- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.961
benim kahvaltılarda hiç sıkıntı yok maşallah.En sevdiğim öğün kahvaltı oldu artık 4 gözle bekliyorum.Okula gidince kahvaltımı ediyorum bi güzel 2-3 bardak çayla(onun dışında gün içinde çay içemiyorum normalde bayılırdım 7-24, ama çoğu zararmış zaten bu durumdan memnunum)sonra öğlen yemeğini de eh işte akşama doğru hiç yiyemiyorum yemek çok seçiyorum.bugün yine bulantısız uyandım şükürgunaydınlar bugün bulantısız uyandım kahvaltımı hazırladım , güzel iştahla yedim ohh be dedim ,, arada Rabbim ödüllendiriyor sanırım , şu an bulantılar tekrar başladı bir maden suyu içeçem , olsun kahvaltımı yapabildim bu da güzel :)
beni 12+2 de çağırdı canım dr. dün 9+4 tüm 3 hafta sonra gel çarşamba yani tam 3 hafta olmadan gel dediKızlar bu ikili tarama tam 3.aya girildiğinde mi yapılıyor acaba tam o güne mi denk gelmeli?
Kızlar bu ikili tarama tam 3.aya girildiğinde mi yapılıyor acaba tam o güne mi denk gelmeli?
Çok teşekkürler kızlar hepinize,herkesten alıntı yapmayı denedim beceremedim sanırım.
Bu arada yanlış söylemişim dün sanırım genital bölgesindeki çıkıntı 0.148 cm bende.(çıktıdan baktım şimdi)0.1 dden düşük olunca kız oluyomuş genelde.Benim dr başından beri cinsiyet tahminleri yapmaya bayılıyo.Bu arada bedidiko Isparta Tıp ta Mehmet Okan Özkaya ya gidiyorum canım.Ben aslında kız istiyodum içten içe hayırlısı olsun tabi.Dr da anlamış olacak ki noldu kız mı istiyodun moralin bozuldu sanki dedi bana :)) aslında daha çok şok oldum heralde dr gösteriyodu 'bak bu elleri,bu ayakları bu başı, bu da pipisi!' deyiverince çok şaşırdım.'Nası yani erkek mi 'dedim.'Bilmem kızların pipisi olur mu ' dedi bana yaa :) yani şimdiden belli olur mu cinsiyet beklemiyodum fln deyince o çıkıntıdan bahsetti işte sadece bi tahmin olarak kaldı şimdi 31 aralıktaa 2li teste gittiğimde netleşir belki de hayırlısı..Hayırlı,sağlıklı evlat olsun da inşallah gerisi çok problem değil...
Yok canım ilk haftalar canım hiç tatlı istemedi hatta ama şimdi belki 1-2 çeşit tatlı var onlardan yiyebiliyorum.ama o teori ilk mide bulantısı yaşanan aylar için geçerli değilmiş sanırım geçen biri öyle yazmıştı.Sonradan oluyomuş o tatlı,ekşi muhabbeti
beni 12+2 de çağırdı canım dr. dün 9+4 tüm 3 hafta sonra gel çarşamba yani tam 3 hafta olmadan gel dedi
Beni 11.haftada çağardı ondan anlamadım11-14 haftalar arasi yapılıyor bildigim kadarıyla ama cogu doktor 12. haftada çağırıyor illa bir gunu yok yani
Kızlar bu ikili tarama tam 3.aya girildiğinde mi yapılıyor acaba tam o güne mi denk gelmeli?
bulantı bileziği işe yaramıyormu canım , afedersin ne yaparsan yap bu bulantılara çözüm değil zaten zamanı gelmeden geçmiyor , annem dün tel de 1 ay 1 buçuk aya kadar bişeyin kalmaz dedi ,,, anne dedim ne diyosun sen ne bir ayı
canım 11. hafta ile 14. hafta arasında yapılıyor. 11. haftayı doldurmadan önce ve 14. haftaya girdikten sonra doğru sonuç vermiyormuş. benim doktorum 11+5 le 12+5 arasında yaparım ben diyor. 12+5 ten sonra çıkan sonuçlara güvenmiyormuş. ama çok erken oluncada olmuyo. bende ortalamasını buldum. 12+2 de gidicem
Çok teşekkürler kızlar hepinize,herkesten alıntı yapmayı denedim beceremedim sanırım.
Bu arada yanlış söylemişim dün sanırım genital bölgesindeki çıkıntı 0.148 cm bende.(çıktıdan baktım şimdi)0.1 dden düşük olunca kız oluyomuş genelde.Benim dr başından beri cinsiyet tahminleri yapmaya bayılıyo.Bu arada bedidiko Isparta Tıp ta Mehmet Okan Özkaya ya gidiyorum canım.Ben aslında kız istiyodum içten içe hayırlısı olsun tabi.Dr da anlamış olacak ki noldu kız mı istiyodun moralin bozuldu sanki dedi bana :)) aslında daha çok şok oldum heralde dr gösteriyodu 'bak bu elleri,bu ayakları bu başı, bu da pipisi!' deyiverince çok şaşırdım.'Nası yani erkek mi 'dedim.'Bilmem kızların pipisi olur mu ' dedi bana yaa :) yani şimdiden belli olur mu cinsiyet beklemiyodum fln deyince o çıkıntıdan bahsetti işte sadece bi tahmin olarak kaldı şimdi 31 aralıktaa 2li teste gittiğimde netleşir belki de hayırlısı..Hayırlı,sağlıklı evlat olsun da inşallah gerisi çok problem değil...
Yok canım ilk haftalar canım hiç tatlı istemedi hatta ama şimdi belki 1-2 çeşit tatlı var onlardan yiyebiliyorum.ama o teori ilk mide bulantısı yaşanan aylar için geçerli değilmiş sanırım geçen biri öyle yazmıştı.Sonradan oluyomuş o tatlı,ekşi muhabbeti
Ne mutlu sanaKizlar benim dunden beri hic midem bulanmiyor cok istahim acildi acaba bebege bisey mi oldu cok korkuyorum
Canim benim haftasonu giriyo araya.12+4 de gitsem olur mu ki ikili test icincanım 11. hafta ile 14. hafta arasında yapılıyor. 11. haftayı doldurmadan önce ve 14. haftaya girdikten sonra doğru sonuç vermiyormuş. benim doktorum 11+5 le 12+5 arasında yaparım ben diyor. 12+5 ten sonra çıkan sonuçlara güvenmiyormuş. ama çok erken oluncada olmuyo. bende ortalamasını buldum. 12+2 de gidicem
Benim doktorum 11-14. Haftalar arasi dedi 14. Haftadan sonra dogru sonuc vermiyormus.
Teşekkürler çok bilgilendirici oldu gerçektencanım 11. hafta ile 14. hafta arasında yapılıyor. 11. haftayı doldurmadan önce ve 14. haftaya girdikten sonra doğru sonuç vermiyormuş. benim doktorum 11+5 le 12+5 arasında yaparım ben diyor. 12+5 ten sonra çıkan sonuçlara güvenmiyormuş. ama çok erken oluncada olmuyo. bende ortalamasını buldum. 12+2 de gidicem
Maşallah cnm. Ne mutlu sana. Üçüncü bebiş olacak demek. Deneyimlisinde ne güzel. Cinsiyeti hakkınde hiçbirşey anlamıyorum ne yazık ki. Yardımcı olmayı çok isterdim. Rabbim gönlüne göre verir inş.Gunaydinlarsayfalar ilerledi yazamadim kac gundur.bu sabah cici uyandim.guzelce kahvaltimi yaptim.bulantisi kusmasi olan arkadaslarimin Allah yardimcisi olsun.dun kontrolum vardi.10+1 olmusuz.cok sukur saglikli.cinsiyeti hakkinda yorum yapmadi doktorum.belli olan bi arkadas var.ne sansli.oyle merak ediyorum ki.rabbinden gelen herseye razi olsam da 2 kizdan sonra bi oglum olmasini cok isterim.kizlarim da cok istiyor.nub teorisiyle ilgili bi sayfata ultrason goruntulerini attim ama hala cevap gelmedi.buraya da ekliyorum.anlayan varsa yorum yaparsa duacisi olurum
Canım bişey sorcam o cinsiyetini belli öden Ölçü ne diye geçiyo ultrason görüntüsünde bende meraktan çatlıyorum bi bakimCanım inan tam olarak anlayamadım .Benim bulantılarım şükür çok şiddetli değil zaten.Biraz şiddetleneceğini anlayınca işte ya da dışardaysam metpamid atıyorum bi tane.Onun da etkisi oluyodur muhakkak.Ama bileklikten midir bilmem onları taktığımdan beri hemen hemen hhiç istifra etmediğimi söyleyebilirim canım.ama dedim ya benim bulantılar çok şiddetli değil çok şükür.Çok şiddetli olanlara gerçekten ilaçlar da fayda etmiyomuş rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?