2015 Temmuz Anneleri

Canım doğuma yardım etmek Allah'ın işi tevekkül et zaten olmayacak olsa doktor söylerdi sen içini rahat tutarak normalini iste 4 kilo anormal değil üstelik doktorun yanlış ölçme payı var yarım kilo.
Benim kardeşimi annem 4 kilo 750 gram doğurmuş hemde normal doğumla :)

Kızlar benim bebegim bugun çok hareketli. Hani doğmasına yakın Az hareket etmesi gerekti neden Böyle oldu ki acaba? Bide hareket ettikçe vajinanın icini oyuyor sanki neden olabilir

Kızlar benim bebegim bugun çok hareketli. Hani doğmasına yakın Az hareket etmesi gerekti neden Böyle oldu ki acaba? Bide hareket ettikçe vajinanın icini oyuyor sanki neden olabilir
canım bende de oluyo o hareketler.doktora sordum kanala yerleşmeye çalışıyo dedi.gerçi artık sezeryan olucam için yerleşmese de olur yani.doguramıyorum diye diye sezeryan olacağım inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun kavuşalim meleklerimize inşallah..

Çok haklisin onları ben şimdiden düşünüyorum. Bide bu akşam baya hareketli nedense onada kafam takıldı

Dikiş var mi peki canım epizyo oldu mu?
Böyle bilmemek ne kötüymus

Dikiş baya var bence sayamadım atılırken doktor da söylemedi ısrarla sormama rağmen, epizyotomi de yapmış ama içerde de yırtıklar var dedi sordum sordum ilk doğum için iyi deyip geçiştirdi beni sağolsun

Ben

Ben gece soğuma gelirken bile bebeğim hareket ediyordu hatta sancı odasında nstyr bağlıyken de ediyordu, galiba her zaman azalmıyor hareketleri :)

Gözünaydın canım :)) ne güzel bi doğum olmuşş , darısı başımıza inşallah :))

Petitto canım hayırlı olsuuun ! :) minik kızınlaa hep mutlu olun inşallah
Böyle güzel haberler inanılmaz motive ediyor insanı. Darısı bizim başımıza inşallah

Canim bende aynı durumdayim Sezeryan mi olacaksın? ??

Bende gebelik süresince ilişkiye girmedim vajinismus muyum onu da bilmiyorum enfeksiyon vardı o yüzden mi acı çekiyordum. Ama çatı muayenesi canımı çok acitti doktor büyük ihtimalle Sezeryan olur sen kendini neye hazır hissediyorsun dedi. Sizin Sezeryan mi olacak

Bizde gebelik boyunca iliskiye girmedik.norml dogumu olumsz mu etkiliyor ki.

Çok sevindim canım gözün aydın :) Darısı bize inşallah :)

Ben

Ben gece soğuma gelirken bile bebeğim hareket ediyordu hatta sancı odasında nstyr bağlıyken de ediyordu, galiba her zaman azalmıyor hareketleri :)

Neden söylemiyor ki bilmen gerekmez mi. Neyse umarım çok zorlamaz seni.

Ben doğurmayı çok istiyorum artık ama yarın esim kpssye girecek o yüzden 1 gün daha beklese iyi olacak :) bu kadar harekete gelmese diye bende telas yaptim :)

Bnmde oyle canim sanki yerlesiyo kafasi ama hareket ettikce karnim alt tarafim her bi yerim sizliyo

Selam kızlar geçmişi okuyamadım hepiniz çok saolun. Agrı kesici veriyorlar daha iyiyim sıxılarım var biraz.. biran önce kalkıp oğlumu doyasıya kıcaklamak istiyorum . Annem yapıyor herşeyini. Emiyor Allahtan sütümde geliyor. Hemşire sezeryan oldun gelmez mama verelim dedi ama izin vermedim. Ben 7 cm açılana kadar sancı çektim sonuçta sütümde geldi.. ama çok zor uyandırıp veriyoruz oglum uykucu çıktı bizden bu kadar. Allah sizlere de tattırsın biran önce

Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum öyle olsa doktorlar tavsiye ederdi doğumu kolaylaştırmak için sadece bol bol yürüyüş ve yüzme onerdiler

Canım son haftalarda benimde öyle oluyor bazen çok hareketli bazende hiç hareket yok doktorum normal demişti sen yinede kontrole gidince sor doktoruna
Çok haklisin onları ben şimdiden düşünüyorum. Bide bu akşam baya hareketli nedense onada kafam takıldı

Dikiş var mi peki canım epizyo oldu mu?
Böyle bilmemek ne kötüymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…