- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- 83
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.721
Benim kardeşimi annem 4 kilo 750 gram doğurmuş hemde normal doğumla :)Canım doğuma yardım etmek Allah'ın işi tevekkül et zaten olmayacak olsa doktor söylerdi sen içini rahat tutarak normalini iste 4 kilo anormal değil üstelik doktorun yanlış ölçme payı var yarım kilo.
Hey massaallahh :)Benim kardeşimi annem 4 kilo 750 gram doğurmuş hemde normal doğumla :)
teşekkürler canım genel olucam zaten ben diğerine dayanamam.inşallah uyandığımda herşey bitmiş olucak..Cnm hayırlı olsun şimdiden.epıdural sezeryan mı olacaksın genel mı?
canım bende de oluyo o hareketler.doktora sordum kanala yerleşmeye çalışıyo dedi.gerçi artık sezeryan olucam için yerleşmese de olur yani.doguramıyorum diye diye sezeryan olacağım inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun kavuşalim meleklerimize inşallah..Kızlar benim bebegim bugun çok hareketli. Hani doğmasına yakın Az hareket etmesi gerekti neden Böyle oldu ki acaba? Bide hareket ettikçe vajinanın icini oyuyor sanki neden olabilir
Çok haklisin onları ben şimdiden düşünüyorum. Bide bu akşam baya hareketli nedense onada kafam takıldı
Dikiş var mi peki canım epizyo oldu mu?
Böyle bilmemek ne kötüymus
Kızlar benim bebegim bugun çok hareketli. Hani doğmasına yakın Az hareket etmesi gerekti neden Böyle oldu ki acaba? Bide hareket ettikçe vajinanın icini oyuyor sanki neden olabilir
Herkese merhaba :) ben de bugün doğurdum.gece 5 dakika aralıklı sancılarım olmaya başladı zaten 2 cm açılmam vardı sabaha kadar 10 cm oldu. Doktorum suni sancı vermedi suyumu da 10cm olmadan patlatmadı :) dayanılmayacak bir ağrı değilmiş arkadaşlar bana suyum geldikten sonrası biraz zor geldi :) bi de çocuğa minnoş diyorum 3920 gram doğdu. Çok şükür <3
Canim bende aynı durumdayim Sezeryan mi olacaksın? ??Kızlar lütfen yardım edin 1 yıl oldu evleneli ama hamile kalmadan önce vajinismus dum ve tam birleşme olmadan evlendikten 1 ay sonra hamile kaldığımı ögrendim hamileligim boyunca ilişki denemedim norma doğum yapmak istiyorum bende ama kimse önermiyo piskolojim bozulabilir hatta travma gecirebilirmisim ne yapmalıyım kafam çok karışık çok yazdım kusura bakmayın ama varsa yasayaniniz duyarız yardım
Bende gebelik süresince ilişkiye girmedim vajinismus muyum onu da bilmiyorum enfeksiyon vardı o yüzden mi acı çekiyordum. Ama çatı muayenesi canımı çok acitti doktor büyük ihtimalle Sezeryan olur sen kendini neye hazır hissediyorsun dedi. Sizin Sezeryan mi olacakcanım bende de varmış dr öyle demişti ama farkında değilmişim. Çok ağrı oluodu fmf'ime bağlıodum ben. Henüz doğum şeklim hakkında konuşmadık biz. Ama vajinusmus tan ziyade gebelik süresince ilişkiye girmemiş olmak sıkıntı yaratabilrimiş. ptesi gittiğimde konuşçam. yzarım gene buraya da.
Bizde gebelik boyunca iliskiye girmedik.norml dogumu olumsz mu etkiliyor ki.Bende gebelik süresince ilişkiye girmedim vajinismus muyum onu da bilmiyorum enfeksiyon vardı o yüzden mi acı çekiyordum. Ama çatı muayenesi canımı çok acitti doktor büyük ihtimalle Sezeryan olur sen kendini neye hazır hissediyorsun dedi. Sizin Sezeryan mi olacak
Çok sevindim canım gözün aydın :) Darısı bize inşallah :)Kızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
Dikiş baya var bence sayamadım atılırken doktor da söylemedi ısrarla sormama rağmen, epizyotomi de yapmış ama içerde de yırtıklar var dedisordum sordum ilk doğum için iyi deyip geçiştirdi beni sağolsun
Ben
Ben gece soğuma gelirken bile bebeğim hareket ediyordu hatta sancı odasında nstyr bağlıyken de ediyordu, galiba her zaman azalmıyor hareketleri :)
Bizde gebelik boyunca iliskiye girmedik.norml dogumu olumsz mu etkiliyor ki.
Insallh yoktr oyle bisey doktorads sormaya utanirim.bnmde iliskide aci oldugu zmnlr oluyodu.ne bilim bu dogumu etkilermi.insallh en.kolayindan.olur dogumumzÖyle bir şey varsa eyvah gerçekten aynı sıkıntı bizde de var
Bnmde oyle canim sanki yerlesiyo kafasi ama hareket ettikce karnim alt tarafim her bi yerim sizliyoKızlar benim bebegim bugun çok hareketli. Hani doğmasına yakın Az hareket etmesi gerekti neden Böyle oldu ki acaba? Bide hareket ettikçe vajinanın icini oyuyor sanki neden olabilir
Çok haklisin onları ben şimdiden düşünüyorum. Bide bu akşam baya hareketli nedense onada kafam takıldı
Dikiş var mi peki canım epizyo oldu mu?
Böyle bilmemek ne kötüymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?