2015 Temmuz Anneleri

Canım benim öyleydi. Bazen artı eksi olabiliyor dediler ama benim aynen denen kiloda doğdu. Sadece bebeğin elleri gözleri çok şişti. inmeye başladı birde üstüne kilo kaybetti.
Boyle giderse 4500 fln olur ozmn 10 gunde yarim kg almis bnmki 4 cm de uzamis .. ben yinede bi hata oldugunu dusunuyorum artis cok fazla geldi . Allah saglikli sihatli olmasini nasip etsin hepimizinkinin

Senin kac günün geçti? Bu gidişle benim de geçecek son 3 olmasina rağmen hic belirti yok

Çok heycanlıııuıııı
@Gizemm59 @mmeerraall
Doğum yaptınız mı canlarrrr

Meral le akşam konuştuk sezeryan dogum oldu. Çatı muayenesinden sonra kanamasi durmayınca acil sezeryana alınmis. Kızını kucağına almış ama gizemden hala haber yok

605047"]gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah kuzunu.sezaryanın nasıl geçti canım zor oldumu?[/QUOTE]

Sağol cnm inşallah darısı sizlere olsun :)
Yok zor değildi benm cuma olacaktı salı nişangeldi apar topar gittik hafif sancılarımda başlamıştı doğuma girmeden nst de 95-100 gösteriyordu sanırım 2buçk civarı girdim sezeryana 14.57 de kızım doğmuş ama benm çıkmam daha uzun sürmüş. Çıktıktan sonra geceye kadar ağrı oldu ama öyle dayanılmayacak gibi ağrılar değildi ben daha zor olur diye korkuyordum ama korktuğum kadar değilmiş gece yürüttüler beni ondan snra zaten ufak ufak yürümeyle hızla iyileşiliyorsun. Ama evdede bir süre bol dinlenmek gerek çünkü ben iyiyim diye dün çok yordum kendimi gece ağrılarım oldu bugnde biraz ağrım var. Bir süre kendini zorlamamak gerekiyormuş. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla geçsin doğumlarınızz:) ben tümm temmuz annelerine ve diğer anne adaylarına dualarımı yolluyorum

Maşallah cnm kuzuna :) üzülme giydirirsin cicilerini benm kızım biraz minik 3032 gr 48 cm doğdu ama yenidoğan takımlarının içinde yüzüyor resmenn 50cm yazıyor hepsinde ama Bebek 60 cm bile olsa giyer merak etme :)

Ciddimisin okadar fark ediyomu ya .. bende korktum daha gunum cok var okadar iri olmasi banada tuhaf geldi .. hastaneye gidrken yanima ne alicagimi sasirdim:) seninki niye geri dustu nekadar var dogumuna veriler ne gosteriyo?
.nettede okudum oyle olnda var 3 kg diyip 4e yakin dognda.bnmkinin kilosu norml boyu flnda ama karin gelisimi geri gosteriyo bnde anlmadim doktr bisey olsa derdi diye dusunuyorum.kilosu 2600 iki hftada 400 gr almis norml almis yani.ama dedigim gbi karni 2 hfta geri gosteriyo ve sey sadece 3 gun.ilerlemis.36.hftama yeni girdim.doktora sorcm haftaya ne dicek.pimpirikli doktorum gorse bisey derdi herhlde.nette beslnemiyo yazmislr beslenemiyosa bu cocuj nasil.kilo slmis oluyo.bilmiyorum.ins.sagliklica dogr dknti yasamyiz.bnm.ilk defa boyle oldu.

Aminn inşallahh artık bizim için onların sağlılığından mutluluğundan önemlisi yokk :)) aylardır aklımız fikrimiz onlarda
Etmezmiyimm inşallah sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumun kuzunu sağlıkla al kucağına doğuma girerkende hep dua ettim hepimiz için Allahım kabul etsin inşallah dualarımızı. Heyecan dorukta artık çok az kaldı :) güzel haberlerini bekliyorum

Maşallah size sağlıklı mutlu uzun ömürleriniz olsun güzel kızınla :) hayırlı evlat olsun inşallahh gözünaydınn

Hayırlısı olsun canım sıkma canını normal ya da sezaryen ne farkeder önemli olan bebişinin sağlığı Allah güzel bir doğum nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim..önemli olan sağlıkla kucağa almak tabi..ama cok heveslenmiştim normal doğuma..

Cok sukur bebek hareketleri iyi. Tansiyonumu da normal cikti. 11/8 gb. Basim cok sukur bugun agrimiyor yuruyus yapim belki atarim ödemi. Sen nasilsin bebisin nasıl :)

Normal mi doğırdun? .benim kız da ultrasonda 4200 görünüyo.40+2 haftam..pazartesi artık sezeryanla alcam diyo doktor.ben de bir umut şu 2 gün başöar belki doğum eylemim diye umut ediyorum..

Sana da gecmis olsun canim. Benim tansiyonum normal cikti. Sanirim yatmamak gerekiyor. Hemen ödem başlıyor demekki. Bugun ins cikip yuruyus yapacağım

Sana da gecmis olsun canim. Benim tansiyonum normal cikti. Sanirim yatmamak gerekiyor. Hemen ödem başlıyor demekki. Bugun ins cikip yuruyus yapacağım
Bnmde oldu iki uc gundr ewdeyim yurumedim.hmn elim sisti gene .bol su icip yuruyus iyi olck .su icip yuruyuncede sknti oluyo dakka basi tuvaletim geliyo :)

Karni gelismemis die bisey ilkdefa duyuyorum druna detayli incelettir aklinda bi soru kalmasin ben cok fazla dondurma yiyorum belkide o iyi geliyodur kilo almasina ... saglikli olsunlarda gerisi hic onemli diil 3kg da olsa olur 4 kgda olsa olur bnm icin :)

Yok canim gebelik zehirlenmesi degildir. Cunku benim cocuklugumdan beri kronik bas agrilarim var. Hamileligimin oncesinde de tedavi goruyordum. Doktor da biliyor ve takip ediyor. Tansiyonum ve bebek hareketlerim cok sukur iyi. Doktor bunlari takip etmemi istemisti. Sanirim hareketsizlik yuzunden oldu. Aksi halde hemen giderim doktora.

Bnde dondurma fln yiyorum norml almsi gerek.kiloyu almis.karin gelisimi geri bn ultrasyon kagidinda oyle gordum.kadinda bayagi inceliyo herbiseyine bakiyo.ama hftaya gene sorcm.sknti mi var diye. .bnmki boya veriyo kilosunu sanirim.:)

Bnmde oldu iki uc gundr ewdeyim yurumedim.hmn elim sisti gene .bol su icip yuruyus iyi olck .su icip yuruyuncede sknti oluyo dakka basi tuvaletim geliyo :)
Valla ben de disari cikarken su icmeye korkuyorum. Eve gelince surahi elimde geziyorum. Sonra tuvaleti kimseye kullandirtmiyorum.

Sagol canm. Ben basim agridigindan yatmistim. Tansiyonm yukselmis iste. Hersey bizler icin canim. Su son zamanlarada dayanip bebisimiZi kucagimiza alalim insalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…