2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kizlar. Bende gittim doktora. Nst iyi cikti ultrasonda iyiydi. Doktor bunun dogmaya niyeti yok dedi bayrami gecirirsin dedi. Hayirlisi dedim bakalim bekliyoruz

Merhaba kizlar. Bende gittim doktora. Nst iyi cikti ultrasonda iyiydi. Doktor bunun dogmaya niyeti yok dedi bayrami gecirirsin dedi. Hayirlisi dedim bakalim bekliyoruz

Peki doktorunuz neden dogmaya niyeti yok dediki,
Zaten doguracaginiz tarih 24-7 degilmi?
Daha erken degilmi dogumu beklemek icin

Daha iner insallah.
Sizlerede cok az kalmis, heyecan doruktadir simdi
Herseyiniz hazirmi?
Ben evde dogum yapacagim halde hastane cantasi hazirlamam gerekiyo ama hala hazirlamadim havalar cok sicak yerimden kalkasim yok.
36 derecelerde ama cok nemli pis bi hava.
Ben dogurana kadar serinler insallah

convolaria seni aldığı korse boyle kalın bir kuması mı var? ben bugün bir magazada baktım da boyle hatta yunlu gibiydi pişerim sıcakta onunla diye almadım. oyle değilse seninkinden sipariş vereyim

nasıl yani canım.evdemi doğum yapacaksın.zor olmazmı

kızlar merhaba nasılsınız.bizim bugun kontrolumuz vardı.bebğim iyi sükür.benim açılmalar aynen devam.haftaaya perşembeye kadar bekliyoruz.eğer perşembeye kadar olmazsa yatışımı yapıp doğumu yapıcaz.sizler nasılsınız...

nasıl yani canım.evdemi doğum yapacaksın.zor olmazmı

Evet insallah, simdiye kadar hersey normal gittigi icin evde dogum yapabilirim.
Hastanede kendimi rahat hissetmem diye dusunuyorum.
Zorlugu yokki burda cogu insan evde dogum yapiyo, sancim basladigi zaman ebeyi cagiricam oda gelip dogurtturucak insallah

hayırlı olsun canım.ne güzel.allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın...

oooo maşallah sana.nerde oturuyosunkı.ben cesaret edemezdim.

Peki sizinde tahmini dogum yapacaginiz tarih 16-7 degilmi? Neden haftaya dogurtacaklarki?
Erken degilmi

geçmiş olsun canım.allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.darısı bizlere

canım bundada vardır bır hayır sıkma canını.böylesi daha ıyı olmasa doktor normal derdı.riske atma...

Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
cok geçmiş olsun canım.allah bır an once kuzucugunu kucagına almayı nasıp etsın.sıkma canını bu aralar tum dogan bebekler aynı sıkıntıyı yaşıyor galıba.sen bebeğini götürülen hastaneye gidemiyormusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…