2015 Temmuz Anneleri

Kızlar sezeryandaki uyuşukluk ve korkum dan yazmıştım niçin kimse yazmamış tek benmiyim korkan

Kizlar size bisey danisicm.simdi face grubunsa gordumde birinin kisti varmis catlayanilir norml dogumda demis doktoru.simdi bn gecn sene mr cekindim beynin alt kisminda kurumus kist car dedi dojtr tehlikeli gormuyorum demisti medicalparkta.nirml dogum oldugunda acaba catlama riski varmidrki.bnm hic aklima gelmedi onu sormk.doktr onmsememisti gcn sene.ondan bnde unuttum gitti.simdi nette gorunxe norml dogumda catlr goze vurur fln demisker Allah korusun.bnide korku sardi ya

Kızlar sezeryandaki uyuşukluk ve korkum dan yazmıştım niçin kimse yazmamış tek benmiyim korkan
Yok değilsin:) bende çok korkuyorum.... Uyuşukluktan panik yaparmıyom acaba diyorum... Ama benim asıl korkum ya uyuşamazsam ya hissedersem diyorum diyorum ödüm kopuyo valla.... Ama yinede genel istemiyorum...

Bense tam tersi sezeryandan korkmuyorum ama normal dogumdan felaket korkuyorum,daha once yasim kucukken apandisit ameliyati gecirmistim kople bayilmistim ama bu normal dogum beni benden aliyor

Nerede bu kist ya

Kızlar merhaba...
Geçmişi okuyamadim hepinize teşekkürler teyzecikler...
Benden sonra doğuran oldu mu???
Bu arada 3 dikisim var aciyor bide korkuyorum kaynamaz falan diye.
Hiç bitmiyor endişeler...

D Dila86 yesilinci kızlar bence bu kadar bilinçaltınıza korkuyu yerleştirmeyin ben iki kere genel anestezi ile yumurta toplama işlemi geçirdim bir kerede spinal anestezi ile operasyon yani belden aşağısı uyuşuk. Hangisi derseniz bence tabi ki spinal yada işte epidural. Çünkü genel anestezide de panik olabilirsiniz gözleriniz kapandığı an sanki açılmıyacakmış gibi oluyor uyandıktan sonra saçmalıyorsunuz ben ikisinde de ağladım mesela uyanır uyanmaz birinde kaç tane yumurta topladınız diye ağladım diğerinde çok çişim var altıma edicem diye :) böyle çok tuhaf bir hal gelmşti bana . Spinal de ise evet oda ayrı bir panik konusu acaba bacaklarımı hissedebilecek miyim veya ya uyuşmazsam hissedersem ama öyle birşey olmuyor tabi anestezi uzmanı oturur gibi pozisyon almanı istiyor belini hafif aşağı doğru eğiyorsun ve doktor bir iğne yapıyor öyle kalın felan değil sonra seni yatırıyorlar zaten uyuşuyor hemen evet gözünün önünde dıt dıt öten monitör birde benim kamera ile işlemi yaptıkları için ekranda yaptıkları şeyleri görüyordum hemşireler felan hep yanındaydı zaten çok kısa sürede işlem bitti yukarı odaya aldılar 3 saat sonra bacaklarını hissedersin dediler .

Sedyeden yatağa aldılar hasta bakıcılar bacaklarım sanki tonlarca ağırlığındaydı hiç hissedemiyorsun evet o anda biraz panik oluyorsun bacaklarımı ne zaman hissedicem oynatmaya felan çalışıylrsun ama tık yok hiç oynamıyor bile bir kaç saat sonra hafif hafif hissetmeye başladım ve sonra tamamen hissettim beyninle hakim olamıyacağın birşey ne kadar zorlarsan zorla oynatamıyorsun.

Tabi birde bu doğum olacağı için spinal ayrı bir güzel normal doğum yapmış gibi bebişini hemen görebileceksin . Benim arkadaşımda çok korktuğu için genel anestezi ile doğum yapmıştı yanına gitTim kız o kadar bitkin kendinde değildi ki hala o halini konuşup güleriz ilk dakikalr bedeni oradaydı ama sanki ruhu orada değildi :) bebeği emziremiyordu bile kendinde değildi.

Sizin içinde hangisi hayırlı ise o olsun zaten panik atak hastalarına ve bel fıtığı olanlara edipural yapmıyorlar anestezi uzmanı geçen haftaki görüşmemizde öyle söyledi ben zaten spianl istiyorum demeden o bana biz spinali öneriyoruz dedi bebekle hmn ilk temasınız oluyor dedi bende zaten spinal istiyorum dedim süper o zaman dedi .

Şu son günlerinizi bu kadar korkularla geçirmeyin bence evet benimde başımdan bunlar geçmesine rağmen tedirginim ama yapıcak birşey yok başımıza birşey gelicekse zaten her türlü gelir

dogum yapan arkadaslar bebekleriniz ilk kakasini kac saat sonra yapti?

Kızlar düzensiz sancim var akintim hala devam ediyor bide alt tarafından çok ağrıyı acaba bu kez doğum habercisi mi bunlar

Nerede bu kist ya
Canim doktr beynin altinda kafanim arkasi.sa dsmisti.kurumus tehlikeli gormuyorum demisti.gecn sene.bi sknti olsa derdi diyorum.suna dikkat et soyle yap diye.ne bilim aklima geldi.nttede bu ark.gordumde o takipteymis kurumus degilmis onunki.o yuzden sezeryan.ol demislerde.ondn bnde biraz pimpirklndim.ins.sknti olmaz Allah buyuktr.doktora guvnmkten baska carem yok.

Cok sukur bebek hareketleri iyi. Tansiyonumu da normal cikti. 11/8 gb. Basim cok sukur bugun agrimiyor yuruyus yapim belki atarim ödemi. Sen nasilsin bebisin nasıl :)
iyi olmanıza çok sevindim . Bizde iyiyiz çok şükür bugün bakım yaptırdım komple rahatladım üstümde bir yüktü heran sancım olucak doğurucam diye korkuyordum :)

Aynen öyle çok teşekkür ederim

Canım doğdu. Seninde doğmuştur. Emzirme ve ağrılarla boğuşuyorum. Sen naptın?
Cok sukur biz de evimize geldik kizimla ben de sutumu etkilemesin diye agri kesici iatemedim o yuzden dikis yerimdeki sanciyla ve emzirmeyle bogusuyorum sut geliyor cok sukur ama tutmayi bi turlu beceremedik bebisimle etraftakilerin de hic yardimi olmadigini soylememe gerek yok sanirim ben tutsun diye ugrasirken hemen cocugin ici cikti sesi kisildi diye baslayip mamayi dayatmaya calisiyorlar biraz da kucuk dogdu doktor emzirdikten sonra doymamia olursa birkac gun sutun artana kadar mama takviyesi ver dedi simdi herkez zafer kazanmis gibi biz dedik diyor iki dakka bebegimi avutmaya calissam elimden almaya calisiyorlar tutmayi bilmiyorsunuz aglatiyorsunuz diye o zaman nasil tutacagimi gosterin dedim siz mi tutacaksiniz diyip alip oteki odaya goturdu aglamaktan icim cikti

Senin mesajı yanlış alıntıladım doktor önemli olsaydı ileride tehlikeli doğumda sorun olur derdi tabi yine kadın doğum doktorunu ara söyle bence ne olur ne olmaz

Cok sukur bebek hareketleri iyi. Tansiyonumu da normal cikti. 11/8 gb. Basim cok sukur bugun agrimiyor yuruyus yapim belki atarim ödemi. Sen nasilsin bebisin nasıl :)

iyi olmanıza çok sevindim . Bizde iyiyiz çok şükür bugün bakım yaptırdım komple rahatladım üstümde bir yüktü heran sancım olucak doğurucam diye korkuyordum :)

Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldm rabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…