2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar. Bu doğum nişanı nasıl oluyor? Sürekli mi geliyor tek seferlik mi? Benim normal akıntım kirli açık kahve geliyor. Acaba dünki çatı muayenesinden dolayı mı yoksa nişan mı?

Günaydın kızlar. Bu doğum nişanı nasıl oluyor? Sürekli mi geliyor tek seferlik mi? Benim normal akıntım kirli açık kahve geliyor. Acaba dünki çatı muayenesinden dolayı mı yoksa nişan mı?

Catidan kaynaklidir o canim benimde öyle geldi 2 hafta önce. Nisan pembemsi geliyormus normal kanama gibi

Doktordan geldik 1 parmak acikligin var dedi 3 gun once de nisan gelmisti ama sanci yok hala bekliyoruz :))

Merhaba arkadaşlar ben kan testi yaptırdım Adetim tahminen 4 gun falan gecikti ama değerin 153 böyle olupta düzene giren var mı korkuyorum

Oyyyyyyy maşallah benimkilere uzun derken rekor senin kızda çok geçmiş olsun Allah anneli babalı büyümek nasip etsin sağlıklı ızun ömürler ailene.3. Ler zor oldu heralde

Caniiim cok sevindim, masallah 41 kere:) anali babali buyusun minik prensesin. Buranin en tombik bebisi sanki:) dogumun zorlu olmustur tahmin ediyorum ama bitti gecti simdi bol bol bebis sevme zamaniiiii!

Nişan olabilir çünkü çatı muayenesinden sonra kanlı gibi gelir kahverengi kirli gibi nişan olur yada pembemsi. Hadi inş hayırlısı olsun ama nişan gelince hemen doğum olmayabiliyor 3 gün 1 hafta spnra bile doğuran var. Bazıları da ertesi gün

Ama çok az geldi, adetin sonlarında gelen gibi. Neyse nişansa da nişan, doğurucaz ergeç sonuçta. Sadece dr niye söylemedin diye kızar mı onu dşünüyorum.

Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

Bnde dondurma fln yiyorum norml almsi gerek.kiloyu almis.karin gelisimi geri bn ultrasyon kagidinda oyle gordum.kadinda bayagi inceliyo herbiseyine bakiyo.ama hftaya gene sorcm.sknti mi var diye. .bnmki boya veriyo kilosunu sanirim.:)
:) :) bisi yoktur cnm olsa soylerdi . Icin rahat olsun .. benim planli sezeryan ve 15 temmuzda dusunuyorum dogumu erken gelmezse ozmn gorucz bakalim ne cikicak :)

Maşallah canım sana bebeğinede
Sağlıkla kavuştunya gerisini boşver doya doya tadını çıkar miniğinin bugünler çok çabuk geçiyo o minik bebeğin kocaman oluyor bi bakmışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…