2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin :) ben suan 36+6 yim 70 kg yum 16 kg aldim ilk kizim 3190gr 48cm dogdu dun dra gittim karnimdaki tosuncuk 36+5te 3751gr 53 cm gozukuyo saka gibi maasallah ulrason degerine gorede 38+6da boyle iri bebegi olan varmi . Ultrason verileri yanlis olabilirmi yada.. aldigim yeni doganlarin hic birini giyindiremicm sanirim

Yenidoğan kıyafetleri olyor mu bebelere? Bu arada ben bezi huggis almştım, ne kadar minik kvde de şaırdı ben de şaşırdım.
Yenidoğan hastane çıkışı şuan tam oluyo en fazla 2 hafta daha giyer spnra olmuyo olsada rahat olmuyo. Molfix aldım oda öyle benimkine tam hatta beli bol ama bundan sonrakini 2 numara alıcaz heralde

Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Canım Rabbim yaşatsın biran önce kucağına alıp evine dön inş sen gönlünü ferah tut Rabbim feraha çıkarır inş dualarım seninle.

Gunydin cnm.bi arkadasim daha demisti.bu makine kiralamyi kndisi 250 lira verip almis hic guzel cikmamis sutunu sagmiyomus geri iade etmis kavga dovus :).bu jastanedekiler cok iyi demisti.insallh bizde sagliklica dogururuzda sutumuzde olur :)

Gunydin cnm.iri bebegiboln varmi bilmiyorumds.bnmde bi ara hep ilerdeydi simdi geriye dustu bnde ona uzuluyorum bn cocugumu besleyemiyorum diye. karin gelisimi geri gozukuyo .ultrasyonda hata bayi olabiliyo.tandik dogumbyapti 3.5 kiloya yakin demisler 2.5 kg dogmus.

Günaydın arkadaşlar, dün saat 19:21 de dünyalar güzeli bi kızım oldu. 4450 gr 57 cm simsiyah saçlı minicik burunlu,yumuk gözlü pamuk gibi. Darısı hepinizin başına, biraz sorunlu bi doğum oldu ama eve çıkınca ayrıntılı yazarım. Şimdilik bu kadar

Ciddimisin okadar fark ediyomu ya .. bende korktum daha gunum cok var okadar iri olmasi banada tuhaf geldi .. hastaneye gidrken yanima ne alicagimi sasirdim:) seninki niye geri dustu nekadar var dogumuna veriler ne gosteriyo?

Maasallah Allah uzun saglikli omurler versin seninde bol sutun olsun insallah

Gunydin cnm.bi arkadasim daha demisti.bu makine kiralamyi kndisi 250 lira verip almis hic guzel cikmamis sutunu sagmiyomus geri iade etmis kavga dovus :).bu jastanedekiler cok iyi demisti.insallh bizde sagliklica dogururuzda sutumuzde olur :)
İnşallah canım ben ankara da yım internetten ana bayisini aradım. 3 saatte eve getirip anlattılar. İlk ay eve teslim ücreti 20 tl+ pompa seti 50 tl+ makina kirası 80 tl olmak üzere 150 tl ödedik. Artık aylık sabit 80 tl ödeyeceğiz. Çektiğim acıyı ve bebeğimin ani kilo kaybedişlerini bilseniz resmen 500 tl deseler yine kiralayacaktım. 3 gündür ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı. Benden tavsiye ben ebdeyim kendim emziririn dedim ama bebeğim çekemiyo sütümü. Aklınızın bir köşesinde olsun bu yol.

Masallah canim sevsinler yumuk gözlü prensesi...

Canım benim öyleydi. Bazen artı eksi olabiliyor dediler ama benim aynen denen kiloda doğdu. Sadece bebeğin elleri gözleri çok şişti. inmeye başladı birde üstüne kilo kaybetti.

Sanada kızınada maşallah canım çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etti. Doğum zor olmuş ama şimdi iyisindir inşallah. Haberlerini bekliyoruz canım

Kizlar gunaydin bende ogluma yarin kavusuyorum insallah zaten doktor yok o yok bu desede alicam artik yoksa olumu benim elimden olucak artik

Ilk bebegimde kullanmistim mavi takim cantasi gbi gezdiriyordum yanimda .. zamanla sutunu kesiyo ama bebegin guclenene kadar kullanmani tavsiye ederim ve mumkunse biberon disi biseyle ver alismasin kolaya benim uzamis sarilim vardi memede uyuyodu hep oyuzden kiralamistim ama bi sure sonra gogus uclarim vakumun dibine kadar dayaniyodu cekmiyodu yani artik 4 ay snrada kesildi zaten bebeginin seni emmesi icin zorla biberona alisirsa seni emmez sutunde kacmasin dikkat et ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…