2015 Temmuz Anneleri

Canim listeye ilk cinsiyeti giriyoruz hayirli olsun saglicakla kavus oglusuna darisi bize inşallah bu arada biz bu haftada ogrenirmiyiz acaba

Merhabalar ben bir kaç gündür giremedim. Liste oluşmuş fakat ben yeni gördüm. Benide eklerseniz sevinirim. Sat 17 ekim beklenilen tarih 24 temmuz inşallah ilk bebegim ve yaşım 35. Teşekkür ediyorum

Ayy çok sevindim. İlk cinsiyet haberi ne güzel sizden geldi.Darısı bizim başımıza. Sağlıkla bebis lerini kucağımıza alırız inşallah.

benide ekleyin arkadaşlar sat 16 ekim doğacağı tarih 24 temmuz 2015 2.bebek yaş 36 eklerseniz teşekkürler

Fellenangel8 gözün aydın canım
İlk cinsiyet haberi senden gelmiş
Bebeklerini gören diğer arkadaşlar gözünüz aydın
Benimde yarın randevum var heyecandan uyuyamıyorum

günaydın kızlar batlar yakın olan çok var inş ilerki günlerde hep beraber sayarız neler aldık bebişlere paylaşırız daha kalbını duyamadım ben bugün gidcektim dr ameliyatı varmış p.tesiye kaldı inş duyarım kızlar dua edin olur mu:)sora cinseyi merak edelim bir arkadaşınki belli olmuş darısı başımıza inş

Cinsiyeti bende çok merak ediyorum
fallenangel8 in gittiği doktora mi gitsek napsak bu kadar erken haftada çok nadir doktor tahmin yürütür ve bunu aile ile paylaşır canim hayirli olsun artik elin mavişlere gider hep

Günaydın cciftekuzu, post: 38294079, member: 518213"]Günaydınnnn
Bulantisiz huzurlu haftasonu diliyorum herkese...[/QUOTE]
Gunaydin c anim.insallah bulantısı haftasonu ama ben başladım bile.....

Canim listeye ilk cinsiyeti giriyoruz hayirli olsun saglicakla kavus oglusuna darisi bize inşallah bu arada biz bu haftada ogrenirmiyiz acaba
Aaaaa gozun aydin canim ilk cinsiyet senden geldi erkek annesi olacaksin ne mutlu sana ayyy cok sevindim adina ya
Çok teşekkürler kızlar hepinize,herkesten alıntı yapmayı denedim beceremedim sanırım.
Bu arada yanlış söylemişim dün sanırım genital bölgesindeki çıkıntı 0.148 cm bende.(çıktıdan baktım şimdi)0.1 dden düşük olunca kız oluyomuş genelde.Benim dr başından beri cinsiyet tahminleri yapmaya bayılıyo.Bu arada bedidiko Isparta Tıp ta Mehmet Okan Özkaya ya gidiyorum canım.Ben aslında kız istiyodum içten içe hayırlısı olsun tabi.Dr da anlamış olacak ki noldu kız mı istiyodun moralin bozuldu sanki dedi bana :)) aslında daha çok şok oldum heralde dr gösteriyodu 'bak bu elleri,bu ayakları bu başı, bu da pipisi!' deyiverince çok şaşırdım.'Nası yani erkek mi 'dedim.'Bilmem kızların pipisi olur mu ' dedi bana yaa :) yani şimdiden belli olur mu cinsiyet beklemiyodum fln deyince o çıkıntıdan bahsetti işte sadece bi tahmin olarak kaldı şimdi 31 aralıktaa 2li teste gittiğimde netleşir belki de hayırlısı..Hayırlı,sağlıklı evlat olsun da inşallah gerisi çok problem değil...

Ayy inanmıyorummmmm. Çok tatlı yedin mi hani ye tatlıyı çıkar hakkıyı mevzusu :)
Yok canım ilk haftalar canım hiç tatlı istemedi hatta ama şimdi belki 1-2 çeşit tatlı var onlardan yiyebiliyorum.ama o teori ilk mide bulantısı yaşanan aylar için geçerli değilmiş sanırım geçen biri öyle yazmıştı.Sonradan oluyomuş o tatlı,ekşi muhabbeti

Canım ben de öyle oluyorum ya seni çok iyi anlıyorum.Birde bire midem kazınmaya başlıyo ama canım hiç bişey yemek istemiyofff 12. haftadan sonra azalırmı ki bulantılar..Ben de sürekli hamurişi yemek istiyorum.Salçalı soğanlı yemek yiyemiyorum

gözün aydın canım :) oğluşunu sağlıkla al kucağına inşallah , fazla tecrübesi olan doktorlar güzel tahmin ediyor , kızıma hamileyken doktor kemik yapısı kıza benziyor demişti :)

handeozgur canim beni de bulantilar uyandirio zaten öğürdüm bi sürü agzimdaki bu zehir tadi bitsin gitsin su icebilmek istiyorum
Canım allah sana acil şifalar versin.Ben sadece 1 gece yaşadım o durumu ama anladım seni çok zor sen hep böyle..Allah yardımcın olsun canım inşallah iyileşirsin artık yavaş yavaş

bulantı bileziği işe yaramıyormu canım , afedersin ne yaparsan yap bu bulantılara çözüm değil zaten zamanı gelmeden geçmiyor , annem dün tel de 1 ay 1 buçuk aya kadar bişeyin kalmaz dedi ,,, anne dedim ne diyosun sen ne bir ayı

gunaydınlar bugün bulantısız uyandım kahvaltımı hazırladım , güzel iştahla yedim ohh be dedim ,, arada Rabbim ödüllendiriyor sanırım , şu an bulantılar tekrar başladı bir maden suyu içeçem , olsun kahvaltımı yapabildim bu da güzel :)

Canım inan tam olarak anlayamadım .Benim bulantılarım şükür çok şiddetli değil zaten.Biraz şiddetleneceğini anlayınca işte ya da dışardaysam metpamid atıyorum bi tane.Onun da etkisi oluyodur muhakkak.Ama bileklikten midir bilmem onları taktığımdan beri hemen hemen hhiç istifra etmediğimi söyleyebilirim canım.ama dedim ya benim bulantılar çok şiddetli değil çok şükür.Çok şiddetli olanlara gerçekten ilaçlar da fayda etmiyomuş rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…