- 3 Temmuz 2015
- 43
- 36
- 3
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.661
Herkes dogurdu hatta suan doguruyor bi ben kaldim
Dur canm sende aaaaaaa. Hergun bekliyosun ya oda gelmiyo bak. Sana inat yapiyo annesi.Herkes dogurdu hatta suan doguruyor bi ben kaldim
Merhaba kizlar. Bende gittim doktora. Nst iyi cikti ultrasonda iyiydi. Doktor bunun dogmaya niyeti yok dedibayrami gecirirsin dedi. Hayirlisi dedim bakalim bekliyoruz
SakinHerkes dogurdu hatta suan doguruyor bi ben kaldim
Daha dur bizde variz
Hemen istiyomusunki dogmasini?
Normal dogummu sezeryanmi?
Benimki son ana kadar durur insallah.
Nekadar durursa okadar tombis olur.
Hem annemde Turkiyede daha, insallah o gelmeden dogurmam
nasıl yani canım.evdemi doğum yapacaksın.zor olmazmıDaha iner insallah.
Sizlerede cok az kalmis, heyecan doruktadir simdi
Herseyiniz hazirmi?
Ben evde dogum yapacagim halde hastane cantasi hazirlamam gerekiyo ama hala hazirlamadimhavalar cok sicak yerimden kalkasim yok.
36 derecelerde ama cok nemli pis bi hava.
Ben dogurana kadar serinler insallah
nasıl yani canım.evdemi doğum yapacaksın.zor olmazmı
hayırlı olsun canım.ne güzel.allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın...Herkese merhaba :) ben de bugün doğurdum.gece 5 dakika aralıklı sancılarım olmaya başladı zaten 2 cm açılmam vardı sabaha kadar 10 cm oldu. Doktorum suni sancı vermedi suyumu da 10cm olmadan patlatmadı :) dayanılmayacak bir ağrı değilmiş arkadaşlar bana suyum geldikten sonrası biraz zor geldi :) bi de çocuğa minnoş diyorum 3920 gram doğdu. Çok şükür <3
oooo maşallah sana.nerde oturuyosunkı.ben cesaret edemezdim.Evet insallah, simdiye kadar hersey normal gittigi icin evde dogum yapabilirim.
Hastanede kendimi rahat hissetmem diye dusunuyorum.
Zorlugu yokki burda cogu insan evde dogum yapiyo, sancim basladigi zaman ebeyi cagiricam oda gelip dogurtturucak insallah
kızlar merhaba nasılsınız.bizim bugun kontrolumuz vardı.bebğim iyi sükür.benim açılmalar aynen devam.haftaaya perşembeye kadar bekliyoruz.eğer perşembeye kadar olmazsa yatışımı yapıp doğumu yapıcaz.sizler nasılsınız...
evet oyle ama benım kız bıraz sabırsız cıktı 4 cm açılmam var.henuz sancı olmadığı ıcın bekliyoruz.Peki sizinde tahmini dogum yapacaginiz tarih 16-7 degilmi? Neden haftaya dogurtacaklarki?
Erken degilmi
geçmiş olsun canım.allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.darısı bizlereKızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
evet oyle ama benım kız bıraz sabırsız cıktı 4 cm açılmam var.henuz sancı olmadığı ıcın bekliyoruz.
canım bundada vardır bır hayır sıkma canını.böylesi daha ıyı olmasa doktor normal derdı.riske atma...slm kızlar şimdi doktordan geldim.kendimi hep normal doğuma hazırlarken sanırım artık sezeryan olacağım.ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğumun riskli olduğunu söyledi doktorum.uzun uzun anlattı.iki düşük yaptığımdan bunu riske atmak istemediğini bunun kıymetli bir gebelik olduğunu söyledi.biraz ikna oldum biraz korktum açıkçası.ama büyük ihtimalle salı günü sezeryan olacağım.rabbim hayırlısını versin ama ben korkuyorum yaaa sezeryandan.kesilip biçilmektengerçi normalde zordur eminim ama offfff kafam allak bullak oldu
amın canım.zaten 9 ay nasıl geçti hic anlamadım.hayırlı doğumlarımız olur ınsallah...Cok heyecanli.
Zaman okadar cabuk geciyoki.
Hakkinzda hayirlisi olsun insallah, sag saglim kucaginiza alirsiniz..
cok geçmiş olsun canım.allah bır an once kuzucugunu kucagına almayı nasıp etsın.sıkma canını bu aralar tum dogan bebekler aynı sıkıntıyı yaşıyor galıba.sen bebeğini götürülen hastaneye gidemiyormusun.Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?