- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.921
Damatlıpını da görürüsünüZ inş canım, bir eğlence kutlama yapmicakmısınız? Ben davullu zurnalı oynamalı filan istiyorm, eğlence olsun yani,Aynen zaten oturup Ağladım eve gelene kadar
Ama şimdi atlattım bitti gitti iyikide oldu diyorum
Yok değilsin:) bende çok korkuyorum.... Uyuşukluktan panik yaparmıyom acaba diyorum... Ama benim asıl korkum ya uyuşamazsam ya hissedersem diyorum diyorumKızlar sezeryandaki uyuşukluk ve korkum dan yazmıştım niçin kimse yazmamış tek benmiyim korkan
Bense tam tersi sezeryandan korkmuyorum ama normal dogumdan felaket korkuyorum,daha once yasim kucukken apandisit ameliyati gecirmistim kople bayilmistim ama bu normal dogum beni benden aliyorKızlar sezeryandaki uyuşukluk ve korkum dan yazmıştım niçin kimse yazmamış tek benmiyim korkan
Nerede bu kist yaKizlar size bisey danisicm.simdi face grubunsa gordumde birinin kisti varmis catlayanilir norml dogumda demis doktoru.simdi bn gecn sene mr cekindim beynin alt kisminda kurumus kist car dedi dojtr tehlikeli gormuyorum demisti medicalparkta.nirml dogum oldugunda acaba catlama riski varmidrki.bnm hic aklima gelmedi onu sormk.doktr onmsememisti gcn sene.ondan bnde unuttum gitti.simdi nette gorunxe norml dogumda catlr goze vurur fln demisker Allah korusun.bnide korku sardi ya
Canim doktr beynin altinda kafanim arkasi.sa dsmisti.kurumus tehlikeli gormuyorum demisti.gecn sene.bi sknti olsa derdi diyorum.suna dikkat et soyle yap diye.ne bilim aklima geldi.nttede bu ark.gordumde o takipteymis kurumus degilmis onunki.o yuzden sezeryan.ol demislerde.ondn bnde biraz pimpirklndim.ins.sknti olmaz Allah buyuktr.doktora guvnmkten baska carem yok.Nerede bu kist ya
Kizlar size bisey danisicm.simdi face grubunsa gordumde birinin kisti varmis catlayanilir norml dogumda demis doktoru.simdi bn gecn sene mr cekindim beynin alt kisminda kurumus kist car dedi dojtr tehlikeli gormuyorum demisti medicalparkta.nirml dogum oldugunda acaba catlama riski varmidrki.bnm hic aklima gelmedi onu sormk.doktr onmsememisti gcn sene.ondan bnde unuttum gitti.simdi nette gorunxe norml dogumda catlr goze vurur fln demisker Allah korusun.bnide korku sardi ya
iyi olmanıza çok sevindim . Bizde iyiyiz çok şükür bugün bakım yaptırdım komple rahatladım üstümde bir yüktü heran sancım olucak doğurucam diye korkuyordum :)Cok sukur bebek hareketleri iyi. Tansiyonumu da normal cikti. 11/8 gb. Basim cok sukur bugun agrimiyor yuruyus yapim belki atarim ödemi. Sen nasilsin bebisin nasıl :)
Aynen öyle çok teşekkür ederimAminn inşallahh artık bizim için onların sağlılığından mutluluğundan önemlisi yokk :)) aylardır aklımız fikrimiz onlarda
Etmezmiyimm inşallah sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumun kuzunu sağlıkla al kucağına doğuma girerkende hep dua ettim hepimiz için Allahım kabul etsin inşallah dualarımızı. Heyecan dorukta artık çok az kaldı :) güzel haberlerini bekliyorum
Çok uzunda değilmiş:) tosunun Keyfi yerindeydi ya boyuna vermiş hep :) bu arada hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun paşa sünnet olmuş allah damatlığınıda göstersin sizlere .yarası çabucak iyileşir inşallahEşim 1.80 ben 1.57 :))
Cok sukur biz de evimize geldik kizimla ben de sutumu etkilemesin diye agri kesici iatemedim o yuzden dikis yerimdeki sanciyla ve emzirmeyle bogusuyorum sut geliyor cok sukur ama tutmayi bi turlu beceremedik bebisimle etraftakilerin de hic yardimi olmadigini soylememe gerek yok sanirim ben tutsun diye ugrasirken hemen cocugin ici cikti sesi kisildi diye baslayip mamayi dayatmaya calisiyorlar biraz da kucuk dogdu doktor emzirdikten sonra doymamia olursa birkac gun sutun artana kadar mama takviyesi ver dedi simdi herkez zafer kazanmis gibi biz dedik diyor iki dakka bebegimi avutmaya calissam elimden almaya calisiyorlar tutmayi bilmiyorsunuz aglatiyorsunuz diye o zaman nasil tutacagimi gosterin dedim siz mi tutacaksiniz diyip alip oteki odaya goturdu aglamaktan icim ciktiCanım doğdu. Seninde doğmuştur. Emzirme ve ağrılarla boğuşuyorum. Sen naptın?
Senin mesajı yanlış alıntıladım doktor önemli olsaydı ileride tehlikeli doğumda sorun olur derdi tabi yine kadın doğum doktorunu ara söyle bence ne olur ne olmazCanim doktr beynin altinda kafanim arkasi.sa dsmisti.kurumus tehlikeli gormuyorum demisti.gecn sene.bi sknti olsa derdi diyorum.suna dikkat et soyle yap diye.ne bilim aklima geldi.nttede bu ark.gordumde o takipteymis kurumus degilmis onunki.o yuzden sezeryan.ol demislerde.ondn bnde biraz pimpirklndim.ins.sknti olmaz Allah buyuktr.doktora guvnmkten baska carem yok.
Cok sukur bebek hareketleri iyi. Tansiyonumu da normal cikti. 11/8 gb. Basim cok sukur bugun agrimiyor yuruyus yapim belki atarim ödemi. Sen nasilsin bebisin nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?