- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.341
Ha evet emla'yi da biliyorum, ama recetesiz vermiyorlar onu da artik. Dr a sorayim en iyisi.Canim
Baktim internetten simdi:) emla kremin adi. Emzirdikten sonra sur ama sonraki emzirmeden once de mutlaka sil. Cok kullanma sakin zaten sadece artik son noktaya gelince. Bu arada sogan bebege en cok gaz yapan seydir birde sarimsak sonra birde gazla ugrasma
Ise yaradigina cok sevindim canim. Bacaklari itmek en faydali method:) kendine birsey kalkan et gece filan bir aksam saat sabah 4 te o hareketi bir yaptim kafamdan ayaklarima agzimin ici de dahil olmak uzere kaka banyosu yaptim:):) bir kere de doktorumuz muayenehanede bana gosterdiginde aynisi oldu adamcagiza :):) gaz varsa biraz aman diyeyim sakin sogan yeme!Ha evet emla'yi da biliyorum, ama recetesiz vermiyorlar onu da artik. Dr a sorayim en iyisi.
gazi cok az var su an oyle cok cok rahatsiz edecek kadar degil cok sukur. Hatta biraz once bi kucuk kriz geldi senin dedigin bacaklari yukari itme hareketini yaptim patir patir hem gaz hem kaka yapti minyatur oglum :) baya bi sey ogrendim senden ya, cok cok sagolasin:)
Çok çok geçmiş olsun canım ya iyi bilirim o yaraları. Gece nöbetçi eczanelerden ilaç bile aramıştık. Sana şunu söyliyim ne kadar ilaç kullansanda onun en büyük ilacı meme uçlarını açık bırakıcaksın evin müsaitse. İlaçı sürüp açık bırakıcaksın. Bide Göğüs pedlerini sakın kullanma. Mümkünse pamuklu bez koy yada sadece Uç kısmına makyaj temizleme pamuğu koy çamaşırına değip ilaçla beraber yapışmasın oda daha kötü yapar yapışırsa.Su an her seyi deneyecek haldeyim, ben de bagirmamak icin cok sıkıyorum kendimi, bazen dayanamiyorum ne yapayim. Bi tanesinden kanli sut akiyordu hatta, simdi oyle degil. Evde manuel pompa var o daha beter yapti zaten, kullanmiyorum artik.
Bakalm ilac milac ne varsa alicam artik. Cok sagol cnm.
Kizlar bende birazdan doktora gidicem bakalim acilma varmi hala? Bana sanki bebek yine yukari cikti gibi geliyor ama doktor soylesin bakalim neler oluyor icerde. Parmaklana parmaklana bir hal oldum zaten son 5 gundur:):)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tip-dunyasinda-asi-tartismasi.833829/@ilknur84 canım benim su gibi çok akıntım olmuştu hatta kaç defa suyuna baktırdım gidip son 3 gün hele çok çok fazlaydı
Ay hadi bakalim hayirli olsun canim:) anali babali mutlu saglikli buyusun bebeginiz!!!!biz doğduk teyzeleri:)
Canim su arada kalmak en kotusuymus. Surekli sanci surekli az az kanamasorma son hafta ben öyleydim inş doğurursun artık. Ya aşağı inme meselesi farklı bi olay benim doğum anında yukarı kaçtı yan döndü zorla onu düzeltti doktor
Canm inşllh kolayca doğurursun Allah sağlık versin sana ve kuzucuğuna darısı da biran önce başımaKizlar nazliyarim'den haber var mi? Sormaya korkuyorum aslindabirde nyala noldu hic sesi cikmiyor haberi olan var mi bebegi nasil?
Ne güzel ya hayırlı olsun çok geçmiş olsun canımbiz doğduk teyzeleri:)
Sagol canim. Insallah kalanlarda kilaylikla hemencecik digurup alir bebislerini kucaklarina:)Canm inşllh kolayca doğurursun Allah sağlık versin sana ve kuzucuğuna darısı da biran önce başıma
Şeymacım benim 2-3 gündür birkaç birkaç damla halinde su geliyor akıntı değil senin doğuma ne kadar kala gelmişti su gibi akıntı@ilknur84 canım benim su gibi çok akıntım olmuştu hatta kaç defa suyuna baktırdım gidip son 3 gün hele çok çok fazlaydı
Yok canim gerekmiyor zaten tenin hemen emicek yag vitamin sonucda hic bir zarari yok inan cok memnun kalicaksin hemen geciricek.Once senin onerinden baslayacagim canim, e vitaminini silmek gerekmiyor mu emzirmeden once? Lansinoh krem de sioinmiyor, gece emzirmelerimde bi de silmeye ugrasamam zaten zombiye donuyorum :)
Canim e vitamini kapsulu herkeze soluyorum inanin iki gunde hic birsey kalmiycak bana dua ediceksinz alin deneyin kan akardi sutumle beraber okdr kotuydum ben ama ertesi gun iylesdigini gordumSu an her seyi deneyecek haldeyim, ben de bagirmamak icin cok sıkıyorum kendimi, bazen dayanamiyorum ne yapayim. Bi tanesinden kanli sut akiyordu hatta, simdi oyle degil. Evde manuel pompa var o daha beter yapti zaten, kullanmiyorum artik.
Bakalm ilac milac ne varsa alicam artik. Cok sagol cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?