun yavrularına bende dahil inşallah.yahu bir türlü gelmedi kızım baya nazlı çıktı hanımefendi.bende hem merak hem korku ama gelsin artıkın yaaa

Ise yaradigina cok sevindim canim. Bacaklari itmek en faydali method:) kendine birsey kalkan et gece filan bir aksam saat sabah 4 te o hareketi bir yaptim kafamdan ayaklarima agzimin ici de dahil olmak uzere kaka banyosu yaptim:):) bir kere de doktorumuz muayenehanede bana gosterdiginde aynisi oldu adamcagiza :):) gaz varsa biraz aman diyeyim sakin sogan yeme!

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Doğum yapan arkadaşlar var sanırım. Tek tek bakamıyorum malum. Herkese hayırlı olsun. Sağlıklı olun inş.
Biz kırk uçurmaya bursaya geldik. Sütüm yetmiyor bebeğime. Mamaya başladık. Açlığa hiç dayanamıyoruz.

Kizlar bende birazdan doktora gidicem bakalim acilma varmi hala? Bana sanki bebek yine yukari cikti gibi geliyor ama doktor soylesin bakalim neler oluyor icerde. Parmaklana parmaklana bir hal oldum zaten son 5 gundur:):)

Kizlar nazliyarim'den haber var mi? Sormaya korkuyorum aslinda birde nyala noldu hic sesi cikmiyor haberi olan var mi bebegi nasil?

Çok çok geçmiş olsun canım ya iyi bilirim o yaraları. Gece nöbetçi eczanelerden ilaç bile aramıştık. Sana şunu söyliyim ne kadar ilaç kullansanda onun en büyük ilacı meme uçlarını açık bırakıcaksın evin müsaitse. İlaçı sürüp açık bırakıcaksın. Bide Göğüs pedlerini sakın kullanma. Mümkünse pamuklu bez koy yada sadece Uç kısmına makyaj temizleme pamuğu koy çamaşırına değip ilaçla beraber yapışmasın oda daha kötü yapar yapışırsa.

Kizlar bende birazdan doktora gidicem bakalim acilma varmi hala? Bana sanki bebek yine yukari cikti gibi geliyor ama doktor soylesin bakalim neler oluyor icerde. Parmaklana parmaklana bir hal oldum zaten son 5 gundur:):)
sorma son hafta ben öyleydim inş doğurursun artık. Ya aşağı inme meselesi farklı bi olay benim doğum anında yukarı kaçtı yan döndü zorla onu düzeltti doktor

sorma son hafta ben öyleydim inş doğurursun artık. Ya aşağı inme meselesi farklı bi olay benim doğum anında yukarı kaçtı yan döndü zorla onu düzeltti doktor
Canim su arada kalmak en kotusuymus. Surekli sanci surekli az az kanama ben ne guzel bekliyordum iste 13 temmuzu:) senin gibi havadar havadar avik alttan bekliyorum. Dikkat edeyim sinek kacmasin:):) hahahhaaaa

Once senin onerinden baslayacagim canim, e vitaminini silmek gerekmiyor mu emzirmeden once? Lansinoh krem de sioinmiyor, gece emzirmelerimde bi de silmeye ugrasamam zaten zombiye donuyorum :)
Yok canim gerekmiyor zaten tenin hemen emicek yag vitamin sonucda hic bir zarari yok inan cok memnun kalicaksin hemen geciricek.

Canim e vitamini kapsulu herkeze soluyorum inanin iki gunde hic birsey kalmiycak bana dua ediceksinz alin deneyin kan akardi sutumle beraber okdr kotuydum ben ama ertesi gun iylesdigini gordum

Tüm doğum yapan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun evlatları sezeryan olan arkadaşlar çok kanama oluyor mu gecelik mi yoksa pijama mi daha kullanışlı oluyor az kaldı benim de çok heyecanlıyım hepimiz için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…