2015 Temmuz Anneleri

Insallh yoktr oyle bisey doktorads sormaya utanirim.bnmde iliskide aci oldugu zmnlr oluyodu.ne bilim bu dogumu etkilermi.insallh en.kolayindan.olur dogumumz

Insallah oyle olur duadan başka bir şey gelmiyor elden

Bnmde oyle canim sanki yerlesiyo kafasi ama hareket ettikce karnim alt tarafim her bi yerim sizliyo

Aynen benim de öyle.

İyi yapmissin ne güzel sütün gelmiş. Uyandirip emzirin paşayı sarilik olmasin

Bende sağlıkla doğurmak istiyorummmm ama hala tık yok bugün çatı muayenesi olduk taa haftaya Perşembe randevumuz of offfff

Merhaba teyzeleri biz bugun 3 gunluk olduk buyuyoruz artik oglum aciktiginda uyanip agliyo en azindan ilk 2 gun uyandırmak kabustu..insan kiyamiyo da hastanede hemsireler ayagina vuruyolar acimadan uyansin diye insanin ici gidiyo.ilk gunler sutum az diye mama verdik hastanede cunku kan sekeri düşüktü.bugun sezeryanin ustunden 3 gun gecince dr banyoya izin verdi.ilik bi dus alinca sutum arttı cok sukur hic mama vermedim ve 2 kez kaka yapmis bi kakaya bu kadar mi sevinilir bu arada ilk sut renksiz su gibi geliyo hastanede hemsireler sikinca göğsümü sadirdim ben beyaz bekliyodum cahillik iste......hastaneye mutlaka gogus ucu kremi goturun 2. Gunden acmaya basladi uclarim.kremi surup kalkanla dolsiyorum surekli simdide.kıyafete surtunce acaip tahris oluyo..hastanedw depend kilot bezlerden kullandim sonda cikarildiktan itibaren memnun kaldim ama sonra dikis yerlerin in acik kalmasini oneriyolar hava alsi diye kanama azalinca kilot ve pede gectim....su an tek sikintim 3 numara buyuyen ayaklarim ozellikle ayak bileklerim okadar sis ki anlatamam.hamilelikte ayak numaram bile ayniydi sezeryandan sonta noldu anlamadim ayaklarim hatta bacaklarim dize kadar gergin davul gibi uyusuk sanki bana ait degil zor yuruyorum kizlar..yarin bebisin kontrolu var nasi cikicam bilmiuorum...dogumdan sonra sadece 2 kilo vermisim.bebek 3 kilo dogdu.bu odem nwden oldu nasil ne zaman gideceke bilmiyorum ...
Dua edin nolur... Bu arada takip edemiyorum tek tek dogum yapan herkese hayirli olsun...yapmayalar da az kaldi sabredin...uyku uyuyabildiginiz anlarin tadini cikarin son kez ha bi de dr.uma korse kullanabilir miyim dedim tehlikeli dedi bana sezeryandan sonra.oysaki ben almistim bile. Napicam bilmiyorim gobek kalsin da istemiyorum

Bugun birden ayaklarim sisti. Simdiye kadar ufacik bi sislik olmamisti. anlamadim noldu. Tuzlu yemiyorum. Seker hamur isi meyve karbonhidrat zaten yasak anlamadım
bi kac gundur basim cok agriyor yataktan cikamadim o mu yapti acaba

Eklentiler

• 20150704_022624.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 92
Cok sacma ya nebileyim tamam ultrsyn zararlidir ama bukdrda olmaz bence kalp atisina suyuna esine bakilmasi lazim allah korusun ihmalemi gelir.

Cok sacma ya nebileyim tamam ultrsyn zararlidir ama bukdrda olmaz bence kalp atisina suyuna esine bakilmasi lazim allah korusun ihmalemi gelir.

Kalp atisina her gittigimde bakiyolar kucuk bi aparatla, fakat ne suyuna ne kilosuna bakmiyolar.
Bencede biraz ihmalcilik, ayda bikere baksalar bile kafi.

Bugun birden ayaklarim sisti. Simdiye kadar ufacik bi sislik olmamisti. anlamadim noldu. Tuzlu yemiyorum. Seker hamur isi meyve karbonhidrat zaten yasak anlamadım
Geçmiş olsun bence yatakdan kalkamadığın için hareketsizlikten şişmiştir en azından ayaklarının altına yastık koy yüksekte dursun baya şişmiş acaba yinede bir tansiyonuna baktırsan mı . Bu arada bebişin hareketleri nasıl

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah. Geçen sene benim bir arkadaşımda sezeryan ile doğum yapmıştı onun yanına hastaneye gitmiştim hemşire geldi bebeği emzirmeniz lazım dediler ee uyuyor dediler kaldırıcaz dedi totosunu bir cimcik attıl benim içim gitti :) şimdi anne olunca ayrı bir içim gidicek . ooo kuzu onlar ya :) bende bugün iki tane korse aldım inşallah zararı yoktur da kullanmaya başlayabilirim. Senin sezeryan dikiş mi yapıştırmamı . Hasta bezi arkadaş vermişti onu koydum ama en iyisi bende depent alıyım

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah. Geçen sene benim bir arkadaşımda sezeryan ile doğum yapmıştı onun yanına hastaneye gitmiştim hemşire geldi bebeği emzirmeniz lazım dediler ee uyuyor dediler kaldırıcaz dedi totosunu bir cimcik attıl benim içim gitti :) şimdi anne olunca ayrı bir içim gidicek . ooo kuzu onlar ya :) bende bugün iki tane korse aldım inşallah zararı yoktur da kullanmaya başlayabilirim. Senin sezeryan dikiş mi yapıştırmamı . Hasta bezi arkadaş vermişti onu koydum ama en iyisi bende depent alıyım

Olsun çok şükür sağlıcakla kucağına aldın iyisiniz ya ikincisi temmuzda olur :)))) amin inşallah hepimiz mutlu sağlıklı bebeişler yetiştirirz . Benimde inşallah pazartesi 11 de sen taze annesin lütfen dua et kızımı sağlıcakla kucağıma alayım bizde bu mutluluğu yaşıyalım azıcık korkuyorum da :)

Canm gecmis olsun. Bende simdiye kadar sislik nedir bilmiyodum. Dun ilk kez sisti. Noldu niye oldu bende anlamadim be dun tum gun yatmistim. Bugun nst de hemsire tansiyona bakti 13-9 ckti ki benim hep 10-6 falandir. Bende sasirdim. Ondan oldu heralde. Sicaklarda etkiliyo. Bide artik son zamanlarimiz. Dikkat et canim

Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Canım çok ama çok geçmiş olsun ciğerlerimi tam gelişmemiş umarım ciddi birşey yoktur ve şuanda çok iyidir . Moralini yüksek tut lütfen sütün gelsin ki hemen paşayı besle

Şişme ve baş ağrısı preklemsinin en önemli belirtisi diye azönce okudum bende de oldu uyuyamıyorum ödemden ellerim kapanmıyor ama seninki çok fazla canım Cumartesi deme hemen doktora bir git idrarına baksınlar protein var mı seni endişelendirmek istemem ama Allah korusun son haftalara kadar gelip ihmal yüzünden kötü bişey olmasın

Hayirli olsun canim Allah anali banali afiyetle buyutsun duana ictenlikle koca bir amiiinn :))

Kızlar benim bebegim bugun çok hareketli. Hani doğmasına yakın Az hareket etmesi gerekti neden Böyle oldu ki acaba? Bide hareket ettikçe vajinanın icini oyuyor sanki neden olabilir
Benimkide inanilmaz hareketli oluyor canim bazen bazende sakin uyuyor uyaniyor sanirim :) aynen resmen alt tatafa tunel aciyo sanki nasil baski yapiyo hatta diyorum smdi nisan gelcek ins normal dogum icin yer yapiyordur kuzum

Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Çok geçmiş olsun canım inşallah her şey tez zamanda yoluna girer ve bebişin iyileşir. Dualarını eksik etme ve güçlü olmaya çalış Allah sağlık şifa versin miniğinize.

Kızlar benim bebegim bugun çok hareketli. Hani doğmasına yakın Az hareket etmesi gerekti neden Böyle oldu ki acaba? Bide hareket ettikçe vajinanın icini oyuyor sanki neden olabilir
Bence kanala girme denemeleri bunlar diye düşünüyorum. Bizimkinin de ayağı ağzımızdan çıkacak gerine gerine bi hal oluyor bazen gülesim geliyor minnoşa öyle yaptı mı

Kızlar yalnız olmadığımı görünce rahatlıyorum ya uykusuzluk varis ödem derken şimdi de basur mahvetti beni bugün apse yapmış şişmiş oturamıyorum Allah günah yazmasın ne zaman doğacak diye bugün uykularım kaçtı artık neye sabredeceğimi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…