- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.981
Ben gecen hafta 8+3 te gittim 3 hafta sonra gel dedi.ozaman bir ise yaramiycak mi o tarihte gitmem.hic testten bahsetmedi.
Amin canim Allah razi olsun.Allah hepimizin gonlune gore hayirli saglikli evlatlar versin.herkese cok dua ediyorum.hamile kadinin duasi daha kabul olurmus.bakalim kizlarim da erkek olsun cok istiyorlar ama nasip.isim kavgalari basladi bile.Maşallah cnm. Ne mutlu sana. Üçüncü bebiş olacak demek. Deneyimlisinde ne güzel. Cinsiyeti hakkınde hiçbirşey anlamıyorum ne yazık ki. Yardımcı olmayı çok isterdim. Rabbim gönlüne göre verir inş.
Canim benim haftasonu giriyo araya.12+4 de gitsem olur mu ki ikili test icin
Ay seninle aynı psikolaji içersindeyiz bende oraya attım foto seninkini de gördüm kimse cevap yazmadıGunaydinlarsayfalar ilerledi yazamadim kac gundur.bu sabah cici uyandim.guzelce kahvaltimi yaptim.bulantisi kusmasi olan arkadaslarimin Allah yardimcisi olsun.dun kontrolum vardi.10+1 olmusuz.cok sukur saglikli.cinsiyeti hakkinda yorum yapmadi doktorum.belli olan bi arkadas var.ne sansli.oyle merak ediyorum ki.rabbinden gelen herseye razi olsam da 2 kizdan sonra bi oglum olmasini cok isterim.kizlarim da cok istiyor.nub teorisiyle ilgili bi sayfata ultrason goruntulerini attim ama hala cevap gelmedi.buraya da ekliyorum.anlayan varsa yorum yaparsa duacisi olurum
Canim ben az cok anliyorum ilk fotografta popo kismini belli eden + isaretinin uzerindeki cikinti yukari dogru yani 90 derecelik aci var o yuzden erkek olabilir. Eger paralel olsaydi kiz oluyordu. Cok az kaldi yakinda hepimiz ogrenecegiz insallah. Rabbim gonlune gore versin.Gunaydinlarsayfalar ilerledi yazamadim kac gundur.bu sabah cici uyandim.guzelce kahvaltimi yaptim.bulantisi kusmasi olan arkadaslarimin Allah yardimcisi olsun.dun kontrolum vardi.10+1 olmusuz.cok sukur saglikli.cinsiyeti hakkinda yorum yapmadi doktorum.belli olan bi arkadas var.ne sansli.oyle merak ediyorum ki.rabbinden gelen herseye razi olsam da 2 kizdan sonra bi oglum olmasini cok isterim.kizlarim da cok istiyor.nub teorisiyle ilgili bi sayfata ultrason goruntulerini attim ama hala cevap gelmedi.buraya da ekliyorum.anlayan varsa yorum yaparsa duacisi olurum
Canim doktorum 12 bucuk haftalikken cagirdi.orda takvime bakmadim.cuma 12+1 pazartesi 12+4 oluyor.senin doktorunun gorusune gore en gec 12+4 de giderim sanirimolur tabii kesin kuralı yok bunun zaten ben öyle bir hesap yaptım kendimce. ama doktor 12+5 ten sonra sonuçlara güvenmiyorum dedi. istersen haftasonunda önce git o zaman. yani pazartesi 12+4 se. sende cuma git o zamanda 12+1 olur. yada en güzeli doktorunu ara bence.
Ne mutlu sanainş bebişinle ilgili bir sorun yoktur. Sdc herşey yoluna girmiştir umarım. Bende ara ara bulantısız günler geçiriyorum.Şükür o günlerde iştahımda yerinde oluyor. Sende gönlünü ferah tut cnm. Rabbimin izniyle bişicik olmaz inş.
Evet canim hala cevap bekliyorum.az sonra bakicam senin ordaki fotona.cok sabirsizim cooookkAy seninle aynı psikolaji içersindeyiz bende oraya attım foto seninkini de gördüm kimse cevap yazmadı
Canimm insallah oyledir.cok sagolasin yorumun icin.ben onu gobek kordonu falan diye dusunmustum.alttaki diger goruntude o cikinti yok cikinti olan doktorun yakinlastirip cektigi goruntu.daha 10+1 gerciCanim ben az cok anliyorum ilk fotografta popo kismini belli eden + isaretinin uzerindeki cikinti yukari dogru yani 90 derecelik aci var o yuzden erkek olabilir. Eger paralel olsaydi kiz oluyordu. Cok az kaldi yakinda hepimiz ogrenecegiz insallah. Rabbim gonlune gore versin.
Canim endiselenme.ben 10+1 im .benim bulantilarim da bitti .hiçe yakin oluyo.stres ne kadar onemli biliyosun.beslenmene dikkat et,dinlen gerisini allaha birak.hayirliysa hepimiz kucagimiza alicaz insallahGecen hamileligimde boyle olmustu bende geciyor sandim ama bebegin kalbi durmus o yuzden cok korkuyorum cok gerginim. Ben midem bulaninca mutlu olan ogurunce havalara ucan bi insandim simdi bulantilar gecince bi gerginlik oldu zaten hic bi belirtim yok of allahim of yine doktora mi gitsem
Evet canim hala cevap bekliyorum.az sonra bakicam senin ordaki fotona.cok sabirsizim cooookk
Canimm insallah oyledir.cok sagolasin yorumun icin.ben onu gobek kordonu falan diye dusunmustum.alttaki diger goruntude o cikinti yok cikinti olan doktorun yakinlastirip cektigi goruntu.daha 10+1 gerci
Canim endiselenme.ben 10+1 im .benim bulantilarim da bitti .hiçe yakin oluyo.stres ne kadar onemli biliyosun.beslenmene dikkat et,dinlen gerisini allaha birak.hayirliysa hepimiz kucagimiza alicaz insallah
Canim doktorum 12 bucuk haftalikken cagirdi.orda takvime bakmadim.cuma 12+1 pazartesi 12+4 oluyor.senin doktorunun gorusune gore en gec 12+4 de giderim sanirim
Evet canim hala cevap bekliyorum.az sonra bakicam senin ordaki fotona.cok sabirsizim cooookk
Canimm insallah oyledir.cok sagolasin yorumun icin.ben onu gobek kordonu falan diye dusunmustum.alttaki diger goruntude o cikinti yok cikinti olan doktorun yakinlastirip cektigi goruntu.daha 10+1 gerci
Canım bişey sorcam o cinsiyetini belli öden Ölçü ne diye geçiyo ultrason görüntüsünde bende meraktan çatlıyorum bi bakim
Canim o olcuyu arkadas yazinca ogrendim ben.zaten doktorum erken diyip kestirip atti.bekliycez mecburBana erkek gibi geldi canim kizin varmis insallah bi tanede oglun olur :) beni yanlis anlama ben bi kizim bi oglum olmasini cok istiyorum o yuzden oyle diyorum. Cikinti var keske cikintiyi olcturseydij bak arkadasin doktoru 0.1cm uzeriyse erkek altindaysa kiz diyormus. Daha kucuk 2 hafta sonra kesinlesir.
Canim " dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi " basliknereye atıyosun fotoyu. o topikte bu sitedemi başka sitemi bizede söyleyin çok heyecanlandım
Benim daha 8+6 forumun hesaplayicisyda neden 10 hafta yaziyor anlamadim. Benimki daha kucuk neden bu kadar erken gecti ki oturup aglayacagim
canımcım doğum tarihini yanlış yazmış olabilirsin. doğum tarihini düzelttiğinde otomatik olarak düzelecektir. benim doğum tarihi doktorun hesapladığı 10/07/2015 bugün tam 10. haftayı doldurduk 11 e girdik. forumunkiylede doğru gidiyo. senin doğum tarihi 15/07/2015 gözüküyo. yani benden 5 gün sonrasın. bu durumda ben 10+0 sam seninde 9+2 olman lazım. o yüzden forumunkinde 10. hafta içinde gözüküyosun. doğum tarihini düzelt otomatik olarak düzelecektir canım.
Canim herkesin bunyesi farkli.hic bulantisi olmayan da var aylarca bulantisi suren de.bunlara takilma sen.doktorunun verdigi,ultrason fotosunda da yazan dogum tarihini yaz burdaki bilgilerini guncelle.Benim daha 8+6 forumun hesaplayicisyda neden 10 hafta yaziyor anlamadim. Benimki daha kucuk neden bu kadar erken gecti ki oturup aglayacagim
Benim muhtamel dogum tarihi 15.07.2015 doktora gore 3 4 gun geriden geliyoruz normalde 9+3 olmasi lazim benim hesabima gore 8+6 canim of ne bileyim cok uzgunum suanda
Canim o olcuyu arkadas yazinca ogrendim ben.zaten doktorum erken diyip kestirip atti.bekliycez mecbur
Canim " dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi " baslik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?