- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.761
Sanki bişmişin gibi kızlar suyum geldiiiiiiiAnnemde geldii artık doğurabiliriiimm
Sanki bişmişin gibi kızlar suyum geldiiiiiii
Cok az pembemsi sıvıda geldi iki kere sancı girdi 45 dakıka arayla sabaha kadar durmayı ona göre harelet etmeyi düşünüyorım
Tecrübelilere bi sorum var
Su geldikten sonra hemen hastaneye gitmek istemiyorum sancıyı evle yoğurup oyle git diyorlar bi sıkıntı olmaz demiiiiiii
Yok sanırım hepsi gelmedi cünkü ara ara sızıntı oluyor devam ediyor ped koydum bakallım dinliyorum bebegi hareketi de varCanım suyun tamamen geldiyse bildiğim kadarıyla gitmen lazım. Bence çok bekleme derim. Hadi bakalım gözün aydın. Kolay doğumun olsun. Sağlıkla kucağına al bebeğini
Bende eylul basi bekliyorum kuzumu insallah uyuyamadim temmuz annelerini okuyayim dedim)))kolay dogumlar diliyorum cnm suyun acilmissa doktorunu ara benceYok sanırım hepsi gelmedi cünkü ara ara sızıntı oluyor devam ediyor ped koydum bakallım dinliyorum bebegi hareketi de var
Gecmis olsun cnm doktora sordunuzmu acaba normal dogum oneriyormu basur sorunu varsa merak etdim benimde sorunum vardaKızlar yalnız olmadığımı görünce rahatlıyorum ya uykusuzluk varis ödem derken şimdi de basur mahvetti beni bugün apse yapmış şişmiş oturamıyorum Allah günah yazmasın ne zaman doğacak diye bugün uykularım kaçtı artık neye sabredeceğimi şaşırdım
Çok ağrım vardı komşum daha da beter oluyor doğumdan sonra dedi bende buhaftaki kontrolde sordum şuanki şikayetin için istersen fitil yazayım rahatlatır dedi normal doğumun daha beter ettiğini internetten mi okudun inanma öyle şeylere dedi ıkınmaktan kötüleşiyomuş dedim ama adam yok öyle bişey diyorGecmis olsun cnm doktora sordunuzmu acaba normal dogum oneriyormu basur sorunu varsa merak etdim benimde sorunum varda
Cnm bendede o sorunoldugu icin hep soruyorumgecenlerde bi arkadasima sordum kuzenini anlatdi kuzenindede varmis normal dogurmus basur sorunu baslamis sonrada basur amelyat olmus gozum korkdu acikcasi benimÇok ağrım vardı komşum daha da beter oluyor doğumdan sonra dedi bende buhaftaki kontrolde sordum şuanki şikayetin için istersen fitil yazayım rahatlatır dedi normal doğumun daha beter ettiğini internetten mi okudun inanma öyle şeylere dedi ıkınmaktan kötüleşiyomuş dedim ama adam yok öyle bişey diyor
Yapistirma canim ama hic bi fikrim yok hangisi daha iyiHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah. Geçen sene benim bir arkadaşımda sezeryan ile doğum yapmıştı onun yanına hastaneye gitmiştim hemşire geldi bebeği emzirmeniz lazım dediler ee uyuyor dediler kaldırıcaz dedi totosunu bir cimcik attıl benim içim gitti :) şimdi anne olunca ayrı bir içim gidicek . ooo kuzu onlar ya :) bende bugün iki tane korse aldım inşallah zararı yoktur da kullanmaya başlayabilirim. Senin sezeryan dikiş mi yapıştırmamı . Hasta bezi arkadaş vermişti onu koydum ama en iyisi bende depent alıyım
Canim kiysmam sana.iyi olacak bebegin Allahin izniyle icini ferah tut.seni cok iyi anliyorum korkuyorsun onceki tecrubelerinden ama sakin korkma bebegin seni hisdeder annesi moralini yuksek tut göreceksin birlikte cikicsksiniz insallah.Allah yar ve yardimciniz olsunSelam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
ben hamilelikten önceki bedenimi seçtim. Ama burda arkadaşlar önceki bedenin bi fazlasını alıp bir süre kullandıktan sonra bir beden daha küçük alıp kullanmayı önermişlerdi.Bir de gittigidiyor.com daki korsenin bedenini nasıl seçicez ?
Merhaba teyzeleri biz bugun 3 gunluk olduk buyuyoruz artik oglum aciktiginda uyanip agliyo en azindan ilk 2 gun uyandırmak kabustu..insan kiyamiyo da hastanede hemsireler ayagina vuruyolar acimadan uyansin diye insanin ici gidiyo.ilk gunler sutum az diye mama verdik hastanede cunku kan sekeri düşüktü.bugun sezeryanin ustunden 3 gun gecince dr banyoya izin verdi.ilik bi dus alinca sutum arttı cok sukur hic mama vermedim ve 2 kez kaka yapmis bi kakaya bu kadar mi sevinilirbu arada ilk sut renksiz su gibi geliyo hastanede hemsireler sikinca göğsümü sadirdim ben beyaz bekliyodum cahillik iste... ...hastaneye mutlaka gogus ucu kremi goturun 2. Gunden acmaya basladi uclarim.kremi surup kalkanla dolsiyorum surekli simdide.kıyafete surtunce acaip tahris oluyo..hastanedw depend kilot bezlerden kullandim sonda cikarildiktan itibaren memnun kaldim ama sonra dikis yerlerin in acik kalmasini oneriyolar hava alsi diye kanama azalinca kilot ve pede gectim....su an tek sikintim 3 numara buyuyen ayaklarim ozellikle ayak bileklerim okadar sis ki anlatamam.hamilelikte ayak numaram bile ayniydi sezeryandan sonta noldu anlamadim ayaklarim hatta bacaklarim dize kadar gergin davul gibi uyusuk sanki bana ait degil zor yuruyorum kizlar..yarin bebisin kontrolu var nasi cikicam bilmiuorum...dogumdan sonra sadece 2 kilo vermisim.bebek 3 kilo dogdu.bu odem nwden oldu nasil ne zaman gideceke bilmiyorum ...
Dua edin nolur... Bu arada takip edemiyorum tek tek dogum yapan herkese hayirli olsun...yapmayalar da az kaldi sabredin...uyku uyuyabildiginiz anlarin tadini cikarin son kezha bi de dr.uma korse kullanabilir miyim dedim tehlikeli dedi bana sezeryandan sonra.oysaki ben almistim bile. Napicam bilmiyorim gobek kalsin da istemiyorum
Haber var mı doğum yapmışlar mı
Benimkide inanilmaz hareketli oluyor canim bazen bazende sakin uyuyor uyaniyor sanirim :) aynen resmen alt tatafa tunel aciyo sanki nasil baski yapiyo hatta diyorum smdi nisan gelcek ins normal dogum icin yer yapiyordur kuzum
Bence kanala girme denemeleri bunlar diye düşünüyorum. Bizimkinin de ayağı ağzımızdan çıkacak gerine gerine bi hal oluyor bazengülesim geliyor minnoşa öyle yaptı mı
Sanki bişmişin gibi kızlar suyum geldiiiiiii
Cok az pembemsi sıvıda geldi iki kere sancı girdi 45 dakıka arayla sabaha kadar durmayı ona göre harelet etmeyi düşünüyorım
Su geldikten sonra hemen hastaneye gitmek istemiyorum sancıyı evle yoğurup oyle git diyorlar bi sıkıntı olmaz demiiiiiii
Canım çok uzun tutma doktora gitmeyi en azından arayıp söyle bence suyunun geldiğini çünkü su geldikten sonra çok fazla uzun sürenin geçmesi enfeksiyon riskini artırıyor. Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabb'im :)Sanki bişmişin gibi kızlar suyum geldiiiiiii
Spinal ya da epidural anesteziden ortalama 8 saat sonra ayağa kalkmaya yavaşça çalışabilirsiniz. Başınız yüksekte olsun yatarken :) Çıkınca bol kafein içeren kahve, çay içiyorsunuz baş ağrısı çekmemek için. Dikişler alınana kadar ağrınız olur biraz ama Dr banyonuzu şu gün yapın dediğinde en azında rahatlarsınız. Allah analı babalı büyütsün bu arada canım gözünüz aydınCanım bende epidural sezeryan oldum dün. Agrı kesici verdiklerinde iyiyim. Ama mesela şimdi etkisi geçiyor dikiş yerlerim acıyor çok. Ne zaman ilk ayaga kaldırıyorlar? Çok acı çekiliyor mu? Her tarafım tutuldu gibi ama yatakta bile zor kıpırdanıyorum ben ya
Hayırlısı olsun canım sıkma canını normal ya da sezaryen ne farkeder önemli olan bebişinin sağlığı Allah güzel bir doğum nasip etsin inşallahYok tık yok..tuvalete gidip kontrol etmekten gına geldi.pazartesiye kadar eylem başlamazsa doktor sezeryana alacak..bebek 4200 görünüyor.hem tarihi geçti hem de iri bebek olması nedeniyle doktor daha fazla riske girmeyelim dedi ..ben de haftasonu gelir diye düşünüyordum ama yine bir belirti yok..sadece gün içinde olan düzensiz kasılmalar, adet sancısı gibi ara ara ağrı..alttan muayene de oldum ne kanama ne bişe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?