2015 Temmuz Anneleri

Sen bana sor o bekmeyi canım inan çok zor bügün sinirden ağladım resmen günümüzde doldu acaba bebeğim içerde iyimi ya kakasını yaparsa ya suyu azalırsa bunları düşünüp bir güzel ağladım
Amin hepimize.. 7 temmuzu beklemek bile zor gelirken 41 i beklemek aman allahim :)

Canim gozun aydin..masallah boy pos yerinde ogluşun..

Sağol cnm aminn inşallahh evet genel anestezi ile sezeryan oldum cnm.Hadi az kaldı sizin de kavuşmanıza sağlıcakla olsun inşallahh :) temmuzu beklerken son anda haziran annesi oldum ama benn olsunn kalben temmuz annesiyim bendee :))) ayy inşallah hepimizin bol sütü olsunn bol sütlü mutlu bebekler mutlu annelerr

Ayy ne güzel yer orası öyle. Türkiye'de de evine temiz mi diye kontrol etmeye gelip ikram bekliyor millet

Yaw kızlar şuraya dogum yaptım diye yazabilecekmiyim çok merak ediyorum bebiste gelmedi gitti çok mu rahat yeri acaba bi kaç gün daha gelmezse şarkı yaxacam doguramiyorum doguramiyorum doguramiyooorum

Yaw kızlar şuraya dogum yaptım diye yazabilecekmiyim çok merak ediyorum bebiste gelmedi gitti çok mu rahat yeri acaba bi kaç gün daha gelmezse şarkı yaxacam doguramiyorum doguramiyorum doguramiyooorum
Insallh yazarsin yazarz cnm.gecen birisi bna magnezyum icmek geciktiriyomus dogumu fln dedi.ne kdr dogru bilmiyorum.bnada hep hayal geliyo bn bebisime kavusabileckmiyim.:)

Insallh yazarsin yazarz cnm.gecen birisi bna magnezyum icmek geciktiriyomus dogumu fln dedi.ne kdr dogru bilmiyorum.bnada hep hayal geliyo bn bebisime kavusabileckmiyim.:)
Simdi boyle okuyunca bende doguramiyacam gibi sonra asagi dogru baski hissediyorum aha geliyor diyorum neyseki geciyor hemen :)

Canım hayırlı olsuuun :)) ne olursa olsun oğlun artık yanında. O sana ağrını sızını unutturur :))

Simdi boyle okuyunca bende doguramiyacam gibi sonra asagi dogru baski hissediyorum aha geliyor diyorum neyseki geciyor hemen :)
Bnmde simdi kasihimda fln sancim var ama ntsde bisey cikmadi.bazen alttan firlick gbi geliyo bnada.ama bnmki nin kafasi sola kaymis :)

Bnmde simdi kasihimda fln sancim var ama ntsde bisey cikmadi.bazen alttan firlick gbi geliyo bnada.ama bnmki nin kafasi sola kaymis :)
Benimki de solda gibi ayaklari da sagda hatta ayaklarini cikarmaya calisiyo sag tarafimdan kanala girmemis bence pazartesi belli olur artik :) durumlar vahim!!!

Sancılar gelince başta bağıracak kadar falan şiddetli değildi de ebe suyumu patlattıktan sonra aynı şiddetteki ağrılar bana dayanılmaz gibi gelmeye başladı ama en fazla yarım saat şiddetli sancı çektim Allaha şükür :) sancı odasında başını görmeye başlayınca doğumhaneye aldılar ıkınmak baya önemli o aşamada da, büyük tuvaletini yapar gibi ıkınmak gerekiyormuş kuvvetlice. İnşallah herkesin doğumu benim gibi kolay olur

Benimki de solda gibi ayaklari da sagda hatta ayaklarini cikarmaya calisiyo sag tarafimdan kanala girmemis bence pazartesi belli olur artik :) durumlar vahim!!!
Aynn cnm bmmde oyle kafa solda el ayaklr sagda.bnmde hftaya cuma cati muayenm var bakim.ne dicek.bna hic kanala girmemis soyle boyle demedi .gayet gguzel.annesi kafasi asagida dedi o kdr :)oyle deyip deyip sonunda tatliimm seninki.knala girmemis gel seni sezercik yapalim derse. Sasirmamm :))

Masallah canim tosuncuk varmıs icinde ;-) hayirli olsun..

Çok haklisin onları ben şimdiden düşünüyorum. Bide bu akşam baya hareketli nedense onada kafam takıldı

Dikiş var mi peki canım epizyo oldu mu?
Böyle bilmemek ne kötüymus

Kızlar nasılsınız? Bugün kontrole gittik eşimle bebek 3600 olmuş geçen haftadan beri 100 gram almış rahat doğrursun seni zorlamaz merak etme dedi.Sancı vs oldu mu dedi yok dedim.Ne zaman doğabilir dedim burdan çıkınca birden de sancı gelebilir belli olmaz dedi.Nst,idrar testi,tansiyon herşey normal çıktı.Bugün 39.hafta bitti yarın 40.haftaya başlıyoruz bakalım hafta sonuna geçsin haftaya gelsin artık inşallah artık oturup kalkmada çok zorlanmaya başladım

Bu arada bebek kanala girmemiş açıklığa falan bakmadı sanırım sanırım Nst iyi çıkınca sancım olmadığını da söyleyince gerek görmedi.Rutin epizyotomi yapıp yapmadığını sordum yapıyorum dedi o kafamı karıştırdı kesilmek istemiyorum

gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah kuzunu.sezaryanın nasıl geçti canım zor oldumu?

gözünaydın canım sonunda kavuştun bebeğine.saglıkla büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…