- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.621
Evet cnm 2 gündür almıyorum.o yuzdende endıselıyım aslındaSağol canım
O zaman ödemdir canım. Kan sulandırıcını kestin ya onunla alakalı bi durum mu diye sordum
Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Kızlarrrr G Gizemm59 ve @mmeerraall galiba su an ikiside dogumda. Whatsaaptan yazdılar gizemin geceden sancısı vardı meralin de ağrısı vardı vajinada ikiside dogumda olabilir. Dua edelim onlar için :)
Yavrum yaa ne oldu ki kiyamam. Ins. Hemencecik gelir annesine
Aaaaa ikisi de doguruyo mu sok sok sok :) Allah yardimcilari olsun hayirli haberler aliriz insallahKızlarrrr G Gizemm59 ve @mmeerraall galiba su an ikiside dogumda. Whatsaaptan yazdılar gizemin geceden sancısı vardı meralin de ağrısı vardı vajinada ikiside dogumda olabilir. Dua edelim onlar için :)
Yavrum yaa ne oldu ki kiyamam. Ins. Hemencecik gelir annesine
Bende iyiyim canım belim ağrıyor vede bazen karnim a felan vuruyor ağrısı ama dayanılmicak gibi değilSanada canım iyilik bizde sen nasılsın sancılar ne durumda varmı bi hareket
bende iyiyi canım ama ben taşımadım ki Gizemm59 taşındı karışıklık oldu :))hayıtlı cumalar canım biz iyiyiz sen nasılsın taşınmışsın güle güle otur valla hamileyken taşınmak belaymış bende taşındım bir odam halen duruyor eşim izne ayrılacak o hal edecek benlik işleri ben yaptım sen naptın yerleştin mi
Bence hamilesiniz, az bir zaman olduğu için silik çıkabiliyor. Hayırlı olsun gözünüz Aydın :)Merhaba arkadaşlar ben biraz ince test yaptım adetim 3 gun geçti rica etsem bakabilir misinEki Görüntüle 1572803
Kimse yok mu ben görmek istediğim için mi görüyorum acaba ... off çok istiyorum bu bebeği
Inşallah canım Ayy dua edin nolur yarın sabah kan testine gidicem inşallah orda da çıkar bebeisimBendede boyle cok belirsiz bi cizgi cikmisti.
Emin olmak icin bi test daha yaptim.
Ama dogruymus inci cizgi bile hamile oldugunu gosterirmis.
Hayirli olsun simdiden :)
Cnm gene tam.umitlndirmeyeyim ama bnmde boyle cikmisti.insallh sende guzel.haberler alirsin.bn adet olcagim gun yapmistim boyleydi.Merhaba arkadaşlar ben biraz ince test yaptım adetim 3 gun geçti rica etsem bakabilir misinEki Görüntüle 1572803
Mr kadar para verdiğini hatırlıyor musun canım.Ben Medela Swing aldim canim, cok öneriliyor...
Ne güzel allah hiç bozmasin aranızi inşallah. Medela nin herseyi önerildi bana göğüs kremi ve biberonunu almıştım zaten pompasi da medela olsun iyisi miBenim kv gelecek ama bana bir zararı yok kadının, inş olmaz da. Ben medela mini düşünüyorum
Gozun aydin canim.hayrli olsun insallh kanala girmemismi bebek.neyseki sagliklica bebegiini.kucagina aldin.ne guzel.:)Kızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
Merhaba arkadaşlar ben biraz ince test yaptım adetim 3 gun geçti rica etsem bakabilir misinEki Görüntüle 1572803
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?