2015 Temmuz Anneleri

Canım gözün aydın allah anneli babali buyutsun hayirli sağlıklı bir evlat olsun inşallah.. Canım inşallah enfeksiyonu ilerlemez rabbim yardımcınız olsun Allah sifasini versin minik Beratin.. sen nasılsın biraz zorlandın ama bebeğini aldın kucağına allahın izniyle rabbim sizi hiç ayirmasin

allah anali babali buyutsun ablacm cok sevndim oglunu kucagina almana insallah biseyi cikmaz da saglikli bi sekilde cikarsinz hastameden dua edicem sizin icin uzme sen kendini

allah anali babali buyutsun ablacm cok sevndim oglunu kucagina almana insallah biseyi cikmaz da saglikli bi sekilde cikarsinz hastameden dua edicem sizin icin uzme sen kendini

Sagolsn canm benm amin canm ina. Gecmstr enfksynu kiyamyrm kuzuma
Sagolsn canm. İns. İlermlemsn rabbm yardmcmz olsn. Zor oldu evet canm ama dunyaya bedelms.

Yarın günüm doluyor ne geken var ne giden yogun bi akibtim arasa agrili kasilmamin disinda hicbise yok bende dogurmak istiyorum artk

Canım sen genede ısrarla doktoruna sor inşallah öyle bişey olmaz herşey normal olur ama sen işini sıkı tut kafanda doğuma giderken hiç bir soru işareti olmasin
Eki Görüntüle 1573863 Slm kizlar erkenmi oldu bilmem ama kapi suslememiz bitti :)
Çok güzel canım ellerine saglik
Kızlar merhaba...
Geçmişi okuyamadim hepinize teşekkürler teyzecikler...
Benden sonra doğuran oldu mu???
Bu arada 3 dikisim var aciyor bide korkuyorum kaynamaz falan diye.
Hiç bitmiyor endişeler...
Merhaba canım senden sonra oldu bir kaç kişi.. dikişim içinde endişelendim kaynar allahın izniyle acımasız normal canım sonuçta dikiş var ama bir kaç güne dahada azalır ağrısı bebis nasil
Kızlar düzensiz sancim var akintim hala devam ediyor bide alt tarafından çok ağrıyı acaba bu kez doğum habercisi mi bunlar

Kızlar bügün tam 40 artı 2 günlük olduk ama halen gelen giden yok artık stres oluyorum beklemek çok zor bana dua edinkızlar

Hayırlı olsuun canım.inşallah bi an önce atlatır enfeksiyonunu minik. Annelik duygusunu sen de tattin , darısı başımıza inşallah.

hayırlı olsuuuun biz de seni merak ediyooorduk. ins ilerlemez enfeksiyooon.Allah saglık sıhhat versin. vaktin olunca doğum hikayeni de yaz ne oldu nasıl olduuu

Yok canım hemen hissedemiyorsun bacaklarını, beni odama aldıklarında bir kaç saat boyunca hiç hissetmemiş ve ziyarete gelip yatağın kenarına oturanlara 'dikkat edin ayağıma otursanız da hissetmem vallahi ' demiştim, bir kaç saat sonra yavaş yavaş geçiyor uyuşukluk, ben 15:30 da sezeryandan çıkmış, 23:30 da yürümüştüm, 'ya tam uyuşmadan keserlerse' düşüncesi oluyor ama onlar işin piri tabii ki, uyuştuğunu anlıyorlar bir şekilde, hatta benim bacağımın kasığa yakın bir yerinde küçük bir kesi gördüm sezeryan sonrası, ' acaba uyuşup uyuşmadığımı mı test ettiler bunu yaparak ' diye düşündüm Epidural o anı yaşamak açısından çok güzel, ama benim omiriliğimde hafif eğrilik olduğu için zor uyuşturulacak yeri bulup yaptılar iğneyi, o da yukarıya gelmişti sanırım göğüslerimin üzerine kadar uyuşmuştum o nedenle bu kez genel anestezi istemeyi düşünüyorum

Canım gözüm Aydın Allah sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin. İnşallah düzelir hemen Sağlıcakla büyür. Atlatmışsın çok şükür Allah şifa versin sende biz doğurmayanlara dua et. Miniğinle çok güzel günler geçirin inşallah

Merhaba kizlar. Hamisler hayat nasil geciyo? Bebisliler sizin nasil geciyo? Bende 2gundur odem oldu ya. Hicte olmamisti simdiye kadar. Agri yapiyo sanki hafif hafif. Odemi olanlar sizde de agri var mi

Sabahları ellerimde artıyor ödem parmaklarım ağrıyor ama su içince geçiyo çok sıcak normal herhalde artık

Ladygreenlimo canım bir kaç yerde okudum dikisleri patlayan falan korktum yaa bide oturup kalkarken canım yanıyor.garip bi duygu ya.kanama falan bide insanın aklına saçma sapan endişeler gelio.

Gözün aydın canım inş oğluşun hemen iyileşir burada guzel haberlerini alırız

Gizemmm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün çok şükür kavuştun berat paşaya inşallah enfeksiyonuda geçmiştir içini ferah tut . Neden normal doğum yapamadın

6km yol yürüdüm bugun birsürü merdiven indim çıktım yarım kilo hurma yemişimdir şimdide böğürtlen yaprağı çayı içiyorum inş kanala iner yapmadıgım kalmıyo
Sürekli sezeryan oluyorum rüyamda bari olacaksam sancım felan başladın suyum gelsin bebeğimde gelmek istesin diye düşünüyorum ağlayıp duruyorum bu aralar çatı muayenesine kadar çok pozitiftim oysaki

Sezeryan o kadar kötü birşey değildir ki neden bu kadar çok korkuyosun blki normal doğumda çok kesicekler dikişin olucak onun sadece yatay şekli olarak bikini bölgenin üst tarafında olucak . Tamam keşke normal doğum yapsan ama bu kadar çabana rağmnde normal doğum yapamazsan bence hiç üzülme ve korkma demek ki senin için sezeryan daha hayırlısı

Ladygreenlimo canım bir kaç yerde okudum dikisleri patlayan falan korktum yaa bide oturup kalkarken canım yanıyor.garip bi duygu ya.kanama falan bide insanın aklına saçma sapan endişeler gelio.
Korkma canım hem dikiş in ne güzel 3 tane sadece sen kafana takma otururken felan yavaş otur yeter bir hafta sonra daha da rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…