- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.841
Bugun de dogurmadimmmmm
Gozun aydin canim hayirli evlat olsun ins ohh mislerr gibidir o simdi ne guzel icim gitti okurken cok dua et bizedeGünaydın arkadaşlar, dün saat 19:21 de dünyalar güzeli bi kızım oldu. 4450 gr 57 cm simsiyah saçlı minicik burunlu,yumuk gözlü pamuk gibi. Darısı hepinizin başına, biraz sorunlu bi doğum oldu ama eve çıkınca ayrıntılı yazarım. Şimdilik bu kadar
Bn de dogurmadim :))hadi gene iyisin
CanimSüper tespit.
Ay şükürbir şu beden temiziğini bitirsem sonra gelmek isterse gelsin yavucak, adı belli olmasa bile. Senin de 3 gün kalmış
Bugun de dogurmadimmmmm
Maşallah sağlıkla büyüsün.Günaydın arkadaşlar, dün saat 19:21 de dünyalar güzeli bi kızım oldu. 4450 gr 57 cm simsiyah saçlı minicik burunlu,yumuk gözlü pamuk gibi. Darısı hepinizin başına, biraz sorunlu bi doğum oldu ama eve çıkınca ayrıntılı yazarım. Şimdilik bu kadar
Evet canim hep boyle.Bencede ayda hic degilse bir kere bakmalilar ee baska doktora gitme sansiniz yokmu hepsimi orda öle
maşallah bebişlerinizeCanım burda bi çok arkadaşa okadar kg söylediler ama ultrasonlar da 500 gr yanılma Payı var topikte en kilolu bebiş benimki Doğdu heralde 3.850 55 cm boyu normal doğum yaptım. Kızımda 56 cm 4 kg doğmuştu onuda normal doğurdum
Dogumdan korkuyorum ya ondan boyleyimhadi gene iyisin
Selam arkadaşlar özellikle doğum yapmış annelerin yorumuna ihtiyacım var. 38. Haftama girdim ilk bebeğim başından beri normal doğum yapmak istemiyorum doktorla konuştum çok sıcak bakmadı ama sen yapamam dersen olmaz zaten dedi. Sabaha kadar uyumuyorum ailede sıkıntılı normal doğumlar fazla bir de kasılacağımı düşünüyorum kendime hiç güvenim yok. Şimdi ben sezaryen istesem bebeğime haksızlık yapmış olurmuyum. Yoksa her şeye rağmen normal yapabilirmiyim. Ama buna dair ne istek ne de azmim var.
Benim de aci esigim cok dusuk aynen kol bacakta bile nasil acicekiyorum adet sancisina bile dayanamiyorum ben genelde adet sancilarini ilacla yada serumla atlatmisimdir cogu kez bayginlik gecirirdim,ama normal yapacam insallah yapabilirim korku endise dolu en cok da dogum aninda bayilmaktan korkuyorumValla ben iki turlu dogurmaktan da olumune korkuyodum. Sezeyan diye direttim doktoruma ama aniden suyum geldi bi sabah. Doktorum haftasi kucuk hemen dogursursn diyince O sokla normali kabul ettim. Cok kolay dogurmadim, aciklik 12 cm ye kadar cikti ama bebegin kafasi yukarda diye baya ikinmak zorunda kaldim. Buna ragmen iyi ki normal dogurmusum. Tibbi bir engel yoksa normal dogum yap derim.
Ben dogurduyssm herkes dogurur, ben aciya cok dayaniksizim, bacaklrimi zor aliyorum dusun:)
Yine hamile kalsam yine normal dogururm.
canım bende doğuramadım ama sanırım senin beklediğin tarihte olacak benim kızımda.benimde eşimin doğum günü 12 temmuz ama biz salıya gün aldık tarih de güzel oluyo hem 07.07.2015 inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza.ama çok korkuyorum sezeryandanI _ikra_ canım gözünüz aydın geçmiş olsun. ahh bide ben doğursaydım :)
3 gün kaldı gelmezse doktor amcamız ne yapacak bakalım. hiç gelmeye niyeti yok bizim kızın malesefbende böyle kafayı yiycem beklerken. doğum tarihim eşimin doğumgünüyle aynı gün görünüyor bu kadar bekledi inşallah babasıyla aynı gün doğar
bendaaaa
Iyiyim canım sen nasılsın? Pompa geldi çok rahatladımCanim
Nasilsin, pompa geldi mi, gogusler duzeldi mi? Gaz problemi daha iyi mi?
Bende normal doguma hicbi zaman cesaret edemedim onun ordan cikmasini aklim almiyor :) 5 sene once epidural sezeryan yaptim cantami hazirladim fonumu cektirdim hastaneye gittim dogum anini yasadim bebisimi ilk ben gordum onu dogdugu ilk dkkakokladim yanagima yaklastiginda sustugunu benden uzaklastiginda agladigini duydum yani normal dogum anini yasadim . Dikisim popomda diil karnimin altkisminda oldu rahat oturup kalktim sonrasinda agrim sizim olmadi.. normal dogum anne ve bebek icin tabiki cok saglikli ama sezeryanda bebek yipranmiyo bence 10dkkada bebegin 30dkkada sen cikiyosun ohh misSelam arkadaşlar özellikle doğum yapmış annelerin yorumuna ihtiyacım var. 38. Haftama girdim ilk bebeğim başından beri normal doğum yapmak istemiyorum doktorla konuştum çok sıcak bakmadı ama sen yapamam dersen olmaz zaten dedi. Sabaha kadar uyumuyorum ailede sıkıntılı normal doğumlar fazla bir de kasılacağımı düşünüyorum kendime hiç güvenim yok. Şimdi ben sezaryen istesem bebeğime haksızlık yapmış olurmuyum. Yoksa her şeye rağmen normal yapabilirmiyim. Ama buna dair ne istek ne de azmim var.
meraba kızlar doğum yapanlara bebişlerinizi Allah analı babalı büyütsün dileklerimi yolluyorumbenim gibi beklemede olanlara da Allah bir avazda kurtarsın bizleri..geçen perşembe doktor kontrolüm vardı bebişim 35oo gr. olmuş kafamız hala gelişim olarak bi hafta ileride yani koca kafalıyız doktorum 17 temmuza kadar bekletmek istemiyo önümüzdeki cuma günü en geç doğum olur diyor. perşembe yine kontrole gitcem. tek duam inşallah cumaya kadar doğumum başlasın sancılarım gelsin suyum gelsin yoksa suni sancı verecek o da olmazsa sezaryen diyor tabi bebiş sağlıklı olsun da normal sezaryen çok önemli değil ama ne kadar korksam da normal olsun istiyorum ben. bebiş biraz aşağıya inmiş çok şükür ama daha inmesi gerekmiş bu ara hep yürüyüş yapıyorum merdiven çıkıyorm inşallah işe yarar kızlar dua edin Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin
Aynı sıkıntılardayız seninle kabuslarımda sürdkli sezeryan oldugumu görüyorum herşeye ağlar olsum bi girse kanala çok mutlu olucam doktorda 40ı geçerse en çok 2gun beklerim diyo moralım çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?