2015 Temmuz Anneleri

Kızlar benim karnımın içinden asagı kısımdan şıkır şıkır su sesi geliyo sanki :) yasayan varmı

canım doktorunla mutlaka görüş allah korusun normal dogumdan sonra dahada ilerleyebilir..
hakkında hayırlsıı canım şu an ne durumdasın inşallah bir avazda alırsın bebeğini kucağına
canım tansıyonunu takip et birde bence madem çıktı protein felan hemen bi doktora git riske atma allah yardımcın olsun
hakkında hayırlsı neyse o olsun canım allah yardımcın olsun
gözün aydın allah anneli babalı büyütsün inşallah canım 3. bebekler biraz kıvrandırıyor sanırım neyseki sağlıcakla aldın bebğini kucagına rabbım hayırlısağlıklı uzun ömür versin inşallah
Kizlar gunaydin bende ogluma yarin kavusuyorum insallah zaten doktor yok o yok bu desede alicam artik yoksa olumu benim elimden olucak artik
hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğinne canım allah yar ve yardımcın olsun
canım öteki mesajlarında grdüm sanırım ağdadan kaynaklı farklı yerlede demişsin nişan olsa akıtıyla karısık kırmızı kahve rengi felan olur
hayırlsıı allahdan canım hakkında en hayırlı olan doğum şekli neyse o olsun yeterki sağlıcakla gelsin bebiş

Tutmayın beni normal dogurcam :) gaza geldim :) herkesin aynı olmaz heralde ama çok korkuyorum ben gerçekten

Ağzından bal damlıyor :) Insallah gününde doğar o zaman :)

Canım geçmiş olsun tekrar pasaya:)[/QUOTE]
çok sevindim allah anneli bablı büyütsün inşallah.. biran önce toparlanır inşallah

Benimde 3 veya 4 gun gecikmişti testi yaptığımızda simdi baktım 218 cikmis, 2 gun sonra 622 olmus 2 gun sonra tekrarladığında 2kati ve fazlası artmışsa normaldir Icini ferah tut
Canim cok saol cevap verdiğin için ben bi önceki gebeligimi de bu yüzden kaybettim önce 862 çıkmıştı sonra 1200 snra 1600 sonra 1400 kurtaj a aldılar anılarını yaşamaktan öyle çok korkuyorum ki inan gözlerim şişti aglamaktan perisanim dua edin nolur

Seymasevde canım oğluşun sünnet olmuş hadi hayırlısı çok iyi yaptın sen ben birtürlü benim adamı ikna edemedim küçücük bebek sünnetmi olurmuş felan diyor bıraz bekleriz diyor

Canim cok gecmis olsun.kizin hasta olmus sanirim senin de kanaman olmus.zor zamanlar atlatmış siniz canim umarim simdi hersey yolundadir.sabırsızlıkla bekliyoruz bebeklerinizi

Hayirlisi olsun canim uzulme bakarsin bugun doguruveririsin:)

Insallah bu sefer sorunsuz gecer hamileliğin... Bu topicte çogumuzun kaybı vardi, ilk ayları okursan surekli bir panik, korku vardi... Bak simdi doguma gun sayıyoruz... Darısı basına...

Kızlar yine kan olmuş pedim ama açık kırmızı renkte, birde farklı farklı yerlerde Nişan değildir umarım, bir duşa gircem bakalım ondan sonra geçer inşallah
Farkli farkli yerlerdeyse agdadandir canim . Damarlarimiz genisledi cok en kucuk bir sey kanama yapiyor. Hem nisanin gelse bile panik yapmaya gerek yok benim bir hafta oldu geleli:)

Canim cok gecmis olsun.kizin hasta olmus sanirim senin de kanaman olmus.zor zamanlar atlatmış siniz canim umarim simdi hersey yolundadir.sabırsızlıkla bekliyoruz bebeklerinizi
Canim senin nasil gidiyor annelik, sutun varmi, Yahya bebek nasil:) kalcaya filan bakildi degil mi? Insallah hersey yolundadir. Bende bekliyorum iste 9 gunum kaldi:):)

Gözünüz aydın.Haayırlı evlat olsun inşallah.

merhaba kızlar nasılsınız?? markete gitmem gerekiyor kızımı birtürlü ikna edemedim blöf yaptım ben gidiyorum diye ''tamam banada şunu bunu al diye spariş verdi bende geri oturdum yerime kendi bilir

Insallah bu sefer sorunsuz gecer hamileliğin... Bu topicte çogumuzun kaybı vardi, ilk ayları okursan surekli bir panik, korku vardi... Bak simdi doguma gun sayıyoruz... Darısı basına...
Inşallah canım benim Rabbim bana da nasip etsin inşallah sizlerde bir avazda sağlıkla kucağıniza almayi inşallah canim

Canim senin nasil gidiyor annelik, sutun varmi, Yahya bebek nasil:) kalcaya filan bakildi degil mi? Insallah hersey yolundadir. Bende bekliyorum iste 9 gunum kaldi:):)
Cok az kalmis canim.kizin cok sevecek ablaligi .cok sukur sutum geldi canim ilik dustan sonra.ilk 2 gin azdi sekeri dusuk diye mecbur mama verdik ama 2 gundur sutum yeetiyo yavruma mamayi kestik.simdi sarilik kontrolünden donuyoruz degerimiz iyi cikti sukur.yahya pasa oto koltugunda yayilmis uyuyo keyfi yerinde.kalca kontrolu rutin 1.ay yapiliyormus burda cnm.o zaman gidicez insallah..sezeryan sonrasi karnimda hissizlik var su an.uyusuk bana ait degil gibi dokununca.normal mi canim?bi de dr korse tehlikeli dedi korktum ama gobegim kocaman hala kalici olmaaini da istemiyorum.napsam?

Seymasevde canım oğluşun sünnet olmuş hadi hayırlısı çok iyi yaptın sen ben birtürlü benim adamı ikna edemedim küçücük bebek sünnetmi olurmuş felan diyor bıraz bekleriz diyor
Sağol canım darısı seninkine inş ya benimde eşim çok araştırmış ille yapalım dedi bende tamam dedim ilk saat çok kötüydü o ağlaması Gözlerinden yaş geldi meme felan umrunda olmadı şimdi çok şükür hiiiç bişeyi yok iyki yaptırmışım diyorum.
Sende yok mu hareketn nasıl gidiyo son günler?
Canim nasilsiniz bebegin nasil?masallah sünnet olmussunuz ne guzel atlatmissiniz canim cok sevindim hersey yolundadir umarim
Teşekkür ederim canım darısı size artık
Herşey yolunda elhamdulillah
Sen nasılsın anneliğe alıştın mı :))
Korse için doktorun Zararlı demişya sezeryan olduğu için mi? Normalde de mi?
merhaba kızlar nasılsınız?? markete gitmem gerekiyor kızımı birtürlü ikna edemedim blöf yaptım ben gidiyorum diye ''tamam banada şunu bunu al diye spariş verdi bende geri oturdum yerime kendi bilir
parmağında oynatıyorlar bizi

Ayni korkulari yasadim, tansiyonum cikacak acil sezeryana alacaklar, panik olcam daha beter olacak her sey diye kuruyordum, inan hicbiri olmadi. Zaten o an gelince dogsun da yeter ki kurtulayim bu belden vuran sancidan diye ebeler ne derse ona odaklaniyorsun. Ne panik geliyor aklina ne bayilma ne tansiyon. Kendi kendine akiyor her sey ve dogum oluyor. :)

Sezeryan oldugu icin canim dikislerden dolayi
Ama o hemen takicam fln sandi galiba.kontrolr gittigimde ne zaman kullanabilirim diye tekrar sorucam

Tutmayın beni normal dogurcam :) gaza geldim :) herkesin aynı olmaz heralde ama çok korkuyorum ben gerçekten

Ağzından bal damlıyor :) Insallah gününde doğar o zaman :)

Canım geçmiş olsun tekrar pasaya:)[/QUOTE]

:) korkmaaa, normal candir, bebegini kucagina alabiliyosun istediginde rshat rshat daha ne olsn. Ben o kadar da cekmezdim de, suni sanci ve vajinada kesik istemiyorum dedim diye bekledik de bekledik. İyi ki oyle demisim iki dikisle atlattim.
Darisi hepinizin basina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…