- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.821
Bencede ayda hic degilse bir kere bakmalilar ee baska doktora gitme sansiniz yokmu hepsimi orda öleKalp atisina her gittigimde bakiyolar kucuk bi aparatla, fakat ne suyuna ne kilosuna bakmiyolar.
Bencede biraz ihmalcilik, ayda bikere baksalar bile kafi.
Günaydın kızlar. Bu doğum nişanı nasıl oluyor? Sürekli mi geliyor tek seferlik mi? Benim normal akıntım kirli açık kahve geliyor. Acaba dünki çatı muayenesinden dolayı mı yoksa nişan mı?
Ay şükürCatidan kaynaklidir o canim benimde öyle geldi 2 hafta önce. Nisan pembemsi geliyormus normal kanama gibi
Bence olur ben uzun değilim minyonum baya eşime göreMassalh senin cocuklr uzun ocklr.bnmde esim 1.83 bn 1.65 acaba bnmkide uzunmu olur ki :))
Oyyyyyyy maşallah benimkilere uzun derken rekor senin kızdaGünaydın arkadaşlar, dün saat 19:21 de dünyalar güzeli bi kızım oldu. 4450 gr 57 cm simsiyah saçlı minicik burunlu,yumuk gözlü pamuk gibi. Darısı hepinizin başına, biraz sorunlu bi doğum oldu ama eve çıkınca ayrıntılı yazarım. Şimdilik bu kadar
Caniiim cok sevindim, masallah 41 kere:) anali babali buyusun minik prensesin. Buranin en tombik bebisi sanki:) dogumun zorlu olmustur tahmin ediyorum ama bitti gecti simdi bol bol bebis sevme zamaniiiii!Günaydın arkadaşlar, dün saat 19:21 de dünyalar güzeli bi kızım oldu. 4450 gr 57 cm simsiyah saçlı minicik burunlu,yumuk gözlü pamuk gibi. Darısı hepinizin başına, biraz sorunlu bi doğum oldu ama eve çıkınca ayrıntılı yazarım. Şimdilik bu kadar
Nişan olabilir çünkü çatı muayenesinden sonra kanlı gibi gelir kahverengi kirli gibi nişan olur yada pembemsi. Hadi inş hayırlısı olsun ama nişan gelince hemen doğum olmayabiliyor 3 gün 1 hafta spnra bile doğuran var. Bazıları da ertesi günGünaydın kızlar. Bu doğum nişanı nasıl oluyor? Sürekli mi geliyor tek seferlik mi? Benim normal akıntım kirli açık kahve geliyor. Acaba dünki çatı muayenesinden dolayı mı yoksa nişan mı?
Ama çok az geldi, adetin sonlarında gelen gibi. Neyse nişansa da nişan, doğurucaz ergeç sonuçta. Sadece dr niye söylemedin diye kızar mı onu dşünüyorum.Nişan olabilir çünkü çatı muayenesinden sonra kanlı gibi gelir kahverengi kirli gibi nişan olur yada pembemsi. Hadi inş hayırlısı olsun ama nişan gelince hemen doğum olmayabiliyor 3 gün 1 hafta spnra bile doğuran var. Bazıları da ertesi gün
Kızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
:) :) bisi yoktur cnm olsa soylerdi . Icin rahat olsun .. benim planli sezeryan ve 15 temmuzda dusunuyorum dogumu erken gelmezse ozmn gorucz bakalim ne cikicak :)Bnde dondurma fln yiyorum norml almsi gerek.kiloyu almis.karin gelisimi geri bn ultrasyon kagidinda oyle gordum.kadinda bayagi inceliyo herbiseyine bakiyo.ama hftaya gene sorcm.sknti mi var diye. .bnmki boya veriyo kilosunu sanirim.:)
Maşallah canım sana bebeğinedeKızlar bende doğurdum. 2 ye kadar dancı çektim açılmam faxla ilerlemedi suni verdiler sonra güzel açıldı ama ben ıkınamadım bebeğim zaten yukarıdaydı biraz. Çok sancı çektim ve sonunda sezeryan istedimepidural sezeryan oldu. Şimdi rahatım ama sonrası ne olacak bakalım. Amaaa oğlumu gördükçe unutyorum :) 3.500 51 cm doğdu bana benziyor
Evet bencede hepsinin boy pos yerinde 41 kere masaallahİkra bebişine maşallah ya, ben tüm yenidoğanlr 49-51 cm oluyor sanıyordum. Temmuz nneleri yenidoğa boy kvramını değiştirecek
Süper tespit.Eki Görüntüle 1573465 Cok dogru tespit:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?