2015 Temmuz Anneleri

Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((

çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda iyileşmeyi nasip edip en kısa zamanda senin yanına gelmesini nasip etsin.

Gerçekten mi??? Çok heyecan yaptım şimdi, inşallah sağ salim çabucak kavuşurlar bebişlerine. Neyse G Gizemm59 evine taşımıştı en azından

Aaaaa ikisi de doguruyo mu sok sok sok :) Allah yardimcilari olsun hayirli haberler aliriz insallah

bende iyiyi canım ama ben taşımadım ki Gizemm59 taşındı karışıklık oldu :))

Inşallah canım ya korkuyorum heveslenmek istemedim göz yanilmasi die düşünmeye başladım esim ben göremedim dedi bnde kötü oldum kasımda Bebeğimi kaybetmistim o zmn dan beri her ay negatif görmekten o kdr sıkılmıştim ki çok şükür inşallah sağlıklı bi bebeğim olur teşekkür ederim cevabın icin

slm kızlar şimdi doktordan geldim.kendimi hep normal doğuma hazırlarken sanırım artık sezeryan olacağım.ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğumun riskli olduğunu söyledi doktorum.uzun uzun anlattı.iki düşük yaptığımdan bunu riske atmak istemediğini bunun kıymetli bir gebelik olduğunu söyledi.biraz ikna oldum biraz korktum açıkçası.ama büyük ihtimalle salı günü sezeryan olacağım.rabbim hayırlısını versin ama ben korkuyorum yaaa sezeryandan.kesilip biçilmektengerçi normalde zordur eminim ama offfff kafam allak bullak oldu

Kızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedim epidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor

Gozun aydin canim.hayrli olsun insallh kanala girmemismi bebek.neyseki sagliklica bebegiini.kucagina aldin.ne guzel.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…