- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.941
Canım gözün aydın allah anneli babali buyutsun hayirli sağlıklı bir evlat olsun inşallah.. Canım inşallah enfeksiyonu ilerlemez rabbim yardımcınız olsun Allah sifasini versin minik Beratin.. sen nasılsın biraz zorlandın ama bebeğini aldın kucağına allahın izniyle rabbim sizi hiç ayirmasinSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
allah anali babali buyutsun ablacm cok sevndim oglunu kucagina almana insallah biseyi cikmaz da saglikli bi sekilde cikarsinz hastameden dua edicem sizin icin uzme sen kendiniSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
allah anali babali buyutsun ablacm cok sevndim oglunu kucagina almana insallah biseyi cikmaz da saglikli bi sekilde cikarsinz hastameden dua edicem sizin icin uzme sen kendiniSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Sagolsn canm benm amin canm ina. Gecmstr enfksynu kiyamyrm kuzumaCanım gözün aydın allah anneli babali buyutsun hayirli sağlıklı bir evlat olsun inşallah.. Canım inşallah enfeksiyonu ilerlemez rabbim yardımcınız olsun Allah sifasini versin minik Beratin.. sen nasılsın biraz zorlandın ama bebeğini aldın kucağına allahın izniyle rabbim sizi hiç ayirmasin
Sagolsn canm. İns. İlermlemsn rabbm yardmcmz olsn. Zor oldu evet canm ama dunyaya bedelms.Canım gözün aydın allah anneli babali buyutsun hayirli sağlıklı bir evlat olsun inşallah.. Canım inşallah enfeksiyonu ilerlemez rabbim yardımcınız olsun Allah sifasini versin minik Beratin.. sen nasılsın biraz zorlandın ama bebeğini aldın kucağına allahın izniyle rabbim sizi hiç ayirmasin
Canım sen genede ısrarla doktoruna sor inşallah öyle bişey olmaz herşey normal olur ama sen işini sıkı tut kafanda doğuma giderken hiç bir soru işareti olmasinKizlar size bisey danisicm.simdi face grubunsa gordumde birinin kisti varmis catlayanilir norml dogumda demis doktoru.simdi bn gecn sene mr cekindim beynin alt kisminda kurumus kist car dedi dojtr tehlikeli gormuyorum demisti medicalparkta.nirml dogum oldugunda acaba catlama riski varmidrki.bnm hic aklima gelmedi onu sormk.doktr onmsememisti gcn sene.ondan bnde unuttum gitti.simdi nette gorunxe norml dogumda catlr goze vurur fln demisker Allah korusun.bnide korku sardi ya
Çok güzel canım ellerine saglikEki Görüntüle 1573863 Slm kizlar erkenmi oldu bilmem ama kapi suslememiz bitti :)
Merhaba canım senden sonra oldu bir kaç kişi.. dikişim içinde endişelendim kaynar allahın izniyle acımasız normal canım sonuçta dikiş var ama bir kaç güne dahada azalır ağrısı bebis nasilKızlar merhaba...
Geçmişi okuyamadim hepinize teşekkürler teyzecikler...
Benden sonra doğuran oldu mu???
Bu arada 3 dikisim var aciyor bide korkuyorum kaynamaz falan diye.
Hiç bitmiyor endişeler...
Kızlar düzensiz sancim var akintim hala devam ediyor bide alt tarafından çok ağrıyı acaba bu kez doğum habercisi mi bunlar
Cok sukur biz de evimize geldik kizimla ben de sutumu etkilemesin diye agri kesici iatemedim o yuzden dikis yerimdeki sanciyla ve emzirmeyle bogusuyorum sut geliyor cok sukur ama tutmayi bi turlu beceremedik bebisimle etraftakilerin de hic yardimi olmadigini soylememe gerek yok sanirim ben tutsun diye ugrasirken hemen cocugin ici cikti sesi kisildi diye baslayip mamayi dayatmaya calisiyorlar biraz da kucuk dogdu doktor emzirdikten sonra doymamia olursa birkac gun sutun artana kadar mama takviyesi ver dedi simdi herkez zafer kazanmis gibi biz dedik diyor iki dakka bebegimi avutmaya calissam elimden almaya calisiyorlar tutmayi bilmiyorsunuz aglatiyorsunuz diye o zaman nasil tutacagimi gosterin dedim siz mi tutacaksiniz diyip alip oteki odaya goturdu aglamaktan icim cikti
az kaldı felan diyemicem ama bunda da vardır bi Hayır saglicakla gelsin insallah.. randevu ne zaman doktorun ne dediYarın günüm doluyor ne geken var ne giden yogun bi akibtim arasa agrili kasilmamin disinda hicbise yok bende dogurmak istiyorum artk
Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
hayırlı olsuuuun biz de seni merak ediyooorduk. ins ilerlemez enfeksiyooon.Allah saglık sıhhat versin. vaktin olunca doğum hikayeni de yaz ne oldu nasıl olduuuSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Sezeryan olan anneler, kafama deliler gibi takılan bişi car, bu epüdral sezeryanda kızlar ayakları bacakları hissetmemek nasıl bişi korku veriyor mu? Ameliyattan sonra masadan kalkılabiliyır mu hemen yürünebiliyor mu ? Karıncalanma gibi bişi mi biliyrm çok saçma belki ama çok korkuyrm , bşrde mide bulantısı mu oluyor o esnada ? Uykularım kaçıyor valla
Canım gözüm Aydın Allah sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin. İnşallah düzelir hemen Sağlıcakla büyür. Atlatmışsın çok şükür Allah şifa versin sende biz doğurmayanlara dua et. Miniğinle çok güzel günler geçirin inşallahSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Merhaba kizlar. Hamisler hayat nasil geciyo? Bebisliler sizin nasil geciyo? Bende 2gundur odem oldu ya. Hicte olmamisti simdiye kadar. Agri yapiyo sanki hafif hafif. Odemi olanlar sizde de agri var mi
Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Gizemmm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün çok şükür kavuştun berat paşaya inşallah enfeksiyonuda geçmiştir içini ferah tut . Neden normal doğum yapamadınSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Sezeryan o kadar kötü birşey değildir ki neden bu kadar çok korkuyosun blki normal doğumda çok kesicekler dikişin olucak onun sadece yatay şekli olarak bikini bölgenin üst tarafında olucak . Tamam keşke normal doğum yapsan ama bu kadar çabana rağmnde normal doğum yapamazsan bence hiç üzülme ve korkma demek ki senin için sezeryan daha hayırlısı6km yol yürüdüm bugun birsürü merdiven indim çıktım yarım kilo hurma yemişimdir şimdide böğürtlen yaprağı çayı içiyorum inş kanala iner yapmadıgım kalmıyo
Sürekli sezeryan oluyorum rüyamda bari olacaksam sancım felan başladın suyum gelsin bebeğimde gelmek istesin diye düşünüyorum ağlayıp duruyorum bu aralar çatı muayenesine kadar çok pozitiftim oysaki
Korkma canım hem dikiş in ne güzel 3 tane sadece sen kafana takma otururken felan yavaş otur yeter bir hafta sonra daha da rahat edersinLadygreenlimo canım bir kaç yerde okudum dikisleri patlayan falan korktum yaa bide oturup kalkarken canım yanıyor.garip bi duygu ya.kanama falan bide insanın aklına saçma sapan endişeler gelio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?