2015 Temmuz Anneleri

benim kahvaltılarda hiç sıkıntı yok maşallah.En sevdiğim öğün kahvaltı oldu artık 4 gözle bekliyorum.Okula gidince kahvaltımı ediyorum bi güzel 2-3 bardak çayla(onun dışında gün içinde çay içemiyorum normalde bayılırdım 7-24, ama çoğu zararmış zaten bu durumdan memnunum)sonra öğlen yemeğini de eh işte akşama doğru hiç yiyemiyorum yemek çok seçiyorum.bugün yine bulantısız uyandım şükür

Ay canim ben de diyorum ki kendisi 2 cm.civari pipisi nasil bir cm.:)) pek anlayamamistim.hayirlisi olsun tabi mm.lik olcumler yaniltabilir hayirlisi olsun ins.

Benimde en kötü öğün kahvaltı
Ağzımdan burnumdan geliyor
En iyi öğünüm akşam yemeği
Oda olmasa ayağa kalkmaya takat kalmayacak bende

beni 12+2 de çağırdı canım dr. dün 9+4 tüm 3 hafta sonra gel çarşamba yani tam 3 hafta olmadan gel dedi
11-14 haftalar arasi yapılıyor bildigim kadarıyla ama cogu doktor 12. haftada çağırıyor illa bir gunu yok yani
Beni 11.haftada çağardı ondan anlamadım Sanırım gün verecek 1 hafta sonraya o zaman.Teşekkür ederim arkadaşlar

Kızlar bu ikili tarama tam 3.aya girildiğinde mi yapılıyor acaba tam o güne mi denk gelmeli?

canım 11. hafta ile 14. hafta arasında yapılıyor. 11. haftayı doldurmadan önce ve 14. haftaya girdikten sonra doğru sonuç vermiyormuş. benim doktorum 11+5 le 12+5 arasında yaparım ben diyor. 12+5 ten sonra çıkan sonuçlara güvenmiyormuş. ama çok erken oluncada olmuyo. bende ortalamasını buldum. 12+2 de gidicem

Kizlar benim dunden beri hic midem bulanmiyor cok istahim acildi acaba bebege bisey mi oldu cok korkuyorum

Ben gecen hafta 8+3 te gittim 3 hafta sonra gel dedi.ozaman bir ise yaramiycak mi o tarihte gitmem.hic testten bahsetmedi.

Yaa canim aramizda iki gun var bende carsamba gunu doktora gittim 8+3 dedi ama ne kolu belli ne bacagi belli iyi senin doktorun cikintiya kadar gormus. Allah kucagina almayida nasip etsin canim :)

Gunaydinlarsayfalar ilerledi yazamadim kac gundur.bu sabah cici uyandim.guzelce kahvaltimi yaptim.bulantisi kusmasi olan arkadaslarimin Allah yardimcisi olsun.dun kontrolum vardi.10+1 olmusuz.cok sukur saglikli.cinsiyeti hakkinda yorum yapmadi doktorum.belli olan bi arkadas var.ne sansli.oyle merak ediyorum ki.rabbinden gelen herseye razi olsam da 2 kizdan sonra bi oglum olmasini cok isterim.kizlarim da cok istiyor.nub teorisiyle ilgili bi sayfata ultrason goruntulerini attim ama hala cevap gelmedi.buraya da ekliyorum.anlayan varsa yorum yaparsa duacisi olurum

Eklentiler

• 20141213_101151.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 97
Kizlar benim dunden beri hic midem bulanmiyor cok istahim acildi acaba bebege bisey mi oldu cok korkuyorum
Ne mutlu sana inş bebişinle ilgili bir sorun yoktur. Sdc herşey yoluna girmiştir umarım. Bende ara ara bulantısız günler geçiriyorum.Şükür o günlerde iştahımda yerinde oluyor. Sende gönlünü ferah tut cnm. Rabbimin izniyle bişicik olmaz inş.

Canim benim haftasonu giriyo araya.12+4 de gitsem olur mu ki ikili test icin

Benim doktorum 11-14. Haftalar arasi dedi 14. Haftadan sonra dogru sonuc vermiyormus.
Teşekkürler çok bilgilendirici oldu gerçekten

Maşallah cnm. Ne mutlu sana. Üçüncü bebiş olacak demek. Deneyimlisinde ne güzel. Cinsiyeti hakkınde hiçbirşey anlamıyorum ne yazık ki. Yardımcı olmayı çok isterdim. Rabbim gönlüne göre verir inş.

Canım bişey sorcam o cinsiyetini belli öden Ölçü ne diye geçiyo ultrason görüntüsünde bende meraktan çatlıyorum bi bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…