- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.881
Ben de do
Bn de dogurmadim :))
canım doktorunla mutlaka görüş allah korusun normal dogumdan sonra dahada ilerleyebilir..Kızlar yalnız olmadığımı görünce rahatlıyorum ya uykusuzluk varis ödem derken şimdi de basur mahvetti beni bugün apse yapmış şişmiş oturamıyorum Allah günah yazmasın ne zaman doğacak diye bugün uykularım kaçtı artık neye sabredeceğimi şaşırdım
hakkında hayırlsıı canım şu an ne durumdasın inşallah bir avazda alırsın bebeğini kucağınaSanki bişmişin gibi kızlar suyum geldiiiiiii
Cok az pembemsi sıvıda geldi iki kere sancı girdi 45 dakıka arayla sabaha kadar durmayı ona göre harelet etmeyi düşünüyorım
Tecrübelilere bi sorum var
Su geldikten sonra hemen hastaneye gitmek istemiyorum sancıyı evle yoğurup oyle git diyorlar bi sıkıntı olmaz demiiiiiii
canım tansıyonunu takip et birde bence madem çıktı protein felan hemen bi doktora git riske atma allah yardımcın olsunDogum yapan herkese hayırlı olsun hepiniz kahramansınız♥♥
Kızlar benim ayaklarım bildiginiz davul daha önce yazmıstm idrarda keton ve protein cıkmıştı ama doktorum önemli degil demisti ama ayaklarımın üstüne zor basıyorum
bir de doktorum temmuz ayi boyunca izne çıkmışbu dördüncü doktor degistirisim cok tedirginimmm
hakkında hayırlsı neyse o olsun canım allah yardımcın olsunYok tık yok..tuvalete gidip kontrol etmekten gına geldi.pazartesiye kadar eylem başlamazsa doktor sezeryana alacak..bebek 4200 görünüyor.hem tarihi geçti hem de iri bebek olması nedeniyle doktor daha fazla riske girmeyelim dedi ..ben de haftasonu gelir diye düşünüyordum ama yine bir belirti yok..sadece gün içinde olan düzensiz kasılmalar, adet sancısı gibi ara ara ağrı..alttan muayene de oldum ne kanama ne bişe..
gözün aydın allah anneli babalı büyütsün inşallah canım 3. bebekler biraz kıvrandırıyor sanırım neyseki sağlıcakla aldın bebğini kucagına rabbım hayırlısağlıklı uzun ömür versin inşallahGünaydın arkadaşlar, dün saat 19:21 de dünyalar güzeli bi kızım oldu. 4450 gr 57 cm simsiyah saçlı minicik burunlu,yumuk gözlü pamuk gibi. Darısı hepinizin başına, biraz sorunlu bi doğum oldu ama eve çıkınca ayrıntılı yazarım. Şimdilik bu kadar
hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğinne canım allah yar ve yardımcın olsunKizlar gunaydin bende ogluma yarin kavusuyorum insallah zaten doktor yok o yok bu desede alicam artik yoksa olumu benim elimden olucak artik
canım öteki mesajlarında grdüm sanırım ağdadan kaynaklı farklı yerlede demişsin nişan olsa akıtıyla karısık kırmızı kahve rengi felan olurKızlarrr ağdadan geldim, günlük pedimde kan var. Acaba bu içeriden gelen bir kanmı yoksa ağdadan dolayımı oldu.. Panik oldum nasıl anlıycam? Dün de temizlik yaptık yoruldum kasıklarımda da ağrı var.. Bu nişan değildir demi ya korkuyorummm
hayırlsıı allahdan canım hakkında en hayırlı olan doğum şekli neyse o olsun yeterki sağlıcakla gelsin bebişKızlar benim de normalde bugĞn ama ne gelen ne gidenhala yukarıda bebek, kilosu da 4 ü geçmiş, 41 e aşladık bana sezeryan yokları göründü,herşeyde bir hayır var tabi ama üzüldüm doğum yapanları tebrik ederim artık çok sık giremiyörm ya da hemen bir iki sayfa okuyup çıkıyrm
Kızlar G Gizemm59 dogum yapmış dün. Saatlerce sanci çektikten sonra sezeryana alınmış maalesef. Iyilermis ikiside :)
E="azuloscurocasinegro, post: 41648063, member: 125242"]Valla ben iki turlu dogurmaktan da olumune korkuyodum. Sezeyan diye direttim doktoruma ama aniden suyum geldi bi sabah. Doktorum haftasi kucuk hemen dogursursn diyince O sokla normali kabul ettim. Cok kolay dogurmadim, aciklik 12 cm ye kadar cikti ama bebegin kafasi yukarda diye baya ikinmak zorunda kaldim. Buna ragmen iyi ki normal dogurmusum. Tibbi bir engel yoksa normal dogum yap derim.
Ben dogurduyssm herkes dogurur, ben aciya cok dayaniksizim, bacaklrimi zor aliyorum dusun:)
Yine hamile kalsam yine normal dogururm.
Canim cok saol cevap verdiğin için ben bi önceki gebeligimi de bu yüzden kaybettim önce 862 çıkmıştı sonra 1200 snra 1600 sonra 1400 kurtaj a aldılar anılarını yaşamaktan öyle çok korkuyorum ki inan gözlerim şişti aglamaktan perisanim dua edin nolurBenimde 3 veya 4 gun gecikmişti testi yaptığımızda simdi baktım 218 cikmis, 2 gun sonra 622 olmus2 gun sonra tekrarladığında 2kati ve fazlası artmışsa normaldir Icini ferah tut
Canim nasilsiniz bebegin nasil?masallah sünnet olmussunuz ne guzel atlatmissiniz canim cok sevindim hersey yolundadir umarimNapsın yawrucak nasıl korkmuştur inş toparlanır hemen. Allah yardımcın olsun az kaldı
Canim cok gecmis olsun.kizin hasta olmus sanirim senin de kanaman olmus.zor zamanlar atlatmış siniz canim umarim simdi hersey yolundadir.sabırsızlıkla bekliyoruz bebekleriniziAy yavrum benim
Sunnetini bile olmus, iyiki
Hemen yaptirdiniz bak bir saatcik aglamis gecmis bitmis buyuyunce buyuk travma olurdu canim oyle dusun. Cok sevindim sut/ gaz problemlerinin cozulmesine. Kizima hastalandigindan ve ben hastaneye gittigimden beri gecenin bir yarisi bir haller oldu. Birde kanamami gordu pat diye tuvalete dalincao geceden beri bir haftadir kucagimdan ve yanimdan bir saniye ayrilmiyor yan odaya gitsem agliyor. Sanirim bana kotu birsey olacagindan korktu kucuk capli bir travma gecirdi zaten kendise 49 derece atesliydi Gecici bir durum biliyorum duzelecek ama su anda karnim o kadar kocamanki birde kucagimda 13 kilo kizim inanki cok zorlaniyorum. O yuzden gun sayiyorum 9 gun kaldi. Ben seni simdi cok iyi anladim canim. Nisan geldi acilma var sanci var dogum yok 1 haftadir boyle geziyorum sikinti verdi. Artik hic beklemiyorum 9 gunum kaldi diye dusunuyorum sadece:) bunlarin disinda iyiyim klasik hamileligin son gunleri sikintilari:)
Hayirlisi olsun canim uzulme bakarsin bugun doguruveririsin:)Kızlar benim de normalde bugĞn ama ne gelen ne gidenhala yukarıda bebek, kilosu da 4 ü geçmiş, 41 e aşladık bana sezeryan yokları göründü,herşeyde bir hayır var tabi ama üzüldüm doğum yapanları tebrik ederim artık çok sık giremiyörm ya da hemen bir iki sayfa okuyup çıkıyrm
Canim cok saol cevap verdiğin için ben bi önceki gebeligimi de bu yüzden kaybettim önce 862 çıkmıştı sonra 1200 snra 1600 sonra 1400 kurtaj a aldılar anılarını yaşamaktan öyle çok korkuyorum ki inan gözlerim şişti aglamaktan perisanim dua edin nolur
Farkli farkli yerlerdeyse agdadandir canim . Damarlarimiz genisledi cok en kucuk bir sey kanama yapiyor. Hem nisanin gelse bile panik yapmaya gerek yok benim bir hafta oldu geleli:)Kızlar yine kan olmuş pedim ama açık kırmızı renkte, birde farklı farklı yerlerde Nişan değildir umarım, bir duşa gircem bakalım ondan sonra geçer inşallah
Canim senin nasil gidiyor annelik, sutun varmi, Yahya bebek nasil:) kalcaya filan bakildi degil mi? Insallah hersey yolundadir. Bende bekliyorum iste 9 gunum kaldi:):)Canim cok gecmis olsun.kizin hasta olmus sanirim senin de kanaman olmus.zor zamanlar atlatmış siniz canim umarim simdi hersey yolundadir.sabırsızlıkla bekliyoruz bebeklerinizi
Günaydın arkadaşlar, dün saat 19:21 de dünyalar güzeli bi kızım oldu. 4450 gr 57 cm simsiyah saçlı minicik burunlu,yumuk gözlü pamuk gibi. Darısı hepinizin başına, biraz sorunlu bi doğum oldu ama eve çıkınca ayrıntılı yazarım. Şimdilik bu kadar
Inşallah canım benim Rabbim bana da nasip etsin inşallah sizlerde bir avazda sağlıkla kucağıniza almayi inşallah canimInsallah bu sefer sorunsuz gecer hamileliğin... Bu topicte çogumuzun kaybı vardi, ilk ayları okursan surekli bir panik, korku vardi... Bak simdi doguma gun sayıyoruz... Darısı basına...
Cok az kalmis canim.kizin cok sevecek ablaligiCanim senin nasil gidiyor annelik, sutun varmi, Yahya bebek nasil:) kalcaya filan bakildi degil mi? Insallah hersey yolundadir. Bende bekliyorum iste 9 gunum kaldi:):)
Sağol canım darısı seninkine inşSeymasevde canım oğluşun sünnet olmuş hadi hayırlısı çok iyi yaptın sen ben birtürlü benim adamı ikna edemedim küçücük bebek sünnetmi olurmuş felan diyor bıraz bekleriz diyor
Teşekkür ederim canım darısı size artıkCanim nasilsiniz bebegin nasil?masallah sünnet olmussunuz ne guzel atlatmissiniz canim cok sevindim hersey yolundadir umarim
merhaba kızlar nasılsınız?? markete gitmem gerekiyor kızımı birtürlü ikna edemedim blöf yaptım ben gidiyorum diye ''tamam banada şunu bunu al diye spariş verdi bende geri oturdum yerime kendi bilir
Benim de aci esigim cok dusuk aynen kol bacakta bile nasil acicekiyorum adet sancisina bile dayanamiyorum ben genelde adet sancilarini ilacla yada serumla atlatmisimdir cogu kez bayginlik gecirirdim,ama normal yapacam insallah yapabilirim korku endise dolu en cok da dogum aninda bayilmaktan korkuyorum
Sezeryan oldugu icin canim dikislerden dolayiSağol canım darısı seninkine inşya benimde eşim çok araştırmış ille yapalım dedi bende tamam dedim ilk saat çok kötüydü o ağlaması Gözlerinden yaş geldi meme felan umrunda olmadı şimdi çok şükür hiiiç bişeyi yok iyki yaptırmışım diyorum.
Sende yok mu hareketn nasıl gidiyo son günler?
Teşekkür ederim canım darısı size artık
Herşey yolunda elhamdulillah
Sen nasılsın anneliğe alıştın mı :))
Korse için doktorun Zararlı demişya sezeryan olduğu için mi? Normalde de mi?
parmağında oynatıyorlar bizi
Kızlar G Gizemm59 dogum yapmış dün. Saatlerce sanci çektikten sonra sezeryana alınmış maalesef. Iyilermis ikiside :)
E="azuloscurocasinegro, post: 41648063, member: 125242"]Valla ben iki turlu dogurmaktan da olumune korkuyodum. Sezeyan diye direttim doktoruma ama aniden suyum geldi bi sabah. Doktorum haftasi kucuk hemen dogursursn diyince O sokla normali kabul ettim. Cok kolay dogurmadim, aciklik 12 cm ye kadar cikti ama bebegin kafasi yukarda diye baya ikinmak zorunda kaldim. Buna ragmen iyi ki normal dogurmusum. Tibbi bir engel yoksa normal dogum yap derim.
Ben dogurduyssm herkes dogurur, ben aciya cok dayaniksizim, bacaklrimi zor aliyorum dusun:)
Yine hamile kalsam yine normal dogururm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?