- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.701
Amin hepimize.. 7 temmuzu beklemek bile zor gelirken 41 i beklemek aman allahim :)A a canım seninde az kalmış inşallah çok beklmezsin 39 sonra beklemek zor geliyo kaldıki 41 haftayı beklemek Rabbim kolaylık versin cümlemize
Amin hepimize.. 7 temmuzu beklemek bile zor gelirken 41 i beklemek aman allahim :)
Kızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün çok ama çok sevindim iyi olmanıza sen o gün öyle gidince ben normal doğum yaptın sandım sanırım genel anestezi ile sezeryan oldun . Tam minik kuş olmuş prenses :) oh kavuştun sağlıcakla çok şükür inşallah bol bol sütün olur .
Ayy ne güzel yer orası öyle. Türkiye'de de evine temiz mi diye kontrol etmeye gelip ikram bekliyor milletHollandada yasiyorum.
37 haftayi gectigin zaman evde dogurma imkanin var, evine ebeler geliyo.
Banada daha rahat gibi geliyo, hastanrde dogum yapmak istemiyorum.
Sonra 1 hafta boyunca hergun bi kac saatligine ebe geliyo evine, bebegi kontrol ediyo anneyi kontrol ediyo, ev islerini goruyo, camasir yikamak ev supurmek gibi. Hani bilincsiz oldugumuz icin bilmediklerimizi ogretiyo emzirmede falan yardimci oluyo.
Ayy ne güzel yer orası öyle. Türkiye'de de evine temiz mi diye kontrol etmeye gelip ikram bekliyor millet
Insallh yazarsin yazarz cnm.gecen birisi bna magnezyum icmek geciktiriyomus dogumu fln dedi.ne kdr dogru bilmiyorum.bnada hep hayal geliyo bn bebisime kavusabileckmiyim.:)Yaw kızlar şuraya dogum yaptım diye yazabilecekmiyim çok merak ediyorum bebiste gelmedi gitti çok mu rahat yeri acaba bi kaç gün daha gelmezse şarkı yaxacam doguramiyorum doguramiyorum doguramiyooorum
Yaw kızlar şuraya dogum yaptım diye yazabilecekmiyim çok merak ediyorum bebiste gelmedi gitti çok mu rahat yeri acaba bi kaç gün daha gelmezse şarkı yaxacam doguramiyorum doguramiyorum doguramiyooorum
Simdi boyle okuyunca bende doguramiyacam gibi sonra asagi dogru baski hissediyorum aha geliyor diyorum neyseki geciyor hemen :)Insallh yazarsin yazarz cnm.gecen birisi bna magnezyum icmek geciktiriyomus dogumu fln dedi.ne kdr dogru bilmiyorum.bnada hep hayal geliyo bn bebisime kavusabileckmiyim.:)
Kızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
Bnmde simdi kasihimda fln sancim var ama ntsde bisey cikmadi.bazen alttan firlick gbi geliyo bnada.ama bnmki nin kafasi sola kaymis :)Simdi boyle okuyunca bende doguramiyacam gibi sonra asagi dogru baski hissediyorum aha geliyor diyorum neyseki geciyor hemen :)
Benimki de solda gibi ayaklari da sagda hatta ayaklarini cikarmaya calisiyo sag tarafimdan kanala girmemis bence pazartesi belli olur artik :) durumlar vahim!!!Bnmde simdi kasihimda fln sancim var ama ntsde bisey cikmadi.bazen alttan firlick gbi geliyo bnada.ama bnmki nin kafasi sola kaymis :)
Gözün aydin canım Darısı başıma :)
Gözün aydin canım Sancilar gelince nasıldı bağırma durumu oldu mu dayanılmaz ağrıların oldu mu yada :) son olarak artik darısı benim de başıma yaaaaaa :)
Ya ben ya ben Doguramayacak gibiyim sanki. Herkes doğurdu da bi ben kalmışım gibi :)
Bende cok imreniyorum valla benimde acilmam yok
Aynn cnm bmmde oyle kafa solda el ayaklr sagda.bnmde hftaya cuma cati muayenm var bakim.ne dicek.bna hic kanala girmemis soyle boyle demedi .gayet gguzel.annesi kafasi asagida dedi o kdr :)oyle deyip deyip sonunda tatliimm seninki.knala girmemis gel seni sezercik yapalim derse. Sasirmamm :))Benimki de solda gibi ayaklari da sagda hatta ayaklarini cikarmaya calisiyo sag tarafimdan kanala girmemis bence pazartesi belli olur artik :) durumlar vahim!!!
Herkese merhaba :) ben de bugün doğurdum.gece 5 dakika aralıklı sancılarım olmaya başladı zaten 2 cm açılmam vardı sabaha kadar 10 cm oldu. Doktorum suni sancı vermedi suyumu da 10cm olmadan patlatmadı :) dayanılmayacak bir ağrı değilmiş arkadaşlar bana suyum geldikten sonrası biraz zor geldi :) bi de çocuğa minnoş diyorum 3920 gram doğdu. Çok şükür <3
Sen bana sor o bekmeyi canım inan çok zor bügün sinirden ağladım resmen günümüzde doldu acaba bebeğim içerde iyimi ya kakasını yaparsa ya suyu azalırsa bunları düşünüp bir güzel ağladım
Dikiş var mi peki canım epizyo oldu mu?Sancılar gelince başta bağıracak kadar falan şiddetli değildi de ebe suyumu patlattıktan sonra aynı şiddetteki ağrılar bana dayanılmaz gibi gelmeye başladı ama en fazla yarım saat şiddetli sancı çektim Allaha şükür :) sancı odasında başını görmeye başlayınca doğumhaneye aldılar ıkınmak baya önemli o aşamada da, büyük tuvaletini yapar gibi ıkınmak gerekiyormuş kuvvetlice. İnşallah herkesin doğumu benim gibi kolay olur
gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah kuzunu.sezaryanın nasıl geçti canım zor oldumu?Sağol cnm aminn inşallahhevet genel anestezi ile sezeryan oldum cnm.Hadi az kaldı sizin de kavuşmanıza sağlıcakla olsun inşallahh :) temmuzu beklerken son anda haziran annesi oldum ama benn olsunn kalben temmuz annesiyim bendee :))) ayy inşallah hepimizin bol sütü olsunn bol sütlü mutlu bebekler mutlu annelerr
gözünaydın canım sonunda kavuştun bebeğine.saglıkla büyüt inşallahKızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?