- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.861
Ay yavrum benimIyiyim canım sen nasılsın? Pompa geldi çok rahatladım
Gazı da idare eder dün Sünnet oldu iyiyiz şimdi ilk saat çok çok ağladı içim dayanmadı oturdum bende Ağladım ama şimdi bişeyi yok normale döndük.
Sen naptın kızınla süreç nasıl geçiyo son durumun ne?geçmişi kaçırıyorum hep
Canim agdanin yaptigi kanla nisani ayirirsin. Kipkirmizi kansa nisan degildir. Birde agdadan kanama nokta nokta olur sakir sakir olmaz herhalde. Nisan mukusumsu akintiyla pembe kahverengi gibi geliyor. Birde benimki gibi olabilir ama benim bildigin adet kanamasi gibiydi bir buyuk pedi dolduracak kadar o da agdadan olmaz.Kızlarrr ağdadan geldim, günlük pedimde kan var. Acaba bu içeriden gelen bir kanmı yoksa ağdadan dolayımı oldu.. Panik oldum nasıl anlıycam? Dün de temizlik yaptık yoruldum kasıklarımda da ağrı var.. Bu nişan değildir demi ya korkuyorummm
canım nasıl bir kan mukuslu muydu? ilkkez mi ağda yapıldı ilkkezse olabilir kan. biraz daha kontrol et geliyor mu halaKızlarrr ağdadan geldim, günlük pedimde kan var. Acaba bu içeriden gelen bir kanmı yoksa ağdadan dolayımı oldu.. Panik oldum nasıl anlıycam? Dün de temizlik yaptık yoruldum kasıklarımda da ağrı var.. Bu nişan değildir demi ya korkuyorummm
Canım tebrikler doğdu mu senn de nasıldı doğum? Hayırlı olsunMaşallah cnm kuzuna :) üzülme giydirirsin cicilerini benm kızım biraz minik 3032 gr 48 cm doğdu ama yenidoğan takımlarının içinde yüzüyor resmenn 50cm yazıyor hepsinde ama Bebek 60 cm bile olsa giyer merak etme :)
Canim agdanin yaptigi kanla nisani ayirirsin. Kipkirmizi kansa nisan degildir. Birde agdadan kanama nokta nokta olur sakir sakir olmaz herhalde. Nisan mukusumsu akintiyla pembe kahverengi gibi geliyor. Birde benimki gibi olabilir ama benim bildigin adet kanamasi gibiydi bir buyuk pedi dolduracak kadar o da agdadan olmaz.
canım nasıl bir kan mukuslu muydu? ilkkez mi ağda yapıldı ilkkezse olabilir kan. biraz daha kontrol et geliyor mu hala
farklı farklı yerlerdeyse ağdadan kaynaklıdır. maya arkadaşında dediği gibi pembe kahverenkli mukuslu olurdu. hele bi duş al bakalımKızlar yine kan olmuş pedim ama açık kırmızı renkte, birde farklı farklı yerlerde Nişan değildir umarım, bir duşa gircem bakalım ondan sonra geçer inşallah
Napsın yawrucak nasıl korkmuştur inş toparlanır hemen. Allah yardımcın olsun az kaldıAy yavrum benim
Sunnetini bile olmus, iyiki
Hemen yaptirdiniz bak bir saatcik aglamis gecmis bitmis buyuyunce buyuk travma olurdu canim oyle dusun. Cok sevindim sut/ gaz problemlerinin cozulmesine. Kizima hastalandigindan ve ben hastaneye gittigimden beri gecenin bir yarisi bir haller oldu. Birde kanamami gordu pat diye tuvalete dalincao geceden beri bir haftadir kucagimdan ve yanimdan bir saniye ayrilmiyor yan odaya gitsem agliyor. Sanirim bana kotu birsey olacagindan korktu kucuk capli bir travma gecirdi zaten kendise 49 derece atesliydi Gecici bir durum biliyorum duzelecek ama su anda karnim o kadar kocamanki birde kucagimda 13 kilo kizim inanki cok zorlaniyorum. O yuzden gun sayiyorum 9 gun kaldi. Ben seni simdi cok iyi anladim canim. Nisan geldi acilma var sanci var dogum yok 1 haftadir boyle geziyorum sikinti verdi. Artik hic beklemiyorum 9 gunum kaldi diye dusunuyorum sadece:) bunlarin disinda iyiyim klasik hamileligin son gunleri sikintilari:)
Canim cok gecmis olsun bebegin nasil?ben aksam 5te amrliyat oldum gece 11de yurudum.epiduralde bacaklarini biraz daha gec hissedebilirsin normaldir.karin agrisi dayanilmayacak gibi degil.kalkarken zor oluyo bi de hapsurup oksururken fena.agri icin en az 5 gun parol veriyorlar onlarla daha az hissediliyor agri bi de antibiyotik kullaniyorum.Canım bende epidural sezeryan oldum dün. Agrı kesici verdiklerinde iyiyim. Ama mesela şimdi etkisi geçiyor dikiş yerlerim acıyor çok. Ne zaman ilk ayaga kaldırıyorlar? Çok acı çekiliyor mu? Her tarafım tutuldu gibi ama yatakta bile zor kıpırdanıyorum ben ya
Bugün aklımdan geçtin hiç sesi çıkmıyo diye hakkında hayırlısı olsun canımya sağlıkla kucaklarsın inş. Üzme kendini.Kızlar benim de normalde bugĞn ama ne gelen ne gidenhala yukarıda bebek, kilosu da 4 ü geçmiş, 41 e aşladık bana sezeryan yokları göründü,herşeyde bir hayır var tabi ama üzüldüm doğum yapanları tebrik ederim artık çok sık giremiyörm ya da hemen bir iki sayfa okuyup çıkıyrm
Peki neden beklemem diyo?
Bebegi 42. haftaya kadar beklemiyolarmi?
canım bende doğuramadım ama sanırım senin beklediğin tarihte olacak benim kızımda.benimde eşimin doğum günü 12 temmuz ama biz salıya gün aldık tarih de güzel oluyo hem 07.07.2015 inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza.ama çok korkuyorum sezeryandan
Iyiyim canım sen nasılsın? Pompa geldi çok rahatladım
Gazı da idare eder dün Sünnet oldu iyiyiz şimdi ilk saat çok çok ağladı içim dayanmadı oturdum bende Ağladım ama şimdi bişeyi yok normale döndük.
Sen naptın kızınla süreç nasıl geçiyo son durumun ne?geçmişi kaçırıyorum hep
Öyle canım malesefBugün aklımdan geçtin hiç sesi çıkmıyo diye hakkında hayırlısı olsun canımya sağlıkla kucaklarsın inş. Üzme kendini.
Merhaba arkadaşlar ben kan testi yaptırdım Adetim tahminen 4 gun falan gecikti ama değerin 153 böyle olupta düzene giren var mı korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?