2015 Temmuz Anneleri

Doktordan geldim bugun bi hafta daha beklicez dedi gunum gecti bugun yarin gelse bebegim saglikli bi sekilde sezeryan olmak istemiyorum (

Allah evladını sana seni de ona bağışlasın. Sana ve ailene sabırlar versin canım. İnan o kadar üzüldüm ki. Allah bir daha sana ve başka kimseye yaşatmasın bu acıyı. Metanetli ol yavruna sarıl onun da sana ihtiyacı var.

Selam kızlar Geçmişi okudum ara ara. Bugün sabah uyandığımda çok hafif agrı oluyordu kasıklarımda belimde anlık az az. Adet olucakmışım ertesi günü gibi. Sigortaya gitmem gerekiyordu annemle gittik geldik yürüyerek. Baktım hafif hafif devam hadi dedim evi temizliyelim annem kardeşim 3 elden evi elden geçirdik hala bişey yok ama agrının şiddeti artıyor sanırım araları takip etmiyorum çokta uzun değil ama agrı 15 - 20 sn olup geçiyor. İlk defa böyle oluyor bu gece doğururmuyum acaba yardım kızlaar

Ayyy hadiinşallah canım ! takip et bakalım düzenli mi değil mi ? :)) bizi de arada bi haberdar et

Ayaklarında şişlik olan anne adaylarının dikkatine bu arada benim ayaklarım acayip şekilde şişti prenses fiona'nın ayaklarına döndü. Dün gece yatarken ayaklarımın altına biraz yüksek yastık aldım. Şu an bayağı fark var inmiş hissediyorum. Şişlik varsa siz de deneyin işe yarıyor. Bir de uzun süre ayakta kalmayın ve tuzu azaltın

Sizinde karniniz tas gbi oluyomu.bugun cok sık oldu bnm.
Cnm bnm bebegim son ay asagi dondu o donem yani 1 ay once karnim hep sertti su an yumusak sanki dogum yapmisim gibi normal yani bi de kasilma da sert yapiyormus yavas yavas doguma hazrlaniyo vucudumuz

Cnm bnm bebegim son ay asagi dondu o donem yani 1 ay once karnim hep sertti su an yumusak sanki dogum yapmisim gibi normal yani bi de kasilma da sert yapiyormus yavas yavas doguma hazrlaniyo vucudumuz
Bnmkide asagida canim. doguma hazrlaniyo vucut dedigin gbi.bnmkinin bugun kalp atisi fazla cikti yarin.gene gitcm bakalim.acaba ondan mi diye dusundum.bebek kndini kasiyomu napio.Allahim sagliklica kavusmayi nasip etsin su stresli gunlerimiz bitsin.insallh.

Kizlar sabah randevum vardi 2 saat sira bekledim sinir oldum.Gider gitmez hemsireye rahatsiz oldugumu söylememe ragmen o kadar beklettiler vicdansizlar.Benim agrilarin sebebi idrar kesesi enfeksiyonuymus. antibiyotik yazdi dr, tek kullanimlik, suya koyup iciyorsun daha önce burda arkadaslar bahsetmislerdi ayni sanirim.Sancilari enfeksiyon tetikliyormus, düzene girmemesi ondanmis. Bi de elle muayene etti yine 2cm aciklik var, cok sürmez yakinda gelir dedi. Biraz canimi acitti kontrol sirasinda, rahatsiz edelim artik gelmesi gerektiginin farkina varsin dedi:).Benden haberler böyle...

Hayırlı olsuuun !!! :)) güzel haberler gelio temmuzannelerinden maşallahhh nasıl oldu ? Sezaryen mi normal doğum mu ? Sen , bebiş nasılsınız ? :)) bi doğum hikayesi bekleriz artık
canım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim

Ayy aman Allah'ım heyecanlandım iyice ya daha internetten sipariş vereceğim şeyler var doğum için çok mu geç kaldım ne diyorum böyle doğum haberlerini okuyunca. Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…