2015 Temmuz Anneleri

Tecrubeli anneler bugun bnde az az su gibi bsy geliyo kendiliginden tuvalet ihtiyacim yok ama camasirimi surekli degistiriyorum tutamiyorum ne ki bu suyum mu azaliyo acabs

Oh ne guzel sutun gelmis hersey yolunda cok sevindim canim:) uyusukluk normaldir zamanla gecer hic merak etme. Korse zararli diyen doktor ilk defa duydum canim. Yine de sen bilirsin ama benim doktorum kendisi takacaksin dedi hatta ilk kontrole gittigimde korsemin sikiligi yeterlimi filan diye kontrol bile etmisti. Geceleri uyurken takma dedi diger zamanlar tum gun tak dedi. Korse takmayan tum arkadaslarim normal dogum yada sezeryan farketmedi ne kadar zayiflasalar da simit gibi karinlari kaldi. Takan herkesin gobegi gitti:) ama tekrar soyluyorum senin kararin simdi ben senin doktorunun soyledigine birsey diyemem tamamen sana kalmis bir karar. Hadi bakalim op benim icin de Yahya bebegi:)

Ben sunnet yaptirinca oyle aglarsa dayanamam okurken icim gitti oturup ziril ziril aglarim

Insallah oyle olur canim bende buna guveniyorum Allah beni orda yalniz birakmaz ins

Gozunuz aydin olsun darisi basimiza musait zamanda dogum hikayenizide okumak isteriz
Gozunuz aydin olsun darisi basimiza musait zamanda dogum hikayenizide okumak isteriz
38+4 de kontrol için gittiğimde daha önce azalma olan suyumda daha da azalma olduğunu gördük OCT testi ile sebebini anlayalım istedi doktorumuz suni Sancı verildi ben geri evimize döneceğiz Diye düşünürken hastane önlüğü üzerimde kendimizi odamıZda bulduk saat 13:00te verilmeye başlanan Sancı etkisini 16:00 göstermeye başladı açılma ancak 2cm kadar oldu saat 23:00 kadar 3-4cm açıklığı yakalayınca epidural istedim ama oda bende pek fayda etmedi gece birden sonrası için iki doktorumun başımda açılmaya yardımcı olması sayesinde açıklık saat 02:30 kadar 9cm oldu son yarım saat içinde kendim Sancı geldiğinde ıkınarak 10cm Açıklık yapmamı istediler Allah'a sukur Sancı anında doğru ıkınmalarla saat 3de doğumhaneye alındım 03:10 gecede bebeğim Doğdu kolay bir süreç değildi ancak sonucu muhteşem inş herkes kolay doğumlarla bebeğine sağsalim kavuşur

Benim icimden hirt hirt ses gliyo bazen.noluyoki icerde.daha yenide Ani hareket ettim.neresiyse ses geldi tobe yarabbimm

Benim ara ara agrilarim oluyor birde akıntım çoğaldı bekliyorum ağrı girince belim karnim kasiklarim felan bakalım hayırlısı pazartesi kontrol var bakalım ne dicek doktor

Hiç sorma yaa tam ben oturdum size yazarken çizgi filmi bitti hadi gidelim hadi gidelim yok felan dedim sonra neyse hadi gidelim dedim bildiğin evde liderlik hakim :)))))

Canım sen aynı benim gibisin korkma sakın 40+1 de zorunlu sezeryen oldum genel anestezi istedim iyiki de öyle yapmışım çünkü diğerinde çok panik olabilirdim 1 saat sonra çıkmışım oğlan zaten 10dk sonra çıkmış :) 8 saat sonra ayağa ilk kalktım o azıcık zordu ama dayanılmayacak gibi değil bugün 3günüm hiiç birşey kalmadı ağrı kesici bile içmedim bugün sadece ayaklarımda çok ödem oldu Dr sordum bol hareket et dedi

Baya sancı çekmiş sin ama sonu güzel olmuş allah anneli babali buyutsun hayirli evlat olsun inşallah
Benimde kizim supriz yapti 26 haziranda dogdu. Dogum yapacak arkadaslarin cok rahat olmalarini tavsiye edebilirim. Kucaginiza aldiginizda hic bir aci sanci kalmiyor. Muhtesem bir duygu
Gozunuz aydin allah anneli babali buyutsun inşallah

Boyle giderse 4500 fln olur ozmn 10 gunde yarim kg almis bnmki 4 cm de uzamis .. ben yinede bi hata oldugunu dusunuyorum artis cok fazla geldi . Allah saglikli sihatli olmasini nasip etsin hepimizinkinin
Ortalama bir haftada 150-200 gr alıyormuş. Doktor dedi. 10 günde yarım kilo almaz bence. 500 gr bir bebek için çok fazla.

Bence bu dünyanın en önemli kararı değil. Kendini bu kafar kasma üzme. Zamanında bende çok kafa yordum. Her şey zaten planladığın gibi gitmiyor. Burada 2 önemli kriter var ilk önce bebeğin için hangisi daha az riskli, ikincisi sen kendini nasıl iyi hissedeceksin? Senin durumunda önemli sonuçta bu senin bedenin. Bunlara göre kararını ver bence.

Merhaba kizlar. Hamisler hayat nasil geciyo? Bebisliler sizin nasil geciyo? Bende 2gundur odem oldu ya. Hicte olmamisti simdiye kadar. Agri yapiyo sanki hafif hafif. Odemi olanlar sizde de agri var mi

Ama canım genelde de ya uyur uyansmazsam sıkıntısı var bunlar benim fobilerim , kimse anlamıyor, delircem bir haftadır ruh gibi geziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…