- 3 Temmuz 2015
- 43
- 36
- 3
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.641
Dayanamadım bi test daha yaptim onda baya belli arkadaşlar buda ikinci testEki Görüntüle 1572828
Kızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
Aynısı bana oldu, bence hamilesin :)Merhaba arkadaşlar ben biraz ince test yaptım adetim 3 gun geçti rica etsem bakabilir misinEki Görüntüle 1572803
Yarın ilk isim hastaneye koşmak zaten ya silik değil bu sefer çok nette inşallah canım hayırlı haberi alırım yarın yazarım cwp alır almzCanim 3 gun geçtiyse kan testi yaptır, en temizi, gerci çizgi var silik ama var... Insallah hamilesindir, saglikli & keyifli bir hamilelik yaşarsın...
Canim insallah hersey yoluna girecek. Dua ediyorum bebegin icin. En kisa zamanda kavusacaksiniz birbirinize. Bircok arkadasin bebeginde ayni sorun oldu bak hepsi duzeldiler, icini ferah tutmaya calis canim.Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Yarın ilk isim hastaneye koşmak zaten ya silik değil bu sefer çok nette inşallah canım hayırlı haberi alırım yarın yazarım cwp alır almzEki Görüntüle 1572848
Herkese merhaba :) ben de bugün doğurdum.gece 5 dakika aralıklı sancılarım olmaya başladı zaten 2 cm açılmam vardı sabaha kadar 10 cm oldu. Doktorum suni sancı vermedi suyumu da 10cm olmadan patlatmadı :) dayanılmayacak bir ağrı değilmiş arkadaşlar bana suyum geldikten sonrası biraz zor geldi :) bi de çocuğa minnoş diyorum 3920 gram doğdu. Çok şükür <3
Hayirli olsun canim, saglikla biyut bebegini anali babali buyusun:)Kızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
Hayirli olsun, anali babali buyusun bebeginiz:)Herkese merhaba :) ben de bugün doğurdum.gece 5 dakika aralıklı sancılarım olmaya başladı zaten 2 cm açılmam vardı sabaha kadar 10 cm oldu. Doktorum suni sancı vermedi suyumu da 10cm olmadan patlatmadı :) dayanılmayacak bir ağrı değilmiş arkadaşlar bana suyum geldikten sonrası biraz zor geldi :) bi de çocuğa minnoş diyorum 3920 gram doğdu. Çok şükür <3
Canim cok sevindim iyi olmaniza ve herseyin yolunda olmasina. Simdi mutlu mutlu bebegini buyutmeye basla bakalim:):) anali babali saglikli mutlu buyusun bebis:)Merhaba kızlar hayırlı cumalarr :) biz çok iyiyiz kızımla çok şükür:) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizz iyki varsınızz :) salı günü 3 te minik kızım dünyaya geldi güzel teyzelerimiz 3 kilo 48cm küçük hanım :) çok şükür sağlıklıyız ikimizde:) darısı inşallahh minik yavrularını bekleyen arkadaşlarıma olsunn sağlıkla :))
Doğumumuz güzel geçti korktuğum kadar yokmuş sezeryana girecekler rahat olun inşallah en az benm kadar rahat ağrısız kolayca atlatırsınız sağlıkla. İlk 2 gün süt sıkıntımız oldu malesefsezeryandan snra hemen gelmezmiş narkoz yorgunluk vs ben çok üzüldüm ama siz stres yapmayın sakın sonra hemen geliyor benm bugn gelmeye başladı ama bol su ve bol sıvı alıyorum. Birde uyku ve dinlenme fırsat bulunca uyuyun. Eğer planlı sezeryana girecekseniz 3-5 gün önceden bol su ve emzirme çaylarından içmeyr başlayın bnce belki süte faydası olur benim böyle bir şansım olmadı malesef ani olduğu için. Şimdilik bukadar fırsat bulunca tekrar yazacağım aklım sizlerde sağlıcakla kalın. Bebeklerine kavuşmuş annelere bol sütlü sevgi ve sağlık dolu günler diliyorum :) bekleyen anne arkadaşlarımada sağlıkla ağrısız kolay doğumlar sağlıklı bebişleriyle bol sütlerr olsun inşallahh sevgiler bizden size
(Tek tek mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamadm affedin beni)
Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Canım tansiyonuna baktımi soğuk su felan tut sayın aslında doktora bildiren daha iyi arayabilirsiniz yada gidebilirsen doktora danis canım çok geçmiş olsunKızlar merhaba.sağ ayağım sisti patlıcak gibi.dize kadar agrı vuruyor.
Gozunuz aydin allah anneli babalı buyutsun inşallahMerhabalar Temmuz ayı anneleri.. Forumu uzun zamandır takip ediorum ama çok bir paylaşımda bulunamadım Allah'a sukur bu gece ezana yakın bebeğimizi sağsalim kucağımıza aldık..Darısı tüm doğum bekleyenlere inş..
Canım Rabbim sifasini versin tez zamanda inşallah allah tez zamanda kavustursun sizi birbirinizeSelam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Doktoruna guven canım sorun olsaydı söylerdi her zaman bi olmuyorBebegimin gelisimi bir hafta geri kizlar 36+6 olmam gerekiyor 35+6ym
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini aliriz saglicakla doğurup kucaklarina alsınlar bebislerini insallahKızlarrrr @Gizemm59 ve @mmeerraall galiba su an ikiside dogumda. Whatsaaptan yazdılar gizemin geceden sancısı vardı meralin de ağrısı vardı vajinada ikiside dogumda olabilir. Dua edelim onlar için :)
Yavrum yaa ne oldu ki kiyamam. Ins. Hemencecik gelir annesine
Canım sıkma canini herşeyde bir hayır vardır hem mecburiyetinde sezeryan olacaksın keyfi degilki doktoruna guven haklı doktorun kayıplara sonra bu bebek için hangi doğum şekli iyiyse ona karar verilmeli ee bak bebeğine kavusmama da az kaldı allah yardımcın olsun saglicakla kavuşmayı bebeğine insallahslm kızlar şimdi doktordan geldim.kendimi hep normal doğuma hazırlarken sanırım artık sezeryan olacağım.ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğumun riskli olduğunu söyledi doktorum.uzun uzun anlattı.iki düşük yaptığımdan bunu riske atmak istemediğini bunun kıymetli bir gebelik olduğunu söyledi.biraz ikna oldum biraz korktum açıkçası.ama büyük ihtimalle salı günü sezeryan olacağım.rabbim hayırlısını versin ama ben korkuyorum yaaa sezeryandan.kesilip biçilmektengerçi normalde zordur eminim ama offfff kafam allak bullak oldu
gözün aydın canım allah anneli babali buyutsun darısı bizlerin başına insallahKızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
Hamilesiniz yarın kan testini yaptirin hemen yada bugün bile yaptırabilirsinizMerhaba arkadaşlar ben biraz ince test yaptım adetim 3 gun geçti rica etsem bakabilir misinEki Görüntüle 1572803
O resmi beklemeden cekmistim bu tam 10 dk snra :)Bu baya belirgin) Hadi hayırlısı :)))
389 du fiyati ama Joker'de 300 TL'ye 150 TL hediye çeki Fırsatı vardi...Mr kadar para verdiğini hatırlıyor musun canım.
Canim cok sevindim iyi olmaniza ve herseyin yolunda olmasina. Simdi mutlu mutlu bebegini buyutmeye basla bakalim:):) anali babali saglikli mutlu buyusun bebis:)
Hayirli olsun gozun aydin canimmm :)Kızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
Yuzde 1 milyon hamilesin sakin ol :) hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsinDayanamadım bi test daha yaptim onda baya belli arkadaşlar buda ikinci testEki Görüntüle 1572828
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?