2015 Temmuz Anneleri

Kizlar depenti aldim insallah sizdirma yapmaz uyurken yatarken de rahat olur umarim daha eksigim kalmadi :)

Çok teşekkür ederim cnm :) sen nasıl oldun anladığım kadarıyla bebiş gelmemiş henüz sancıların kanaman ne durumda güzel kızının hastalığı geçmiştir umarım.
Canim kizim iyilesti bende o iyilestim ve duzeldim:) 3 gun kanamam oldu ama gecti. Acilma 2 cm bir haftadir duruyor sancilar devam:) bebis gelmedi biraz daha da gelmese iyi olur . Doktor her an gelebilir diyor bakalim:) ben sanki 13 temmuz'u bekleyecek gibi hissediyorum. Sen simdi ne kadar degisik duygular icindesindir , yeni bebek yeni bir hayat!!! Senin icin de cok heyecanliyim:)

Daha dur bizde variz
Hemen istiyomusunki dogmasini?
Normal dogummu sezeryanmi?

Benimki son ana kadar durur insallah.
Nekadar durursa okadar tombis olur.
Hem annemde Turkiyede daha, insallah o gelmeden dogurmam
Canim hemen dogsun istemiyorum soyle 1 hafta daha beklesin istiyorum insallah annem gelmedi benim de onu bekliyoruz :) zaten korkuyorum ilk dogumum dogmasa iyi :) :)

Merhabalar gecesine ağustosta evlendikten ilk ilişkide aşırı kan geldi hatta adet gibi 2-3 gün sürdü. Sonra tekrar zorla ilişkiye giriyorum ve cok acı cekiyordum. Doktora gittik enfeksiyon vardedi ve ilaç verdi o ilaçları kullandim rahatladım ve tam tedavi bitmeden hamile kaldım. 23 temmuzda bebeğimiz olacak inşallah. Geçen salı cati muayenesinde çok acı çektim doktor elini koymakta baya zorlandı. Doktor sende vajinismus olabilir dedi normal doğum yapmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz dedi. Moralim çok bozuldu sizce ne yapsam. Birde bebek 37 haftalik ve 2600 gr normal mi sizce???

Dur canm sende aaaaaaa. Hergun bekliyosun ya oda gelmiyo bak. Sana inat yapiyo annesi.
Canim boyle benden sonra ve iki uc gun once olanlar dogurunca sanki sira bana geliyomus gibi geliyooooooo ondan bu tepkilerim aslinda oyle hareketli ki cok rahatsiz ediyo beni artik ne olacak bu halim bilmiyorum

Canim hemen dogsun istemiyorum soyle 1 hafta daha beklesin istiyorum insallah annem gelmedi benim de onu bekliyoruz :) zaten korkuyorum ilk dogumum dogmasa iyi :) :)

Hadi ya sendemi anneni bekliyosun bende valla
Ilk dogumum olacagi icin, dogumdan hemen sonra gelmesini istiyorum.
Veya son gunlerde yanimda olsun istiyorum

Aaa nerdesinki nasıl evde doğuracaksın aslında en güzeli gergin hastane ortamından uzak

Açılması olanlara çok imreniyorum ya ne güzel inş herşey istediğin gibi olur

Aaa nerdesinki nasıl evde doğuracaksın aslında en güzeli gergin hastane ortamından uzak

Hollandada yasiyorum.
37 haftayi gectigin zaman evde dogurma imkanin var, evine ebeler geliyo.
Banada daha rahat gibi geliyo, hastanrde dogum yapmak istemiyorum.
Sonra 1 hafta boyunca hergun bi kac saatligine ebe geliyo evine, bebegi kontrol ediyo anneyi kontrol ediyo, ev islerini goruyo, camasir yikamak ev supurmek gibi. Hani bilincsiz oldugumuz icin bilmediklerimizi ogretiyo emzirmede falan yardimci oluyo.

Arkadaşlar benim kasik agrilarim başladı 37+4 normlami ikigun önce nts ye de bağlandı m ama birşey cikmadi

Cnm hayırlı olsun şimdiden.epıdural sezeryan mı olacaksın genel mı?

Gözün aydin canım Darısı başıma :)

Gözün aydin canım Sancilar gelince nasıldı bağırma durumu oldu mu dayanılmaz ağrıların oldu mu yada :) son olarak artik darısı benim de başıma yaaaaaa :)

Canim boyle benden sonra ve iki uc gun once olanlar dogurunca sanki sira bana geliyomus gibi geliyooooooo ondan bu tepkilerim aslinda oyle hareketli ki cok rahatsiz ediyo beni artik ne olacak bu halim bilmiyorum

Ya ben ya ben Doguramayacak gibiyim sanki. Herkes doğurdu da bi ben kalmışım gibi :)

Açılması olanlara çok imreniyorum ya ne güzel inş herşey istediğin gibi olur

Bende cok imreniyorum valla benimde acilmam yok

A a canım seninde az kalmış inşallah çok beklmezsin 39 sonra beklemek zor geliyo kaldıki 41 haftayı beklemek Rabbim kolaylık versin cümlemize

Çok güzel bi uygulama keşke bizim ülkemizdede olsa böyle bişey ebeler bu işi daha iyi yaptırıyor çok şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…