- 19 Kasım 2014
- 57
- 32
- 23
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.941
Ben hala yokum listede beni de ekler misinCanim listeye ilk cinsiyeti giriyoruz hayirli olsun saglicakla kavus oglusuna darisi bize inşallah bu arada biz bu haftada ogrenirmiyiz acaba
Canim listeye ilk cinsiyeti giriyoruz hayirli olsun saglicakla kavus oglusuna darisi bize inşallah bu arada biz bu haftada ogrenirmiyiz acaba
Ayy çok sevindim. İlk cinsiyet haberi ne güzel sizden geldi.Darısı bizim başımıza. Sağlıkla bebis lerini kucağımıza alırız inşallah.evet gittim çok şükür iyi haberler.boyu 2,71cm olmuş.geriden geliyo diye üzülüyodum tam gününü yakalamış çok sükür.başını,ellerini,ayaklarinı gördüm çok duygulandim.artik tamamen tatmin oldum evet orda bebek var dedim.dr bu da pipisi dedi.nası yani erkek mi belli olur mu bu haftada dedim.ordaki bi çikintiyi gösterdi.bu 1cm den küçükse genelde kız olur.seninki 1den büyük erkek bence dedi.31 aralik 2li test var.çok şükür bu günlere getiren rabbime
Canim listeye ilk cinsiyeti giriyoruz hayirli olsun saglicakla kavus oglusuna darisi bize inşallah bu arada biz bu haftada ogrenirmiyiz acaba
Çok teşekkürler kızlar hepinize,herkesten alıntı yapmayı denedim beceremedim sanırım.Aaaaa gozun aydin canim ilk cinsiyet senden geldi erkek annesi olacaksin ne mutlu sana ayyy cok sevindim adina ya
Yok canım ilk haftalar canım hiç tatlı istemedi hatta ama şimdi belki 1-2 çeşit tatlı var onlardan yiyebiliyorum.ama o teori ilk mide bulantısı yaşanan aylar için geçerli değilmiş sanırım geçen biri öyle yazmıştı.Sonradan oluyomuş o tatlı,ekşi muhabbetiAyy inanmıyorummmmm. Çok tatlı yedin mi hani ye tatlıyı çıkar hakkıyı mevzusu :)
selam Anneler,
ikili test tarihimiz belirlendi. 25 Aralik'ta gidecegiz. Daha coook var.. nasil gecer zaman?
Canım ben de öyle oluyorum ya seni çok iyi anlıyorum.Birde bire midem kazınmaya başlıyo ama canım hiç bişey yemek istemiyoKizlar, ben pismis seyler yiyemedigimden basit hamurlu yagsiz bir seyler yapayim dedim ve yiyebildim. Fakat hamur isi yedigim halde lokmam biter bitmez yine acliktan olur vaziyetteyim. Bugun her zamankinden faxla yiyebildim ( normal bir insaninki kadar olmasa da) hic doymuyorum bu aksam napicam bilemedim.
gözün aydın canım :) oğluşunu sağlıkla al kucağına inşallah , fazla tecrübesi olan doktorlar güzel tahmin ediyor , kızıma hamileyken doktor kemik yapısı kıza benziyor demişti :)Çok teşekkürler kızlar hepinize,herkesten alıntı yapmayı denedim beceremedim sanırım.
Bu arada yanlış söylemişim dün sanırım genital bölgesindeki çıkıntı 0.148 cm bende.(çıktıdan baktım şimdi)0.1 dden düşük olunca kız oluyomuş genelde.Benim dr başından beri cinsiyet tahminleri yapmaya bayılıyo.Bu arada bedidiko Isparta Tıp ta Mehmet Okan Özkaya ya gidiyorum canım.Ben aslında kız istiyodum içten içe hayırlısı olsun tabi.Dr da anlamış olacak ki noldu kız mı istiyodun moralin bozuldu sanki dedi bana :)) aslında daha çok şok oldum heralde dr gösteriyodu 'bak bu elleri,bu ayakları bu başı, bu da pipisi!' deyiverince çok şaşırdım.'Nası yani erkek mi 'dedim.'Bilmem kızların pipisi olur mu ' dedi bana yaa :) yani şimdiden belli olur mu cinsiyet beklemiyodum fln deyince o çıkıntıdan bahsetti işte sadece bi tahmin olarak kaldı şimdi 31 aralıktaa 2li teste gittiğimde netleşir belki de hayırlısı..Hayırlı,sağlıklı evlat olsun da inşallah gerisi çok problem değil...
Yok canım ilk haftalar canım hiç tatlı istemedi hatta ama şimdi belki 1-2 çeşit tatlı var onlardan yiyebiliyorum.ama o teori ilk mide bulantısı yaşanan aylar için geçerli değilmiş sanırım geçen biri öyle yazmıştı.Sonradan oluyomuş o tatlı,ekşi muhabbeti
Canım allah sana acil şifalar versin.Ben sadece 1 gece yaşadım o durumu ama anladım seni çok zor sen hep böyle..Allah yardımcın olsun canım inşallah iyileşirsin artık yavaş yavaşhandeozgur canim beni de bulantilar uyandirio zaten öğürdüm bi sürü agzimdaki bu zehir tadi bitsin gitsin su icebilmek istiyorum
bulantı bileziği işe yaramıyormu canım , afedersin ne yaparsan yap bu bulantılara çözüm değil zaten zamanı gelmeden geçmiyor , annem dün tel de 1 ay 1 buçuk aya kadar bişeyin kalmaz dedi ,,, anne dedim ne diyosun sen ne bir ayıCanım ben de öyle oluyorum ya seni çok iyi anlıyorum.Birde bire midem kazınmaya başlıyo ama canım hiç bişey yemek istemiyofff 12. haftadan sonra azalırmı ki bulantılar..Ben de sürekli hamurişi yemek istiyorum.Salçalı soğanlı yemek yiyemiyorum
Canım inan tam olarak anlayamadım .Benim bulantılarım şükür çok şiddetli değil zaten.Biraz şiddetleneceğini anlayınca işte ya da dışardaysam metpamid atıyorum bi tane.Onun da etkisi oluyodur muhakkak.Ama bileklikten midir bilmem onları taktığımdan beri hemen hemen hhiç istifra etmediğimi söyleyebilirim canım.ama dedim ya benim bulantılar çok şiddetli değil çok şükür.Çok şiddetli olanlara gerçekten ilaçlar da fayda etmiyomuş rabbim şifa versinbulantı bileziği işe yaramıyormu canım , afedersin ne yaparsan yap bu bulantılara çözüm değil zaten zamanı gelmeden geçmiyor , annem dün tel de 1 ay 1 buçuk aya kadar bişeyin kalmaz dedi ,,, anne dedim ne diyosun sen ne bir ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?