- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.361
Ben kan sulandirici hap kullandım dogumdan 12 gün önce bıraktirdi doktor doğum Allah izin verirse 8 temmuzkızlar yaa kan sulandırıcı iğne kullananlar var mı aranız da?
aaaa hayırlı olsun canım.allah uzun omurlu olsun.bahtı acık olsun...nasılsınız peki..biz doğduk teyzeleri:)
Allah evladını sana seni de ona bağışlasın. Sana ve ailene sabırlar versin canım. İnan o kadar üzüldüm ki. Allah bir daha sana ve başka kimseye yaşatmasın bu acıyı. Metanetli ol yavruna sarıl onun da sana ihtiyacı var.6 yil once 26 haftalikken onunda kalbi durmustu almislardi simdi 5 yasinda bi kizim var kizim kardesi olcagini duyunca o kadar cok sevinmisti anlatamam hep soruyodu anne kardesim ne zaman dogcak diye nasil da heveslenmistik ailecek ama kismet boyleymis
şimdi eve geldik iyiyiz Allaha şükür
Selam kızlarGeçmişi okudum ara ara. Bugün sabah uyandığımda çok hafif agrı oluyordu kasıklarımda belimde anlık az az. Adet olucakmışım ertesi günü gibi. Sigortaya gitmem gerekiyordu annemle gittik geldik yürüyerek. Baktım hafif hafif devam hadi dedim evi temizliyelim annem kardeşim 3 elden evi elden geçirdik hala bişey yok ama agrının şiddeti artıyor sanırım araları takip etmiyorum çokta uzun değil ama agrı 15 - 20 sn olup geçiyor. İlk defa böyle oluyor bu gece doğururmuyum acaba yardım kızlaar
Cnm bnm bebegim son ay asagi dondu o donem yani 1 ay once karnim hep sertti su an yumusak sanki dogum yapmisim gibi normal yani bi de kasilma da sert yapiyormus yavas yavas doguma hazrlaniyo vucudumuzSizinde karniniz tas gbi oluyomu.bugun cok sık oldu bnm.
Bnmkide asagida canim. doguma hazrlaniyo vucut dedigin gbi.bnmkinin bugun kalp atisi fazla cikti yarin.gene gitcm bakalim.acaba ondan mi diye dusundum.bebek kndini kasiyomu napio.Allahim sagliklica kavusmayi nasip etsin su stresli gunlerimiz bitsin.insallh.Cnm bnm bebegim son ay asagi dondu o donem yani 1 ay once karnim hep sertti su an yumusak sanki dogum yapmisim gibi normal yani bi de kasilma da sert yapiyormus yavas yavas doguma hazrlaniyo vucudumuz
Hayırlı olsuuun !!! :)) güzel haberler gelio temmuzannelerinden maşallahhhnasıl oldu ? Sezaryen mi normal doğum mu ? Sen , bebiş nasılsınız ? :)) bi doğum hikayesi bekleriz artık
Iyi ki dogdunuzbiz doğduk teyzeleri:)
Maşallah canım size. Gözün aydın dua et bize de biran önce sağlıkla kavuşalımşimdi eve geldik iyiyiz Allaha şükür
canım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişimHayırlı olsuuun !!! :)) güzel haberler gelio temmuzannelerinden maşallahhhnasıl oldu ? Sezaryen mi normal doğum mu ? Sen , bebiş nasılsınız ? :)) bi doğum hikayesi bekleriz artık
aminn canım Rabbim hepibize bi avazda kolay ve güzel doğumlar nasip etsin inşallahMaşallah canım size. Gözün aydın dua et bize de biran önce sağlıkla kavuşalımsağlıklı huzurlu bi aile olun inşallah :)
Ayy aman Allah'ım heyecanlandım iyice ya daha internetten sipariş vereceğim şeyler var doğum için çok mu geç kaldım ne diyorum böyle doğum haberlerini okuyunca. Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydıncanım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?