- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.681
canım benım bebeğim kanalda ve 4cm acılma var.doktor catı muayenesınde kanala yerleşmeye başlayınca acılma olur dedi...Çatı muayenende ne dedi doktor canım kanala girincemi açılma oluyor acaba benimki daha yukarıdada merak ettim
Canim kizim iyilesti bende o iyilestim ve duzeldim:) 3 gun kanamam oldu ama gecti. Acilma 2 cm bir haftadir duruyor sancilar devam:) bebis gelmedi biraz daha da gelmese iyi olur . Doktor her an gelebilir diyor bakalim:) ben sanki 13 temmuz'u bekleyecek gibi hissediyorum. Sen simdi ne kadar degisik duygular icindesindir , yeni bebek yeni bir hayat!!! Senin icin de cok heyecanliyim:)Çok teşekkür ederim cnm :) sen nasıl oldun anladığım kadarıyla bebiş gelmemiş henüz sancıların kanaman ne durumda güzel kızının hastalığı geçmiştir umarım.
Canim hemen dogsun istemiyorum soyle 1 hafta daha beklesin istiyorum insallah annem gelmedi benim de onu bekliyoruz :) zaten korkuyorum ilk dogumum dogmasa iyi :) :)Daha dur bizde variz
Hemen istiyomusunki dogmasini?
Normal dogummu sezeryanmi?
Benimki son ana kadar durur insallah.
Nekadar durursa okadar tombis olur.
Hem annemde Turkiyede daha, insallah o gelmeden dogurmam
Canim boyle benden sonra ve iki uc gun once olanlar dogurunca sanki sira bana geliyomus gibi geliyoooooooDur canm sende aaaaaaa. Hergun bekliyosun ya oda gelmiyo bak. Sana inat yapiyo annesi.
Canim hemen dogsun istemiyorum soyle 1 hafta daha beklesin istiyorum insallah annem gelmedi benim de onu bekliyoruz :) zaten korkuyorum ilk dogumum dogmasa iyi :) :)
Kaça kadar bekleyeceksiniz canım ?
Daha iner insallah.
Sizlerede cok az kalmis, heyecan doruktadir simdi
Herseyiniz hazirmi?
Ben evde dogum yapacagim halde hastane cantasi hazirlamam gerekiyo ama hala hazirlamadimhavalar cok sicak yerimden kalkasim yok.
36 derecelerde ama cok nemli pis bi hava.
Ben dogurana kadar serinler insallah
convolaria seni aldığı korse boyle kalın bir kuması mı var? ben bugün bir magazada baktım da boyle hatta yunlu gibiydi pişerim sıcakta onunla diye almadım. oyle değilse seninkinden sipariş vereyim
kızlar merhaba nasılsınız.bizim bugun kontrolumuz vardı.bebğim iyi sükür.benim açılmalar aynen devam.haftaaya perşembeye kadar bekliyoruz.eğer perşembeye kadar olmazsa yatışımı yapıp doğumu yapıcaz.sizler nasılsınız...
Aaa nerdesinki nasıl evde doğuracaksın aslında en güzeli gergin hastane ortamından uzak
Cnm hayırlı olsun şimdiden.epıdural sezeryan mı olacaksın genel mı?slm kızlar şimdi doktordan geldim.kendimi hep normal doğuma hazırlarken sanırım artık sezeryan olacağım.ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğumun riskli olduğunu söyledi doktorum.uzun uzun anlattı.iki düşük yaptığımdan bunu riske atmak istemediğini bunun kıymetli bir gebelik olduğunu söyledi.biraz ikna oldum biraz korktum açıkçası.ama büyük ihtimalle salı günü sezeryan olacağım.rabbim hayırlısını versin ama ben korkuyorum yaaa sezeryandan.kesilip biçilmektengerçi normalde zordur eminim ama offfff kafam allak bullak oldu
Kızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
Herkese merhaba :) ben de bugün doğurdum.gece 5 dakika aralıklı sancılarım olmaya başladı zaten 2 cm açılmam vardı sabaha kadar 10 cm oldu. Doktorum suni sancı vermedi suyumu da 10cm olmadan patlatmadı :) dayanılmayacak bir ağrı değilmiş arkadaşlar bana suyum geldikten sonrası biraz zor geldi :) bi de çocuğa minnoş diyorum 3920 gram doğdu. Çok şükür <3
Canim boyle benden sonra ve iki uc gun once olanlar dogurunca sanki sira bana geliyomus gibi geliyoooooooondan bu tepkilerim aslinda oyle hareketli ki cok rahatsiz ediyo beni artik ne olacak bu halim bilmiyorum
Açılması olanlara çok imreniyorum ya ne güzel inş herşey istediğin gibi olur
Galiba bende seninle aynı kaderi paylaşacağım :)
Canim insallah her sey istediğin gibi olur. Ama bende gece doğumu başlatmanın yollarını okurken ishal olmak diye bir yazi okudum. Bağırsak hareketleri doğumu başlatiyormuş yani sen yinede bir doktora gitmelisin galiba.
Hollandada yasiyorum.
37 haftayi gectigin zaman evde dogurma imkanin var, evine ebeler geliyo.
Banada daha rahat gibi geliyo, hastanrde dogum yapmak istemiyorum.
Sonra 1 hafta boyunca hergun bi kac saatligine ebe geliyo evine, bebegi kontrol ediyo anneyi kontrol ediyo, ev islerini goruyo, camasir yikamak ev supurmek gibi. Hani bilincsiz oldugumuz icin bilmediklerimizi ogretiyo emzirmede falan yardimci oluyo.
Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
:) olsun annesi içerde son hazırlıklar daha bitmemiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?