2015 Temmuz Anneleri

Gözün Aydin )) Masallah oğlunada... Saglikla kavuşmuşsunuz çektiklerini unutursun

Canim 3 gun geçtiyse kan testi yaptır, en temizi, gerci çizgi var silik ama var... Insallah hamilesindir, saglikli & keyifli bir hamilelik yaşarsın...
Yarın ilk isim hastaneye koşmak zaten ya silik değil bu sefer çok nette inşallah canım hayırlı haberi alırım yarın yazarım cwp alır almz

Herkese merhaba :) ben de bugün doğurdum.gece 5 dakika aralıklı sancılarım olmaya başladı zaten 2 cm açılmam vardı sabaha kadar 10 cm oldu. Doktorum suni sancı vermedi suyumu da 10cm olmadan patlatmadı :) dayanılmayacak bir ağrı değilmiş arkadaşlar bana suyum geldikten sonrası biraz zor geldi :) bi de çocuğa minnoş diyorum 3920 gram doğdu. Çok şükür <3

Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Canim insallah hersey yoluna girecek. Dua ediyorum bebegin icin. En kisa zamanda kavusacaksiniz birbirinize. Bircok arkadasin bebeginde ayni sorun oldu bak hepsi duzeldiler, icini ferah tutmaya calis canim.

Ohhh masallah, minnos denilen 4 kilo gelmis Gözün Aydin...

Hayirli olsun canim, saglikla biyut bebegini anali babali buyusun:)

Hayirli olsun, anali babali buyusun bebeginiz:)

Canim cok sevindim iyi olmaniza ve herseyin yolunda olmasina. Simdi mutlu mutlu bebegini buyutmeye basla bakalim:):) anali babali saglikli mutlu buyusun bebis:)

Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((

Canm dualarım seninle inşallah yavrun çabucak iyileşip kollarına gelicek Allahın izniyle. Korkma sakın çok bebekte yaşanıyor çabucak geçicek sen içini ferah tut.

Kızlar merhaba.sağ ayağım sisti patlıcak gibi.dize kadar agrı vuruyor.
Canım tansiyonuna baktımi soğuk su felan tut sayın aslında doktora bildiren daha iyi arayabilirsiniz yada gidebilirsen doktora danis canım çok geçmiş olsun
Gozunuz aydin allah anneli babalı buyutsun inşallah
Canım Rabbim sifasini versin tez zamanda inşallah allah tez zamanda kavustursun sizi birbirinize
Bebegimin gelisimi bir hafta geri kizlar 36+6 olmam gerekiyor 35+6ym
Doktoruna guven canım sorun olsaydı söylerdi her zaman bi olmuyor
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini aliriz saglicakla doğurup kucaklarina alsınlar bebislerini insallah
Canım sıkma canini herşeyde bir hayır vardır hem mecburiyetinde sezeryan olacaksın keyfi degilki doktoruna guven haklı doktorun kayıplara sonra bu bebek için hangi doğum şekli iyiyse ona karar verilmeli ee bak bebeğine kavusmama da az kaldı allah yardımcın olsun saglicakla kavuşmayı bebeğine insallah
gözün aydın canım allah anneli babali buyutsun darısı bizlerin başına insallah
Merhaba arkadaşlar ben biraz ince test yaptım adetim 3 gun geçti rica etsem bakabilir misinEki Görüntüle 1572803
Hamilesiniz yarın kan testini yaptirin hemen yada bugün bile yaptırabilirsiniz

Canim cok sevindim iyi olmaniza ve herseyin yolunda olmasina. Simdi mutlu mutlu bebegini buyutmeye basla bakalim:):) anali babali saglikli mutlu buyusun bebis:)

Çok teşekkür ederim cnm :) sen nasıl oldun anladığım kadarıyla bebiş gelmemiş henüz sancıların kanaman ne durumda güzel kızının hastalığı geçmiştir umarım.

Hayirli olsun gozun aydin canimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…