2015 Temmuz Anneleri

uzun zamandir giremiyorum kizlar ama cogu arladas dogum yapmis rabbim anali babali buyutsun insallah herseyleri cok guzel darisi dogumu bekleyenlere olsun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim :) dogum yapan arkadaslar dogumlarnz nasil basladi nasil ilerledi yazabilir misinz dogm belirtileri nasl oluyo mesela ben vok korkuyorum dogum yapmaktn

Kızlarrr ağdadan geldim, günlük pedimde kan var. Acaba bu içeriden gelen bir kanmı yoksa ağdadan dolayımı oldu.. Panik oldum nasıl anlıycam? Dün de temizlik yaptık yoruldum kasıklarımda da ağrı var.. Bu nişan değildir demi ya korkuyorummm

Ay yavrum benim
Sunnetini bile olmus, iyiki
Hemen yaptirdiniz bak bir saatcik aglamis gecmis bitmis buyuyunce buyuk travma olurdu canim oyle dusun. Cok sevindim sut/ gaz problemlerinin cozulmesine. Kizima hastalandigindan ve ben hastaneye gittigimden beri gecenin bir yarisi bir haller oldu. Birde kanamami gordu pat diye tuvalete dalinca o geceden beri bir haftadir kucagimdan ve yanimdan bir saniye ayrilmiyor yan odaya gitsem agliyor. Sanirim bana kotu birsey olacagindan korktu kucuk capli bir travma gecirdi zaten kendise 49 derece atesliydi Gecici bir durum biliyorum duzelecek ama su anda karnim o kadar kocamanki birde kucagimda 13 kilo kizim inanki cok zorlaniyorum. O yuzden gun sayiyorum 9 gun kaldi. Ben seni simdi cok iyi anladim canim. Nisan geldi acilma var sanci var dogum yok 1 haftadir boyle geziyorum sikinti verdi. Artik hic beklemiyorum 9 gunum kaldi diye dusunuyorum sadece:) bunlarin disinda iyiyim klasik hamileligin son gunleri sikintilari:)

merhaba kızlar doğum hikayeleri topiğiniz yok mu doğum yapanlar nereye yazdı hikayelerini

Canim agdanin yaptigi kanla nisani ayirirsin. Kipkirmizi kansa nisan degildir. Birde agdadan kanama nokta nokta olur sakir sakir olmaz herhalde. Nisan mukusumsu akintiyla pembe kahverengi gibi geliyor. Birde benimki gibi olabilir ama benim bildigin adet kanamasi gibiydi bir buyuk pedi dolduracak kadar o da agdadan olmaz.

canım nasıl bir kan mukuslu muydu? ilkkez mi ağda yapıldı ilkkezse olabilir kan. biraz daha kontrol et geliyor mu hala

Kızlar benim de normalde bugĞn ama ne gelen ne giden hala yukarıda bebek, kilosu da 4 ü geçmiş, 41 e aşladık bana sezeryan yokları göründü,herşeyde bir hayır var tabi ama üzüldüm doğum yapanları tebrik ederim artık çok sık giremiyörm ya da hemen bir iki sayfa okuyup çıkıyrm

Canım tebrikler doğdu mu senn de nasıldı doğum? Hayırlı olsun

Kızlar yine kan olmuş pedim ama açık kırmızı renkte, birde farklı farklı yerlerde Nişan değildir umarım, bir duşa gircem bakalım ondan sonra geçer inşallah

canım nasıl bir kan mukuslu muydu? ilkkez mi ağda yapıldı ilkkezse olabilir kan. biraz daha kontrol et geliyor mu hala

Kızlar yine kan olmuş pedim ama açık kırmızı renkte, birde farklı farklı yerlerde Nişan değildir umarım, bir duşa gircem bakalım ondan sonra geçer inşallah
farklı farklı yerlerdeyse ağdadan kaynaklıdır. maya arkadaşında dediği gibi pembe kahverenkli mukuslu olurdu. hele bi duş al bakalım

Kızlar hafta içi çekilen nts' m sizce doğum yakın mıdır Dr. Um bisey demedi normal mi olur acaba bebegim 4. Ayından beri doğum pozisyonunda

Eklentiler

• IMG_20150704_152006.webp
    36 KB · Görüntüleme: 139
Napsın yawrucak nasıl korkmuştur inş toparlanır hemen. Allah yardımcın olsun az kaldı

Canim cok gecmis olsun bebegin nasil?ben aksam 5te amrliyat oldum gece 11de yurudum.epiduralde bacaklarini biraz daha gec hissedebilirsin normaldir.karin agrisi dayanilmayacak gibi degil.kalkarken zor oluyo bi de hapsurup oksururken fena.agri icin en az 5 gun parol veriyorlar onlarla daha az hissediliyor agri bi de antibiyotik kullaniyorum.

Bugün aklımdan geçtin hiç sesi çıkmıyo diye hakkında hayırlısı olsun canımya sağlıkla kucaklarsın inş. Üzme kendini.

Kızlar G Gizemm59 dogum yapmış dün. Saatlerce sanci çektikten sonra sezeryana alınmış maalesef. Iyilermis ikiside :)

E="azuloscurocasinegro, post: 41648063, member: 125242"]Valla ben iki turlu dogurmaktan da olumune korkuyodum. Sezeyan diye direttim doktoruma ama aniden suyum geldi bi sabah. Doktorum haftasi kucuk hemen dogursursn diyince O sokla normali kabul ettim. Cok kolay dogurmadim, aciklik 12 cm ye kadar cikti ama bebegin kafasi yukarda diye baya ikinmak zorunda kaldim. Buna ragmen iyi ki normal dogurmusum. Tibbi bir engel yoksa normal dogum yap derim.
Ben dogurduyssm herkes dogurur, ben aciya cok dayaniksizim, bacaklrimi zor aliyorum dusun:)
Yine hamile kalsam yine normal dogururm.[/QUOTE]

Tutmayın beni normal dogurcam :) gaza geldim :) herkesin aynı olmaz heralde ama çok korkuyorum ben gerçekten

Ağzından bal damlıyor :) Insallah gününde doğar o zaman :)

Canım geçmiş olsun tekrar pasaya:)

Bugün aklımdan geçtin hiç sesi çıkmıyo diye hakkında hayırlısı olsun canımya sağlıkla kucaklarsın inş. Üzme kendini.
Öyle canım malesef kul plan yapınca Allah gülerimiş cidden öyle oldu normal normal dedim nereye geldi , ama çok stresliyim. Allah yardımcımız olsun , senin bebek nasıl ? Diğer çocyklarla ev işi yemek filan zor geliyor mu? 3 ufak çocuk zor valla ,ne güzel kurtuldun sağlıkla darısı bizlere olsun

Sezeryan olan anneler, kafama deliler gibi takılan bişi car, bu epüdral sezeryanda kızlar ayakları bacakları hissetmemek nasıl bişi korku veriyor mu? Ameliyattan sonra masadan kalkılabiliyır mu hemen yürünebiliyor mu ? Karıncalanma gibi bişi mi biliyrm çok saçma belki ama çok korkuyrm , bşrde mide bulantısı mu oluyor o esnada ? Uykularım kaçıyor valla

Merhaba arkadaşlar ben kan testi yaptırdım Adetim tahminen 4 gun falan gecikti ama değerin 153 böyle olupta düzene giren var mı korkuyorum

Benimde 3 veya 4 gun gecikmişti testi yaptığımızda simdi baktım 218 cikmis, 2 gun sonra 622 olmus 2 gun sonra tekrarladığında 2kati ve fazlası artmışsa normaldir Icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…