2015 Temmuz Anneleri

Annemde geldii artık doğurabiliriiimm
Sanki bişmişin gibi kızlar suyum geldiiiiiii
Cok az pembemsi sıvıda geldi iki kere sancı girdi 45 dakıka arayla sabaha kadar durmayı ona göre harelet etmeyi düşünüyorım
Tecrübelilere bi sorum var
Su geldikten sonra hemen hastaneye gitmek istemiyorum sancıyı evle yoğurup oyle git diyorlar bi sıkıntı olmaz demiiiiiii

Canım suyun tamamen geldiyse bildiğim kadarıyla gitmen lazım. Bence çok bekleme derim. Hadi bakalım gözün aydın. Kolay doğumun olsun. Sağlıkla kucağına al bebeğini

Canım suyun tamamen geldiyse bildiğim kadarıyla gitmen lazım. Bence çok bekleme derim. Hadi bakalım gözün aydın. Kolay doğumun olsun. Sağlıkla kucağına al bebeğini
Yok sanırım hepsi gelmedi cünkü ara ara sızıntı oluyor devam ediyor ped koydum bakallım dinliyorum bebegi hareketi de var

Yok sanırım hepsi gelmedi cünkü ara ara sızıntı oluyor devam ediyor ped koydum bakallım dinliyorum bebegi hareketi de var
Bende eylul basi bekliyorum kuzumu insallah uyuyamadim temmuz annelerini okuyayim dedim)))kolay dogumlar diliyorum cnm suyun acilmissa doktorunu ara bence

Gecmis olsun cnm doktora sordunuzmu acaba normal dogum oneriyormu basur sorunu varsa merak etdim benimde sorunum varda

Gecmis olsun cnm doktora sordunuzmu acaba normal dogum oneriyormu basur sorunu varsa merak etdim benimde sorunum varda
Çok ağrım vardı komşum daha da beter oluyor doğumdan sonra dedi bende buhaftaki kontrolde sordum şuanki şikayetin için istersen fitil yazayım rahatlatır dedi normal doğumun daha beter ettiğini internetten mi okudun inanma öyle şeylere dedi ıkınmaktan kötüleşiyomuş dedim ama adam yok öyle bişey diyor

Cnm bendede o sorunoldugu icin hep soruyorumgecenlerde bi arkadasima sordum kuzenini anlatdi kuzenindede varmis normal dogurmus basur sorunu baslamis sonrada basur amelyat olmus gozum korkdu acikcasi benim

Dogum yapan herkese hayırlı olsun hepiniz kahramansınız♥♥
Kızlar benim ayaklarım bildiginiz davul daha önce yazmıstm idrarda keton ve protein cıkmıştı ama doktorum önemli degil demisti ama ayaklarımın üstüne zor basıyorum
bir de doktorum temmuz ayi boyunca izne çıkmış bu dördüncü doktor degistirisim cok tedirginimmm

Yapistirma canim ama hic bi fikrim yok hangisi daha iyi

Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Canim kiysmam sana.iyi olacak bebegin Allahin izniyle icini ferah tut.seni cok iyi anliyorum korkuyorsun onceki tecrubelerinden ama sakin korkma bebegin seni hisdeder annesi moralini yuksek tut göreceksin birlikte cikicsksiniz insallah.Allah yar ve yardimciniz olsun

Canım bende epidural sezeryan oldum dün. Agrı kesici verdiklerinde iyiyim. Ama mesela şimdi etkisi geçiyor dikiş yerlerim acıyor çok. Ne zaman ilk ayaga kaldırıyorlar? Çok acı çekiliyor mu? Her tarafım tutuldu gibi ama yatakta bile zor kıpırdanıyorum ben ya

Haber var mı doğum yapmışlar mı

Meral sezeryanla dogum yapmis ama gizemden ses yok.

Benimkide inanilmaz hareketli oluyor canim bazen bazende sakin uyuyor uyaniyor sanirim :) aynen resmen alt tatafa tunel aciyo sanki nasil baski yapiyo hatta diyorum smdi nisan gelcek ins normal dogum icin yer yapiyordur kuzum

Aynen bende bi anda suyum boşalacak sanıyorum :)

Bence kanala girme denemeleri bunlar diye düşünüyorum. Bizimkinin de ayağı ağzımızdan çıkacak gerine gerine bi hal oluyor bazen gülesim geliyor minnoşa öyle yaptı mı

Insallah öyledir bacı bebekler dogumda bir kaç gün kala ters dönüyor bende ondan şüpheleniyorum bazen

Canım hayırlı dogum olsun inşşallah. :)

Doğumumuz aynı gün görünüyor yaaa ben neden doğuramıyorum

Canım çok uzun tutma doktora gitmeyi en azından arayıp söyle bence suyunun geldiğini çünkü su geldikten sonra çok fazla uzun sürenin geçmesi enfeksiyon riskini artırıyor. Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabb'im :)

Hepinize günaydın

Doğum yapan herkese hayırlı olsun diyorum Umarım zorlanmadan geçirirsiniz lohusalık döneminizi Ben salı günü için gün aldım Aylar çabucak geçti ama şu son günler hiç geçmiyor Benim gibi hala doğuramayıp bekleyenlere de sabırlar diliyorum

Spinal ya da epidural anesteziden ortalama 8 saat sonra ayağa kalkmaya yavaşça çalışabilirsiniz. Başınız yüksekte olsun yatarken :) Çıkınca bol kafein içeren kahve, çay içiyorsunuz baş ağrısı çekmemek için. Dikişler alınana kadar ağrınız olur biraz ama Dr banyonuzu şu gün yapın dediğinde en azında rahatlarsınız. Allah analı babalı büyütsün bu arada canım gözünüz aydın

Yok tık yok..tuvalete gidip kontrol etmekten gına geldi.pazartesiye kadar eylem başlamazsa doktor sezeryana alacak..bebek 4200 görünüyor.hem tarihi geçti hem de iri bebek olması nedeniyle doktor daha fazla riske girmeyelim dedi ..ben de haftasonu gelir diye düşünüyordum ama yine bir belirti yok..sadece gün içinde olan düzensiz kasılmalar, adet sancısı gibi ara ara ağrı..alttan muayene de oldum ne kanama ne bişe..

Hayırlısı olsun canım sıkma canını normal ya da sezaryen ne farkeder önemli olan bebişinin sağlığı Allah güzel bir doğum nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın. Burda hergün yeni bir anne olarak fark ettiğim bir şeyi yazayım dedim. Dün medela dan süt sağma makinası kiraladık. Çünkü göğüsüm top top bilye gibi sertleşti ve acısından kıyafet giyemez bebeğimi emziremez duruma geldim. Demiştim ya ağbimin eşi çocuk doktoru o kesinlikle başka pompa alıp paranı çöpe atacağına medela kirala dedi. Hakkaten doğruymuş. Bu hastanelerde olan süt sağma makinalarından ve sütümü anca sağıyor. Yarım saatte anca 30 cc süt geliyor ve bu bebe ğe 2 saatte bir verilen bir öğün. Size tavsiyem kesinlikle bu pompadan kiralayın benim göğsümü bebek boşaltamayınca bildiğiniz hastalandım ateşim falan başladı. Dün akşam 8 de geldi pompa ve ilk kez hem bebeğim doyuyor hem de ben biraz rahatlıyorum. Henüz 3 kez sağdım bir kaç güne sütüm açılır. Benden günün gerekli notu bu kadar. Bugün doğum yapacak annelere çok kolaylıklar diliyorum. Herkesi öpüyorummmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…